icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
12. máj 2012

@jenie123 no aj mi sme vyuzili doobeda pocasie ale pak otras fukalo u nas ako keby mal ist koniec sveta 😒 jeej super kolotoce to ani vivi by nesla prec tak to ste mali suepr den 😉 jeemine zajtra den matiek som aj zabudla musime nieco aj mi kupit.nooo to sa aj ja tesim este si pockame kym nam take prinesu alebo im tatinkovia postrcia 😀 muz ten nic moc stael mu to krvaca musi len lezat nemoze sedie ani sa zohnut.uvidime v pondelok ide na prevez co mu povedia 😒

jenie123
13. máj 2012

@basa23 @angie267 ahojte baby.
Tak uz som tu..ako ste spinkali? Stellka bola hore len 3 krat a vstavali sme o pol 8.. doobeda sme boli u babiek na den matiek.. len teraz sme sa vratili.. a tam ma zasa svokra vytocila.. :(((( co mate dnes v plane? Ja sa musim pustit do zehlenia.. :( vcera sa mi nechcelo.. poobede ideme ku kamoske..

angie267
13. máj 2012

ahojte baby ja len tak teraz na skok lebo nici krici z postielky opica jedna uz malo kedy zaspi sama 😒 my spinkame v noci ok, dnes nic na plane, vonku kosa jak v rusku 😝 vcera sme boli na Mila pre mamu bolo super potom na nakup a na pizze este sme boli prisli sme vecer a hned sup spat a to zacala chodit tiez neskor asi 20,45 skor neni unavena 😝 cele dni teraz je umrncana nonstop sa jeduje krici hadze sa o zem vsetko simonke berie z ruk nic si ani zobrat nemoze. docitam neskor 😝
@jenie123
@basa23

basa23
13. máj 2012

ahojte babule mi sme boli u svokry doobeda ted uz mala spi.vstavali sme o 7 45 ale uz buntosila skor chvilu zaspala,chvilu bola hore dokolecka.aj vivi je dnes neaka zla stale mrnci reve, neviem co jej je dnes a to pocasie hnusne aach 😒
@angie267 to ste mali krasny den vcera 😉 vivi je len dnes taka stale musi byt niekto pri nej nevie byt sama 😒
@jenie123 jezis zas ta svokra mna uz z nej picne za teba co ti zas tlacila do hlavy ? 😉 tusim sa vam lepsia noci len tak dalej 😉

jenie123
13. máj 2012

@angie267 super den ste mali.. aj Stella je taa jedovita.. uz nech toto obdobie mame vsetky za sebou..
@basa23 trosku sa nam noci zlepsili.. ale nechcem to zakriknut.. a co mi vyviedla? Mala od rana nic nejedla.. len vymyslala a chcela sladkosti.. ked sme prisli k svokre, hned jej isla davat gumenych medvedikov a ja som ju poprosila, ze neh jej da radsej slane chrumky.. samozrejme sa mala dostala k tym medvedikom. Boli este zabalene a zakazala som ich rozbalovat pokial sa nenapapa ( uz bolo pol 12) a svokra malej hovorila.. tak koho posluchneme? Mamu alebo teba a rozbalila jej to.. a nez som na to prisla uz mala polku zjedenu.. a samozrejme z obeda si dala par lyziciek.. no porazi ma.. ona si tusim robi zo mna blazna.. :(

jenie123
14. máj 2012

Ahojte baby..@angie267 @basa23 ako sa mate a ako ste spinkali? My sme spali celkom fajn.. v noci bola hore len 2krat.. 🙂 a opat vstavala o pol 8.. dokonca vecer zaspala sama.. 🙂 my sme s manzelikom pozerali hokej.. 🙂 dnes sme pobehali obchody, prisla kamoska na besedu.. a hned bol obed.. 🙂 jeeee a vcera sme boli na konvalinkach aj s malou.. ta mala z nich radost.. 🙂

basa23
14. máj 2012

ahojte kocky no konecne tu stale nieco dnes robim.sme boli aj vonku doobeda ale neviem to pocasie neak sa zmraka poobede asi stvrdneme doma 😒
@jenie123 jeej to ste pekne spinkali.len tak dalej a spite cele noci 😉 mi tiez super vstavala o 8 😉 uz si zasluzite dobre noci 😉
@angie267 a ty kde sa flakas? 😀
baby poradte co varit zajtra 😒 ?

