Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte baby.. tak aky ste mali den? k nam prisla velka burka s krupami.. vyhnala nas z bazena.. mala sa tu pri mne este hraje.. ale za chvilku pojde spinkat.. ja este dovaram zajtrajsi obed pre mna cestovinovy salat a ked nebude chciet mala zemlovku, urcite si da so mnou.. 🙂
tak baby moj spal po nekonecnej dlhej dobe ze uplne elu noc.. ale zial len d 5.30 🙄 druhy dvaja este spia.. ach jaj 😉 vcera sme sa inak neboli kupat.. boli sme len na hrade pozriet a potom zdrhacka domov.. lebo prichadzala burka ale nic z nej nebolo len zamracene a vetrisko riadny.. 🙂
@jenie123
@basa23
ahojte kocky ako ste spali?mi ok spala do 7 ale to zaspala 22 15 sme boli dlho vonku.ale ja som uz hore od 5 som uz nadstavena na budik ze sa bude kazdu chvilku budit tak uz nespim.co mate dnes v plane?dnes pride muz tak sa pojdeme asi kupat ak nebude zas k veceru skaredo,lebo mi chodime tak o 4 az.snad nie 😉 aaach baby ja toho mojho muza zabijem budeme mat akvarko som ho tak nechcela ale nikede na nete neasiel aj s rybami so vsetkym za 120 eur a nove stoji 600 ako ok ale nacooooo 😠
@jenie123
@majusa4444 mi byvame momentalne pri slovnafte.ale chceme nieco väcsie ako zacnem robit predsa 2 izbovy to je male 😒
@angie267
@majusa4444 pekne ti spinkal, len skoda, ze nepotiahol.. my sme v noci spali zle, ale vstavala 7:15..
@basa23 my sme mali tiez akvarko.. tiez som ho velmi nechcela, ale mali sme tam zraloka, tak mi to vobec nevadilo a ked nam zralok skapal, ostatne rybky nas uz nezaujimali, tak sme cele akvarko aj s rybkami posunuli kamosovi a zadarmo.. 🙂 ale to vase bude asi velke.. mala je teraz u mojej maminy a bude tam spat na obed, ja si teraz robim poriadky a varim a poobede sa pojdeme kupat.. aspon dufam.. 🙂
@basa23
@jenie123 tak vykupany sme a vsetci vdaka Eduskovi aj poculi ze ideme domov 😀 poobede maju byt burky tak budume len tu vonku.. inak kde ste pracovali pred materskou? ja som robila v nemocnici na gynekologii sestricu 😅 hadam sa tam aj vratim o rok.. uvidim muz ma stale lame ze tretie.. ale ja fakt asi nechcem.. uz som rada ze tito tak podrastli a mame rezim a relativny klud 😀
@jenie123 jani ako sa prosim ta vola to co si kupila stellke na plavanie?
@majusa4444 ja som predtym robila na poste ale kvoli skole ale vyzera ze do skoly sa uz nevratim tak chcem najst inu pracu 😉
@basa23 este to doma nemame, tej kocke co to tu predava, pride tovar buduci tyzden a hned mi to aj posle.. vola sa to splash about plavacik.. tu je jedna stranka http://www.pohodlne-pri-kave.sk/pohodlne-pri-ka...
Ja budem mat od nej pravdepodobne tieto: http://plaveckepomocky.rybicka.sk/plavaciky-pre... ale teda za uplne inu cenu.. 🙂
@majusa4444 ja sa nemam kam vratit do prace.. z byvalej som odisla, aby sme vobec mali Stellku.. bol tam velky stres a celkovo to tam islo dolu vodou.. potom som uz robila len na dohodu na hraniciach, ked zacinalo myto.. aj si ma tam chceli nechat, len ja som bola uz v 5 mesiaci a robilo sa tam na smeny.. ale skusim sa tam opytat.. mozno by sa na mna usmialo stastie.. ja by som chcela este jedno, len musim manzela nejako nahovorit.. 🙂
Baby dnes sme boli stale vo vode.. najskor u nasich potom na kupalisku a na zaver u svokry aj s grilovackou..
@jenie123 ahoj, pozerala som ake plavky si malej objednala ja si myslim ze to je blbost my ich mame doma kupili sme ich v lidli za 15 eur, nejak extremne maleho neudrzia, stale ho v nich prekacuje...a co sa tych veci co sa daju vytahovat tak to je tiez blbost lebo pochybujem ze sa mi maly nauci plavat skôr ako z plaviek vyrastie...to môj nazor a skusenost, mozno tieto su kvalitnejsie tak malu udrzia...dufam ze sa nehnevas ze som to takto napisala ale davam môj postreh na ne...
