Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267
Ako ste spinkali? My opat katastrofa.. celu noc sa budila.. rano sme vstavali 7:30 ja uz mam navarene, periem a pojdem k nasim pomoct ponatierat jeden zasobnim na vodu..
@majusa4444 tak to u nas sa o malu pomaly biju.. 🙂 prvy rok som malu nedavala nikomu.. aj som ju kojila a ani som ju nechcela dat a potom som uz bola aj donutena a mala si rychlo zvykla.. rada chodi k babkam aj s mojimi sestrami rada povaruje.. ale inym by som ju nedala.. ja dufam, ze ked pojde do skolky, rychlo si zvykne bez maminy..
@jenie123 tak noc ok.. o tretej nakojeny a spal do pol siedmej..pohoda.. ja akurat idem piect zakusok .. dnes mam oslavu malinku pridu mi sestry.. mam narodeniny...tak aspon konecne pokecame :D
ahojte kocky som sem nemala cas prist az ted boli sme vonku,pak prisli nasi,predchvilou odisli, tak ted relaxujem neaka som unavena zle som v noci spala.mala dnes stale place snad sa z toho vyspi.kokso vcera som skoro infarkt dostala boli sme u nas na leimce ako kazdy den a vivi sa tam zavesila na taku lavicu velku celu ju zavalila vsetci hned povyskakovali co sa stalo.ale chvalabohu mala len otlacene brucho a nohy.snad uz nic nebude 😒 a co dnes vyviedla rano vstala a nemlaa plienku musela si ju dat dole v noci a pocikala sa mna z nej picne 😒
@majusa4444 ona papa,ale myslim si ze nie neak moc, ranajky vobec trosku zobe,obed zje, olovrant ovocie, pomimo tycinky,chrumky a veceru jogurt.tak ale kakat by aj z toho mohla 😉 vseetko najlepsie k narodeninaaam 😀
@jenie123 mi sme mali dobru noc ale uz o 6 vstavala,kurnik tej stellke sa neak nechce spinkat 😉
@basa23 jeeeej, este ze je v poriadku.. to ti toho vela nezje.. ale asi jej staci.. nasa asi nepotrebuje spat a v poslednej dobe ani jest, ved na co aj.. 🙂
@majusa4444 vsetko najlepsie prajeme.. super oslavte..
caute holky, ja sa len na rychlo pripominam 😉 😉 nemam este pc hotove, snad do par dni to bude, lebo uz ma picne 😝 ani vas necitam, som u kamosky a deti nam uz robia zle tak uekam 😝
Ahojte baby.. Aky ste mali den? Ja som len pred chvilkou prisla domov.. Cely den sme behali.. uz sa tesim do postele.. Boli sme sa kupat, zavarali sme uhorky, marhule.. Mala este vymysla, na spanok este nevyzera. :(
@jenie123
@basa23 ahojte kocky..tak ja oslavujem :D som tu na skok dala som edinka spinkat... bol pohodovy den.. edinko pomaly nic nejedol :/// som z toho jeho nepapania smutna... basa neboj ona sa nauci..my nastastie pohoda v noci bez pleny ale ccez den pripominam..od 20 mesiacov som nekupila plienky ..aspon usetrene peniaze.. ale aj tak nic moc..ak nepripomeniem pocika sa cez den :// takze ziadna chvala .. a jenie viem ako sa citis ked mala zle spi.. sak mne len tyzden dobre spava..bud prespi alebo len raz sa zobudi.. a ked zle spaval bola som fakt unavena.. a to zle spaval od narodenia.. furt len prso :D no idem ja oslavovat dalej tak dobru noc a spinkajte kludne..
ahojte kocky ako ste spinkali?mio ok o pol 7 vstavala ale od rana place ja uz pri nej stracam nervy.som jej dala cipok rano 3 dni nekakala uz som nemala nervy na to.sa vykakala ale na koberec, no fasa muz bude mat radost mi to nejde vypucovat ale zachvilu je doma och to bude 😒 mi sme vcera boli pri auparku na ihrisku, kupat sme sa neboli lebo to nevyzeralo ruzovo to pocasie hlavne navecer 😀
@majusa4444 tak to mas super uz tak dlho bez plienok, ona sa pocika hlavne ked vydi mladsie deti ze cikaju postojacky ako jej kamarat 18 m 😒
@jenie123 dufam ze ste sa dnes uz vyspinkali 😉
@angie267 jeej ahoj snad uz budes mat pc hotovy coskoro 😉
Dobre ranko kocky..
