icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
4. mar 2012

@basa23 ani neviem ako si ma potesila, ze na konci marca 20 stupnov.. 🙂 tak to sa mi velmi paci.. 🙂 ale na druhej strane, to budu zasa povodne.. ☹ aj Stellus je dnes zla.. ☹ bolelo ju brusko, nemohla sa vykakat.. dnes sme mali vycerpavajuci den.. O 11 prisla svokra aj s malou, tak velmi som sa na nu tesila.. A odisli az o 4.. ☹ k tomu prisla moja mamina, a pred hodkou odisla kamoska s rodinou.. Tak sa konecne tesim, ze je klud.. Mala nam uz spinka.. 🙂

angie267
5. mar 2012

ahojte kocky 😉 ja som tu dnes akoze prva 🙂 ako ste spinkali? my des, ocak sa hlasi k svetu no nastastie uz posledny 😝 a nici zacala byt poslednych par dni strasne trucovita zacala sa hadzat viac o zem a hlavne vonku ked jej nedovolim ist tam kam ona potvorka chce. Dnes to vyzera na pekny slnecny den boli sme uz aj na prechadzke a poobede dame dalsiu. Teraz uz nici spinka, rano vstala este pred 6tou, ale to nas tatino pobuntosil zaspal do roboty tak bol hlucny 😝 tiez sa uz tesim na tie teple dni, joj uz nech je po 20tom 😉

jenie123
5. mar 2012

@angie267 ahoj.. no dnes si tu prva.. malu som teraz uspala, taka zla bola.. presne ako pises, hadze sa mi o zem, jeduje sa, bije ma.. no katastrofa.. vobec jej to nedokazem vysvetlit a stale jej po zadku nechcem davat.. ale vobec neviem co s nou.. ☹ dnes mi vynimocne spinkala do 7 a aj to sa zobudila, lebo manzel vstaval.. ale noc celkom v pohode, len sa zobudila mokra, uz sa nam to dlho nestalo, ani nemala plnu plienku, len som ju asi zle zapla.. tak som ju prezliekla a ona uz potom nevedela zaspat, tak sa stale vrtila, tocila.. ale celkom v pohode noc.. aj my sme boli vonku doobeda, je tam krasne, i ked u nas dost zima.. dnes sme mali ist do kutika, ale u nas v meste je strasne rozsirena brusna chripka.. takze vsetci hnackuju a vracaju a tak som tam radsej nesla, aby sme nieco nechytili.. ale aj tak nas to asi neobide.. ☹

basa23
5. mar 2012

ahojte kocky som si az ted vsimla ze ste pisali mi to neuakzovalo 😉 mi sme spali ok ale uz o 6 vstavala.
@angie267 mi sme teiz uz dnes boli 3 krat vonku treba vyuzit ked je pekne a nefuka.oj ocaky nech to mate skoro za sebou.noo o tom ani nevrav co moja robi ked jej nieco nedovolim najmä v obchode tiez sa hadze o zem,dnes sa mi hodina na chodbe vonku jak sme sli 😀
@jenie123 jeeej suepr ste pospinkali nasa vstava kazdy den skorej a skore j ma uz z nej picne 😉 chripka och no radcej doma ktovie mozno vas to obide ked nebude na takych uzatvorenych miestach kde je vela deti, ludi

