icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
20. apr 2012

@angie267 jejda.. nakoniec aj Nici mala uraz.. to su teda opicky.. hned je nestastie na svete.. a pritom vymysla stale, tak niekedy to prist muselo a budu este horsie.. dakujem moc, popozeram.. a ktory den je to spievankovo? Buduci tyzden v sobotu ideme piect prasiatko u kamosov.. akoze zahajit sezonu.. 🙂 je to vela penazi, ale cim dalej som presvedcena, ze do toho pojdem.. dost ma to boli.. :( len uvidim ci to vydrzim, nez pojde mala do skolky..
Len pred chvilkou sme sa vratili z tej chaty.. manzelov kamarat sa lucil so slodobou.. mala mi zaspala v aute a vobec sa nezobudila ani cestou po schodoch ani ked som ju vyzliekala.. 🙂 bola uplne hotova.. 🙂

angie267
21. apr 2012

caute baby 😉
@jenie123 to spievankovo je 28smeho od 15 do 20 hodiny. Daj vediet ked budes chciet tie vstupenky.

jenie123
21. apr 2012

@angie267 uz som to pozerala aj na ich stranke.. skodaa, ze je to toho 28.., mame to prasiatko.. inak by som urcite isla.. uz som premeskala senicu.. :( malej by sa tam velmi pacilo.. potom porozpravaj ako bolo.. 🙂
inak ako ste spinkali? My opat nic moc, som nejaka rozbita.. a vstavala o 5:55.. :(((( teraz je u maminy a ja tusim pojdem spat.. 🙂

basa23
21. apr 2012

ahojte kocky az ted som sa sem od rana dostala sme rano boli na mileticke na langosiii mnaaam zboznujem tam robia najlepsie langose 😉 potom sme boli na ihrisku.dnes ale dost fuka, inak neni zima.
@angie267 nooo aj ja vcera v kratkom tricku sme isli von taka burka nas chytila strasne,tak sme potom v gumakoch behali vonku 😒
@jenie123 ako stellka co to celo?neplacu ze ju boli alebo tak?
no mi sme dnes vstavali 6 05 tak potiahla o 10 minut neskor ako vcera ☹

jenie123
21. apr 2012

@basa23 tak langos som nejedla peknych 10 rokov.. 🙂 u nas je krasne.. mala je v pohode.. dokonca, ked sa jej opytam, kde ma bobo.. tak ani nevie.. mozol uz nema.. len to ma kraaaaasne farebne.. 🙂

basa23
21. apr 2012

@jenie123 mnaam ja zboznujem langos ale z mileticky ten je najlepsi 😀 ako aj unas je teplo ale dost fuka dufam ze prestane.som zvedava kolko mala bude spat bo sla spat bez obeda sme prisli neskoro uz zaspavala v aute.hlavne ze je v poriadku trosku farby je v pohodee 😀 ide leto farby musia byt 😀

jenie123
21. apr 2012

@basa23 🙂 tak to hej.. trocha farby nezaskodi.. 🙂 malej si langos neskusala?

basa23
21. apr 2012

@jenie123 mala si dala trochu langosu ale som ju pak brzdila lebo isla jak tank a predsa ma dietu tak som ju potom krotila som ho rychlo zjedla aby videla ze uz neni 😝

angie267
21. apr 2012

@basa23 mnam lanfos si mi chute narobila riadne, ja ich aj doma robievam no ale uz tak straaasne davno som ich nerobila co je nici na svete urcite 😝 bolo celkom pekne torsku aj tu fukalo ale dnes na kratky rukav nebolo.
@jenie123 no skoda teda ze to prepasnete opat, ale ved maju kazdu chvilu niekde vystupenie. Jasne ze napisem ako bolo. Je to ste skoro vstavali.
Jeee baby my sme dnes mali u nas na dvore velku brigadu, robime upravy pozemku, sadili sme tuje rozne kriky a v pondelok budeme pokladat travnik konecne to budeme mat pekne 😝

