icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
30. apr 2012

@jenie123 jeeeine to ti teda skoro vstavala.sper vyletik ste mali dnes bol dobry hic. hej mali sme ho ale dali prec aj mala bola z neho nadcena ale uz potom ju to omrzelo, to je taka chvilkova vec 😉
@angie267 kolko ti potiahla poobede?dala si si cigansku? 😀
no vysledky ok tak ja uz potom neviem.uvidim vp ondelok ideme na kramare tak uvidime ako sa dohodneme s doktorom

jenie123
30. apr 2012

@basa23 ja to tiez tak vidim, ze ju to bude bavit len chvilu.. ale dedo jej to slubil uz minuly rok a ked ju to bavit nebude, predame a kupime nieco ine.. 🙂 som rada, ze mate vysledky v poriadku.. len co to moze byt..
Zajtra uz rano ideme do zoo do brna.. 🙂 bola som tam len ako dieta, tak sa tesim..
Baby, tak dnes svokra oznamila, ze v tuto sobotu oslavuje 50-tku.. nastastie manzel zareagoval super a povedal jej,ze pokial sa nase vztahy neupravia, tak na oslavu ani neprideme.. takze vo stvrtok sa mame stretnut a porozpravat sa.. ale vobec sa mi tam nechce ist..
A dnes sa malej stala opat nehoda.. uprostred cela ma velku modrinu a mozol.. neuhol jej roh domu.. ona mala byt chalanisko.. 🙂

basa23
1. máj 2012

ahojte kocky, mala mi predchvilou zaspala, sme noc mali taku nic moc v noci o 3 sa budila s placom a mala sople ale uz rano nie neviem co to bolo.ale pospala do 7 50 tak aspon nieco.zajtra ideme na kramare ale to ideme s tou obstrukc.bronchitidou na kontrolu.kvoli kakaniu zas pondelok 😒 zatjra mi muz odchadza tak budeme same ide do tej nemocnice ooooch nechcem byt s nou sama ☹ bohvie dokedy tam bude.
@angie267 a vy kde sa flakate???? 😀
@jenie123 jeemine chudatko zas nehoda.cisty chlapec 😀 daj potom vediet ako bolo v zoo mozno mi aj niekedy pojdeme.aach ta svokra to verim ze sa ti tam nechce ked je taka ale uvidis mozno uz jej trtne v hlave ze jej svitori 😀

jenie123
2. máj 2012

Dobre ranko baby.. @basa23 @angie267
Ako ste spinkali? My celkom fajn.. vstavali sme o 7:45 🙂 dnes ma byt opat krasne.. uzijeme si slniecka..
Baby, vcera bol strasny den.. boli sme v tej zoo.. ale v takom teple to bolo strasne.. mala spala cestou tam aj cestounaspat.. takze poobedny spanok skoncil o 5 - tej.. Samozrejme sme ju nemohli vecer dostat do postele.. zaspala az o 22.. 🙂 ale inak super.. mala sa nemohla odtrhnut od tigra.. 🙂 co mate dnes v plane?

jenie123
2. máj 2012

@basa23 manzel ti ide do nemocnice? Preco? Potom daj vediet ako to dopadlo na kramaroch?

angie267
2. máj 2012

ahojte 😉 tak my sme spali dobre akurat o siestej hore ale neva 🙂 vcera sme boli v tych malackach no hotova tlacenica tam bola ale inak celkom dobre aj ked sme ten den mohli stravit uplne inak 😝 dnes je vonku peklo aj som s malou vysla neskor pred obedom von ale nedalo sa aky bol hic.
@basa23 neboj zvladnes tie kramare urcite aj bez mm, ja chodievam pravidelne vsade sama uz som si aj zvykla 😝
@jenie123 tak ste dali zoo len to teplo je unavujuce, my sa tiez chystame do hodonina v co nakratsom case. Jaj ta ttvoja svokra to je kvitek 😝 a ked sa stretnete ty sa chovaj uplne normalne hlavne sa nenechaj vytocit niecim, aspon sa vam vztahy urovnaju, ale uz si ju nepripust podla mna uplne k telu taky mierny odstup maj ad nej a budete si vychadzat, ja to tak mam s tou mojou a celkom nam to ide, urcite ma ohovara ale to mi je uplne jedno 😝 😀 a no konecne citam ze ste spali dobre a tiez skoro do osmej no parada 😵 😵