angie267
5. mar 2012

@jenie123 nasa sa budi mokra viac menej pravidelne. U nas tiez bolo zima ale slnecno aj poobede sme boli v parku mala behala o dusu , no mne ako som tam stala bolo zima, cez okno sa zda akoby uz bolo aspon 20stupnov. Jooj tu brusnu chripku ani nespominaj, neviem ci na malu nieco take nelezie, lebo teraz vecer mala silnu hnacku dva krat behom 15minut kakala ale poriadne az sa cela prekakala a smrdelo to po poriadnej hnacke, tak mam strach aby jej nieco nebolo, dufam ze ju len nieco prehnalo, ale ked ten zapach mi nevestil nic dobre. 😒
@basa23 tak aj vam to robia zabky male tiez, mna to trapi ze musim to stale riesit aj ked ako janka pise uz neviem ako jej to mam vysvetlit asi to chce len prerast.
A baby dnes vecer som myslela ze poletime znovu na pohotovost opicka jedna mala ako sa prekalala tak aj dlazka bola cela pospinena len kusok tak som to len mokrou handrou presla, mala zatial behala naha, ja som isla vyhodit za dvere plienku no ona hned zacala behat a smykla sa na tom mokrom a chudatko skaredo spadla len som to nevidela ale ten strach co som v tom momente zas dostala krvy by sa mi nik nedorezal, nasledoval silny plac dlho som ju nevedela utisit tak som ju kusok po kusku kontrolovala. No potom ju to preslo ale aj tak mam stale strach, uz mam aj rozne predstavy, ze sa jej nieco moze pocas spanku stat, ze co aak sa udrela na hlavicku nejako nestastne, ach.

jenie123
5. mar 2012

@basa23 teda, Vivi ta moc nenecha pospat.. ale aspon ti krasne spinka celu noc.. u nas to bola len vynimka, ze tak potiahla a v noci nam to dala poriadne vycitit..
@angie267 jeeeeej, chudatko Nici.. ta ma na tie pady nestastie.. ☹ dufam, ze sa jej nic nestalo.. kamosky mala utekala po byte a silno narazila hlavickou do zarubni.. tak rychlo utekali na pohotovost.. doktor ju pozrel a nic nenasiel, ale do rana ju museli kazdu pol hodinku budit.. hovorila, ze to bola katastrofa.. dufam, ze ju len nieco prehnalo.. tu brusnu chripku by som vam nepriala.. ☹
mala mi uz spinka, ale isla spat s placom, vymyslala, jedovala sa, tak som ju chytila a odchod spat pokial mieni takto sa rozculovat.. velmi rychlo zaspala.. ja naozaj netusim, co s nou robit.. dufam, ze to prerastie a vase babulky tiez..

jenie123
6. mar 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my celkom ok.. bola par krat (asi 10) hore.. co mate dnes na plane? ja vobec neviem.. asi pojdeme von.. musim zavolat k doktorke.. svokor nas volal ist cez vikend do rakuska sa kupat.. angie mozno to poznas, Laa.. len neviem ci Stellka vobec s tymi bradavickami moze.. ☹
@angie267 ako mala? dufam, ze je v poriadku, vesela a pojasena.. 🙂 a tiez bez hnacky..

basa23
6. mar 2012

dobre ranko holky mi sme spali ok ale uz pred 6 vstavala a v noci sa zobudila teda zo spanku kricala havo,havo neviem co to 😒
@jenie123 to v rakusku je neaky auquapark alebo co to tam je?uz ste tam boli?mi dnes len doma a tu pri dome budeme muz pride neskoro tak musim venct psa tak nemozem ist z domu nikam 😒
@angie267 jeemine chudatko dufam ze je v poriadku.aach tie deti stale vseljake pady aj vivi vcera bola jak opita stale padala 😒

jenie123
6. mar 2012

@basa23 mala mi dnes nastastie vstavala o pol 7.. teda Vivi sa chce uz z skoreho rana hrat.. 🙂 asi sa jej snivalo o havosovi.. aj sa nejakeho boji, ze by sa jej o nom spivalo..? este sme tam neboli, vobec neviem co je to zac.. musim kuknut na net, snad nieco najdem.. ako casto vencite psika? my sa asi tiez vyvencit len tak pred cinziak.. akosi sa mi nic nechce.. 🙂

basa23
6. mar 2012

@jenie123 tak to ti pekne pospinkala.ach ta nasa opica ma picne 😉 neviem ze by sa neakeho bala len vcera vonku jej do tvare skakal taky väcsi ale pritom bol stena len nato envyzral 😉 iba mrncala neplakala neak neviem co jej svitorilo 😉 ooch ani nevrav o venceni muz ho naucil ze sa pyta aj 7 krat von na hlavu 😠
jee nasla si nieco idem kuk

jenie123
6. mar 2012

@basa23 tak to je dost 7 krat.. mala sa tiez ziadneho neboji.. ja by som bola aj rada, keby sa zacala niecoho bat, aspon by som ju tym strasila, keby neposluchala.. 🙂 my sme sa teraz vratili z vonku, u nas tak strasne fuka, slniecko svieti, ale strasne fuka.. sme ani dlho neboli.. asi sa jej o tom havinovi len snivalo..

