icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
19. feb 2012

@jenie123 a tak urcite ked si vyrazi len raz za cas to treba 😉 no som zvedava aku budeme mat tuto noc 😉
@angie267 noo nakupila som rifle,mikinu,leginy,tricka,bluzku seetko mozne ale este musim ist dolsi financie musi mi ,manzel vyclenit 😀
@znamia jeeej super sikovna opicka mala ja idem od zajtra som cakal kym vyzdraviem a zacnem tak odzajtra zacinam 😉 no ale neviem nedufam v zazrak 😒

angie267
19. feb 2012

@znamia no nakoniec to dobre dopadlo, esteze si to nevzdala 🙂 normalne uvazujem aj ja nad tym 😝 😝
@jenie123 laka ta to tiez to odpllienkovanie, ze? Tak aspon chvilku sa mala vyjasila no som na tu malu indianku zvedava 😉 😉

angie267
19. feb 2012

@basa23 tak ty teda uz zajtra zacinas? No dost si teda pokupila 🙂

jenie123
19. feb 2012

@basa23 @angie267 ja som chcela pockat na teplejsie pocasie.. ale baby ak zacnete aj vy dve, tak sa k vam pridam.. 🙂
@basa23 no dobre si nakupila.. aj ja chceeeeem.. 🙂
a pridavam sem fotecky.. 🙂

jenie123
20. feb 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23 @znamia
ako ste spinkali..? my klasika, vela sme toho nepostali.. a uz od pol 7 sme hore.. ☹ tak som dala prat, urobila cesto na pizzu, prevliekla postel, pozreli si rozpravku, vypili kavicku a za hodinku vyrazime do babyclubu.. 🙂

znamia
20. feb 2012

dobre rano
@jenie123 ono to chce pevne nervy, ale som si povedala, ze ak sme my mohli byt bz plienok od 1,5r a skor, tak aj s miou to pojde. a slo to. ona vsak uz vedela sedavat na nocniku. ale aj tak bola xkrat za den mokra, kym si uvedomila hlasit dopredu, nie uz po 😅
@basa23 drzim palce, nech vam to vyjde. ide to aj za tyzden, ale nam bolo treba 10dni 😉
@angie267 necakaj, mozeme si porovnavat dnovu bilanciu uspesnosti 😀

jenie123
20. feb 2012

@znamia len ta moja opicka na tom nocniku nechce sediet.. neviem ako ju donutit.. ☹

basa23
20. feb 2012

ahojte kocky mi sme spali ok vstavala 6 45.ale ja som sa ani za svet nevedela prebrat muz ju prezliekol z pyzama ja som zatial spala a dal jej plienku 😠 tak to asi odlozim od pondelka to oducanie od plienok, lebo tento tyzden mame vybavovacky bojim sa ju brat vsade bez plienok nech sa nepocika 😒
@jenie123 jeej mate krasne ze zs niekde idete, aj ja by som chcela ist dnes do kutika niekde vypadnut 😉 jeziis Stellka aka krasna 😉
@znamia ak osi oducila ze si vobec nedala plienocku?
@angie267 zacnime teda sa dohodnime ze od buduceho pondelka zacneme odplienkovat.co ty nato?
pod aj ty Janka s nami odplienkovat 😀 ani moja dlho nevydrzi na nocniku uvidime 😉

jenie123
20. feb 2012

@basa23 ja som tiez nemohla vstat, vobec sa mi nechcelo.. manzel jej dal zatial mliecko, umyli si zubky a utekal do prace, takze som musela vstavat.. ale vedela by som si predstavit spat do pol 9.. 🙂 ci by som to este vedela.. 🙂
dakujem, je to moja opicka.. 🙂 poobede pojdeme ku kamoske, dnes mi navrhla ci nepojdeme teraz cez tyzden na chatu.. na Myjave je teraz vela snehu a u nas nic.. tak nech si deturence sniezik uziju.. len baby s detmi.. tak to zatial vyzera, ze pojdeme 3 maminy a 5 deti.. 🙂 🙂 🙂

