Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte baby 🙂 @jenie123
@basa23 ja som nevarila mali sme zo vcera a to som robila tyzu a dusenu pecienku a zajtra budu rezne so salatom. Na burze som nakupila vyborne som spokojna. Zub ten strasne este boli teda uz nie zub ale ten zapal mam pocit ze to boli viac a viac akoby som ho tam stale mala bez tabletky nevydrzim. tak neviem ci nebudem musiet tam ist znova ☹ ☹ ☹ Dnes som mala inak upratovaci den a poobede sme boli na prechadzke u babky. Teraz som malu ulozila spat a krici tam no neviem co sa jej deje.
dobre ranko..@angie267 basa23
ako ste spinkali? Nasa celu noc fnukala a prehadzovala sa.. ☹ po dlhej dobe, prisla mala sama k nam do spalne, otvorila si dvere, zavovala mami a pod pazuchou mala toho najvacsieho plisaka co vobec ma.. 🙂 zlata bola..🙂
@angie267 chudatko male, radsej skoc k zubarke, nech ti s tym nieco spravi, aby ti ten zapal neublizil este viac.. A co Nici, dufam, ze plac presiel a krasne spinkala.. Ja som si vcera od nasich doniesla svieckovu, takze uz mam navarene.. 🙂
ahojte kocky mi sme spali ok ale uz 5 45 chcela vstavat.ale som nanu zakricala 3 krat a spala do 7 20 😉 aaach baby mame sopliky snad nebudeme chore,sa bojim ze skonci zas v nemocnici ☹
@jenie123 jeeej musela byt zlatunkaaa s takym velkym plysakom 😉
@angie267 teba ten zub trapy radcej chod lebo takto trpiet ☹
ahojte 😉
@jenie123 jeeee Stellka musela byt v noci na spapanie s tym plysakom opicka jedna 😀 zuba stale boli no mam pocit ze o trosicku menej tak stale dufam ze to samo prejde uvidim ako bude zas zajtra 😒 no paradne si navarila a dokonca uz o siedmej rano si to mala 😅
@basa23 to zkriknutie aj u nas niekedy funguje 🙂 jajjaj zase mate sopliky a nemysli hned na to najhorsie neboj bude dobre. Ja tiez zacinam soplit a aj v krku ma pobolieva.
No od zajtra zaciname teda bezplienkovat, my sme trosku trenovali aj dnes ked sme boli doma, no bez uspechu. Bez plienky bola cele dopoludnie x krat na serbli a dva krat pocikana celkovo takze doobeda nic. Ked isla spinkat dostala plienku do ktorej sa stihla dost teda pocurat a aj vykakat. Potom znova dole plenka no bez uspechu ale ani sa nepocikala ale isli sme k svokrovcom tak dostalla plienku ktora bola znova riadne pocikana a ked sme prisli tak sa isla okupsat a teraz spinkat. Tak skusime stastie zajtra 😝 ale u nas to bude asi tvrdy oriesok 😝
@basa23 jeeeej, snad nebude chora.. U nas dost deticiek soplikuje, ale dalej to nezaslo.. Dufam, ze to bude takto aj u vas..
@angie267 to som rada, ze uz boli menej.. A zajtra nech uz neboli, uz ta dost natrapil.. Take varenie sa mi paci, mohla by som takto varit castejsie.. 🙂 tak fajn, ze si skusila.. Aj ja som tusim v piatok skusala, ale skoncilo to 2 neuspechmi a na nocnik si ani nesadla.. ☹ tiez mam taky pocit, ze to pojde s malou horko - tazko.. ☹ zajtra to skusim hned rano, potom ideme do baby clubu a poobede ku kamoske.. Takze neviem, neviem.. Ale budem to skusat vzdy ked budeme chvilu doma..
dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 @znamia
ako ste spinkali? my celkom v pohode.. dalo sa to.. ale uz od rana je mala akasi umrncana.. ze by ju tie zubky trapili..? ☹ tak a sme bez plienky.. zatial necikala, takze nemame nic mokre.. 🙂 za hodinku ideme do centra, tak odplienkovanie odkladame na poobedie..
dobre ranko holky mi sme spali ok ale uz o 6 10 hore.nooo aj mi sme bez plienky zatial ok ale nevidim to ruzovo 😒
@znamia
@jenie123 mozno ju trapia zubky moja je zas mrnco z tych soplov uz aj trosku kasle 😒
@angie267 ved uvidime aj moja bude tvrdy oriesok nechce byt moc na nocniku 😒
nooo baby uvidime mozno budeme prekvapene a pekne sa naucia 😀
@basa23 nechame sa prekvapit.. 🙂 a mozno nas naozaj prekvapia.. 🙂 tusim Vivi vstava ci dalej tym skor.. ono uz je rano svetlo, tak sa im uz nechce moc spinkat.. my sme vstavali o 6:30, tiez nic moc.. len dufam, ze cez leto nebudeme vstavat uz o 5.. ☹ by ma porazilo.. 🙂 🙂 co planujes dnes robit?
