Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 kozna hovorila, ze je to virus.. vobec netusim aky.. nic mi k tomu nepovedala.. mozno bola Nici rozrusena z odplienkovavania.. ale velmi rychlo sa chytila.. normalne zavidim.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@basa23 ziadne testy, nic.. len jej to vyskriabla a mame to sledovat a ked este nieco najdeme, mame prist za mesiac.. mala mi oznami, ked je pocikana, aj ked sa jej chce cikat, len si nechce na ten nocnik ani za svet sadnut.. presne ako u vas..
teraz jej to skoncilo v gatiach, hrala sa v stane a len mi oznamila, ze je pocikana a v stane riadna kaluz.. 🙂 aj plisakov som musela poumyvat.. 🙂 🙂
baby, teraz som si citala spravu od koznej a nasla som tie bradavicky na nete.. tak toto mame: http://primar.sme.sk/c/4116531/kontagiozne-brad...
hlavne, ze sa to malym detom robi pod narkozou.. ☹ a na inej stranke som citala, ze po takomto odstaneni sa po mesiaci bradavicky opat objavia.. ☹ bohvie, kde to chytila.. ☹
@angie267 super aspon raz dala nocnik.nasa dnes 2 krat mimo a hned ako som jej dala plienku na spanie hned sa vycikala do nej 😉 uvidim ak to nepojde asi pockam asi este neni pripravena.som pisala nato forum abo co to je a maminky ze nemam ju nutit lebo sa zablokuje
@jenie123 jeeemine chudatko snad nie snad sa jej to polepsi.uvidis mozno sa jej to uz neobjavi,dufam ze nie.no stellka asi tiez je natom jak vivi ze niesu pripravene uvidime este pockam ale ak nie to vzdam na cas 😒
@jenie123 tak nakoniec to teda skoncilo v stane 😝 ale je dobre ze vie ze cika a kedy sa pocika. Podla mna to uz je vyborne. Citala som si o tych bradavicach a tak ma napadlo aj to tam teda pisu ci to nechytila na plavarni v Hodonine, no vidis pisu ze sa to umtvuje alebo arkoza a teda nic jej ta sprosta kozna nedala, och muselo ju to boliet 😒
@basa23 raz to dala na nocnik, no uvidime ake bude poobedie kolko bude mokrych pancusiek, von nemozme prsi do kelu sak ma slahne v tomto baraku ani auto dnes nemam aby som niekde ufujazdila. Uvidis sak este dnes teda skusajte.
@basa23 ja tiez nebudem malu silit, ak to nepojde, skusime neskor.. Tiez sa bojim, ze sa zablokuje a bude to este horsie.. Ajja dufam, ze sa to neobjavi, len myslim, ze este nie su vsetky vonku, tak tam budeme musiet zajst este raz.. Ale asi skusim druhu koznu, tato sa mi vobec nepacila a ani ten sposob.. Ina kozna,ina metoda.. Aspon dufam..
@angie267 poobede som boli u nasich, tak som jej dala nohavicky az o 5.. Behom pol hodinky som ju 3 krat prezliekala.. Vzdy ma zavolala, ze je pocikana, ale na nocniku sediet ani za svet.. ☹ po obednajsom spanku, ked som isla pre nu, tak mi hned oznamila, ze je pocikana.. Ona vie povedat, ale uz je neskoro a aj tak si na ten nocnik nechce sadnut a skusali sme aj wcko.. tiez som si myslela, ze sme to mohli chytit na plavarni, ale mam taky pocit, ze sa jej to objavilo este skor, nez sme tam zacali chodit.. Muselo ju to boliet, ak sa jej to este objavi, pojdeme k inej koznej.. Na ceskom modrom konikovi je o tychto bradavicach diskusia.. Tak snad dozviem nieco viac a hlavne ako to ostranuju ine kozne..
@jenie123 presne tak vyskusaj inu koznu lebo ani mne sa ta kozna nezdala. Joj tak sa vam teda nepodarilo na nocnik to nic skusis este par dni? alebo to nechas na neskor? Nasa za dnesny den 3 krat pocikana v gatach ale vzdy zahlasila ale to uz jej tieklo a potom 2x nocnik dala a 3x na zachod, ale to bolo tak ze som ju tam ja posadila a ona sa vycikala sama sa nevypytala.