@matkaasebko nie v pohode.. kamoska ich ma a velmi si ich vychvaluje.. dokonca dalsia kamoska mi poslala video a jej mala, stara ako nase deti, v nich plava sama a uplne v pohodicke.... tak neviem.. uvidim, ked ich vyskusame.. mozno budem aj ja nadavat.. ale to uvidim az vyskusame.. potom ti dam vediet 🙂
Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 my sme spali opat nanic.. v noci plakala a stale fnukala.. a spali sme do 7:30.. ale urcite by spala dlhsie... 🙂 manzel si rano isiel zahrat tenis.. my vybehneme na chvilku von a poobede mozno kupat, uvidime.. 🙂
@majusa4444 ja dnes nevarim.. mame od vcera . Sice zemlovku a cestovinovy salat.. ale nam to bude stacit.. zajtra budem robit vyprazany karfiol so zemiakmi a uhorkovy salat.. ty co budes varit?
@angie267 ty musis mat asi este stale problem s pc..
baby inak co to stredko, dame ho?
@jenie123 ja zemiaky a vyprazane sampiony pre mna a muza a cuketu pre deti a uhorkovy salat..od deviatej do jedenastej sme boli na ihrisku..bolo super deti sa vyhrali a na tom ihrisku je z rana do dvanastej zhruba chladok tak bolo prijemne..poobede pojdeme von az navecer..cakat manzela z prace 🙂
@majusa4444 manzel ti ako robi? Tusim kazdy druhy den, nie? Cuketu ma manzel strasne rad.. ja som si dnes spravila aj ten karfiol so zemiakmi a uhorkovym salatom.. 🙂 tak maju dnes co na vyber.. 🙂
@jenie123 manzel robi vselijako..ma na cely mesiac rozhadzane sluzby.. robi ranky denky a nocne.. najviac ma ranky.. uz bude mat malo volna.. zajtra ma nocnu potom po nocnej volno a dalsie tri dni rannu.. :D tak pridem si k vam aj ja vybrat papanie :D
@majusa4444 dojdi.. 🙂 moj manzel ma klasiku od pondelka do piatka od 7 do 15 a teraz ked je teplo chodi domov este skorsie a ked maju vela roboty, zasa neskorsie.. a samozrejme hocikedy musi do roboty, ked im nieco vypadne alebo sa stane, hlavne ked su burky.. aj chodite casto do carov?
ahojte kocky mi sme spali ok vstavala 6 45.dnes sa chceme ist kupat poobede.ale mi vzdy ideme tak okolo 4 a to uz v posledne dni sa zmraka snad dneska nie.och baby to nase kakanie dnes sa vykakala do gatiek vonku taka naloz ale po 3 dnoch 😒
@jenie123 jeej to stretnutie ted mam muza zas prec na 2 dni pak zistim kedy by to bolo realne ze ma zoberie.len co si pamätam tak spominal ze tento vikend ma robit a dalsiu chce ist stanovat a pak na dovolenku ideme.tak neslubujem ze to stihnem sa s vami stretnut do dovolenky najskor asi po ale dam vediet 😉
@majusa4444 aj mi sme boli doobeda na ihrisku aj u nas je chvalabohu chkladok na ihrisku neak do 11 a pak sa presuvame na limcu 😀
@jenie123 tak super robi tvoj muz :D to ti aj pomaha ze? ja mam zlozitejsie manzelstvo ale dava sa to dokopy pomalicky,.. do carov kazde dva tri mesiace..teraz pojdeme 13 augusta na tyzden aj volaco..
@basa23 n to pokakanie poznam..sak moj sa minule tiez pokaka :D ale on len doma vonku nikedy chvalabohu.. aj moj kaka kazde dva tri dni a to je ina naloz 🙂 ale nastastie dnes rano si len kakol taky bobek a utekal az potom sa pytat..a to som videla ze chce este mu vravim pod a on nie a o chvilu sam dosiel s bobkom a hned namieril na zachod ze chce..ale inak sa pyta ze boli ma brusko ale stane sa tiez ze kakne a az potom sa pyta.. 😀
@basa23 jeeeee to uz pojdete na dovcu.. super.. to musela byt naloz.. 🙂
@majusa4444 no, ze by mi muz pomahal, to ani povedat nemozem.. ale teda podla toho co.. vacsinou s malou, to ano, to by som mu krivdila.. ale domace prace, to je uz ina kapitola..jeho robota bola vysavanie, minuly rok kupil robota a uz vysavat nemusi.. 🙂. ale ked pojdem do prace, bude musiet viacej pomahat..mali ste nejake problemy? Hlavne, ze uz sa to dava do normalu..
