icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
4. máj 2012

@basa23 aj u nas prsi jak saleno, ale mne to akosi nevadi tento dazd uz bol potrebny je hrozne sucho a aspon nemusim travnik polievat 😝 ja teraz uz normalne jem vsetko a kedykolvek bars aj vecer o desiatej, zatial sa drzim nepriberam ale ani nechudnem, ciel mam a to je dolezite. Ty nepotrebujes vela chudnut, vsak? Dobre ste pospali teda, my o siedmej na budik.
@jenie123 ach ta tvoja svokra je cislo teda, vyser sa na nu, zbytocne sa tym trapis. Hovor s nou len co musis a drz si ju od tela daleko a bude dobre, hlavne sa jej s nicim nezdoveruj nech o vas vie co najmenej aby to nemusela proti tebe pouzivat.
Super mate skolku, stellka bude ostrielana skolkarka kym nasa bude nastupovat este len. Uz nechudnem viac ako mesiac 😉

jenie123
4. máj 2012

@basa23 tak mi mame same oslavy.. svokra ma 50 v sobotu, v nedelu moj tatino narodeniny, v utorok svokrin priatel narodeniny a ja s manzelom 2 vyrocie svadby.. takze mame toho az az.. 🙂

jenie123
4. máj 2012

@angie267 super, ze sa drzis aj ked normalne jes.. nam sa pokazila vaha.. tak sa teraz nevazim.. :( aj ja sa z dazda tesim.. u nas v okoli boli same poziare, tak je sucho.. presne tak, kaslem na nu.. som zvedava ako to Stellka zvladne, snad v pohode.. len sa bojim, ze bude viac doma nez v skolke.. cez zimu nastupit do skolky je dost nanic, bude stale chora.. :(

angie267
4. máj 2012

@jenie123 aj u nas skoro kazdy den huci sirena uz to bolo treba. Snad nebude byvat chora podla mna to mas jedno ci v zime lebo v lete ak bude mat slabsiu imunitu tak si nepomozes. Moj synovec nastupil do skolky minuly rok v septembri a odvtedy nonstop chory, predtym nebyval vobec 😒
dnes mame mat stretnutie s detickami co nas je tak viac mamiciek no asi tymto pocasim to nebudeme mat 😒

basa23
4. máj 2012

@jenie123 no aspon mate postrane o vyplnenie casu ked mate same oslavy 😉
@angie267 hej hej bolo sucho,dobre ze poprsalo ale som cakala ze uz poobede nebude prsat sama doma s nou ma picne 😒 ja chcem dat dole take 2 kilecka este, ako nemusim moc chudnut vsetci ze ci mi sibe ze nepotrebujem chudnut ale tie 2 kila musim dat dole ale jak neni muz doma som na nervy zla je jak cer vivi tak stale nieco jem 😠

jenie123
4. máj 2012

@angie267 skoda, ze vam stretko nevyjde.. snad nabuduce.. este slniecka bude.. je to dost o imunite.. a tym, ze dostala tie molusky znamena, ze ma oslabenu imunitu.. snad nebude casto chora.. uvidime..
Baby poradte, co mam dat manzelovi k vyrociu? Chcem nejaku malickost, kedze penazi teraz vela nemam.. mozno nejake prekvapenie..

jenie123
4. máj 2012

@basa23 tie 2 kila pojdu dole aj same cez leto.. viacej pohybu, cez tepplo ti budee menej chutit a mas ich dole, ani nebudes vediet ako.. uvidis.. 🙂to ti verim, ked musite byt same doma zatvorene.. rychlejsie by vam to ubehlo, keby ste behalli po vonku..