jenie123
22. apr 2012

Ahojte baby.. @angie267 @basa23
Tak som tu dnes prva.. 🙂 my sme sa tuto noc moc dobre nevyspali.. :( ale tuto noc sme spali prvy krat bez plienky.. 🙂 kupila som jej tu podlozku.. a asi kvoli nej sa casto budila.. ako sa pohla stale suchotala.. musim na tu podlozku dat nejaku deku alebo nieco.. co mate dnes v plane? U nas je zamracene, aj by mohlo poprsat, dobre by sa spalo.. 🙂

basa23
22. apr 2012

ahojte kocky konecne som tu sme boli vonku bolo pekne u nas rano,ale uz sa zatahuje tak bude asi dnes prsat uz 😒 v noci sme spali dobre dnes vstavala o 7 snad jej to ostane 😀
@jenie123 jeej super ste bez plienky sikulky ste uz aj ja by som prijala 😉 dnes neviem veru co budeme poobede sa zmraka von sa asi nebude dat ist ☹
@angie267 aj ja som ich raz robila ale neviem tam na milde mi chutia najviac 😀 jeej to budete mat krasne ked aj travnik pekny 😉
boze baby vcera ma skoro piclo sme boli vonku a bol aj nas pes a taky velky pes sa isiel nanho vrhnut a stala tam vivi hend ju prastil na zem a kusok pod okom ma modriku aj skrabnute,kusok od oka skoro som zinfarktovala keby jej tak dooka pichol no neviem 😒
noa dnes zas vonku na takej plastovej smyklavke ako neni to az take vysoke ale ona tam stala a padla z vrchu uplne na tvar ako je spanok 😒

jenie123
22. apr 2012

@basa23 krasne ste spinkali.. jeeeeej, teda.. ja by som asi tiez dostavala infarktove stavy.. nastastie je Vivi v poriadku.. este asi budeme z tych nasich opiciek blaznit..
@angie267 jeeee, to musite mat nadherny dvor.. aj ja by som chcela.. snad sa toho dockame.. nakoniec asi pojdeme do kyjova tuto kusok na morave.. ale az tusim po letnych prazdninach..

basa23
22. apr 2012

@jenie123 no ved este toho bude.to ako na dovolenku do kyjova alebo stavat ten dom?

jenie123
22. apr 2012

@basa23 vidis ani som to tam nenapisala.. na spievankovo.. 🙂 teraz sme sa vratili z vonka.. uz nam doma z tej nasej opicky sibalo.. 🙂
Baby dnes sa ozvala svokra.. ze by chcela cez tyzden malu, ze kedy by ju mohla mat.. samozrejme pisala manzelovi, mne nie.. tak tam ide zajtra manzel s malou.. som zvedava s cim pride.. ja sa s nou nemam vobec chut vybavovat.. :(((

znamia
22. apr 2012

awojte
uz som tu daaaavno nebola 🙂 vonku je tolko prace, ze nestiham. mala konecne zdrava, preventivna liecba zabrala a dufam, ze nam to dlho vydrzi!
@jenie123 u nas na plienkovom fronte nic noveho, ale citam, ze vam sa dari. 🙂 poradim ti, kup si nepremokavy chranic matraca na postel a aj takuto podozku http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... nemam presne tuto, ale nie je plastova a tak nesuchoce. chranic ma stale uz od narodenia, ale podlozku jej davam ked ide popoludni spat, len pre istotu. ale to sa nezvykne pocikat. 🙂 noo, svokra zmakla! 😉 ja som na velkonocnu nedelu na rozlucku zarvala mojej, ze no niekedy by ste nas mohli aj na obed pozvat, ked povedala zase to svoje, vsak sa niekedy ukazte. a odvtedy som o nej ani nepocula 😀
@basa23 boze, chuda vivi nemala svoje dni! ale je v poriadku, ze?. citala som ze vsetky dievcatka sa nam nejako doranali v poslednych dnoch, dufam, ze ta etapa uz je za nami 🙂 to s tym velkym psom poznam velmi dobre, nase stena je uz take ako mia a staci ze sa na nu chvostom zazenie a mia lezi. ale ona ju chodi provokovat, pride uplne blizko, az kym naya dociahne na napnutej snure, ta z poslednych centimetrov na nu skoci, zvali miu na zem a zuje co pride, ciapku ci topanky. a to robi kol-dokola, vcera som ju uz nechala tam na chvilu, az kym nezacala revat, lebo hafo sa prilis rozsantil.! nie ze by jej naya nieco urobila, ale ked ju zrazi na zem, tak mia sa nedokaze postavit, lebo ju furt doraza. 😠 x krat za den to robia!

