icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
12. apr 2012

@angie267 ahojte baby.. prave odisla od nas navsteva.. doobeda prisla kamoska s krstniatkom Baruskou - 3 roky, ta u nas na obed spinkala a potom prisla este jedna kamoska s 2 - rocnou dcerkou a 8 - rocnym synom.. tak som vyhukana a taaaak ma boli hlava.. nechcela by som veru byt ucitelkou v skolke.. ☹ vobec im nezavidim..
@angie267 my mame tuto smykacku v babycentre, bez vlhcenia.. a je super.. mala je na nej stale.. Nici sa paci? Aj my mame diesel.. manzel ani ine nechce.. 🙂 inak to bol dobry pedant - to sa len tak nevidi..
@basa23 ja som ich kupila tu na konikovi.. 😉 uplne ako nove.. a za par korun..
@znamia u nas je to tiez tak, dnes bez nehody a vcera sa mi pocikala v centre.. niekedy neni ich den.. to je super, zema suchu plienku cez spanok.. aj jej este davas na obednajsi? Ja som jej par krat nedala a v pohode.. iba raz sa pocikala a k tom aj pokakala a to spala u svokra na manzelskej.. to mali radost.. 🙂

angie267
12. apr 2012

@basa23 juj tak vivi dostihla zas choroba chudatko male no nech to rychlo prejde. A je svokor spokojny s tym autom?
@znamia aspon ze nemusi mat atb, skore uzdravenie prajem malinkej. Je to super smykacka uvidime ako dlho nam vydrzi. Geoxy mame aj my uz druhe s tou znackou som spokojna mame poltopanky aj sandalky.

basa23
12. apr 2012

@angie267 hej je spokojny ale uz predsa je starsie.vy mate asi novsi model alebo ten starsi.uz teraz sem tam dava nieco do opravy tak nieje nadceny 😒
@jenie123 idem teda kuk na mk ci tu neake nemaju bo zatial co pozeram na nete nic pekne 😒
@znamia super ze vam nedala atb predsa to nieje nic moc stale brat.snad vam to uz prejde a bude zdravucka coskoro 😉

angie267
12. apr 2012

@jenie123 ani sa nedivim ze ta boli hlava ked si mala doma tolko deti, ja by som tiez nemohla byt ucitelkou cista psychiatria 😝 nici sa velmi paci ta smykacka zatial ju ma v obyvacke kedze dne cely den prsi, zajtra snad uz ju vyhodim na dvor. Ja som tiez za dieselove motory aj kvoli spotrebe.

angie267
12. apr 2012

@basa23 my mame 2003 rocnik je uz starsie ale ta pani sa dobre o neho starala, su tam nove rozvody, olej, stk, ems a vela dalsich suciastok tak snad na nejaky cas bude dobre aj gumy nove zimne aj letne, takze zatial som spokojna, ale uvidime casom ked budeme na nom jazdit. Veru tie opravy su velmi nakladne.

znamia
12. apr 2012

@jenie123 nedavam jej na popoludnie. uz mava len v noci. ja uz sa nevzrusujem ked ma nehody, nemozem 😅 ona mi nic dopredu nehlas, tak je to uplne na mne. zahlasi uspesne tak 1x z 10, na kakanie mozno trosku viac.

basa23
12. apr 2012

@angie267 tak to je super ze to mate po takej pani tak to vam vydrzi dlho.on ho predsa kupil po chlapovi a ti inak jazdia 😉

znamia
12. apr 2012

@angie267 ja mam radsej ecco, ale musim uznat, ze geox robieva krajsie 🙂 predsa len su zamerani vacsmi na deti. aj my mame diesel, mozes si pridat do statistiky 😉
@basa23 aj ja dufam, ze uz bude zdrava. posledne tyzdne davam 10-20e tyzdenne na jej lieky a kadajake probio a podobne pomocne hovadiny. iste slo uz cez 100e od kedy to zacalo len na toto, bez cesty a lekarov 😠 v uk ma dieta do 16r vsetky lieky zdarma a v statnom lekarstve sa nic neplati tak, ci tak. ja chcem nazad!!!!