angie267
20. feb 2012

ahojte baby 😉 my sme dnes boli v materskom centre a taka som odtial dosla unavena ze som isla spat aj s malou 😝 ted sa chystam ist na prechadzku chvilku.
@znamia nevadi aj tak ste to super zvladli, je to sikulka 😝 uvidime mozno aj my sa na to s babami predsa len dame teraz.
@jenie123 mala je nadherna v tom kostyme nema chybu 😉 to si rano tak skoro uz vsetko mala porobene zavidim ja ked vstanem kym sa rozhybem je aj 10 hodin.
@basa23 no ja som za teda len musim este nohavicky pokupit lebo nemam ani jedny a mozme teda od pondelka skusit co ty na to Jani?

basa23
20. feb 2012

@jenie123 jeeej to mate super ist tak na chatu ked mate moznost len pekne chodte 😉 aaach ani nevrav aj ja by som pospala aj dlhsie 😉
@angie267 super tak od pondelka zacneme tesiiiiim 😉 mi uz nohavicky mame v predstihu 😉
dnes mi mala spala 3 hodky som kukala jak puk bola rano s muzom vonku vyse hodky asi sa unavila 😀

angie267
20. feb 2012

@basa23 tak dohodnute, ale ja hlavne musim zohnat tie nohavicky 😝 😝 tie nase sojky sa asi dohodli dnes lebo aj nasa tak dlho spala, ale ja s nou 😀 teraz som ju uz ulozila do postielky snad zaspi bez problemov kedze este bola plna energie 😝

jenie123
20. feb 2012

@angie267 ved aj mne to trva, nez sa zobudim.. Ale akosi mi to rano ficalo.. 🙂 tak dobre, idem do toho aj ja.. My mame nohavicky, ale len 5.. To bude za den fuc a aj bude asi chybat.. 🙂 musim si ich nakupit.. 🙂
@basa23 to ti krasne potiahla.. Stellka sa preorientovala na 1,5.. Co sa mi zda malo.. Chcem naspat tie 3 hodinky..

znamia
20. feb 2012

@jenie123 stellinka bola rozkosna blondava indianka 🙂 🙂 uz ste ju strihali? my uz niekolko krat. najprv tu ofinu, lebo len ta jej rastla a teraz jej dorovnavam vzadu vlasky. nechcem, aby mala ofinu. a 5ks nohaviciek staci, ked to precika, tak len preperies ruke vodou. a nam ked dosli, tak tu behala bud na holo(vecer) alebo len v elastakoch. 😉 ja by som chcela aspon tu 1,5 hodku spanku!
@basa23 dnu som nedala plienku, ale von este davam, pretoze sa mi nechce prat sutiaky, keby mala nehodu. ale ak ideme autom na kratke vzdialenosti, tak jej nedam. len take hrubsie, skoro nepriepustne, volaju sa treningove 😅 ale aj ked sme von tak pyta resp. hlasi, uz vydrzi, ked jej poviem drz, nepust do nohaviciek 😉 samozrejme pokial sa nejako nezabavi, ze sa zabudne. ako dnes...
@angie267 mozno to budes mat lahsie, kedze mala ma vzor v simi 🙂 iste ju bude motivovat, ze ona nema plienku.

jenie123
20. feb 2012

@znamia strihali sme ju minule leto.. A odvtedy len ofinku.. Uz ju nechcem dat teraz strihat, este uvidim ako ofinu, zatial si necha sem - tam urobit copik.. Ale ak si nenecha, pojde na kratko 🙂 no uvidime, ako nam to pojde s 5 a ked nie, tak dokupim.. 🙂 ja mam obavy z vonka, ze ked sa nahodou vypyta, ze nez ju vyzleciem, tak sa mi aj pocika.. ☹ to ti verim, ze by si brala aspon hodinku a pol, ked Mia tak malinko spinka..