jenie123
14. máj 2012

@basa23 ja tiez vobec neviem co poobede.. Doma sa mi moc nechce byt.. Mozno sa pojdeme na chvilku vyvetrat.. Ja som dnes varila bravcove na mrkvicke, zemiakovu kasu a uhorkovy salat.. A mame aj na zajtra.. 😉

jenie123
15. máj 2012

Ahojte baby.. @basa23 @angie267 tusim sem uz pomenej chodite.. asi mate stale nejaky program ci robotku.. ako ste spinkali? My strasne, bola staaaale hore.. :( a od pol 6 sme hore.. co mate dnes na plane? My ideme doobeda ku kamoske a poobede netusim, ale musime skocit k nasim.. nam teraz vypli teplu vodu na 5 dni.. tak sa nemozeme ani sprchovat.. :(

jenie123
15. máj 2012

Baby, mala mi normalne uz pol hodinky spinka.. 🙂 uz bola zla a unavena.. dnes to bude cudny den.. uz asi spat dnes nebude..

basa23
15. máj 2012

ahojte kocky ja vzdy sem pridem o tomto case lebo rano hned ideme von, pak uz mala ted kuka pingu sa mi podarilo zohnat dvd na nete tak kuka jak puk tak mam klud 😉 poobede sa chystame zas von ale neak sa zmraka snad nebude prsat.
@jenie123 jeemine to ste mali noc.mi sme spali zas do 8 neak sa jej zlepsili noci.aach mozno ju trapia zas zubky uz budelepsie ked jej vsetky vidu 😉 uz mame vybranu dovolenku ideme na krk jooj tesim uz nech sme tam 😀
@angie267 a ty kde lietas??? 😉

angie267
15. máj 2012

ahojte kocky 🙂 piste mi absenciu 😝 Nici je zla jak cert teraz tieto dni neviem co sa s nou deje 😒 normalne uz vecer byvam taka uhucana s nej ze az 😠 v noci spi dobre ale cez den katastrofa aj so spankom da taku hodku a potom je urevana zbytok dna a to odkedy odplienkovavame. A to nam ide celkom dobre dnes sa uz konecne zacala aj sama pytat no raz nestihla ale inak super jej to ide, ale to tiez nie kazdy den niekedy to je zas horsie a pocika sa viac krat, ale inak robi pokroky 🙂 ale to kakanie da jedine do plienky este to musime cvicit ale je tvrdohlava radsej to zadrziava a az dostane plienku potom sa vykaka 😝
@basa23
@jenie123

jenie123
15. máj 2012

@basa23 tak uz mate vybranu dovcu.. super.. my do zahranicia ani nepojdeme.. urobime si dovcu na Slovensku.. zubky mame uz vonku vsetky.. tak neviem co ju trapi..
@angie267 teda.. o chvilku to budete mat za sebou a bude lepsie.. aj my mame take dni, ked len hucim.. ale krasne vam to odplienkovanie ide.. super, ze sa uz pyta.. skus jej na obed plienku nedat, ci by sa nevypytala..
Baby, mala nakoniec vydrzala byt hore od 11.. sice uz okolo 6 - 7 bola unavena.. ale vydrzala pekne do 8..

jenie123
16. máj 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My opat nic moc, ale aspon sme potiahli do 8.. 🙂 ale v noci vymyslala, nevedela sa ulozit a asi o 3 sa zobudila a nie a nie spat.. po hodinke nastastie zalomila a spala az do rana..co mate dnes v plane? U nas je akosi skaredo.. tak neviem ci pojdeme doobeda niekam.. poobede si malu vypytala svokra.. tak sa asi pustim do zehlenia..

angie267
16. máj 2012

ahojte kocky 🙂 ja som dnes lietala po meste nieco som pokupila ja som si aspon tricko jedno kupila lebo vyzdy len babam kupim a ja nic 😝 tiez je u nas na prd pocasie a zima je nasa ma dnes aj pancusky ved je len 12 stupnov vonku.
@basa23 jeeee vy uz aj dovolenku mate vybratu no super tisko zavidim 😝 my nic ako vzdy ale buduci rok sa nam tiez snad podari. My chceme tento vikend dat zoo ale uvidime podla pocasia.
@jenie123 ja som dnes uz mala plan a to nakupy 😵 jaj ako rada to robim ale ked neni penazi ........zacalo sa nam pekne darit aj dnes varovala u svokry dnes cele dopoludnie a pekne sa jej pytala a dnes zatial bez nehody tak snad sme z najhorsieho vonku a bude sa to stale zlepsovat len to kako 😝 este si netrufam nedat na obed spinkat bez plienky lebo vtedy kaka a tiez ked ju prebalim tak vstava a ma v nej nacikane tomu dam este cas.