basa23
2. máj 2012

ahojte kocky fuuu som vypluta tie kramare hruza stale mi utekali autobusy, mala chcela stale utekat po schodoch na kramaroch aach v pondelok zas na gastro.muz isiel lebo ma zad zadkom taku cystu mu stale krvaca tak mu ju idu vybrat tam bude asi tyzden a potom na marodke asi aj cely maj 😒 mi sme spali ok ale uz 6 30 vstavala a to vcera vstavala o 8 kazdy den inak spi 😉 aach trochu ma sople lebo von u nas chodia taky maly cigani a soplia asi to chytila od nich ma picne ked bude chora vcera vecer aj mala teplotu tak neviem 😒
@jenie123 jeeej no vcera bolo teplo ste museli mat vypek v zoo ale nevadi stellka aspon pokukala zvieratka 😉 dnes nemame nic take len tu unas von pojdeme asi kuknut 😉
@angie267 hej da sa to bez mm len keby som sla autom ale mhd aj s kocikom a ochota ludi 😠 😠

angie267
2. máj 2012

@basa23 a to ste boli na kontrole? ako ste dopadli? to ti verim ta mhd + kocik nic moc teda a nechces skustit ist autom? Juj som nevedela ze mm ti ide do nemocky tak nech mu to dobre dopadne a aspon si potom trochen pomarodi a oddychne. Snad nebude ti chora, nasa tiez este soplikuje aj trosku kasle ale inak je to uz dobre.

basa23
2. máj 2012

@angie267 to sme boli na kontrole s tym co bola v nemocnici.kontrola ok este tento mesiac mame dobrat lieky a vysadit a pak na kontrolu v novembri ze uvidime ako bude bez liekov.snad dobre.aach neviem autom sa este bojim na kramare tam to je bujne tie kopce 😉 jeej som kuk fotky krasna je ta travicka aj domcek mate pekny Simonka peknucka hotova slecna 😉

jenie123
2. máj 2012

@angie267 asi to tak budem musiet so svokrou urobit.. uz mam toho akurat dost.. len ci sa udrzim a nieco skarede jej nepoviem.. ale snad nie, nemam na to povahu.. aj ja som pozerala fotky.. krasne to mate.. jeeee, ten bublifuk dostala aj Stellka od svokry a vystrielala ho za 15 minut.. 🙂
@basa23 ty verim, ze to musela byt makacka s kocikom v mhd.. nech je manzel rychlo fit.. a dufam, ze Vivi nebude chorucka..
Baby, zajtra budem mat rozhodnutie, ci zoberu malu do skolky.. som zvedava..

angie267
2. máj 2012

@basa23 urcite bude dobre bez liekov, no a na tie kramare je to teda vzdy akcne a hlavne parkovanie cista katastrofa 😝
@jenie123 musis sa udrzat len pre dobre vztahy vduchu si ponadavaj a ked odide sa aj vykric, vyhres ju a budete si vychadzat 😝 jo ten bublifuk u nas tiez za chvilu vystriekany len kedy kupit nahradnu napln, boh vie 😝
a dakujem vam baby 😉 😉
joj uz ide modre z neba idem rychlo kuken 🙂

jenie123
2. máj 2012

@angie267 aj ja uz kukam.. 🙂 zajtra potom napisem ako to dopadlo.. 🙂

angie267
3. máj 2012

@jenie123
@basa23 dobre rano kocky 😉 ha som tu prva to sa casto nevidi 😝 ako ste sa vyspali? My vyborne akurat vecer robila sceny pri zaspavani musela som si k nej nakoniec lahnut ale bola do 5 minut tuha 😝 opica jedna a to som ju vcera pochvalila ze ako uz pekne zaspava sama v postielke 😠
Inak dnes to uz nevyzera na prave najlepsie pocasie, ja sa chystam ist s malou na postu, teraz ju mm vzal na prechadzku juj a pocujem ako silno hrmi. Jani a som zvedava teda na tu skolku ako sa vyjadria.....

basa23
3. máj 2012

dobre ranko holky no mi noc ok ale to vstavenie 6 10 😠 ma picne z nej normlne som unavena z nej jak tu neni mm.aaach picne ma a este to pocasie hnusne 😠
@angie267 no si nas dnes predbehla 😀 dufam ze sa vycasi lebo ma picne s nou doma 😒
@jenie123 som zvedava daj vediet potom ako sa vyjadrili, a odkedy ju vlastne ides dat?som nepostrehla 😉

angie267
3. máj 2012

@basa23 nasa vstava ako kedy niekedy az na budik o siedmej inokedy aj o siestej, ale ked ti mam pravdu povedat ja sa pravidelne budim okolo tej siestej a potom uz neviem zaspat takze mne to nevadi. U nas je relativne teraz dobre pocasie slnko svieti ale zamracene je riadne, takze urcite poprsi teda by som bola rada, nasa trava to potrebuje. Co varite? Ja som spravila gulasovu polievku a ine sa mi uz ani nechce v poslednych dnoch vobec neviem co varit.