Baby dnes sme boli na kupalisku.. mala odtial ani vyjst nechcela.. stale len na smykacke a dolu hlavou do vody.. uz mala fialove pery.. von isla s krikom.. potom som bola este chvilu u nasich za sestrou.. a teraz uz lezi v izbe a pocujem, ze tam vymysla.. som zvedava, kedy zaspinka..
Dobre ranko kocky..@angie267@majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? My opat na nic.. Mohlo by sa to polepsit.. Co mate dnes v plane? U nas je zatiahnute.. Ani neviem co si zacat, som po noci rozbita.. :(
ahojte kocky mi sme spali ok zaspala okolo pol 10 tíez nechcela neak spat vcera vecer.aj u nas je zatiahnute dnes neviem kupat asi nepojdeme hlasia na dnes krupobitie.tak budeme asi len pri baraku.
@jenie123 ozaj a vy nejdete na dovcu?och to mi je luto som myslela ze uz bude stellka pekne spinkavat v noci 😒
@majusa4444 aj tvoj kaka kazde 2-3 dni?mi sme boli aj v gastro a ze ma vse ok.ale stale mame dietu celozrnne vsetko,ziadna ryza,banany.aj bere take prirodne prehanadlo a nic nepomaha.
@jenie123
@basa23
ahojte kocky tak spanok ako no coment...spal sice krasne celu noc ale budicek o 5:15 🙂 ako uz ma tym hneva 🙂 aj u nas je zamracene...boli sme na nakupe potravin teraz uspavam.. pojdem daco uvarit drobcovi fajnovemu a poobede sa len tak zabavat doma 🙂
@jenie123 hej boli tazke casy s manzelom ale uz je fajn 🙂 sak kazdy sa predsa obcas pohada 🙂
@basa23 tak kakame kazde dva dni obcas tri.. ale to len teraz od leta..doteraz ked sli zuby kakal trikrat 🙂 a este mu 4 posledne stolicky chybaju tak sa zasa rozkaka 🙂 a vy ste to mali take zle ked az na gastro ste sli ? moj ma stolicu ok lahko sa vykaka tak to neriesim
@majusa4444 tak ste skoro vstavali.. mala mi uz spinka.. bola dnes uplakana a nervna.. zaspala este pred 12.. 🙂 mala mi jedla ryzu s kukuricou a so syrom a vyjedla vsetku kukuricu, syr a ryzu nechala.. opica jedna.. 🙂 co mu budes varit?
masko a ryzu :D jedine co vie ozaj zjest :D ja ked robim rizoto tak vyje hrasok :D @jenie123
@jenie123 hej hej do chorvatska ideme,ja som chcela ist do turecka ale muz ze nejde lietadlom kvoli malej boji sa ze by padlo 😀
@majusa4444 ona mala dost tvrde to hovienko, ale ted uz nema take tvrde ale decka povedala ze dieta by malo kakat kazdy den,maximalne kazdy druhy.tak ja neviem potom uz to mame dlho asi 4 mesiace ak nei viac.ak sa to nezmeni zas budeme musiet na gastro.
@basa23 chuda malinka.. no my to mame chvilu.. a to som nevedela ze denne musi..my vacsinou kazdy druhy obcas treti.. ale on vselijako papa nepapa tak ja to pripisujem tomu
@majusa4444 tak ryzu a masko moze aj mala a hrasok tiez moze.. moja kaka vacsinou obden.. vy sa nechystate na dovcu?
@basa23 v turecku som bola, doporucujem.. 🙂 ono ak sa ma nieco stat, stane sa to aj v aute.. netreba na to mysliet a hlavne let je super.. moj este neletel, ale urcite ho to lietadla nejako dostanem.. 🙂 idete len vy, ci beriete este niekoho?
@jenie123 na dovcu nie...nie su peniazky 🙂) len do tych caov na tyzden aj pol
@majusa4444 asi tak ako u nas.. 🙂 urobis si dovcu doma.. 🙂 je super, ze si takto mozes prazdninovat u rodicov.. my mame vsetkych u nas v meste.. takze prazdninovat k starym rodicom sa neda.. ale zato, malu si casto bravaju.. tak sa to aj da.. 🙂
Mala ma teraz problem zaspat.. stale place, uz vidim na nej, ze je unavena, ale ani za svet spat.. snad uz zaspi.. neviem co to ma za obdobie, zubky ma uz vonku vsetky.. neviem co ju moze trapit.. :(

@majusa4444 to ti verim.. ja by som uz mala sediny.. mne staci jeden cert maly.. mala ma vobec nepocuva.. nieco od nej chcem ci zakazem a aj tak si robi svoje.. mne este spinka a aj manzel zalomil.. 🙂