basa23
16. máj 2012

ahojte kocky konecne som tu, mala spi sme boli rano v eurovei bola som v draciku lebo v sobotu ideme na oslavu muzovje sestranice maly ma 2 roky tak sme boli neico vybrat.som sn ou bola sama busom no zla jak cert uz v zivote nikdy.mi sme dnes spali do 7 15, ako super ale mna straaasne bolela hlava tak som uz od neakej 4 bola hore 😒
@angie267 no tusim ti zacnem pisat absenciu 😉 aj nasa spi malo v poslednej dobe cez den 😒 super vam ide to odplienkovanie ja chcem zacat jak sa otepli, ale nevidim to ruzovo 😒
@jenie123 ale aspo nste potiahli do 8 😉 aaa svokre ide malinka tak si aspon pozehlis a svokra nech si ju uzije 😉

jenie123
16. máj 2012

Manzel uz odisiel aj s malou.. tak mam chvilu pre seba.. 🙂
@angie267 tak si si urobila radost.. parada, treba si nieco pokupit aj pre seba.. inak ja som presne taka ista ako ty.. tiez najskor nakupim malejaa potom az nam, ked teda nejake peniazky ostanu.. teraz som si pozerala ikeu a chcela by som si spravit nejaku radost a nakupit si tam.. ale ako to vidim, tak to tak skoro nebude.. buduci tyzden ma kamoska narodky 30, tak sa jej skladame na darcek, plus sa ide na chatu.. na dalsi tyzden ideme na vikend do bojnic a teraz niesol manzel svokre peniazky k 50- tke, vybrala si hodinky.. a bude po vyplate... :( jaaaaj, uz nech idem do roboty..
@basa23 co ste malemu kupili? Jeeeej, ani sa mi zehlit nechce, ale musim sa do toho pustit.. :(

angie267
16. máj 2012

@basa23 no nasa da cez den hodinku niekedy viac ale uz to neni 2,5 hodiny ako som bola zvyknuta, od radosti neviem co skor spravit. A mala si malu v kociku ked si bola na nakupoch? Ja som tiez nedavala tomu velke sance a vyslo to a urcite to vyjde aj vam. Inak kamoska ma rovnako staru dcerku a spolu sme zacali a oni bez uspechu aj nadalej nosi plienky nechcela ani serbel ani na zachod rev krik len a bolo. Daj vediet ked zacnes ako to ide.
@jenie123 och tie peniaze to by sme mohli o tom donekonecna pisat, snad to budeme mat lepsie ked budeme pracovat aj my uz. Mojmu mm sa rysuje praca v rakusku zatial to je tak na polovicu, no keby to klaplo tak nemusim ist do prace este. My sa chystame do zoo tento vikend a uz tam minieme urcite dost prachov. A co svokra uz sa umudrila?

jenie123
16. máj 2012

@angie267 kam idete do zoo? So svokrou sa moc nestretavame.. radsej.. som na nu alergicka, neviem ci ma to niekedy pusti.. jeeeej peniaze, ale na druhej stranke si hovorim, ze mame sa stale este dobre, hlavne ked sa pozeram modre z neba... tak to je super, ked sa mu to podari.. budem drzat palce..
Co sa obednajsieho spanku tyka, Stellus tiez dlho nepotiahne.. vacsinou 1,5 hod a ak da dlhsie, tak to je 5 krat do mesiaca.. len sa toho obavam, ze prestane spavat uplne.. :(

basa23
16. máj 2012

@angie267 hned ako zacnem dam vediet jak sa otepli idem nato 😉 no ved to je to hruza ona tiez hned reve ked vidi nocnik a zachod tak neviem 😒 hej mala ale stale utekala niekam z toho kocika 😒
@jenie123 kupila som mu duplo a tricko v hm, nevedeal som co take a ze rad ma kocky duplo tak som mu kupila ale take co su tam cisto len kocky, lebo tie zvieratka a takma k tomu tak cisto kocky len snad sa potesi 😉 super ma tu oslavu v detskom centre tak sa decka zabavia 😉
baby moja mama ide robit tortu vivi ze minnie tam bude no som zvedava aku vymodeluje ci to bude hodne fotky 😀