angie267
4. máj 2012

@basa23 netrap sa dvomi kilami teraz cez leto to das a nebudes sa muaiet ani snazit, je viac pohybu a menej chuti jest, niekedy nie je ani cas sa najest. u nas teraz neprsi uz a vyzera to ze sa rozpadava oblacnost. Snad to prejde aj u vas a vybehnete von. Ja pojdem dam malej gumaky este sme ich nemali na nozicke tak aspon vyskusame 😝
@jenie123 tak nemusi to hned byt tou imunitou uvidis snad nebude chorlava. Tak mna teraz nic nenapada co k tomu vyrociu, hlavne zavisi do akej ceny sa chces spratat, mam taky jeden tip, ktory dostala teraz kamoska k menin a to tamdemovy zoskok s padaka 😀 😀 inak neviem co take originalne by mohlo byt

jenie123
4. máj 2012

@angie267 manzel tuzi po lete vzducholodou.. len to o vobec nenasla.. let balonom sa da, len ta vzducholod sa neda.. :(

angie267
4. máj 2012

@jenie123 no tak daj ten balon teda, to bude original darcek 😉
baby mam rozhodnute od zajtra odplienkovavame, uz len kvoli tomu ze je neustale vystipana v poslednej dobe nonstop a neviem sa toho zbavit 😒

jenie123
4. máj 2012

@angie267 tak to je dobry dovod.. pusti sa do toho.. budem drzat palceky.. Nici je sikula a urcite sa rychlo chyti..

basa23
4. máj 2012

@jenie123
@angie267
no baby snad mi to odplienkovanie zacneme ale u nas to je hrozne mala kvoli tym cipkom stale ked jej dam dole plienku tak hned krici l´pleinkuuuu bere to ako ochranu aby som jej nedala cipok 😒 no dnes som si baby dala vinco zapijam tie dni s malou taka je zlaaaaaaaaa ☹

basa23
5. máj 2012

ahojte kocky no od rana niekde beham som bola u svokrovcov, ted tu boli nasi, ted mala spi a pak vyrazame za tatkom do nemocnice a pak na strkovec.aspon nam prejde cas 😉 boze ten moj muz tam trpi ma strasnu dietu kvoli tomu aby nechodil na velku tak mu pomaly nedavaju jest na ranajky dostal marinakeksy, a na obed 2 dc stavy z neakeho mäsa ☹ chudak len mi stone dnes mu aspon prepasujem par pagacov.schudne ako chcel lenbodrzi mesiac dietu a schudol 8 kg este chcel dat dole 3 kg tak uz urcite dal ked mu nedavaju jest 😉 co dnes mate v plane?
@jenie123 vy idete tusim svokre na tu oslavu ze?
@angie267

angie267
5. máj 2012

ahojte kocky 😉 zacali sme s tym odplienkovanim a doteraz raz sa vycikala do nocnika a raz do gati 😝 teraz spinka takze ma plienku ked sa zobudi pokracujeme dalej. 😝 😝
@basa23 joj tak u vas to bude horsie ked ma malinka taky strach, no nechaj to este chvilku radsej tak skusis neskor. Chudak mm ze musi tak hladovat, ale tak aspon teda schudne 😉 My ideme tiez dnes na oslavu synovec ma styri rocky 😉
@jenie123 no uvidime ako nam to pojde za par dni sa to ukaze, ale uz som rozhodnuta nedam uz plienku 😝

angie267
6. máj 2012

@basa23
@jenie123 caute, akosi je tu mrtvo 😉 tak ako vikendujete? My sme boli vcera na tej oslave. A nase skore: 5 krat v gatiach nacurane, 7 krat na zachode, kako raz v rannej plienke a raz v obednej plienke. A dnes zatial bez nehody a raz nacurane v serbli 🙂

jenie123
6. máj 2012

Ahojte baby.. tak uz som tu.. neuverite, mala bola tak zla a unavena, ze mi zaspala uz o 11.. 🙂 dufam, ze potiahne aspon do jednej.. 🙂
@angie267 super, uz jej plienku nedavaj.. ona si rychlo zvykne a o chvilku budete uplne bez nehody.. 2 tydne teraz budes mat pernejsie a potom uz bude ok.. nam sa obcas stane nehoda, ale to skor, ze sa zahra a vypyta sa na poslednu chvilu a uz nestihneme dobehnut.. teraz sme mali nehodu v noci.. Nici je sikula.. dnes sa chystame na dalsiu oslavu.. 🙂 tatino ma narodeniny..
@basa23 chudacik tvoj manzel, musi byt hladny.. kedy ho pustia?
baby, vcera sme mali tu oslavu u svokry.. boli sme tam od 11 do vecera 10.. mala az potom zaspala.. takze asi aj preto teraz tak skoro zaspala.. bolo tam dost ludi, takze v pohode sa to dalo.. a bavili sme sa len o beznych veciach.. tak to cele skoncilo v pohode.. vsetci sa tam hrali s malou, dostala plno hraciek. Uzivala si, bola stredobodom pozornosti..