znamia
20. feb 2012

@jenie123 aspon nemate tak chladno ako my. mam sice sustiaky so zipsom medzi nohami, ale neriskujem. aj tak mava suchu 😉 mia ma len 7ks, ale nedavala som jej stale gatusky. s nimi je to vsak lepsie, lebo aspon kako necestuje dolu nohavicou 😒
mia si sponky vybera, ale tie mini gumicky si necha. to jej ofinu zapnem nabok, vzadu ma vlasky len pod uska.

jenie123
20. feb 2012

@znamia tak to ano, u vas je dost zima, aj ritka malej zamrzne.. 🙂 ved to, ked ma gatky, kako ostane v nich.. Keby mala len teplaciky, asi by som to zbierala po celom byte.. 🙂

jenie123
21. feb 2012

dobre ranko kocky.. @znamia @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my katastrofa, bola celu noc hore, len mrcala, fnukala a prehadzovala sa.. ale ak som vcera dobre videla, ide jej stolicka.. ☹ tak ma na to pravo.. co mate dnes v plane? ja vobec netusim.. asi zbehneme s malou doobeda do mesta.. ale akosi sa mi nechce, kludne by som mohla byt cely den v pyzame.. som nejaka rozbita z noci..

basa23
21. feb 2012

dobre ranko holky mi sme spali ok vstavala o 7 jak vidi svetlo uz vstava.takze zachvilu bude o 6 vstavat.
@jenie123 och kedy sa docitam ze uz krasne spinkate 😒 noo ale ked jej idu stolicky tak vela stastia nam uz len jedna chyba, janetusim co dnes robit musim zbehnut doki odniest este z januara spravu z kramarov a pak nakupit nieco
@znamia a tak ked sa jej stane este nehoda nato ma pravo, ved sikovne sa naucila od plienociek som zvedava ja 😒
@angie267 ok tak nakup nohavicky a ideme nato od pondelka normalne sa toho desim viac nez odstavenia 😒
noo baby tak pondeli zacneme bohjiiiiiiiiim 😀

jenie123
21. feb 2012

@basa23 Stellka vstavala o pol 7.. to uz bolo davno, ked vedela spat do pol 8 ci 8.. u nas sa to tak skoro nedocitas, ze prespime celu noc.. sme asi ten pripad, ked deti sa v noci casto budia.. len dufam, ze to nepotrva dlhsie ako do 3 rokov.. musim jej lepsie kuknut do pusiny.. jeee, tak uz mate zubky pomaly za sebou.. nech to je aj u nas za nami..

jenie123
21. feb 2012

@basa23 tak prave som jej kukla do pusiny a idu nam 2 stolicky.. 🙂 🙂

basa23
21. feb 2012

@jenie123 tak snad do 3 rokov prespi celu noc,och to by ale este bolo vyse roka no snad sa dockate skor 😉 a jaaj 2 stolicky chudatko ju trapia teda poriadne,nam chvalabohu stolicky dali pokoj v noci ale cez den byvala jak cert

angie267
21. feb 2012

ahojte baby 😉 tak nasa vstavala tiez skoro 6.20 tiez mam pocit ze ked vidi svetlo tak uz nezaspi opica jedna 😝 a teraz taha od 12tej a este stale spinka 😉
@jenie123 super tak dalsie dva zubky v dohlade, aj Nici ide ocak spodny kazdym dnom sa prereze 😝
@basa23 ja sa tiez aj tesim aj mam obavy ci to zvladneme 😒
@znamia ano snad to pomoze ako vzor 😉

jenie123
21. feb 2012

@basa23 ved to aj nasa je zla, ufnukana, cez den aj v noci.. tak som si myslela, ze to nebude len tak.. a aj tak to bolo.. tajne dufam, ze to bude skor.. mozno po zubkoch.. 🙂
@angie267 mne dnes mala na obed potiahla vynimocne o pol hodinky viacej.. uz dlho nespala 2 hodinky.. aspon som si stihla porobit..
baby zvladneme to, len sa bojim ako to bude vonku.. ale uz sa na to mooooooc tesim.. nohavicky mame, aj vela pancusiek.. tak by sme to mali zvladnut.. verim, ze budem non stop prat.. 🙂 🙂 🙂

