icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
23. mar 2012

@angie267 som rada, ze je Nici uz lepsie.. uz aj papa aj pije.. liecky jej teda pomohli.. tak to je teda napad, ze rukavicky.. mala ti este poradit, ako malu presvedcit, aby si ich nechala.. teraz ma tak napadlo, ze nieco podobne mala aj kamosky dcerka, ale ze ona to mala spojene aj so slintavkou, tiez to bolo dost nakazlive a mala toho celu pusinku z vnutra aj z vonku.. vyzeralo to ako herpes.. my dnes s odplienkovanim hotova katastrofa.. teda len 2 krat sa jej podarilo, inak vsetko skoncilo v gatiach.. uz som bola presvedcena, ze to ukoncime.. ale ked som sa do toho dala, este chvilu vydrzim.. najhorsie je, ze mi nestihaju ani veci schnut.. ☹

basa23
24. mar 2012

dobre ranko kocky ako ste spoinkali?mi ok vstavala 7 30 no som kukala jak puk.dnes vyzera krasne som nekukala pocasie, bo ma kamoska vytiahla o 7 vecer nakupovat 😒 ale musim uznat taketo rychle nakupy su najlepsie nerozmyslas a kupujes lebo rychlo dojst domou kym male idu spat 😉
@angie267 to je taka 3 kolieska ma sme kupili v draciku macko pu 😉 uz mame doma vozovy park, neni to kam davat 😒 som rada ze uz Nici uz aspon papa pije.nech vam to skoro prejde boze taka svina choroba vas postihla 😠 ze rukavice vtipna to doktorka 😒
@jenie123 a nemusela prechladnut mozno ti viac pije alebo bojkotuje ze nema plienku 😀 ale to si nemyslim, to pride uvidis ze zacne rezim kazde 2-3 hodky cikat uvidis uz ked sa ti sem tam pekne vypyta to je uspech nasa ani za svet 😒

masoreta
24. mar 2012

ahojte babenky...mohli by ste mi poradit?mam 20 mesacnu dcerku a bola teraz chora,mala soplik aj teplotu...vcera uz nemala nic,okrem soplika.dneska rano sme utreli nostek a mala krvavy...netece jej krv z nosa,len ked utreme.mohli by ste mi poradit,ze co to moze byt?dakujem.

angie267
24. mar 2012

@jenie123
@basa23 ahojte 😉 my sa mame uz zasa o nieco lepsie 😵 celu noc krasne spinkala aj liecky pocas spanku pekne popapala a dokonca aj rano o siestej len spapala lieky a spala dalej az do osmej 😅 jaka parada uz strasne dlho tak nespala 🙂 dnes uz spapala aj sunku, trosku rohlika, mlieko aj termix, takze super zacina papat, sa tesim ako male decko 🙂 🙂
@jenie123 aj toto vyzera ako herpes mozno to je aj to iste. Neboj uz teraz vam to vyjde ked uz sa pyta aj sama, len to chce trpezlivost a cas.
@basa23 za chvilu to nebudes mat kam davat tie hracky 😝 ale co neurobime pre nase deticky, vsak? take nakupy narychlo su najlepsie nemas cas rozmyslat vela 😝

angie267
24. mar 2012

@masoreta ahoj, podla mna sa nemusis nicoho obavat, myslim, ze jej mohla len cievka prasknut z toho soplika, kedze bol nosik viac namahany.

matkaasebko
24. mar 2012

@masoreta my to mame skoro pravidelne, napr aj pri silnejsom plakani, trosku krvicky netecie ale je tam...a môze to by aj ze mala nejaky susnik tam a silno prilepeny...

jenie123
24. mar 2012

Ahojte baby.. cely den sme boli u nasich a pomahli sadit.. 🙂
@basa23 aj my sme vstavali o 7:30 🙂 len mala nemohla spat.. stale vymyslala, najskor, ze chce cikat, potom jest a nakoniec pit.. 🙂 len vymyslala, ako sa dostat zo spalne.. tak si bola nakupovat.. super.. aj ja mam rada taketo rychle nakupy.. co si si kupila?
@angie267 super, som rada, ze je uz Nici lepsie a aj ukazkovo spinka.. len tak dalej..
@masoreta aj nam sa to stava, ale myslim, ze je to ok
Baby a ako pokracuje nase odplienkovanie? Tak dnes mame 3 uspechy a 3 neuspechy.. takze je to vyrovnane.. 🙂 uz som myslela, ze to bude dnes opat katastrofa, ale mala sa mi teraz vecer 2 krat pekne vypytala.. tak som rada..