jenie123
3. máj 2012

Ahojte kocky.. my sme boli dnes za mojou maminou na druzstve a boli sme pozriet kravicky, teliatka, prasiatka, pavy, dankov.. no cela zoo.. 🙂
@angie267 my sme spali nic moc.. od pol noci sa len mrvila a mrcala.. vstavali sme o 6.. :( mne sa vcera podarilo na obedny spanok ju prehovorit, nech zaspinka sama.. 🙂 a podarilo sa.. uvidime ako dnes..
@basa23 ja som tiez niekedy z malej na nervy a teraz kebyze nemam muza doma, by ma porazilo.. idem ju davat od januara.. teda ak ju zoberu..

jenie123
3. máj 2012

@angie267 u nas je zatiahnute a sem tam poprcha.. ja som dnes nevarila.. vcera som robila ryzu s kuracimi stehnami a zeleninovu polievku. Ostala mi ryza, takze urobim asi rizoto..

basa23
3. máj 2012

@jenie123 och ani nevrav snad tam nebude tyzden ako mu vravel doktror, ma picne 😒 uz ma po operacii ale je vypnuty som zvedava ako dopadla.jeeej to je super ze tam mate tolko zvieratiek na druzstve ze aj pavy wau 😉
@angie267 mne vadi hlavne to ze ked tak skoro vstava je strasne dlhy den s nou, keby aspon to pocasie bolo dobre sme boli vonku pol hodku a zacalo prsat tak sme sli domov 😒 mala ma dnes brokolicovu polievku a ja si urobim spagety vobec sa mi nechce varit len pre mna.
baby co mam urobit z baklazanu?

jenie123
3. máj 2012

@basa23 dufam, ze operacia dopadla ok a bude coskoro fit.. malu som teraz dala spinkat.. som zvedava, ci aj dnes sama zaspinka.. z baklazanu vobec neviem..

angie267
3. máj 2012

@jenie123 super tak mala mala radost z tolkych zvieratiek 🙂 parada ze zaspala sama, nasa nechcela ani teraz na obed musela som si k nej ist znova lahnut, ach asi mame predsa koniec samozaspavaniu 😠 ja zajtra spravim asi tarhonu s brav. masom na stave.
@basa23 z baklazanu ti teda neviem poradit este som ho nikdy nerobila, ale vraj je to chutne velmi viem ze niekto to vypraza. Ako robis tu brok. polievku asi by som spravila trosku. Prajem mm skore uzdravenie. Ja som dost zvyknuta byt s detmi stale sama, bud je skoro cele dni v robote a ked je doma tak zas neni doma lebo stale niekde nieco robi.

basa23
3. máj 2012

@angie267 ja robim taku klasicku detsku este odvtedy co bola mala uvarit zemiak,mrkvu, brokolicu a pak len korenie troska mlete cierne,bazalka,troska soli a hotova a davam do nej take gulicky to kupujem v lidli ale neviem ako sa volaju 😀
@jenie123 uz volal muz ze ok ze ho prave doviezli na izbu a nesmie sa dnes hybat, zatial neciti bolest lebo muz dali eiduralku uvidime ked ucinky epid prejdu 😒

jenie123
3. máj 2012

@angie267 mnam tarhona.. tu milujem.. len sa mi nedari ju urobit.. nikdy sa mi nepodari, ako si ju pamatam z detstva.. snad sa vam samozaspavanie vrati.. mne sa to teraz vecer nepodarilo.. musela som si k nej lahnut.. pozerala som teraz tvoje fotky.. ty si musela poriadne schudnut.. 🙂 aka kocka je z teba.. 🙂
@basa23 super, tak to ma muz za sebou..
baby, malu do skolky zobrali.. 🙂 takze v od januara zaciname.. 🙂 uz len tu robotu si najst..
A boli sme u svokry.. :(((((( z toho stretnutia som zistila, ze som najhorsia nevesta na svete, nechcem jej davat vnucku, ked si ona zmysli a zmenila som jej syna.. vycitala mi take veci, ze som normalne nechapala.. pozerali sme s manzelom na seba, ci nie sme z inej planety.. co som komu urobila.. :( :( :(