jenie123
12. apr 2012

@znamia Stellka sa vypyta, ak ju chcem dat, ze dlho nebola, tak sa zubami - nechtami brani.. takze ju na nocnik neposadim.. teda uz sme presli na wcko.. je to predsa praktickejsie.. 🙂 jeeej, tak to je uz dost penazi.. nech vam to rychlo prejde.. to maju v uk super, dobre sa staraju o deti.. jaaaaj, keby to bolo aj tu tak..

znamia
12. apr 2012

@jenie123 ani nevrav s tou starostlivostou v zdravotnictve. matka do jedneho roku dietata tiez nic neplati. a este kopec dalsich vynimiek. nehovoriac o tom, ze platis fixnu sumu za recept, nie za lieky, bez ohladu na to, kolko lieky stoja. mia sa tiez brani, ak jej netreba, ale ona proste nema cas na take ako, ze jej treba cikat ☹

jenie123
12. apr 2012

@znamia no ma plno inych zaujimavejsich veci, nez sa pytat cikat.. 🙂 ona sa zacne pytat.. to tam maju super.. je to ina starostlivost.. krasa tam rodit.. 🙂 aj sa tam chces vratit?
inak baby, ta moja svokra je este stale urazena.. no je normalna? 🙂 🙂

basa23
13. apr 2012

dobre ranko holky ako ste spali?mi ok vstavala 7 20.dnes by som s nou rada sla von ale neviem.teplotu nema len sople a kasle.,myslite ze mozem ak bude tych 18 stupnov co hlasia?
@jenie123 to je super ze na wcko ste presli aj ja chceeem 😉
@znamia no to nase zdravotnictvo je strasne , za vsetkosi tu pomaly platis je to smutne ☹
@angie267

jenie123
13. apr 2012

Dobre ranko..
@basa23 my sme moc dobre nespali.. a rano uz o 6:15 vstavala.. uz hned od rana je urevana.. ☹ ja si myslim, ze mozte ist von.. aj my pojdeme.. musim skocit do obchodov, nakupit nieco na vikend.. u nas je strasnaaa hmla.. aj dnes k nam pride krstniatko spinkat.. zacala chodit do skolky tuto u nas v meste.. a najskor si musi prejst adaptacnym obdobim.. takze kazdym dnom tam byva o nieco dlhsie.. spat ju tam este nenechaju.. tak spava u nas.. a pritom uz do skolky chodila, ale inde..
dnes mala po noci opat suchu plienku.. ked to takto pekne pojde aj nadalej, tak skoncime s plienkami uplne.. 🙂 len aby som to nezakrikla..

basa23
14. apr 2012

ahojte kocky ako?co planujete cez vikend?mi asi ni mala kasle, sopli tak s nou sa bojim niekde ist.v pondelok ideme na tie kramare idu nam robit testy dufam ze nebude vadit ze je trocha chora ze nas neposlu domov 😒
@jenie123
@znamia
@angie267

jenie123
14. apr 2012

ahojte baby..
@basa23 my cakame dnes navstevu.. pride mamina kamoska s dcerou a vnuckou.. uz sme ich dlho nevideli.. jej vnucka a nasa Stellka su priblizne rovnako stare, tak snad sa budu pekne hrat a nebude hadka o hracky.. 🙂 🙂 jeeejda, Vivi je chorucka.. nasej uz sopliky ustupuju.. mala teraz spinka u maminy.. ja som isla domov, ze pozehlit si, ale vobec sa mi nechce.. asi sa na to vykaslem.. 😝 potom daj vediet ako to v pondelok dopadlo..

angie267
14. apr 2012

caute kocky 😉
@basa23 juj tak predsa je vivi chorucka, no snad vas neposlu domov aj ked ja si myslim, ze to moze vadit podla mna to moze skreslovat vysledky, neviem, snad nie. ja nemam na vikend ako abvykle nic, poupratovala som dom, poprala nieco vonku sa mi to pekne poschlo, vcera som vysadila muskaty a rozne ine kvety, ale este sa to bojim dat von tak to mam v garazi.
@jenie123 jaj ako ti zavidim tie suche plienky ale v dobrom 😅 uz by som mohla aj ja skusit, inak minule tu bol bratov maly aj isiel cikat samozrejme nici s nim, no co ta mi vecer robila, ze ona ide curat postavila sa pred zachod chytila si pupik a pekne zaujala ten chlapsky postoj a chcela cikat, ja som myslela ze ma roztrhne od smiechu taka bola zlata, snazila som sa jej to vysvetlit ale ona ze neeee a znovu chcela tak curat 😀 😀 no haluska 😝
tak budete mat navstevu, ja som volala kamoske ze by som neskor prisla vonku neni na prechadzku pocasko tak by som zasla k nej na kafco a pritom by som chcela nafarbit vlasy no neviem ci sa nam to pri dvoch malych detoch podari ale asi skor nie. Inak ja uz velmi malo zehlim vacsinou hned ako to strhnem tak to pekne poskladam a je ozehlene 😀