angie267
6. mar 2012

ahojte baby 🙂 dnes vas tromfnem nici bola vyspata pred 5 rano myslela som ze ma rozhodi, a aj noc sme mali bujnu kakala este 2 krat okrem toho bola neskutocne velakrat hore, ja mam pocit ze to ten ocak ma nasvedomi 😒ale nastastie hnacku uz nema od tej noci uz nekakala, je v poriadku vesela a vymyselna, takze mali sme stastie tentokrat. Som taka ststna 🙂
@jenie123 pokial nevadi na to ta chlorova voda tak myslim ze mozes ist, pozrem ten link ale nic mi to nehovori, len pekne chodte sa zabavit 😉
@basa23 dost casto ho teda musite vencit mne by sa veru nechcelo a aku rasu mate?

A este my dnes mame kontrolu na kardio s nici, ma selest a naposledy bol vraj dost silno pocujuci, tak som zvedava ako dopadneme. Velmi nerada tam chodim je tam neprijemny doktor, malu musim udrzat bez pohybu a bez placu ved to sa ani neda, takto musi byt na EKG a ultrazvuk srdca, normalne mam strach ako to zvladneme, ked ona zacne hystercit len co vojdeme dovnutra 😒

basa23
6. mar 2012

@jenie123 noo to je dost az nenormalne vela ked ho tak naucil 😠 jeej super vyzera to kupko len od nas dost daleko muz by sa namna vyprdol keby som ´povedala ze tam chcem ist.to mate ist na cely vikend ?bo som videla ze na tej stranke bol aj neaky hotel-
@angie267 jee to si nas teda raidne predbehla, chudatko to bude asi z toho ocaku.ale hlavne ze uz nemate hnacku snad uz to mate za sebou.chudatko Nici potom daj vediet ako ste dopadli.

jenie123
6. mar 2012

@angie267 teda, Nici je dnes ranne vtaca.. 🙂 aj isla na obed skor spinkat? chudatko, ten ocak ju musi trapit.. nech je uz cely vonku.. som rada, ze je v poriadku.. tak dnes dobre vybavte. to je doktor, ved su to deti, ako nema plakat.. volala som dnes doktorke a akosi sa jej neviem dovolat.. ☹
@basa23 ideme len na jeden den.. je to od nas kusok.. a treba sa odventilovat, len to mam teraz dostat, tak mi to celkom nevyhovuje.. ☹

angie267
6. mar 2012

@jenie123
@basa23 isla spat jani o pol 12 a o 1 bola vyspata som myslela ze ma uz porazi 😝 teraz uz zarezava tak som zvedava kedy da budicek. Vybavili sme sa vyborne vraj uz to ma uzatvorene takze sa to nebude musiet riesit a ekg ju drzali 4 sestricky aj tak sa nepodarilo, pan doktor bol dnes vo vybornej naladicke, sice to mala cele prerevala ale nic nepovedal.

jenie123
6. mar 2012

@angie267 nasa isla len teraz spinkat.. Malu sme u nas navstevu, svokra s frajerom a prababka.. Tak mala Stellka o zabavu postarane.. 🙂 som rada, ze je uz Nici aj so srdieckom v poriadku.. Tak ste jo zastihli v dobrej naladicke, ale aj tak, ako donutis malu, aby neplakala.. To sa im lahko hovori.. ☹

basa23
7. mar 2012

ahojte kocky ako ste spinkali?mi ok ale uz 6 20 bola hore opica jedna 😉 co mate dnes v plane?
@angie267 supeeer sa tesim ze ma Nici v poriadku srdiecko 🙂 jeeemine to ti tak malo spinkala?by ma piclo 😒
@jenie123 tak ste mali navstevu super aspon ste mali teda zabavu 😀
pocujte baby kedy idete do poradne v 2 rokoch?