jenie123
23. apr 2012

Dobre ranko baby.. @znamia @basa23 @angie267
Ako ste spinkali.. my dost zle, celu noc prefnukala.. asi to bude ta stolicka, uz ju ma na pol vonku..
@znamia som rada, ze je mala v poriadku.. a dakujem za odkaz.. musim jej zohnat nieco take.. chranic madraca mame na manzelskej.. ale budem musiet aj malej kupit, ale az do novej postele.. teraz spava na madrackach.. musime jej kupit novu postel i madrac a hned jej k tomu kupim ten nepremokavy chranic madraca.. ty mas tiez uzasnu svokru.. mohli by si s tou mojou ruky podat.. 😉

basa23
23. apr 2012

ahojte kocky ted sme prisli s vonku boli sme kuknut na strkovci.v nedelu chceme ist do zoo som zvedava ci to malu zaujme.mi sme spali ok vstavala 6 20.
@jenie123 no to bude tou stolickou musite pretrpiet 😒 a co svokra?
@znamia jeej super ze uz je mia zdrava 😉 noo uz zacne teplo uz bude malo casu budeme po vonku behat 😉
@angie267 halooo 😀

jenie123
24. apr 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
Ako ste spinkali? My nic moc a uz od 5:45 sme hore.. ☹ porazi ma..
@basa23 uz aby boli tie stolicky vonku.. Vivi uz ma vsetky? Jooooj svokra.. vobec neviem.. mala tam isla, manzel ju k nej odviezol aj doviezol.. ale ze sa rozpravali len tak vseobecne.. takze akoze nic.. ale mna to takto nebavi.. ak si to nevyriesime teraz a opat sa akoze na to zabudne.. bude sa veselo urazat aj dalej.. a s takou osobou sa potom tazko komunikuje..
co mate dnes v plane? My pojdeme doobeda ku kamoske.. a poobede asi na preliezky.. uvidime podla pocasia.. 🙂

basa23
24. apr 2012

ahojte kocky mi sme spali ok vstavala 6 40.baby dnes som bola jazdit chvilku po 3 rokoch docela fajn len sa musim dotoho dostat 😒 mi sme boli doted vonku ale fuka jak prastene,zevraj ma byt poobede burka snad nebude 😠 vcera som mala na prd den som sa rozhodla ze nejdem naspät do skoly, nevidim v tej skole odstupom casu zmysel, kolko maju vysoke skoly a nemaju zamestnanie a maju lepsie skoly kde je aj jazyk,a na nasej ani neni.tak sa idem dio septembra ucit nemcinu sama, a pak si najdem v septem.doucovatela na konverzovanie 😀
@jenie123 jeemine to ste skoro vstavali.no mi uz mame vsetky chvalabohu 😉 musite vydrzat tie stolicky su svine ☹ aaach ta svokra skoda reci 😠 😠 😠
@angie267

jenie123
24. apr 2012

@basa23 to je super, ze ich mate uz vsetky vonku.. teda, tak si si posoferovala.. 🙂 treba skusat stale, o chvilku sa do toho dostanes.. aj u nas neskutocne fuka.. skoro nas odfuklo.. 🙂 jeeeej, tak si sa rozhodla nevratit? To je skoda, ale ked nevidis v tom buducnost, zbytocne tam chodit.. je vela vysokoskolakov a malo pre nich prace. Teraz sa viacej oplati si urobit nejake remeslo.. i ja mam skolu na prd.. mam kamosku s vysokou skolou a chodi do rakuska upratovat.. nemcina ma nikdy nebavila.. ucila som sa ju 9 rokov a neviem nic.. mam radsej anglictinu..

