Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 http://www.hm.com/de/product/97955?article=97955-B tieto saty zhanam ja mam take iste no len väčšie 😉 jeeej boze uz som dufala ze budete mat pekne noci, vivi je este hore tak o 1 ju dam spat.neviem u nas fuka ale nie az tak ako vcera da sa byt vonku u nas 😀
@basa23 tak ste super oslavovali.. my sme boli od rana u svokra, pomahali sme mu s travou a zostrihat stromceky, je po operacii ramena, tak teraz nevladze.. mala u nich aj spala a potom sme isli ku kamoske na hokej.. sedeli sme vonku na terase a uzivali si zapas.. nadherny hokej to boooooool.. uz aj keby sme zajtra nevyhrali, je to pre nas vitazstvo, len kvoli tomu, ze sme cechov porazili.. hrali super.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@jenie123 tak tak chvalabohu sme ich porazili, ale strasne su ti cesi ubohy neviem ci si zachytila tu stranku na facebooku co koluje co zelaju aby padlo lietadlo so slovenskymi hokejistami,. si pozri na facebooku u mna na stranke som pisala koment, aaach chore normalne som vytocena 😠 ☹ tak aj vy ste mali super den.sa tesim dnes vecer na hokej ale mam tusaka ze to dnes vyhrame veriim tomu 😉 a co svokra uz je normalnejsia?
Dobre ranko baby.. @jenie123 @angie267
My mame za sebou jednu z lepsich noci.. bola hore len 2 krat a vstavali sme o 7.. vcera sme boli cely den s kamosmi na chate.. bolo super.. 🙂 vecer sme si pozreli hokej.. rusi boli lepsi a zasluzia si zlato, ale my si zasluzime striebro.. boli sme super..
@basa23 citala som si tu stranku a normalne som nechapala.. fakt toto moze priat len idiot.. ale bolo tam aj dost cechov, ktori to odsudzovali.. my sme boli u svokra.. rozviedli sa.. svokru som tyzden nevidela a pocitam, ze ju este 2 tyzdne neuvidim, kedze budeme vikendy prec.. chova sa normalne, len ja sa neviem cez nu preniest.. ale co uz.. svokru si nevyberies.. :(
caute baby 😉 tak a je po dlhom vikende hlavne hokejovom 🙂 my sme boli vcera v zoo bolo duper mame aj nejake foto potom neskor hodim tu pri mallej sa mi nic neda ani pisat uz pisem par minut co mi tu stale stlaca hocico 😝 neviem nici teraz nema najlepsie obdobie zacalo sa to tym ako odplienkovavame a mame aj dni suche a takisto niekedy na to kasle a ide to do gati, horsie je to s tym kako to mame zatial vsetko v gatach alebo v plienke.
@basa23 musim si pozriet tu stranku je to sila aby take nieco vyhlasili to je zverstvo, ja napr. ked hrali oni dolezite zapasy po ine roky tak som im prave fandila ked mi sme sa dalej nedostali.
@jenie123 no super konecne ste sa vyspali, tiez ste mali super den 😉
ahojte kocky ja az dnes tu som som bola vcera u kamosky sme si dali trosku vina tak som aj ja dospavala cez obed s vivi 😉 mi sme spali ok vstavala 7 45 😉 aj ted uz tusim buntosi ale este nejdem prenu kym nekrici.aaach normalne sa da byt vonku len strasne fuka u nas.
@jenie123 mame aspon striebro 😉 no to je hruza ted som kukala tu stranku a dali tam akoze zhorene telo Demitru to je chore chuda ta jeho zena 😒
@angie267 nevadi aj tak vam to ide super co ked niekedy skonci v gatiach.ja uz sa tiez chystam ked uz zacne byt pekne.dnes bol pokus aj sa do travicky vycurala a doma strajk cikala aj 4 krat do hodiny vsade len ne do nocnika 😠
Ahojte baby..
@angie267 ako sa vam pacilo v hodonine? Urcite to obdobie prejde.. ale musi to byt teraz tazke.. :(
@basa23 aj u nas fuka a teraz este viac a dokonca prsi.. :( mala je s manzelom u svokry.. tak dufam, ze nezmoknu.. ta stranka je strasna.. mali by ju zablokovat a zakladatela zatvorit.. hajzel jeden.. je mi z toho zle.. :( a zacali ste aj vy odplienkovat?