jenie123
7. mar 2012

ahojte kocky..
@basa23 my sme spali klasika.. o 6:15 sme vstavali.. boli sme v kutiku.. mala mi uz spinka.. ja som sa teraz napraskala rizota.. idem si urobit kavicku a mala by som spravit nejake poriadky, ale nechce sa mi.. 🙂 ja som nad poradnou ani nerozmyslala, asi az v juni az bude mat 2 roky..
volala som dnes s doktorkou a kupat sa ist nemozeme.. ☹ pokial to nebude mat pod kontrolou, mame sa vody na kupaliskach vyhybat.. ☹

angie267
7. mar 2012

ahojte baby 😉 my sme mali bujnu noc ale vstala az na budik o siedmej takze aspon to 🙂
@basa23 mne dr. povedala ze mozem prist sa ukazat v 2 rokoch, ale vraj nemusim a potom treba az v 3 rokoch poradna. Ale pojdem v juni aspon nech ju pozre. My dnes plan taky klasika, boli sme v obchode teraz spinka a ked sa zobudi pojdem k nasim nech sa trosku na dvore pohra.
@jenie123 tiez by som mala robit poriadky ale nic sa mi nechce len som spratala co bolo treba, pojdem sa najest a tot vsjo 😝 skoda ze sa nemozte ist kupat, urcite ste sa uz na to tesili, tak aspon dufam ze do leta to bude fuc aby ste si ho mohli uzivat na kupku. Tiez som mala ist dnes s babami do centra ale mne sa tak necchelo ani som nesla.
Inak idem sa pochvalit s chudnutim, som v cieli - 10kg dole teraz mam 57 😵 😵 este skusim dat dole take 2 kilecka bonusove, ale to len pozvolna 😀

jenie123
7. mar 2012

@angie267 teda.. suuuuuuuuuuuper, gratulujem.. to si pekne zhodila.. ja som teraz nejaka pazrava, stale nieco zobem a jem.. by som sa mala nad sebou zamysliet.. dufam, ze to do leta vyliecime.. to by ma porazilo, keby sme sa nemohli chodit kupat.. ☹

basa23
7. mar 2012

@jenie123 ooch to mi je luto tak sa nemozte ist kupat 😒 a co vlastne teraz?cakat kym zmiznu?
@jenie123 jeeeeej super gratulujem ti och ja stale stojim na 58,9 ani deko mi uz nejde dole 😒 sice sem tam som teraz porusila ale nie az moc ale uz to nejde ☹

jenie123
7. mar 2012

@basa23 svokra mi vcera doniesla sirup na znicenu imunitu.. tak dufam, ze tym jej pomozeme z vnutra a dufam, ze dnes mi donesie tea tree, je to olejcek a budem jej to natierat a dufam, ze jej to zmizne, na to vypalenie ani vyskrabanie nechcem ist, pokial nebudeme musiet.. este chcem vyskusat jednu rastlinku, ta rastie na jar, tak jej to chcem tym natierat.. uvidime ci zaberie.. este dobre, ze sme si nezaplatili dalsi kurz plavania.. boli by to vyhodene peniaze.. ale aj ty si pekne zhodila.. super sa vam baby dari..

angie267
7. mar 2012

@jenie123 dobre ze si nezaplatila ten kurz, vylieci sa to urcite, mozno mas na mysli taku zltu rastlinku tym sa potieraju aj kurie oka, ak ano je vyborna mohla by pomoct. A dakujem ja som tiez velmi rada ze sa mi to podarilo, dokonca obleciem Mky rifle 😵 😅
@basa23 tebe tiez gratulujem aj to je velky uspech, ja tiez uz porusujem obcas aj hambac som uz jedla a cig. pecienku, hlavne jem velmi malo a vecer ani susto. Ty si vyssia tusim ja mam 164cm a ty?