angie267
21. feb 2012

@jenie123 tak ano zo zaciatku budeme len prezliekat a prat mozno to potrva tyzden a mozno viac, ale tak ked ostatne deti to zvladnu tak musia aj nase opicky 😵 pancusiek mam dost len nohavicky ani jedny rychlo musim dokupit 😝 tiez pekne pospala nasa uz je hore len co som dopisala spravu uz bol plac, ale nie je vo svojej kozi doteraz plakala ale celkovo cely den je placliva a nervna na vsetko tak asi ju trapi zubok 😒 uz nech ich maju aj so Stellkou vonku.

jenie123
21. feb 2012

@angie267 to ju trapia zubky, chudatko male, tie ocaky daju zabrat.. som zvedava, co nam spravia stolicky.. ale aspon sa dnes dobre vykakala na riedko.. 🙂 inak by sa trapila.. a ako to chces realizovat..? budes ju davat stale na nocnik, ci az ked sa vypyta.. bude to sranda.. 🙂

basa23
21. feb 2012

@angie267 no ani nevrav nasa tiez je taka ako dnes spala do 7 ale to myslim ez bola nahoda uz jak je skoro svetlo jak zbada uz nespi 😒 zvlaaadneme neboj 😀
@jenie123 podla mna to bude po zubkoch uvidis zuby su svine zachvilku vam vsetky vidu a bude dobre 😉

jenie123
21. feb 2012

@basa23 viem, ze je to zubkami.. Len by jej to mohlo ostat, myslim to kakanie.. 🙂
jeeeej baby, som sa vam vcera nepochvalila.. 🙂 boli sme s malou vonku u nasich a ona si nasla jednu jedinu kaluz aj do tej si lahla.. Cela bola od bahna.. Cela mokra a spinava.. 🙂 som hovorila, ona mala byt chalanisko.. 🙂

basa23
21. feb 2012

@jenie123 kakanie?co lepsie kaka?ja som malej dala teraz glyc.cipok bo nekakala 2 dni bola nafucana a doktor povedal ze ak nebude kakat 2 dni alebo bude mat tvrde brucho mam dat do 5 minut naloz 😉 a pritom ma kazde rano prehanadlo ja to nechapem.vsade pisu ze vela tekutin ma pit ale ona strasne malo pije ppila peken a posledne dni malo 😒 haaaa zlata ze lahka do kaluze, to muselo byt zlate 😀

angie267
21. feb 2012

@jenie123 no s tou kaluzou ti urobila teda potvorka mala jedna si mala radost urcite 😉 poobede a vecer uz sa to dalo s nou vydrzat sme boli vonku na prechadzke isla aj peso dlho to ona velmi rada chodi tak bolo dobre. Ja to spravim asi tak ze nedam vobec plienku a kazdu chvilku ju dam na serbel a pritom sa jej budem neustale pytat ci jej netreba, lebo ak bude mat plienku tak podla mna to nema vyznam, mam doma aj tie treningove nohavicky tak snad ich budem vyuzivat ked pojdeme von alebo tak. Horsie to bude ked pojdeme von a hlavne do kocika co chodime viac menej kazdy den na 1,5 hodky to neviem ako budem riesit, cikat ju von z kocika na sebe k tomu overal vonku este riadna zima ach neviem, neviem.
@basa23 no super ze sa ti aspon teda vykakala aj ked si jej musela pomoct, ale sranda ze na tvojej malej nefunguje ani prehanadlo. ja som zvedava do kedy bude ta moja opica zajtra spat a to ma Simi teraz prazdniny co mozme spat aj dlhsie, a ked vstavame do skoly tak sa pekne budila az na budik o siedmej a teraz uz vstava tak skoro 😝