jenie123
14. apr 2012

@angie267 uvidis aj Nici bude rychlo bez plienok.. jeeee, no zlata musela byt.. tie nase deti vedia ako nas rozosmiat.. 🙂 ako si dopadla u kamosky? Aj ste stihli prefarbit vlasy? Ja tiez niektore veci poskladam, len sa mi to zda byt vsetko pokrcene, ze to musim ozehlit.. dnes som sa na to vykaslala.. zajtra sa snad do toho pustim...
Baby, dostali sme dnes kozlacinu.. zajtra mam z toho urobit obed.. uz ste z takehoto maska varili? A na ako?

angie267
15. apr 2012

@basa23
@jenie123 caute kocky 🙂 som tu dnes prva, fiha 😀
@jenie123 no uvidime ako jej to pojde, pustim sa do toho hned ako sa jej ritka vylieci lebo teraz je chudatko cela zaparena, od sibacky co podostalvali vela ovocia tak som jej ho velmi casto davala hlavne teda mandarinky a pomarance a podla mna z toho tu ritku ma taku, uz viac krat sa mi to tak stalo. Bola som vcera u tej kamosky ale nefarbila ma lebo sak pri dvoch detoch nemozne, tak ma prisla dnes doobeda zafarbit. ja som este kozlacinu nikdy nerobila a myslim ani nejedla tak by som ti nevedela poradit, ale uz isto si ju aj spravila napis ako.

jenie123
15. apr 2012

@angie267 asi to moze mat z toho ovocia.. urcite kaka redsie.. nasa ma tvrde a bobky.. 🙂 vcera sme boli vonku a mala chcela cikat, tak som ju dala pekne vonku do travicky a hned mi nahlasila, ze kaka.. 🙂 este dobre, ze ju ma tvrdsiu.. dobre to islo pozberat.. 🙂 to masko som dala piect so zeleninou, oblozila som ho slaninkou a k tomu zemiakovu kasu.. este a pecie..potom dam vediet ake bolo.. 🙂 mala je u maminy, tak mame s muzom veget.. 🙂 co si dnes varila?

basa23
15. apr 2012

ahojte kocky som sa sem nevedela dostat sme rano boli v tescu lebo sme mali uz vybrakovanu ladnicku 😉 jooj super ze neprsi ze im to pocasie nevychadza 😉
@jenie123 ty brdo z ovocia ma taku ritku, chudatko to ju musi stipat 😒
@angie267 fuuu to sme veru este nemali potom daj vediet ake bolo 😉

jenie123
15. apr 2012

@basa23 aj by mohlo sprchnut.. 🙂 by sa pri tom dobre spalo.. 🙂 ale brala by som slniecko, uz mi chyba.. ake ma byt pocasie tento tyzden?

angie267
15. apr 2012

@basa23 esteze neprsalo ale bolo aj tak hnusne, ritku ju chudinku stipe, ale nestazuje sa nejako velmi, teraz uz spinka.
@jenie123
@jenie123 mne tiez chyba slnko uz by sa to mohlo trosku ustalit, ale podla pocasia ani nasledujuci tyzden nebude bohvieco 😠 ale teplejsie tak aspon to. no co ake bolo to maso?
baby my sme dnes boli na prechadzke a isli sme teda riadne daleko a nici celu cestu isla pekne sama aspon sa unavila 😝

jenie123
15. apr 2012

@angie267 tak maso nic moc.. piekla som ho vyse 2 hodin a aj tak bolo gumove.. teraz neviem, ci sa malo este piect alebo to tak chuti.. nabuduce musim vyskusat iny recept.. tak ste sa dobre presli.. mala dlho chodit nevydrzi a stale vymysla.. 🙂
Co mate zajtra v plane?