basa23
24. apr 2012

@jenie123 no ved to musim skusat a dostat sa do toho.hej hej rozhodla len stale ma niekto presviedca ze ten jeden rok som si mohla este spravit ale nevidim v tom nic 😒 ja som aj dnes pozerala prace len tak zo srandy a vsade chcu znalost jazyka aspon jedneho a ovladanie wordu,excel,powerpoint a taaak dalej.tak sa dam nato vsetko doucit a tak a je.ako niekde chceli aj vysku ale da sa najst aj bez vysky.no ved to vela vysokoskolakov je bez prace 😠

jenie123
24. apr 2012

@basa23 to ti chybal len jeden rok? Tak to je skoda.. na aku skolu si chodila? Jazyk je dolezity.. aj ja som sa chcela behom materskej zdokonaľovať v anglictine.. ale este som sa do toho nepustila.. :( som zvedava, kde skoncim pracovat po materskej.. 🙂))

angie267
24. apr 2012

@jenie123
@basa23 caute 😉 ani som nemala cas sem ist, vcera sme pokladali tu travu a potom som sa stale motala vonku kochala som sa tym 😅 je to krasne urobim foto potom hodim sem.
@jenie123 gratulujem ze uz ste bez plienky aj v noci ja sa tiez do toho uz pustim. Aj u nas dnes neskutocne fukalo ani sa nedalo byt vonku.
@basa23 len tak dalej v jazdeni rychlo sa do toho dostanes ved uvidis len treba jazdit a najlepsie aj kazdy den. Skoda toho jedneho roka v tej skole, ale ked si sa tak rozhodla tak je to spravne. Ja mam napr. aj osvedcenie na word, excel, power point atd, to som chodila normalne do skoly dva tyzdne dokonca skusky som z toho robila a dnes neviem z toho nic ked to prestanes pouzivat tak zabudnes. Ja viem sa trochen dohovorit v nemcine, ale s odretymi usami.
inak mne mala zacala strajkovat uz druhy den s vecernym spankom nechce spat a place a place aj teraz ide zo spalne rev 😝 neviem co to ma za maniere. Baby mne mala dnes zacala hovorit "ja to sejem" ja to pouzivam obcas a asi to chytila odo mna, musim si davat sakra pozor na jazyk. 😠 😠

jenie123
24. apr 2012

@angie267 🙂 🙂 🙂 jeeeee, no musi byt neskutocne zlata, ked to hovori.. na deti sa nalepi asi vsetko a najviac to co nechceme.. 🙂 urcite hod fotky.. som zvedava.. musite to nat kraaaaasne.. chudatko male, ked tak place, asi jej musia ist zubky.. ja som dnes malu uspavala 40 minut.. :( toto nocne uspavanie ma zabija.. cez den zaspi za 5 minut a vecer to dlho trva..
Baby, musim sa pochvalit.. manzel aj s kolegami kupili chatu.. 🙂))) ale je to tajne.. 🙂 nik to este nevie.. no musela som sa pochvalit.. je na nej este vela prace, neni tam este ani voda, ani elektrika.. vsetko to budu musiet urobit, nez tam vobec budeme moct ist.. ale uz sa tesim.. 🙂)))