@majusa4444 ako ste oslavovali? Ja som malej zobrala plienku v 21. mesiaci a do mesiaca uz nemala plienku ani v noci.. Edinko je sikula.. aj nam sa stane, ze sa zahra a pozabudne sa vypytat.. ale inak jej to celkom ide..
@basa23 my sme spali celkom ok.. mala v noci dobehla medzi nas a celkom fajn spinkala a vstavala 7:50 🙂 🙂
Co mate dnes v plane? My ideme opat k nasim.. roboty tam je vyse hlavy..
@jenie123 jeeej tak super vam spala a pekne potiahla.ja z som dnes na nervy mala vkuse reve 😒 mi dnes nic budeme len tu pri baraku nikam sa midnes nechce.
@majusa4444 joooj mama na teba otazocku ked si robila na gynde chcem tie tabletky na oddialenie menstruacie ale netusim ako sa volaju.musim ich mat na predpis?? bo mne sa tak nechce gyndovi.nedaju mi ich bez predpisu?
@jenie123 tak to si ako my..tiez v 21 uz som nedala ale stale je to tak ze musim pripominat :D ale tak som rada ze uz ich nepotrebujem 🙂 oslava bola super..dnes pridu zasa sestry lebo s muzom ideme pre poschodovu postel deckam do izby..konecne sa zbavim maleho zo spalne :DDDD
@basa23 juj neviem ako sa volaju ale skus sa opytat v lekarni.. skor by som povedala na predpis ako volnopredajne..ale tu v ba by som povedala ze predaju aj tak.. vela liekov som tu uz kupila bez predpisu aj ked boli len na predpis..aj ja mam mat kramy ked pojdem dovolenkovat k mame :D tiez by som asi chcela odialit .. uvidim
inak spali sme fajn..celu noc do siestej..
Ahojte baby.. tak sa tu po celom dni hlasim.. 🙂 mala mi uz spinka, manzel je este vonku a ja si uzivam klud a pozeram serial.. 🙂 aky ste mali den? My sme boli dnes opat u nasich, zavarali cervenu repu.. mnaaaam.. potom sme boli na preliezkach az do vecera.. dnes sa mi 2 krat pocikala, to sa uz dlho nestalo..
@basa23 vivi mala dnes tusim svoj den.. dufam, ze poobede bolo lepsie..
@majusa4444 ja som kupila este skor megabalik plienok a uz vtedy som si povdala, ze to su posledne a viac nekupim a aj sa tak stalo.. 🙂 uz mate postel? My sme malu odstahovali ked mala rok do svojej izby.. vtedy to bolo kvoli tomu, aby v noci lepsie spala, aby ma necitila.. ale nepomohlo a uz sme ju tam nechali.. i ked malo krat sa stalo, ze tam spala celu noc a sama.. bud skonci medzi nami alebo spim s nou ja u nej.. ale dufam, ze sa raz dockame..
Dobre ranko kocky @majusa4444 @basa23 @angie267
Ako ste spinkali? my celkom fajn, len ja som dlho nemohla spat.. :( stavala mi pred chvilkou 8:30.. 🙂 🙂 to sa nam uz dlho nestalo.. 🙂 len som zvedava, kedy pojde na obed spat.. co mate dnes v plane? Ja vobec netusim.. pojdeme nakupit a poobede chce malu svokra.. a co budete dnes dobreho varit? Varim malej brokolicovu polievku a mam velku chut na pizzu.. tak si ju dnes spravime.. mala ju ma velmi rada, tak si pochuti.. 🙂
@jenie123 ajojcek tak k nam ste poslali zlu noc 🙂 v noci stale buntosil maly ..som total nevyspata.. uz sme navarili rano kura a ryzu pre deti co uz aj ranajkovali lebo to lubia a budu to aj obedovat..ja z muzom dojedame rizoto... zajtra skladame poschodovu postel.. a rozmysla ze edina tam hned supnem spavat.. sak za norm,alnych okolnosti spi v noci uz dobre..a ked tak pridu medzi nas obaja 🙂 lebo starsi chodi k nam kazdu noc :/ a uz nam to vadi lebo kope...a slubil ze ked mu tam dame edinka nebude sa bat a bude tam celu noc spinkat..tak som zvedava..konecne sa ochladilo a je fajn uz aj v byte 🙂
ahojte kocky mi sme boli doobe da vonku vyzeralo ze bude prsat cely den ale uz sa vyjasnilo.sme boli v petrzalke v hm som chcela este malej kupit saty.ted papa hraskovu polievku taka rychlovka sa mi dnes neak nechcelo varit.mi sme vstavali 7 15 ale to uz 4 40 buntosila som jej dala caj a zaspala som myslela ze bude vstavat 😒
@jenie123 a to nevadi to sa stava mi sme sa uz dlho nepocikali ale aby som to nezakrikla a kam ti kaka?