jenie123
6. máj 2012

@angie267 rozmyslala som, ze by sme v utorok skocili na ten ranc u indianky pri malackach.. oplati sa tam ist?

basa23
6. máj 2012

ahojte kocky som sem nemala cas dojst od rana rano som upratovala,pak sla von,pak tu bola kamoska a ted mala spi.dufam ze da aspon 2 hodky.pooobede ideme kuk s kamoskou do avionu do neakeho kutika neaka zmena stale vonku 😉
@jenie123 a tak ste prezili oslavu.svokra co bola milsia?netusim ratame ze tam streda,stvrtok ho uz pustia uz mam dost s malou sama 😒
@angie267 jeeej super ste zacali s odlienkovanim musim uz aj ja asi zacnem od utorka bo v pondelok ideme na kramare ma prsat tak to kaslem nato ale od utorka zacnem.och bojim sa toho 😒

angie267
7. máj 2012

caute baby 🙂 zase som tu prva 😀 my sme spali vyborne, och nedari sa nam bez tej plienky ako vidim budeme to mat este tazke, ale vydrzime 😝 vcera 5 krat v gatach a 5 krat zachod aj kako v gatach. Dnes zatial raz kako v gatach tiez nacurane a raz na zachode. Najhorsie je na tom ze ked som videla ze chce kakat tak ani za svet nechcela ist na zachod alebo serbel rychlo to pustila do gati. A nepyta sa vobec ani curat ja ju davam kazdu chvilu na zachod a to sa povacsinu vycura.
@basa23 zcnes aj ty teda od zajtra? super tak ste boli v kutiku, ako bolo?
@jenie123 juj vy mate same oslavy 😝 no dobre teda nakoniec dopadla ta svokrina oslava. Do tej stupavy neviem ci budete mat prave najvhodnejsie pocasie radsej to nechaj ked bude teplejsie a hlavne sucho teraz dost poprsalo a vsetko bude mokre kedze vsetko je tam vonku.

jenie123
7. máj 2012

ahojte baby.. tak uz som tu aj ja.. 🙂 my sme moc dobre nespali.. stale sa budila..
@basa23 tiez tusim mate stale co robit.. svokra bola milsia.. len teraz neviem ci sa pretvarovala alebo ci to myslela vazne.. tak aj ty zacnes s odplienkovanim.. budem drzat palceky.. asi to bude tazke, ked sa boji, ze jej das cipok.. ved vyskusas a uvidis..
@angie267 super, ze ste krasne spinkali.. teraz to bude tazke, ale uvidis o tyzden, uz to bude super.. zacne sa ti pytat, uvidis.. len to chce vela trpezlivosti.. len to nevzdavat.. tiez neviem, ci pojdeme na tu farmu.. asi tam bude mokro.. slubila som mamine, ze ju zoberieme na vylet.. a teraz vobec netusim, kam by sme mali ist.. a hlavne niekde tu v okoli..

basa23
7. máj 2012

ahojte kocky az ted som tu sme boli na kontrola na gastro no hrruzza, nic nam dokopy nepovedal mame unizit len trosku davku duphalacu a postupne ho vysadzovat, nemozme naraz lebo by to bol sok prenu 😒 teraz mi ide spat som zvedava kolko lebo rano uz o pol 7 vstavala a to sla spat vecero 10.lebo nam vybilo poistky som cakala kym dojde domovnik.baby mi odkladame to odplienkovanie o par dni ale najneskor v pondelok zaciname, mala mi sopli neviem co zas chytila a mala teplotu 37,8 😒 aaach baby ja uz nevladzem bez muza zla je jak cert ☹
@angie267
@jenie123

jenie123
7. máj 2012

@basa23 jeeejda.. snad nebude Vivi chora.. uz to je na teba vela.. nech sa Vam tatino rychlo vrati..

