Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 super, ze sa vam uz tatino vrati.. my sme spali nic moc.. a rano sme od 6 hore.. teraz zaspala.. ja dokoncujem obed a poobede idem k zubarke a mala pojde k svokre.. tak to je pocasie, sa necudujem, ze je tolko ludi chorych a hlavne deti.. dnes som vyberali ubytko.. na den deti ideme do bojnic na 2 noci.. 🙂
ahojte 🙂 nasa noc super a vstavala o 8smej 🙂 vcera sme boli bez nehody po cely den a dnes doteraz tiez bez nehody, neviem asi to je nahoda. Inak sama sa este nepyta len ked ju vezmem na zachod do nocnika nechce, tak sa vycura. Kakat nevie este na zachod, vzdy to da do plienky ktoru dostane ked ide na obed spat alebo do gati. Teraz kym isla spat tak sme sedeli na zachode pol hodinu a nic az teraz sa vykala do plienky to mi pekne opica zakrici teraz cakam kym zaspi.
@basa23 no konecne budes mat muza doma aspn nebudes sama. Veru velke teplotne rozdiely to su ja som sa tesila ze uz bude teplo a ako vidim tak nas caka ochladenie velke.
@jenie123 co si varila dobre? ja som robila placky a plnku do nich. jjeeej budete mat skvely vylet 😉
@angie267 ja som tiez rozmyslala nad plackami.. ale manzel to moc nemusi.. robila som fazulovu polievku kvoli malej.. nech si da aspon nejaku vlakninu.. super to Nici ide.. sikulka je to.. kakanie trva trosku dlhsie.. ale aj k tomu sa dopracujete.. krasne ste spinkali.. len tak dalej..
@jenie123 och zas ste mali zlu noc to mi je luto 😒 jeeej to je super do bojnic musime aj mi nieco vymysliet 😉
@angie267 waaau do 8 pekne spinkate v spolednej dobe cim ju krmis vecer ? 😀 no super sa vam aj tak dari uz nech jej prejdu tie sople a zacneme aj mi 😉
baby uz mate vybranu tortu a tak uz vymyslate na oslavu 2 narodenin nieco?
@jenie123 mna moj muz uz tyzden na tie placky nahovaral, ja to tiez moc nemusim a nerada ich prazim trva to dlho 😝 uvidime to kakanie by mohlo ist ale tak aspon som rada ze to ide tak ako to ide, ale mohla by sa zacat aj sama pytat 😝
@basa23 ano spi tak uz viac dni po sebe ani na budik o siedmej sa mi nezobudila uvidime ako jej to dlho vydrzi 😝 a papame vacsinou kasu vecer 😀 na narodeniny som este nic vobec nerozmyslala 😝 ty uz mas nieco premyslene?
@basa23 ja som si uz tortu vybrala.. 🙂 budem ju robit so sestrou, snad sa vydari.. 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45864
Len sa asi bude zle krajat.. ale velmi sa mi paci
aj tato je super, len by som zmenila postavicky..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40203
@angie267 ja mam rada placky v trube.. 🙂 a to ti papa krupicovu kasu? Moja ju nechce.. :( zacne sa pytat, len to chce cas..
baby, tak prisla som od zubarky.. nakoniec mi tahala nervy.. :( to som ani necakala..
@jenie123 tie torty su super, uz som si ich ulozila medzi oblubene 🙂 mohla by som skusit aj ja, ja zas robim taku super cokoladovu a ta je fantasticka.
papa kase tie co sa zarabaju vo vode roznych chuti uz strasne dlho nemala krupicovu ale robim aj tu. Ja viem ze to chce cas kym sa bude pytaT ale uz to je velky uspech ze sa nepocura a dnes tiez ani jedna nehoda akurat akonahle dostala plienku tak nalozila iba na to cakala opica jedna. Juj tak nerv ti tahala poznam tu bolest je fakt silna no nezavidim ti 😒
@angie267 a mas na tu tortu cokoladovu nejaky odkaz ci recept..? ja este neviem aky korpus ci plnku.. ale rozmyslala som nad nejakou tvarohovo - ovocnou.. to je super, ze ti papa este tie kase.. moja ich uz nechcela, doteraz tam mam bananovu sunarku.. 🙂 je to uspech.. Nici je naozaj sikula.. manzel teraz uspava manzel a ja kukam modre z neba.. 🙂
dobre ranko 😉
@jenie123 och t ovase spinkaniie a tak skoro ti este aj vstavala 😒 my dobre bola sice viac krat hore ale to jej bolo teplo tuto noc ju musim menej obliect kedze je este aj zapnuta vo vaku, a vstavala o 8smej. Tu tortu robieva svagrinna aj simi ju mala k narodkam, doma nemam ten recept napisany,ale ked ho budem mat tak ti ho sem napisem, mozes mi to aj pripominat lebo ja mam hlavu deravu 😝
my nemame nic v plane o chvilu pojdeme do dediny trosku sa pomotkame iba a mozno skocim aj na ihrisko.