baby a uz sa nam stala nehoda do postele.. mokre vsetky navlecky, potah, dokonca aj madracky.. to nam to pekne zacina.. ☹
@jenie123 oooch ani nevrav zachvilu nam budu fakt vstavat o 5 jak zacne byt skroej svetlo ma picne 😒 aj mi sme mali nehodu ale nikde inde to nezachytilo len pancusky a bodycko, no a samozrejme nohavicky 😀 neeechce mi ale sediet na zachode hned uteka ☹ to bude tazky boj 😠 dnes sme doma mala uz aj kasle tak nic neplanujem.dojdu dnes nasi k nam tak aspon nieco bo ma picne doma 😒
caute 😉 tak mi sme spali ok a do siedmej to sa zobudila na budik 😉 no ako citam tak vsetky zabky uz mali nehodu no my samozrejme tiez jednu od rana x krat na serbli ale nakoniec to skoncilo v gatoch a aj zacinala tlacit tak som utekala dala som ju na serblik a trosku sa vykakala ale len malicko a zbytok sa zastavil. Teraz cakam kedy bude cikat ale urcite to bude znova do gati 😝 veru bude to tazky boj 😒 taaak baby este to nemam ani dopisane a mali sme dalsiu nehodu ale to uz Nici kricala curat a hned som dobehla ale uz bolo v gatach a na zemi kaluz. 😕
@basa23 skoro bola hore fakt si to posuva podla slnka opicka jedna.
@jenie123 mozno tu su fakt tie zubky. No peknu nehodu ste teda mali 😝
@basa23 tak uz aj kaslete.. snad to bude len z tych soplikou.. tak to budete mat pohodicku doma.. super.. aj ja chcem.. 🙂 🙂
@angie267 tak ste mali taky maly uspech.. no super.. len tak dalej.. mala krici, ze chce a - aaa, no bud sa jej chce a nechce si na nocnik sadnut a o chvilku sa pocika do gatiek alebo krici, ked uz to cela mokra.. ☹ my sa to snad ani nenaucime..
@jenie123 ja mam tiez taky pocit ze sa to ani nenaucime, no skusim to vydrzat co najdlhsie a mozno sa chyti, teda dufam v to 😝 podla mna tiez je to dobra sprava ked zakricala curat aj ked sa pocikala ale uz asi jej to pomaly mozno dochadza. Ani moja si nechce na nocnik sadnut ked pocuje to slovo tak uteka prec vzdy musime citat knizku alebo zabera aj spievankovo inak Nici na tom riadne teraz fici.
babyy nevzdame tooo aj ja mam chut to normalne vzdat ale nie uz som sa zatala,mala 2 krat sa pocikala,sedela x krat tiez na nocniku ale nic ☹ mali sme 2 krat nehodu a naspanie postala plienku.vam aspo npovedia ale ona nepovie pritom vie povedat cikat 😒 dam ju na nocnik ale ona tam chvilku len sedi vobec tam nechce sediet, niekedy je to boj ju donutit sadnut 😉
@angie267
@jenie123
@basa23
@jenie123
@angie267
jooj koceny, tak ste sa predsa nato dali?! 🙂 drzim vam prsteky a pevne nervy prajem. u nas to tiez este nejde beznehodovo. ked sa zahra s niekym, tak sa zabudne a uz cura do gatiek 😅 a o kakani ani nehovorim, dnes som mala zase kako na podlahe... proste mi zdrhla bez nohaviciek pi prezliekani! ale nastastie to tak je uz len 1-2x do dna. koberec v chodbe mam vdaka nej a stenatu maskacovy 😠 ale kym nema pes koterec a mia skonci z kazdodennymi nehodami, tak ho nebudem cely tepovat.
@znamia a tvoja je aj tak sikulka ide jej to vyborne a male nehody su povolene 😉 dufam ze sa nam to podari aspon tak ako tebe to tyzdna.
@basa23
@jenie123 nasa ani nezaspala kricala a ked som si isla k nej lahnut tak nic len sa hrabala s postele dolu, toto sa nam nestava tak snad len dnes opica jedna, ale plienku ktoru som jej dala na spanie tak mala riadnu naloz. Teraz je opat bez tak len cakam kedy to da a hlavne kam 😝
tak baby prave sme mali jeden maly uspech 🙂 Nici doutekala za mnou a zafnukala ale nepovedala nic a ja uz som vedela co chce sice sme to nestihli uplne nieco bolo aj v gatach ale ostatne ,pekne vycikala do zachoda serbel sme nemali po ruke. 😵
@basa23 nie nespala vobec ale bola jak certisko a hlavne teraz vecer, ulozila som ju o 19.15 do postielky co uz nevladala drzat hlavicku chudatko moje. Vivi na to dojde hned ako sa jej podari vycikat a uvidi ze to ma pekne v serbliku, hlavu hore nevzdavame to.