basa23
25. apr 2012

dobre ranko ako ste spinkali?mi super dnes vstavala 7 10 dneska.dnes ideme doobeda k nasim kuknut.
@jenie123 chodila som na socialnu pracu.od pondelka zacinam s nj a pak v septembri doucovatela si chcem najst.jeeej to je super ze budete mat chatu ja by som tiez chcela ale najprv musime vyriesit byvanie 😉
@angie267 to mas super ze mas osvedcenie, ja teiz sme mali v skoel informatiku ale uz si to nepamätam ako som vsla zo skoly.tak svagrina a svagor ma to doucia.ja som mala rada nemcinu mala som 1 ale jak som zo skoly som ju nepouzivala tak chcem sa ju naucit tak aby som vedela aj komunikovat.
aaach baby sere ma ze idem nechat tu skolu, ale neviem zbytocne vyhodim zas 700 eur ked rocne z tej skoly vychaadza 1500 ludi a kde sa uplatnia vsetci 😉 su lepsie skoly kde je jazyk a tak takych skor zoberu.na tuto skolu chodia zväcsa taky co sa chcu jazyku vyhnut 😀 😀

jenie123
25. apr 2012

@basa23 krasne ste spinkali.. 🙂 my sme vstavali nieco po 6.. ale noc nic moc.. boli sme dnes u tej koznej.. mala maz tych molusiek ekzem.. :( takze mame 2 masticky na ekzem a na molusky musime zbehnut do ciech kupit kvapky.. tu na slovensku sa nedaju zohnat.. a tie bradavicky vyberie len ked jej kvapky nepomozu..

angie267
25. apr 2012

@basa23
@jenie123 caute 🙂 nasa spinkala vyborne nezobudila sa ani raz pekne na budik o siedmej vstala, lenze uz druhy den vecer nechce spat, ja si myslim, ze je to tym, ze je este svetlo ked ju ukladam a ona nema v tom jasno, dnes ju skusim o 15 minut posunut a uvidim co bude, inak mame po krasnom zaspavani 😒
@basa23 ja tiez z toho kurzu neviem absolutne nic, ale hlavne ze to mam 😝 ja sice nemam rada nemcinu ale viac je pre nas osozna blizko hranic ako anglictina tu som sa ani nikdy neucila len nemecky. Fiha to su riadne prachy za tu skolu.
@jenie123 ani mi nehovor snazila som sa ju nevsimat ked to rozpravala, ale za chrbtom som sa smiala az az, no nastastie dnes to este nepovedala tak snad zabudla uz. Mrzi ma ze ma malinka este k tomu aj ekzem, len nech jej masticky aspon pomozu a mohli ste sa cez leto pekne kupsat. Tiez s tym vecernym uspavanim mate zavedene. jeeeeej tak budete mat chatu to bude strasne super ked tam budete vyrazat cez vikendy, gratulujem 😉

basa23
25. apr 2012

@jenie123 joj chudatko ekzem am z toho, snad jej zaberu tie masticky,aby jej nemuseli vyberat tie molusky.
@angie267 ja om sa tiez neucila naglina len nemcinu musim sa v nej zdokonalit a je to.nechce sami ale musim sa prinutit 😉 no vela stoji ta skola radcej si zaplatim od septemdra doucovatela na jazyk 😉
baby dnes som zas soferovala od V.Bielu az k nasim cca 25 km 😀

jenie123
25. apr 2012

@angie267 @basa23 baby ja vam ten nocny spanok normalne zavidim.. ale samozrejme prajem.. i ja by som sa chcela aspon raz tak vyspat.. 🙂 ja som sa tiez ucila na skole len nemcinu a ked som prisla do Blavy, tak som zistila, ze bez anglictiny sa nepohnem.. tak som si nasla ucitela a potom som isla na kurz a dost mi pomohla komunikacia v robote, kedze som robila v hoteli.. a tam bez jazyka som sa nepohla.. ale tym, ze ju uz nepouzivam, asi mi ju vietor vyfukal.. 🙂))
@basa23 super, jazdi aj nadalej, rychlo sa do toho dostanes.. 🙂

basa23
25. apr 2012

@jenie123 ach to ti verim ja uz by som ti tak prijala tei noci mna by piclo ak by doted nespavala poriadne.snad uz skoro dockate peknych noci.no bez jazyku je v dnesnej dobe hruza vsade ho uz chcu 😠