angie267
24. mar 2012

@jenie123 no vidis tak to je pokrok, za par dni uz bude uplne bez nehody a to ze sa krasne pyta je super 😉 so zvedava ak bude tato noc, snad uz bude len dobre a ako citam aj vy ste celkom dlho spali, uvidime zajtra ked sa nam ten cas pretoci, och ja to nenavidim.

jenie123
24. mar 2012

@angie267 to sa uz teraz meni cas? Ja som uplne mimo.. 🙂 urcite sa vam uz len polepsi.. Nici musela aj dost schudnut, ze? Stellka pekne spinkala pekne aj na obed 3,5 hodinky.. len problem bol vecer, nechcela ist spat, tak stale tvrdila, ze chce cikat a radsej sedela na nocniku, nez by mala ist spat.. uvidime ako jej to nadalej pojde..

jenie123
25. mar 2012

ahojte kocky.. @angie267 @basa23
ako si uzivate nedelu? malu mame u svokry.. tak si z manzelikom uzivame nedelu o samote.. 🙂 dnes mala mala zatial len jednu nehodu a dokonca sa prvy krat vykakala do nocnika.. 🙂
@angie267 ako je Nicolke? urcite je uz v poriadku a uziva si slniecka aj jedla aj pitia.. 🙂

basa23
25. mar 2012

ahojte kocky konecne tu sme vcera spali u znamych och som znicena uuuplne unavena 😒 doted sme boli vonku ale nic moc teplo je ale hnusen u nas fuka
@jenie123 jeej to mate super mate chvilku pre seba 😉 stellka je sikulka zachvilu ste bez plienok aj ja chceeem 😉
@angie267 ak osa ma Nici?uz je lepsie?miznu tie flaicky?

jenie123
25. mar 2012

@basa23 teda, tak ste mali o zabavu postarane.. super, aj ja by som niekam isla.. mala je uz doma a dnes mala len 2 nehody a aj tu druhu, nemusela mat.. mala sa aj vypytala, ale svokra si myslela, ze sranduje a pokakala sa do gatiek.. ☹ a tak ma teraz nahnevala.. ze preco ju teraz odplienkovanam.. hlavne, ze mi este pred pol rokom tvrdila, ze jej synovia uz boli davno bez pleniok a teraz mi tvrdila, ze ona to nikdy nepovedala.. tak som zuriva.. 😠 😠 😠 a ze jej mam davat na von plienku, ze sak ona sa vypyta aj tak.. ze co ma ona robit, ked sa jej vonku pocika.. no co by mala robit, prezliect ju.. tak nech si ju teraz neberie.. by som vrazdila.. 😠

angie267
25. mar 2012

@jenie123
@basa23 ahojte kocky 🙂 🙂 dnes bolo krasne len vietor fukal trosku, boli sme na ihrisku a u svokrovcov, taka klasika nedela. Nici sa ma uz dobre mozem tvrdit ze uz je ok, este z vonku trosku ma ale aj to jej krasne mizne, tak sme vsetci radi, uz je to ta stara nicolka 😀
@basa23 tak ste mali lietacky, ale aspon si vypadla trochen prec z domu, uz by som aj ja potrebovala niekde vypadnut, akurat dnes som si hovorila ze sa nudim, mala som naladu nieco podniknut 😝
@jenie123 ach tie svokry o tych by sme si mohli donekonecna pisat, oni to vzdy tak tvrdia, ze jej deti uz davno robili hento - tamto, pomaly v pol roku bez plienky, chodili ako 4-mesacne, och kasli na nu 😝 😝 par krat ju musis zrusit nech sa nestara a ona to pochopi a nebude frflat. No nici asi musela poriadne schudnut, ked som ju doma vazila nemala ani 10 kil, pojdem na kontrolu a dam ju prevazit. Inak vybornu nedelu ste mali, to mne sa nemoze stat ze by mi niekto zobral malu len tak bez toho aby som nepotrebovala niekam ist, aj to vzdy musim mat na to riadny dovod ju dat varovat. Aj moja mamina sa dost zmenila, ked bola simi malinka tak ju mala stale a teraz sa ani kolkorat neozve. Ale uz je starsia tak si chce aj oddychnut trosku a svokra ta je rada ked tam na chvilu dojdeme a este radsej ked nas vidi odchadzat.