A ja sa idem chvalit, my sme celkom na dobrej ceste teda aspon to tak vyzera, takze poobede nedostala plienku, isli sme k svokre kocikom tak som jej ju dala ked sme prisli som ju skusila dat na zachod a ona sa vycikala neskor znova a tiez sa vycikala. Prisli sme domov mala v plienocke nacikane no ale cestou mi to zahlasila, doma este raz isla cikat na zachod a vecer to dala na serblik 😅 takze nasa dnesna bilancia: 3 krat v gatach, 4 krat zachod a raz serbel. Takze snad sa to bude len zlepsovat 🙂
@angie267 no co to citam, super.. Tak Nici to pochopila hned.. Sikula a to si sa bala.. Tak to budete co chvila bez plienky.. U nas to je katastrofa.. Teda, do gatiek dala len raz, ale na nocnik ani na zachod ist nechcela a co sa mi zda najhorsie, boji sa cikat.. Normalne zadrziava a nechce sa vycikat.. Boli sme v centre tam mala plienku, po ceste mi zaspala, spala 3 hodinky.. Ked sa zobudila a dala som jej plienku dole, tak mala len cvrknute a cikat nechcela.. Bola bez plienky a nic.. Hovorila, ze chce cikat, ale sadnut si na nocnik nechcela a len preslapovala a plakala a ani sa nevycikala.. ☹
@basa23 aj u nasje to nanic.. Skusime zajtra..
zajtra ideme na kozne s tymi vyrazkami, drzte palce
dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok ale budik 6 10 😠 aach baby moja reve jak besna ked ju idem dat na serbel ako keby mala zlu spomienku alebo co ako keby ju z koze drali 😒
@znamia ja vieeem ale mi to pripada ze to u nas bude nadlho 😒 ona reve ako keby ju z koze drali nato nocniku ☹
@jenie123 budeme drzat palce pak daj vediet.mi sme to iste ani za svet na nocnik.tiez ma strasne tvrde brusko zdrzuje aby cikala co najmenej
@angie267 zaavidim ako vam to dobre ide nech ste co najskor bez plienocky 😉
ahojte baby.. @basa23 @znamia @angie267
tak noc sme mali nic moc od 5:45 je hore ☹ a isli sme na to kozne.. mala tak kricala a krv je tiekla.. chudatko, bolo mi jej luto.. este dobre, ze som zobrala manzela, inak by som ju sama neudrzala.. vykrabovali jej tie bradavicky alebo co to bolo.. kozna hovorila, ze je to virus..
@basa23 my sme na tom presne tak isto, na nocnik si nechce ani za svet sadnut, radsej to bude zdrzat opicka jedna.. vyskusam este dnes, maximalne zajtra a necham jej este cas..
@angie267 co vlastne Nici bolo, ked tak plakala a nechcela spinkat.. tiverim, musela byt strasne vecer uz unavena..
ahojte 😉 my sme spinkali dobre plienka rano preplnena 🙂
@basa23 ja ju davam casto na nocnik a striedame so zachodom + na to sa jej pytam casto ci nejde cikat a ona mi opica povie ano ale samozrejme sa nevycika 😝 chce to cas a trpezlivost nevzdavaj to je to trapenie ale vivi to iste pochopi.
@jenie123 jaj zlu noc ste mali 😒 och chudatko si musela vytrpiet u tej koznej urcite to muselo poriadne boliet. To mala virus? Neviem Jani co sa vlastne vcera s nici stalo proste nechcela len plakala to sa u nas nestava ale hned som myslela na to ze mohla byt rozrusena z toho odplienkovania.
@znamia ano to da pekne vediet ale uz je aj v gatoch. Uvidime ako budeme pokracovat dalej hlavne to nesmiem vzdavat a povolovat skusim vydrzat co najdlhsie ako sa bude dat.
@jenie123 virus?jemine jej urobia neake testy z toho?aj jej nieco dali nato?no od pol á je bez plienky, prvakrat sa vycikala 10 15 dovtedy to drzala samozrejme do gati a teraz zase 10 30 sa pocikala.ona to stale drzi pritom vie ze cika len mi to nechce povedat lebo by som ju posadila na nocnik 😒 aach uz neviem ako nanu 😠

@angie267 tak si si spravila radost.. Kupujem aj ja tu, ale vacsinou na mimiaukcii.. 🙂 tam sa to naozaj oplati.. 🙂 ako zub?
@basa23 my sme spali taka klasika a hore sme boli 6:30.. Ja som nevarila nic, mali sme este cestoviny a na veceru som nachystala rebierka.. Uz sa tesim ako bude mala olizovat kosticku.. 🙂 aj moja mala je dnes urevana.. Teraz este spinka od 12, ale uz som bola u nej 4 krat co plakala.. ☹ doobeda sme boli u manzelovej babky, v piatok ju prepustili z nemocnice, tak sme ju isli pozriet.. Poobede ma ist mala k mojej mamine, ale mame ist este na jednu besedu, tak neviem, ci to stihneme.. 🙂