jenie123
16. apr 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
Ako ste spinkali? U nas sa to dalo, vstavala 6:30.. mohla by dlhsie potiahnut.. u nas je uprsano.. :( vobec netusim, co si s malou zacneme.. :(

basa23
16. apr 2012

dobre ranko kocky, mi sme spali ok, vstavala o pol 8 tak sme vyspany 😉 och dnes ideme na 12 20 na kramare tak sa mi nechce 😒
@jenie123 och ani nevrav u nas zatial neprsi ale fuka aach to bude dlhy den 😒 uz nech je pekneeeee 😒
@angie267 co jej davas na tu ritku?

jenie123
16. apr 2012

@basa23 teda krasne ste spinkali.. ja som za malou bola asi 4 krat v noci, potom ma to uz prestalo bavit, tak som pri nej ostala spat.. budem na vas na obed mysliet... nech vam to dobre dopadne.. ☹ my mame dnes otvorene babycentrum, ale v take pocasie sa mi tam kocikom trepat nechce.. to auto by sa mi teraz zislo.. 🙂

angie267
16. apr 2012

caute 😉
@jenie123 skoda toho maska, ja tiez neviem ako to ma chutit vobec asi som to ani nejedla este. Aj u nas prsi o dusu uz ma to pocasko nebavi, trcime s nici doma akurat som bola u svokrovcov chvilu, na poste a v obchode, ale autom lebo kocikom dnes nehrozi. Dnes idem poobede este simonke na rodicovske takze o zabavu mam postarane, teraz nici spinka ja idem vyvesat pradlo a poskladat oprate. Dnes nevarim mame zo vcera akurat som spravila rybaciu pomazanku tak si nici dala skoro cely masteny rozok zjedla 😝
@basa23 daj vediet ako dopadnete budeme drzat palce. Na ritku jej davam Imazol uz to dnes krajsie ovela taksnad za dva dni bude pokoj, co povies skusime odplienkovat aj my?

basa23
16. apr 2012

no uz sme z kramarov doma.brali nam krv o 2 tyzdne budu vysledky, oooch strasne dlho cakat 😒 mame nadalej davat duphalac, a ked nebude kakat kazdy 3 den cipok 😒 snad sa vyhneme uz tym cipkom.dokopy stale to iste celozrnne jest,ziadne banany,ryzu bielu, sladkosti velmi odmedzene a mame zvysit prijem tekutin uz aj povolil dzusi ale riedit aby pila viac 😉 predchvilou len sla spat lebo nas zobrali o pol hodku neskor at 😠
@angie267 rada by som uz zacala ale chcem pockat kym sa otepli trosku, ze uz nebude taka naobliekana 😉 a este ah chrchlime.ides uz zacat?
inak baby mam strach z toho odplienkovania vivi uz ma strach len ked sa priblizim k jej ritke kvoli cipkom,ked ju idem prebalovat hned krici plienkuuuu, ona tu plienku bere jak ochranmu aby nedostala cipok bude to asi tazke po tych cipkoch.ani doktorovi nechcela ritku ukazat 😉
@jenie123 a nemas auto?ved si mala alebo nie?alebo ho ma muz?toto pocasie je hrozne som zvedava kedy vstane ked sla tak neskoro spat

angie267
16. apr 2012

@basa23 rychlo ubehnu tie dva tyzdne, nech su tie vysledky co najlepsie. Chudatko sa boji ze jej budes davat cipok, snad to neskor pri odplienkovani nebude robit problem. Ja sa chystam skusit v priebehu dvoch tyzdnov no snad sa aj otepli uz.

jenie123
16. apr 2012

@angie267 my mame tuniakovu natierku.. 🙂 aj mala ju ma rada.. my sme dnes zatvorene doma.. 😒 navecer by k nam mala prist sestra, tak dufam, ze sa zastavi..
@basa23 ako Vivi davas ten duphalac? Ja ho mam tiez doma.. vivi ma urcite strach z tych cipkov, chudatko male.. ja som mala auto, len sme ho predali, kedze som na nom velmi nejazdila, co som bola na materskej.. tak teraz mame jedno a to ma drahy stale v robote.. ale zasa na druhej strane, ak potrebujem, necha mi ho..
Baby co sa tyka odplienkovavania, ja rozmyslam, kedy mam zobrat plienku na noc.. uz ma tyzden suchu plienku cez noc..