@majusa4444 skusim zistit v lekarni nechce sa mi gyndovi.no ma to sere k moru a dostanem kramy 😠
@majusa4444 ze by sme vam tu zlu noc poslali? No je to mozne.. 🙂 ale snad nie a tuto noc sa edinko polepsi.. ja teraz varim kukuricu.. malej som slubila, ze ked sa vyspinka dostane kukuricu..
@basa23 aj mala sa zobudila o 5, chcela pit.. to sa nam este nestalo, ale nastastie zaspala. A pekne potiahla.. a nekupila si? Niesu teraz v hm zlavy? Kaka bud do nocnika, ale radsej ju davam na wc.. a niekedy sa nam stava, ze chce ked sme vonku, tak kaka aj do travicky.. tak nosim vsade sacky.. 🙂
baby vcera na preliezkach sme mali s mamickami super napad.. zobrat sa s detmi vlakom do BA.. ale viete si predstavit 6 mamiciek, 12 deti a 4 kociky v elektricke? Tak nakoniec tam pojdu len mamicky so starsimi detmi.. ale napad by to bol super.. 🙂
@jenie123 jej do Ba? super napad 🙂 skoda no ze nedojdes :D mohlo byt stretko 🙂 my uz nocnik nemame.. roztrepal ho krpec este dva mesiace dozadu :D
@basa23 ja som zvedava ze ci vobec dostanem kramy tento mesiac..uz druhy mesiac sa akoze snazime o tretie naplno.. ale necitim sa tehotna..v nedelu mam dostat tak som zvedava 🙂 dnes mame prijemny den.. deti su uplne super..len starsi dnes bol chvilu sam a nad sedackou doskriabal celu stenu!!!! v pondelok ideme kupit nad sedacku nejaku velku nalepku s deckym motivom... ta sedacka je v deckej.. obyvacku nemame tak v deckej je tv a sedacka.. potom mame spalnu a tretia izba tam byva babka... 🙂
@majusa4444 ja dojdem.. ale inokedy.. uz som sa dohodla so sestrou, ze k nej prideme aj s malou na prazdniny.. len to musime stihnut do konca mesiaca.. teraz maju volnu jednu izbu a v auguste sa stahuju do 1-izbaku, tak to bysme sa tam uz nedali.. tak sa mozme dohodnut na niekedy.. len ty aj basa idete na dovcu, tak som zvedava, ci to stihneme.. 🙂 tak vy sa aj o tretie snazite.. super, aj ja by som chcela.. 🙂 len to by som musela zohnat ineho chlapa.. 🙂 🙂 vy byvate aj s babkou? To ti aj dost pomoze, ci ani nie?
Baby, vyberam krstniatku Barborke kuchynku.. buduci tyzden oslavuje narodeniny a ja samozrejme vsetko nechavam na poslednu chvilu.. co hovorite na tuto: http://www.mall.sk/detske-kuchynky/woody-kuchyn...
Este mam vybrane tieto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12752393&tab=7
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14071391&tab=2
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=14329633&tab=1
Ale ta prva sa mi paci najviac.. 🙂
Ktora sa vam najviac pozdava..?
@jenie123 no nema ako pomoct kedze ma uz pomaly 81 rokov 😉 ale je aspon este samostatna .. sama si navari a svoju izbu udrzuje v cistote..o ine sa nemusi starat samozrejme..je mila vesela nehadame sa aj ked ma svoje muchy ale tak to mame kazdy 😀 kde byva sestra presne v ktorej castI?? bola by sranda stretnut sa vsetky tri 😅 deti spia konecne a ja idem zehlit..muza mam na rybach.. zajtra zas robi do stvrtej tak budem zasa sama 😒 ale ked dojde pustime sa na postel.. zajtra mi jedna donesie malu na strazenie ma pat ako syn tak aspon budem mat asi dve hodiny veselo xixi.. zajtra rozmyslam ze si urobim sisiky ale nejak sa mi uz teraz nechce 🙂 a v sobotu poobede pridu svokrovci tak budem zasa kuchtit dajaky zakusok..pridu gratulovat este krpatem k narodkam.. a kuchynka mne osobne sa paci druha alebo tretia :D
@jenie123 jeej idete sem na prazdniny keby ste to stihli do dovolenky by bolo super 😉 a pak v auguste by sme dali aj stretko s angie lebo mne sa do dovolenky nepodari ist mimo ba az v auguste 😒 nooo mne sa najviac paci ta tretia kuchynka, ta je fakt krasna.daj pak vediet ktoru vyberes 😉
@majusa4444 jeeeminenku sa snazite o tretie ja by som padla na hubu ja uz ani druhe nechcem 😉 mne staci tento cert dnes bola taka zla stale plakala uz som pri nej nervy stracala ☹
@basa23 a nejdu jej zubky?? ci uz ma vsetky? moj ked nervaka tak viem ze zuby.. lebo inak je normalny..ja mam starsieho certa a uz som na nervy...