basa23
8. máj 2012

dobre ranko kocky ako ste spali?mi ok ale uz 6 30 buntosila.ja neviem v poslednej dobe nevie neak spat dlhsie 😒 uz som z nej unavena by som prijala keby spala dlhsie 😉 co mate dnes v plane?ma byt pekne tusim 24 stupnov.boze ja mam posledne 2dni take neviem ani jak to nazvat nieje to ani unava ale proste ma nic netesi taka neaka depka alebo co to je 😒
@jenie123
@angie267

angie267
8. máj 2012

@basa23 ahoj, my sme spali dobre a vstavali sme az o 8.15 takze super. Nemam dnes nic extra v plane teraz nas dosla kamoska strihat tak budeme aj so simonkou nove 😝 mozno tie depky mas aj z toho ze mm nemas doma si na vsetko sama ale to byvaju take obdobia to prejde uvidis, netrap sa hlavne.

jenie123
8. máj 2012

Caute baby.. @angie267 @basa23
Uz som tu aj ja.. boli sme doobeda na vylete.. 🙂 boli sme sa pozriet k jednej vode.. mala by do nej najradsej skocila.. potom sme isli do jednej restiky a tam mali trampolinu.. tak mala tak skakala a skakala.. 🙂 teraz je u mojej maminy a my s manzelom si uzivame vyrocie.. 🙂 🙂 my sme vstavali o 6.. ona sa asi nenauci lepsie a dlhsie spinkat..
@basa23 to bude asi depka, ze nemas draheho doma a si na Vivi sama.. bude urcite lepsie, ked sa ti vrati.. my z asi nic v plane nemame.. za par hodin skocim pre malu, mozno ku kamoske a bude vecer..
@angie267 ako krasne ste spinkali.. aj ti ide potom pekne na obed spinkat? Teda, budete nove.. 🙂 ako si sa dala ostrihat? Nejaku uplnu zmenu?

basa23
8. máj 2012

@angie267 jeej to ste super spali len tak dalej 😉 aach aj ja by som uz potrebovala nieco spravit s vlasmi hrozne ich mam neak ostrihat ale neviem ako 😒 potom hod foto 😀
@jenie123 jeeej mate vyrocie tak vsetko najlepsie k vyrociu a dalsich 100 rokov spolu 😀 mi mame vyrocie az 3.10. 😉 vidis ani moja dlho nespi raz za tyzden sa stane ze pospi dlhsie ale inak nie 😉
aaach baby to bude asi z toho ze neni muz doma snad uz dojde.som s nim ted volala ze ked muvyber tu hadicku ze moze ist domou tak mozno zajtra alebo vo stvrtok bude doma.dnes pride kamoska si dame trosku vina potrebujem uz s niekym pokecat 😉

jenie123
8. máj 2012

@basa23 kamoska s vinkom ti urcite dobre padnu.. musi to byt nanic, tak dlho byt sama.. ja si ani neviem predstavit, ze by muz chodieval na tyzdnovky.. i ked teraz, ked budu davat tu chatu dokopy, bude vikendy travit tam.. dakujeme.. strasne rychlo to uteka.. 2 roky sme uz svoji.. 🙂

jenie123
8. máj 2012

Ahojte baby @basa23 @angie267 aky ste mali den? Malu teraz zobral manzel spinkat.. mala spala cez den, tak uz bola unavena.. 🙂
@angie267 ako Vam dnes islo odplienkovanie?

basa23
8. máj 2012

@jenie123 mi super mala spala poobede sko 3 hodky a pak sme boli cez 3 hodky vonku.ted vecera a kaka musela som jej dat cipok zas nekakala.jeeej super tu chatu ozaj budete robit, ale to sa da ked len cez vikend tam bude zachvilku si budete tam uzivat spolu 😉

jenie123
8. máj 2012

@basa23 po kolkych dnoch ked ti nekaka jej das cipok? Jasne, treba tam vela veci porobit, bez toho tam nemozme ist.. ale bude to zato stat.. uz sa tesim, ked tam budeme travit vikendy.. bude to super..