@jenie123 aj nasa uz spinka samozrejme sa musela najskor vykakat do plienky opicka jedna, no uz potom si musim k nej lahnut kedze ju to vzdy vyrusi. My sme tiez boli u kamaratky na dvore mame rovnako stare deti tak sa hrali spolu nasa isla o pol 12tej tiez bola unavena. Juj ze zehlit kasli na to tymto pocasim sa uvaris pri zehlicke a co varis dobre?
ahojte kocky no mi sme dnes spali suepr vstavala az 8 15 normalne som nechapala, sme sa najedli a utekali von pred pol hodkou sme prisli a uz sa napapala a zachvilu ide drochmat.fuu dnes ma byt zevraj teplo som nekukala ani vcera pocaise.poobede ideme kuk na strkovec 😉
@jenie123 jeeej ta torta je krasna no krajanie bude zaujimave ale je pekna to zmaknete 😉 fuu to ti strasne skoro vstavala opicka mala 😉 jemine nervy to musi byt riadna bolest och nenavidim zubara 😒
@angie267 aaach vam ide krasne to odplienkovanie ja to vobec nevidim ruzovo.vcera sme boli vonku a videla dievcatko ze cika do travy chcela aj ona tak som jej dala dole plienku a nic a pak sa pocikakala ani sa nepytala ☹
@angie267 toto pocasie ich tusim dost unavuje.. 🙂 aspon pekne budu spinkat.. ja robim dnes rychlovku ryzu a bravcove maso z konzervy.. tiez si myslim, ze zehlenie pocka na vikend.. bude prsat, tak to vyuzijem..
@basa23 to ste kraaaasne spinkali.. aj ja chcem.. aj Vivi sa zacne darit, len bude chciet este cas.. chudatko ma traumu z tych cipiek..
Baby, zuby neboleli, bola som opichana injekciami.. takze v pohode.. 🙂
@basa23 paradne potiahla 🙂 len ani nasa sa sama nepyta este, musim ju zobrat na zachod a pekne sa vycika, ale to kakanie bude najhorsie ona to zdrziava a vykaka sa az ked dostane plienku na spanok som zvedava ako nam to pojde dnes kedze jedla melon a dost, bude sa curat jedna radost len neviem ci na zachod.
@jenie123 a to kupis take maso normal v obchode? ja som tak dnes kupila polotovar svedske gulky spravim k tomu parad. omacku s knedlou a zajtra mam obed raz dva.
@angie267 jeeee, melon.. dala by som si som zvedava, ci ho bude jest aj mala.. nekupujem ho.. moj tatino to robi a je to strasna mnamka.. mala to maso zboznuje.. tie svedske gulky som este nerobila.. musim niekedy vyskusat.. tusim by som spravila nieco s knedlou aj ja.. mala mi doma knedlu nechce a minule u mojej maminy spapala segedinsky gulas s knedlou..
baby, kolko vazia vase baby.. ja som dnes po dlhsej dobe vazila malu a ma 11kg, este ju musim zmerat..
@jenie123 dobre rano 😉 jeminenky no parada tak ste sa konecne dockali, juj ako som aj ja rada ze tak krasne spinkala 😵 😵 😵 no nasa vcera zas vecer nechcela spat neviem kde brala tolko energie isla som ju ulozit o pol deviatej ale bola este velmi ziva tak som vedela ze spat asi nebude a tak isla az o desiatej s nami to sa jej este nestalo. A vcera sa 3krat pocikala len papala ten melon tak asi preto 😝 dnes prave teraz ideme ku kamoske sa hrat na dvor a poobede mame v plane ist na bycikli vozit deti treba vyuzit este dnesny den krasny 😉 ja budem tie svedske gulky s parad. omackou robit. Skusim ti poradit tak ma napadlo zeby francuzske? 😝
@angie267 vcera isla mala spat o 9 a o pol 10 zaspala.. dnes sme pobehali po obchodoch a na preliezky.. poobede by som mala ist s kamoskou na korcule.. uvidime ci nam to vyjde.. no jo francuzaky, tie by som si dala.. co ked ich manzel nemusi.. nakoniec nevarim nic.. na veceru mame vajickovu natierku.. 🙂 zajtra chcem robit kapustu.. mnaaaam.. uz som ju dlho nejedla.. 🙂
ahojte kocky ja az ted sa hlasim dnes sme mali stale nieco, rano vonku, potom s mamou do hainburgu sme si spravili vylet 😉 potom som dosla mala uz hore tak sme sli von, o 8 vecer domou a zachvilu ide spat dnes ten den ubehol rychlo 😉 jeeeeej tei vahy vam zavidim moja ma 12,9 kg.no co uz ale som rada ze len tolko lebo zo zaciatku priberala strasne od roka to ma spomalene.ale ja neviem mna trapi aj ta jej vaha ale okolie vravi ze neni tucna ani mne sa nezda byt tucna len je taka pevnejsia aj mne vzdy vravela doktorka ze mam tazke kosti 😉 a meria 88 cm 😀
@jenie123
@angie267
@basa23 tak to je pocasie.. my sme este vyuzili pocasie doobeda, ked bolo pekne.. isli sme do jednej dediny, tam mali kvetinove dni.. vela stankov s kvetmi, ciganska, kolotoce, koniky.. mala sa povozila na konokovi, z kolotocov nam nechcela odist.. nastastie sme odisli prave vcas a nezmokli sme.. potom ostala u mojej maminy a teraz je uz pekne u nas.. 🙂 zajtra pojdeme k nasim babkam s cokoladou ku dnu matiek.. ja som dostala od mojho krsniatka srdiecko, co robili v skolke.. bolo to zlate.. 🙂 uz sa tesim, ked nieco podobne prinesie Stellka zo skolky.. 🙂 vy mate co v plane? A ako sa ma manzel?

dobre ranko kocky ako ste spali?mi docela ok teda ja som neni moc vyspata som zaspala o 1 a to som sa budila a o 6 55 mala vstavala 😒 uz neni namna ponocovat niesom zvyknuta.jeeej baby dnes pride muz domou konecneeeeee sice aj tak moc hrat s malou a tak sa nemoze lebo ho to boli ale tak aspon bude doma aaspon nemusim uz chodit so psom 😀 😀 och baby ste kukali pocasie to je uplne na hlavu vpiatok pomaly 30 stup a v sobotu strasne ochladenie neakych 14 stup potom ze madieta stale sople a tak 😠
@jenie123
@angie267