basa23
26. mar 2012

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok mala vstavala 6 45.ale celu noc mrncala,fnukala neviem co jej bolo,myslim si ze ju bolelo brusko, leb o spraskala celu taku kaiserku celozrnnu na veceru 😀
@angie267 jeezis to som rada ze uz je Nici dobre,chvalabohu to mate za sebou,no to ti verim, by si potrebovala niekde vypadnut musis si neaku babsku jazdu zorganizovat.
@jenie123 no chutna svokra ju vobec nepocuvaj nedavaj jej plienocku uz sa krasne chytila iba by si ju zmiatla,presne nech si ju nebere ked sa jje to nepaci.ach mi zacneme ked bude uz teplejsie teraz to aj tak nema zmysel u nej este nechyta sa vobec 😒

jenie123
26. mar 2012

dobre ranko.. my sme spali tak isto ako vy.. tiez celu noc mrncala a fnukala.. ale Stellka to robieva dost casto.. a to na veceru toho vela nespapala.. ale nam maju vyjst este 2 stolicky, tak musim zistit, ci to neni aj od toho..
@basa23 ved to.. ked som sa do toho pustila, tak musim vydrzat a nie aby som jej davala na von plienku..
@angie267 super, to som rada, ze je uz fit.. urcite schudla, ked tak dlho nepapala.. nasa ma teraz 10 kilo, ked mala tu crevnu chripku tak schudla 0,5 kila.. svokry su asi vsetky rovnake.. ☹ najskor mi hovori, ako jej synacikovia uz v roku nemali plienku a teraz trepne taku blbost.. mala by si zapisovat, co mi povie.. len mam z nej nervy.. ale kaslem na nu.. budem si aj nadalej robit, co si myslim, ze je pre malu najlepsie.. u nas je to skor opacne.. mamina aj svokra by ju chceli stale.. teda viacej mamina.. svokra len vtedy, ked jej to vyhovuje.. by si potrebovala nejako sa odreagovat po tom vsetkom..
baby co dnes planujete? my by sme mali ist doobeda po obchodoch, na postu a asi aj na preliezky.. uvidime, podla toho kolko sa mi opat pocika.. 🙂

angie267
26. mar 2012

ahojte 🙂
@jenie123
@basa23 ako citam zabky vam v noci vyvadzali, nasa teraz dohana co zameskala asi, lebo prespala krasne noc a vstavala 7.30 🙂 aj s jedlom dohana zacala velmi dobre papat, tak som rada vsetkemu 🙂 ja dnes neplanujem nic extra, ale ja sa chystam robit jarne upratovanie, hlavne mi je treba umyt okna po zime 😝 keby sa mi ale chcelo 😝

jenie123
26. mar 2012

@angie267 ja uz mam okna nastastie umyte.. vcera som dokoncila posledne 2.. 🙂 ja sa chcem pustit este do kupelne.. ale to neviem kedy.. akosi sa mi do toho nechce.. ☹ krasne ti spinka aj papa.. urcite to dohana.. 🙂 drobcek, konecne je uz zdrava, tak nech jej to co najdlhsie ostane.. uz si vytrpela dost..

angie267
26. mar 2012

@jenie123 ja nemam este ani jedno, chcela som minuly tyzden, len ked ta hnusna choroba nam do toho vliezla tak som ani nepomyslala na nejake okna, chcem ich zmaknut tento tyzden, len pri malej to bude fuska zasa ako vzdy, len ked ja ich mam tak vela do kelu. Dnes som prevliekla doteraz postelnu bielizen, teraz som nici ulozila spinkat a ja idem spratavat ci nici stihla za ten cas vyparatit a je toho teda dost 😝 😝 zavidim ti ze uz to mas porobene 😝 diky jani dufam ze uz budeme mat na dlho dlho pokoj....