@angie267 vyskusam este zajtra.. A uvidime, ale ruzovo to nevidim.. ☹ ale vam to ako krasne ide.. Nici je sikula.. Len tak dalej.. Citala som si tu diskusiu a je tam dost rad, tak ak nejaku bradavicku malej este najdem, urcite jej to uz vyskrabat nenecham.. Zajtra idem k doktorke potvrdit prihlasku do skolky a poradit sa s nou, co mi doporuci.. Inak docitala som sa, ze sa tieto bradavicky chytia, ked ma dieta oslabenu imunitu.. Tak si vypytam nieco aj na to.. A teda, este dobre, ze sa nechodime teraz kupat, este by sa od nas nakazili dalsie deti.. ☹
dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my celkom ok, bola par krat hore, ale nic hrozneho.. vstavali sme o 6:45.. dnes este pokracujeme v odplienkovavani, zatial ziadna nehoda ani uspech.. takze sme na 0.. 🙂 za hodku pojdeme k doktorke a do centra.. no baby a nez som toto stihla dopisat, uz sme mali aj nehodu.. zaliezla pod stol a odtial mi len oznamila, ze je pocikana.. takze dnes prvy neuspech, ale s nejakym uspechom vobec nepocitam.. ☹
ahojte 🙂
@jenie123 my noc v pohode 😉 len nam sa dnes s odplienkovanim nedari, neviem co sa stalo ale Nici sa nechce ani vycurat ani vykakat do serblika ani na zachod, vidim ze sa jej chce ale zdrza to. X krat ma prehana ze curat a ked ju posadim tak nic z toho a nakoniec sa pocika do gati. A hlavne kako zdrza uz to bolo dnes treti den a nakoniec sa pokakala tiez do gati, tak my od rana mame 3 kusy gaturiek mokrych 😒 a dnes od rana sme boli snad 100x na serbli akoby zabudla alebo neviem co ze sa tam ma vycikat. uz ma to inak tiez prestava bavit no este budem par dni skusat. Ty ides ju prihlasovat do skolky?
@angie267 asi dnes nema Nici dobry den.. uvidis, co bude poobede.. ja som si uz myslela, ze dnes uz ani ziadnu nehodu nebudete mat.. Nici to islo velmi dobre.. my tu musime podat prihlasku.. chcem ju dat buduci rok marec, april, maj.. este neviem.. ale musime podat prihlasku uz teraz.. aby mi ju zobrali.. doktorka dnes mala dovolenku, tak tam pojdeme zajtra.. dnes som jej kukala tie bradavicky a ma tam este asi 6 ks.. skusim jej kupit nejaku masticku, opytam sa svokry ci nieco take nemaju v lekarni..
@jenie123 aha a to mas dobre ze ti ju v priebehu buduceho roka vezmu, mne ju vezmu az d septembra 2013 a to musim priniest potvrdenie ze som zamestnana a este to nie je iste ci ju fakt zoberu. Un as je s tym strasny problem je vela deti a nie su peniaze na dalsiu triedu. Napr. jednej baby mala mala tri roky minuly rok v septembri a nezobrali jej ju to skolky az od tohoto septembra a to bude mat uz skoro 4 roky a ona je zamestnana od jedneho roku dietata a nepomohla si. 😠 😠 😠 take sproste to je u nas.
@angie267 to dufam.. robi v tom, tak by mohla nieco najst alebo zohnat.. u nas je to tiez tazke so skolkou.. ak do papierov napisem, ze ju tam chcem dat od aprila, je mozne, ze uz budu mat plno a nezoberu mi ju.. tak rozmyslam, ze napisem januar, ale dam ju neskor, len aby ju zobrali.. ono vsetko zalezi, ci si najdem pracu a kedy.. podla toho by som ju dala do skolky, skoda, ze to tak nefunguje.. to mate teda na nic s tou skolkou.. a niekde vo vedlajsej dedine, ci v malackach? krstniatko tak chodi do skalice.. maju to po ceste do prace, skolka je sukromna, tak ju zobrali..
ahojte kocky konecne som sa sem dostala mala je zla od rana ani sem sa neviem dostat.mi sme spali ok o 7 vstavala.mi sem to uz vzdali s odplienkovanim mala strasne chrchle,som ju musela vcera inhalovat zacala zle dychat snad nebudeme utekat na kramare 😒 ciakt sa nepytala nebavi ju vyzliekat sa stale tak to odlozim o mesiac asi 😉
@jenie123 presne skus inu koznu ja by som to tiez tak urobila niektore doktorky su na hlavu 😒 tak ani vam sa nedari, nevadi nenut skusime neskor 😉
@angie267 a co to citam aj Nici dnes strajkuje s nocnikom?a snad sa to napravi ved je sikovna ako sa chytila ona prva to najlepsie zvlada z nas 😀
@angie267 za nasich detskych casou, to bolo ine, bolo vela deti a skolok aj jasli.. u nas v dedine boli jasle a 2 skolky, 2 zakladne skoly.. teraz je jedna skolka a jedna skola.. a deti neberu, lebo maju plno.. no uvidime.. ved to, ze cestovanie.. ale keby si robila v inom meste a tam by chodila aj to skolky, tak to ide.. ze vzdy po ceste ju tam hodis a potom si ju vyzdvihnes.. ale ci mas aj taku pracovnu dobu.. nastastie manzel ma super pracovnu dobu, takze ju tam moze hodit aj vyzdvihnut..
@basa23 tak teda odkladate to, ved ano netreba tlacit velmi na pilu, ja este pockam chvilu kedze sa pekne zacala chytat a ked nie tak tiez odlozim. Juuuj chudatko vivi tak zas ju trapi choroba dufam ze bude vsetko ok a nebude musiet na tie kramare. neboj vsetko bude dobre nesmies na to stale mysliet.