jenie123
7. mar 2012

@angie267 ale na tebe to musi byt dobre vidiet, ze si schudla.. budes musiet urcite aj vymenit satnik.. 🙂 ani nehovor, fakt dobre, ze sme sa rozhodli teraz plavanie odlozit a nikto nevie ci sa tam este vobec vratime.. skoda.. ☹ ano je to taka zlta rastlinka vtacnik alebo take nieco.. a je to aj na kurie oka.. tak ak masticky nezaberu, ideme po rastlinke, len ju musim este niekde u nas najst.. 🙂
jeeeeej baby, co sa vcera stalo mojej sestre.. bola vcera v tesku a ukradli jej tam penazenku uplne so vsetkym.. takze peniaze, doklady, vsetky karticky.. dnes si isla vsetko vybavovat.. ☹

basa23
7. mar 2012

@jenie123 tak dufam ze pomoze ten sirup aj olejcek.nech nemusite ist vyskrabanie,vypalovanie.och chudatko malinke nech vam to len pomoze.jeeemine by ma piclo keby mi ukradli penazenku chuda ziena nezavidim teda ☹
@angie267 ja mam 168 cm o kuuulilincek som vyssia 😉 musim este kilo a pol dat dole aj keby co bolo 😉 snad to pojde,bo ted stojiiim 😠

angie267
7. mar 2012

@jenie123 je to jani vidiet a poriadne, satnik uz mam vymeneny 😅 tak strasne sa tomu tesim 😵 ta rastlina rastie snad vsade urcite ju lahko niekde objavis. No nech vam to co najrychlejsie zmizne. Mrzi ma to co sa stalo sestre, veru je to velmi neprijemne ked clovek dojde o peniaze a vsetky doklady. A mala tam vela penazi? Ja by som to len velmi tazko predychala, mne raz ukradli telefon a dodnes ked si na to spomeniem ma to zamrzi.
@basa23 das to dole, to neva ze sa to zastavilo, to si teraz tvoje telo cerpa zo zasob. Prajem aby ti to pekne zliezlo a 1,5 kil je brnkacka. Ja som zvedava kolko este dam, ale nechcem vela uz som dobra, len este ma trosku trapia stehna tam este potrebujem aspon 2cm.

jenie123
7. mar 2012

@basa23 dnes som tu malu natrela tym olejcekom a kricala ako by sme jej robili straaaaasne zle.. Uz ma z tej koznej traumu.. Ja ju mam problem prezliect.. ☹ 1,5kg je v pohode.. To das dole lavou zadnou a ked nie teraz tak ked sa otepli urcite..
@angie267 mne tiez ukradli telefon a to hned 2 krat.. ☹ tiez ma to doteraz mrzi.. Nemala tam vela penazi, ale tie vybavovacky s dokladmi.. Tak to by som ta uz ani nespoznala, musi byt z teba poriadna kocka.. 🙂 ti verim, ze sa z toho tesis.. Velmi pekne ti isli kilecka dole..

jenie123
8. mar 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste sa vyspinkali? my taka horsia klasika.. mala o pol noci prisla k nam do spalne a pod pazuchou drzala vajvacsieho plisaka za krk 🙂 dnes je u nas pod mrakom.. ani sa mi nic nechce robit.. ale musim skocit na postu.. ☹ nastastie dnes nic nevarim.. mame este od vcera a urobim len vajickovu natierku a hotovo.. vcera sme mali bytovu schodzu a schvalilo sa zateplovanie, takze asi v auguste budeme zateplovat.. uz sa tesim, konecne bude bytovka vyzerat trosku lepsie ako teraz.. 🙂

basa23
8. mar 2012

dobre ranko holky ako ste spali?mi ok vstavala 6 20.dnes ideme konecnu kuk na tu tanecnu teda snad lebo poletuje sneh u nas snad nebude kalamita 😀
@angie267 aach no aj ja zo stehien musim dat dole, ako na stehna neak aj cvicis?
@jenie123 jeej chudatko sa jej nedivim ze ma uz traumu, ale tak snad jej pomoze ten olejcek.