basa23
17. máj 2012

ahojte kocky ako ste spinkali?mi ok vstavala 7 45 ale uz neaky drbo u o pol 8 tu u nas v dome prerabal 😠 kazdu chvilu niekto preraba to je na nervy tu 😒 baby dnes hokeeeej sa tesim som zvedava ako dopadneme s kanadou 😒 baby poradte co varit.ja uz netusim 😒
@jenie123
@angie267

jenie123
17. máj 2012

@basa23 my sme spali opat o nicom a o 5 sa rozhodla, ze je vyspana.. nastastie o 6 este zaspala do pol 8.. boli sme doobeda po obchodoch a stretli sme deticky zo skolky na prechadzke a samozrejme Stellka sa k nim pridala.. tak pekne s nimi isla za rucicku.. no hotova skolkarka.. ani som ju odtial nemohla dostat.. jeeeej hokej, uz sa tesim. Bude to strasny boj.. Malu som dala spinkat.. teda poslala som ju do detskej spinkat a doteraz som odtial pocula ako sa hrala s konikom.. 🙂 ja som dnes varila kuraciu pecienku s ryzou.. a na zajtra sa chystam spravit hrstkovu polievku.. som zvedava, ci sa podari.. baby davate pecienku detom? Mala mala dnes cestoviny, teraz neviem ci jej mam tu pecienku na veceru dat.. jaaaaj prerabanie.. ja to tiez nemam rada, hlavne ked je nedela vecer.. to by som vrazdila..

basa23
17. máj 2012

@jenie123 jeeemine ta skoro uz chcela vstavat.ja z nej odpadnem to je super nebude mat problem do skolky ako ine deti to mas super 😉 fuuha neviem ja som este pecienku nedavala tak neviem skus pozret na nete ci o tom maminky neake nepisali netusim ale zas si mylsim ze uz su velke ze by mohli 😉 och kukam ten hokej no hruzaaa jak sa rozbehli nasi a hen ted co hraju 😠 😠

jenie123
17. máj 2012

@basa23 ani nehovor.. nervy moje.. a tak sme pekne zacali.. kanadania na nas moooooooc tlacia.. myslim, ze pecienku by este nemali.. ale neviem.. skusim kuknut.

basa23
17. máj 2012

@jenie123 ja som skusala kuk ale som nic nenasla.skus napisat tu na MK mamincky ti urcite napisu.och radcej som na nete nez ten hokej 😠

jenie123
17. máj 2012

@basa23 ja pozeram s tabletom na kolenach.. 🙂 tazko sa to pozera.. :( Vivi ti uz spinka?

basa23
17. máj 2012

@jenie123 hej hej spi zaspala o 1 som zvedava kolko da.sa zobudi ideme do hypernovy vonku je hnusne nech sa tam zahra v kutiku niekde

angie267
17. máj 2012

ahojte 🙂 jaj pozeram hokej a sediviem viac nez som uz 😒 ak budeme mat trosku stastia tak to mozme aj vyhrat ale ja to ruzovo nevidim podla mna prehrame 😒
@basa23 dobre si kupila darceky urcite sa potesi a pekna oslava to moze byt 😉 torticka bude urcite krasna 😉
@jenie123 je musela byt zlatunka s tymi skolkarmi aj nasa vzdy sa tesi ked ich vidi 😵 ideme do hodonina tam som este nebola v zoo. Ja som pecienku nici uz davala ale nechcela ju papat myslim ze mozes skusit.

angie267
17. máj 2012

baby predosly prispevok som mala rozpisany este pred hodinou, vyhrali sme jaj sa tesim 🙂 🙂
nici spala ani nie hodinku a uz tu davno vyvadza 😝

jenie123
17. máj 2012

@angie267 mala sa mi zobudila cez 3. Tretinu a ked sme dali posledny gooool, fandila so mnou.. hore ruky a ze huraaaaa.. to bol hokej.. ale taka som bola stastna ako by sme vyhrali zlato.. 🙂 do hodonina chodime, je to malicka zoo, ale aspon sa nenachodis.. 🙂 tak som jej pecienku vyskusala a aj mi ju vyplula.. radsej chcela cestoviny.. aspon ostane viacej manzelovi.. 🙂