@basa23 asi ani Vivi nema svoj den.. chudatko male, trapi ju choroba.. nech sa rychlo z toho dostane a nemusite ist do nemocky.. my ideme po obede kupit nasim telku.. ta ich 16 - rocna odisla, tak si idu vybrat novu.. malu necham u sestry, takze odplienkovavanie sa dnes uz asi odklada.. a asi ho tiez odlozim na neskorsie.. o chvilku sa otepli a mozno to pojde lepsie.. uvidime..
dobre ranko..
@basa23 super ste spali.. a mala sa ti uz cez noc vobec nebudi.. spinka ti pekne celu noc? my sme mali noc katastrofa a uz od 5 sme hore.. ☹ zobudila sa s placom a stale len plakala a potom uz nezaspala.. teraz uz pozerame druhu rozpravku.. 🙂 musim sa na nej smiat, lebo napodobnuje vsetko co v rozpravke vidi.. 🙂 zlata je.. 🙂 Vivi este stale trapi kasel, nech jej to rychlo prejde.. my ideme dnes k doktorke a musim skocit do drogerie.. a poobede ideme na cvicenie.. uz sa moc tesim..
ahojte 😉
@basa23 vivi je nadherna a ten prebalovak nema chybu. Inak aj nasa sa pekne hrajka s babikami 🙂 skoda ze nemozte ist este von a zrovna dnes je vonku prijemne tepucko a hlavne bez vetra, my dnes ideme peso hlavne aby nenasla este kaluz lebo okamzite je cela premocena.
@jenie123 Stellka mala byt tusim chlapcek s tymi sroubovakmi 😉 juj mrzi ma ta vasa noc, tak velmi chcem aby sa vam to cele zmenilo s tym spanom.
Tak baby a idem k tomu odplienkovaniu, koncim definitivne teda aspon na nejaky mesiac dva 😒 Nici nekaka a dokonca curat zadrziava. Nechce vidiet ani zachod ani serbel zacne histericky plakat ked potrebuje curat ale kakat. S tym kakanim to mame najhorsie od vcera len place a place ze chce kakat a chudatko nevie sa vykakat, nikdy sme nemali problem s kakanim len tym ze to zadrziava ju boli brusko, ked to na nu dojde tak sa postavi na spicky s vystretymi nohami a stoji kym to nezadrzi a pritom hrozny krik, rev. Ja neviem kde som spravila chybu, ved ona sa tak krasne zacala chytat 😒 😒 je mi z toho hrozne nanic ☹ mam pocit ze som ju len zblbla ☹
@jenie123 hej uz krasne prespi celu noc,som myslela ze sa ani nedockame a dockali uvidis aj vy sa dockate ze bude pekne spinkat 😉 jeej tak skoro ste vstavali chudatko bohvie co ju trapilo,alebo ci sa jej nieco snivalo.musi byt zlata ja sa vzdy na malej smejem ked pozera spievankovo ja knapodobnuje 😀
@angie267 dakujeme 😉 nevycitaj si to nic si neurobila zle ved si ju nepriputala nasilu na nocnik, asi nie su este pripravene, nevasi vyskusali sme.nevycitaj si to, nic zle si neurobila 😉 aach zavidim hend by som sla von 😒
@angie267 jeeeeej, to mi je luto.. ☹ radsej to odloz, nestoji to za to.. chudatko male, musi ju brusok boliet, ked to tak zadrziava a pri tom jej to uz tak pekne islo.. otepli sa a urcite im to pojde lepsie.. vsetkym trom.. my sme dnes boli u doktorky a hovorila mi ohladom tych bradaviciek, ze ina moznost odstanenia okrem vyskrabovania alebo vypalovania dusika neni.. tak teraz neviem, ale asi skusim vyskusat nejake masticky.. my sme boli doobeda vonku chvilu pred domom peso a isli deti zo skolky na prechadzku.. no Stellka sa k nim vrhla a isla pekne s nimi, ani som ju odtial nemohla dostat.. len aby jej to vydrzalo az do skolky.. 🙂
@basa23 to je super, Vivi ju prikladom toho, ze ked sa deti odstavia od prska, tak prespia celu noc.. moc vam to prajem, ved ste sa s nou dost natrapili po nociach.. aj my sa raz dockame, len bohvie kedy.. 🙂 presne aj nasa napodobnuje spievankovo.. 🙂
baby dnes je naozaj kraaaaaasne pocasie.. len aby nam aj vydrzalo.. tusim ku koncu tyzdna sa ma ochladit.. ☹ nemuselo by..
@basa23 no nic tak odkladam aj ja 😒 len ma to mrzi s tym kakanim 😒
@jenie123 je teplo aj ked u nas je pod mrakom mam pocit ze kym sa vychystame von moze zacat aj prsat. S tymi bradavickami je mi luto ze inak ako odstranovanim to nezmizne. Musela byt zlatunka ked sa k nim tak krasne pridala, nasa tiez vzdy pozera za detmi na prechadzke 😉

a dnes zatial 1 nocnik dala a 2 krat to skoncilo v gatach ale zahlasila no neskoro. 😝