@basa23 ono to pojde za par dni si to zacne uvedomovat aj nici curala vsade tade len nie na zachod a teraz po dvoch tyzdnoch uz je to daleko lepsie aj ked ma rozne dni aj mokre aj suche. Tiez som pozerala tu stranku velmi ma to pohorsilo mali by tvorcu potrestat ved aj tak je to trestne, je mi na grc 😠 u nas tiez strane fukalo nedalo sa ani vonku byt neskor prestalo a zacalo zas prsat ale neva to som rada a mohlo by aj viac.
@jenie123 v hodonine je pekna zoo a malicka takze sa vela ani nenachodis co je super aj vela atrakcii pre deticky len nici bola ako z retaze utrhnuta 😝 takze som bola taka unavena ze az 😝
baby uz viem preco je nici urevana a nespi ani v noci dobre idu nam posledne stolicky vrchne jej uz obidva trcia a spodne vidiet tiez ze sa tlacia takze si to este odtrpime a budeme mat konecne aj my komplet chrup. Moja mamina mi to stale hovorila ze jej musia ist zubky lebo aj prstiky si stale pcha do ust dozadu, ale este vyse pred tyzdnom som kukala a nebolo nic, tak som aj rada aspon budeme mat snad uz neskor klud.
A dnes sa raz pocikala a zbytok pekne do zachoda len uz nechce tak casto chodit na zachod ak zo zaciatku a kako dva krat v gatach a raz v poobednej plienke a to teraz zacala redsie kakat asi z tych zubkov aj.
@basa23 aj my sme tak zacinali.. cikala vsade a o par dni to bolo lepsie.. este aj teraz sa nam stavaju nehody.. opicka sa vzdy zahra a vypyta sa neskoro.
@angie267 super, tak aspon vies z coho je urevana.. tak nech vam rychlo narastu a mate pokoj.. zoo v hodonine je super, my sme tam s malou uz boli si 5 krat.. 🙂
@angie267 hrozne pocasie aj na zajtra hlasia burky to zas bude pocasie 😒 pockam kym bude teplo a zacnem oducat lebo ted nic moc ked sa mi aj vonku pocura fuka jak sialene, aby zas neprechladla snad sa uz otepli 😒
@jenie123 viem nepojde to hned, pockam kym sa otepli vtedy to bude lepsie, ked bude mat satky na sebe.lepsie sa jej cupne
@jenie123 to ano aspon viem, je to naozaj krasna zoo este by sme chceli ist niekedy zas do Zlina aj tam je nadherna, len nici je este nezvladnutelna ked vidi rozne atrakcie ako zvieratka pekne pozerala z kocika ale potom katastrofa ju udrzat 😝
@basa23 snad sa bude dat aspon von vybehnut trosku. Ja stale nosim vsade dvojo oblecenia ked tak tak hned prezlecem a je, nemyslim zeby prechladla ked ju hned prezleces ja to tak robim a v poho. Ale tak ked je uplne ze teplo tak to je lahsie moze aj len v gatusach bezkat.
ahojte kocky az ted mam cas ist na net ked mala spi,od rana prsi no hruza sme sli do tesca a tam sa hrala v palace v kutiku, doma by ma z nej piclo 😉 pockam jak bude teplucko a zacnem odplienkovat 😉 mi sme spali ok ale uz dnes 6 45 buntosila 😒
@jenie123 mi sme vcera robili kura pecene, ale ja nemam rada kura na druhy den tak ja som mala spagety 😉 zajtra idem robit mäso na stave s taku mexickou zeleninou 😉
@angie267 aaach mate uz super ze ste bez plienok ja sa toho normalne desim.ozaj Nici uz ma vsetky zubky?
@basa23 u nas este neprsi.. doobeda sme boli u nasich na trampoline aj s dalsimi detmi.. teraz sa zobudila a o chvilku pojdeme ku kamoske na besedu.. manzel je cely den prec a dojde az vecer.. tak si ho neuzijeme.. nakoniec som nevarila nic.. malej som urobila spagety a urobila som tvarohovu natierku..

@angie267 vyhraliiii sme som pozerala ze si to pisala o pol 3 ked uz bolo po hokeji 😉 ja som to tiez nevidela ruzovo ale nakoniec supeer tolko kriku u nas v dome co sa vsetci tesili.
@jenie123 noo Stellka musela vidiet ako vyhrame 😉 moja este spi ale uz po hodke a daco vstvala alebo som dosla k nej som ju hladkala a odvtedy spi skoro hodku uz.dokopy 2 h 15 minut spi neni moznee 😀