jenie123
26. mar 2012

@angie267 ja som si ich umyla minuly tyzden.. kazdy den nieco a vcera som to dokoncila.. vzdy ked mala zaspala.. inak sa neda.. aj teraz mala pojde spat a ja sa pustim do upratovania, zehlenia a prania.. ani sa mi nechce.. ☹ kolko okien mas? na dome urcite vela.. my mame 5.. tak sa to da.. 🙂

angie267
26. mar 2012

@jenie123 ja tiez nieco kazdy den spravim 😝 ja mam 2 balkonove velke, 1 terasove velke dovokridlove, 7 klasickych okien, 4 stresne, 4 malinke okienka + garazova brana, no co povies na to? 😀

basa23
26. mar 2012

@angie267 jeemine kolko okien by ma piclo 😉 mi uz mame umyte muz v sobotu umyval 😀 super ze uz je nici v poriadku teraz pekne naberie co zhodila 😉
@jenie123 mi dnes nic take v plane pojdeme na ihrisko,doobeda sme boli len tu u nas vonku, ale dost u nas fuka dnes normalne mi bola zima 😒

angie267
26. mar 2012

@basa23 pocuj a nechce ten tvoj prist aj mne ich poumyvat? 😀 mas skveleho muza ked okna umyva, klobuk dole 😉 som velmi rada ze uz pekne papa 😵 ja som este vonku dnes nebola, tiez je u nas zima oproti vcerajsku je to dost rozdiel a fuci severak, my pojdeme poobede von kocikovat trochen

jenie123
26. mar 2012

@angie267 tak to oproti mojim.. fuuuha.. nechcelo by sa mi.. kazdy den nejake a budes to mat za sebou..
@basa23 jeeeeee a ja chcem takeho muza.. 🙂 kde si ho zohnala? 🙂 aj u nas fuci.. ja som sa s malou rano vyletnili a teda kludne by sme zniesli o vrstvu viacej.. brrrrrrrr..

basa23
26. mar 2012

joj baby poziciam vam ho s radostou bo niekedy ma uz vytaca s tym upratovanim az moccc 😠 hned zajtra vam ho poslem on je pedant ked upratuje budete mat jak zo skatulky tie okna 😀
@jenie123
@angie267

jenie123
26. mar 2012

@basa23 teraz uz okna umyte mam, ale niekedy cez leto mi ho posli a moze pokracovat celym bytom.. 🙂
Jeeeee baby, ja som mala ake dnes prekvapenie.. manzelik mi doniesol oneskoreny darcek k narodeniam.. 🙂 novy telefon a sampano.. tak teraz uz mala spinka a ja si popijam sampano a manzel sa hra s telefonom.. hotova romantika.. 🙂

jenie123
27. mar 2012

Dobre ranko kocky.. @basa23 @angie267
ako ste spinkali.. my celkom fajn.. len 6:45 uz vstavala.. baby robi ten casovy posun krpcom problem? U nas len vecer.. nemozem ju dostat o 8 do postele.. vcera zaspala 21:15..

basa23
27. mar 2012

dobre ranko kocky mi sme spali super vstavala 7 20.och vcera bola mala zla jak cert snad uz ju to dnes preslo bo ma z nej hlava bolela az az vcera 😒
@jenie123 nie u nas nerobi problem, konecne rano pekne spi, mi chodime normalne spat jak chodila chlavabohu lebo som sa bala toho posunu.jeej krasny darcek aky mobil si dostala?
@angie267 no co okna uz umyte?ty brdo tolko okien to musite mat velky dom.ako Nici uz len lepsie a lepsie?

jenie123
27. mar 2012

@basa23 dnes ju musim dat spat skor.. inak ma picne.. dostala som nokiu lumia 800, predtym som mala sony ericsson xperia mini.. ten bol super.. teraz ho musime niekde predat, je ho skoda v skrinke.. ☹ krasne ti spinkala.. aj ja chcem.. este v noci buntosila?

basa23
27. mar 2012

@jenie123 nie dnes uz nebuntosila chvalabohu konecne sme pospali 😉 ach vam ta zmena casu robi neplechu snad sa dostanete naspät do starych kolaji 😉

jenie123
28. mar 2012

dobre ranko kocky.. @basa23 @angie267
ako ste spinkali? my celkom fajn.. vstavali sme o 6:45.. co mate dnes na plane? nam opat dnes vypnu elektrinu.. ☹ uz ma to hneva.. doobeda pojdeme na preliezky alebo do babycentra.. uvidime podla pocasia.. a spat pojdeme k nasim..