basa23
3. máj 2012

@jenie123 jeeej super zobrali ti ju gratulujem bude velka skolkarka 😉 neboj najdes pracu mas casu hladat 😉
jeeemine ta tvoja svokra ja odpadnem z nej, co neni normalna.a co muz na to?och ma sere ta tvoja svokra 😠 😠 kasli na nu nekaz si snou naladu mas krasnu dcerku a muza ked je taka to uz nezmenis 😒

jenie123
3. máj 2012

@basa23 manzel stoji pri mne.. to som strasne rada.. takze to bola hadka my proti nej.. ale aj tak.. normalne mi vycitala, ze som jej raz neumyla riad a pozerala sa ako ho umyva jej priatel.. podotykam, ze ona riad u nas neumyla ani raz.. normalne nechapem.. a taketo bludy tam davala.. nema na mna ani jedno pekne slovicko..

angie267
3. máj 2012

@basa23 dobre ze uz ma mm po tom uz nech ho len rychlo pustia domov, dakujem za recept vyskusam aj ja spravit.
@jenie123 no super tak budes mat skolkarku je parada ze ju zobrali, nasu urcite az v septembri zoberu u nas je podmienka ze musi mat dovrseny 3 rok a ja musim byt zamestnana 😒 a dnes vecer zaspala nici pekne sama, tak budeme to mat ako kedy. A k tej tvojej svokre, ach normalne som nasrata, nechapem preco tak svina jedna vyryva neviem co tym cche dosiahnut, jedno je iste ziarli na teba a snazi sa ovplyvnovat tvojho muza. Ale ked chce boj nakoniec tak jej ho daj, ale uz ho teraz ma prehraty, neviem radila som ti aby si si kusla do jazyku, ale teraz by som jej to dala vyzrat vsetko a poriadne pocitit sak ona sa ta snazi znemoznit. Ona neni normalna 😠

angie267
3. máj 2012

@jenie123 je super ze to je vidiet aj na foto 13 kil je 13 kil 😵 😵 😵

jenie123
4. máj 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali.. ? ja som akosi nevyspana.. aj mala sa casto budila a aj som nad tou svokrou rozmyslala.. zajtra ma tu oslavu a mame tam byt uz od rana.. normalne mam z toho bolesti brucha..
@basa23 ako sa vam spalo bez tatina?
@angie267 u nas v skolke musia deti vediet same pit, jest a nemozu mat plienku.. a beru od 2 rokov.. super, ze uz pekne sama zaspala.. v jednom si mi dobre poradila, urobim si od nej odstup.. poziciam jej malu a veru na navstevu k nej budem chodievat malokedy.. aby si na mna vzdy nieco nasla a potom sa opat oduje a vytiahne na mna nejaku blbost.. chova sa ako male decko.. skoda, ze som na nu nevytiahla nejaku blbost 4 roky naspat.. ale nebudem sa znizovat na jej uroven..

basa23
4. máj 2012

dobre ranko kocky aaach dnes je hnusne pocasie od rana u nas prsi ma ide picnut ma slahne s nou byt len doma 😠 mi sme spali ok vstavala dnes 7 55 to azs bola nahoda zahtra urcite vstane o 6 😉
@jenie123 aach to ti verim ja som taka ista ny som mala krce ak by som potom k nej mala ist na oslavu.neak prezijes kasli na nu 😉
@angie267 waaau ty si az 13 kg schudla pekne ja som neak porusila uz ale uz oddnes zas zacinam 😉

jenie123
4. máj 2012

@basa23 krasne ste vstavali.. my sme hore od 6:30 aj u nas je skaredo.. prsi a prsi.. ale vobec mi to nevadi.. dnes mi volala mamina, ze jej vcera svokra volala a pozvala ju tiez na oslavu.. takze aspon tam budem mat niekoho na pokec..
@angie267 krasne si schudla.. a este chudnes? 13 kilo je fakt dost a na tebe sa to kraaaaasne ukazalo.. 🙂

basa23
4. máj 2012

@jenie123 no tak aspon tam budes mat maminu svoju, snad svokra dostane rozum hmm sice neviem 😒 neak prezijete vy mate tusim stale neake oslavy ja uz som na ziadnej nebola ani nepamätam nase rodiny si nepotrpia na take oslavy, v Ba to neni v mode 😀