@majusa4444 sestra byva v dubravke.. ty ides kedy domov? Pozehlit mozes aj u nas.. caka ma velka kopa a tak sa mi do toho nechce.. zajtra uz musim.. inak zajtra ma caka velke varenie.. idem varit aj pre nasich a aj kolacik upiect.. len dufam, ze mala bude posluchat.. budes strazit 3 deticky.. no super.. ja idem pre krstniatko do skolky a bude u nas do vecera varovat..
@basa23 podobnu tretej mame doma.. nakoniec som mala teraz hodinovy telefonat s maminou Barborky a vybrali sme uplne inu.. 🙂 len dufam, ze do buduceho tyzdna piatka pride..
@jenie123 domov idem 13 augusta 🙂 na tyzden aj pol zhruba.. dubravka je dost daleko odtialto 🙂 tak pekne dnes navar a napec .. edinko mal zasa skaredu noc za sebou.nechapem..len tyzden spal ze uplne super a zasa nanic.. a to uz som sa ozaj zacala tesit..ako je chladno vonku tak zraz.. super sa dycha a spi 🙂 no uz pocujem smetiarov zo dvora uz mi decka vstanu.. to neznasam..kazdy druhy den.. taky buchot ze aj mrtveho zobudia 🙂
@majusa4444 hej, dubravka je uplne na opacnej strane, ale myslim, ze by sme sa nejako dohodli.. 🙂 my sme vam asi ukradli tie pekne noci.. sice Stellka uzasne nespala, ale nebolo to najhorsie, len sme vstavali6:45
Ja dnes od rana len varim.. mala je nervozna, tak sa musim venovat aj malej aj vareniu.. ale nastastie kolacik je v chladnicke, zapekana cuketa s maskom v rure, este zemiaky, fasirku a salatik a mam navarane.. a mozem sa pustit do zehlenia..
@angie267 uz nam tu chybas.. mohli by ti uz pc opravit.. :(
@jenie123 tak vidim ze sa dnes vobec nenudis 🙂 ja uz som dovarovala malu.. ako robis zapekanu cuketu???? inak maly je moj dobry.. uspavam akurat.. ale nevyzera ze bu spat..tak uvidim..
ahojte kocky no ja som dnes ko mala zas vstavala 5 45 mna uz z nej picne.dnes sme sa prvy krat vykakali do velkeho zachoda 😉 no ale inak je zla jak cer chvalabohu ze spi este k tomu aj take hnusne pocasie 😒
@majusa4444 nie nie uz mame vsetky zubky davno zuby to nebudu neviem co jej svitori.a odkial pochadzas ze ides mame?som nepostrehla a nechce sa mi to hladat 😀 😀
@jenie123 hej nakoniec ste vybrali inu,neboj ono to pride do buduceho piatku to je este casu dost 😉 angie ma uz dlho ten pocitac pokazeny 😒
@basa23 pochadzam zo zahoria z Čarov.. nam chybaju poledne stolicky:/ tak este si uzijem..lebo kazdy zub sme prezivali a nespali dlho 🙂 my sme este vonku neboli..stale leje..hroza..uz mi zaspal krpec a to som myslela ze nie..tak vy dvemate certice 🙂 ja sa nestazujem moj je normalny len v noci naprt spal :/ ach jaj.. unavena som a stipu ma uz oci z nevyspatia
@majusa4444 cukinu som si pozdlzne prerezala, vydlabala vnutro.. semiacka som vyhodila a zbytok som nakrajalana kocky.. na cibulke som si orestovala mlete masko, okorenila a potom som pridala na kocky tu cuketu a podusila.. naplnila cukety a dala zapiect, ku koncu som pridala syr.. len drahemu to moc nevezie.. ma bud rad fasirku alebo vyprazanu cuketu.. :( som zvedava, co povie moj tatino na to.. inak, ked som byvala este v BA, dost casto som toto robievala a ex priatelovi to dost chutilo.. ja tu mam Barborku a este sa jej pusa nezatvorila.. aspon sa nenudia, ked je take pocasie...Stellka je velmi aktivne dievcatko, neusedi ani minutu a v kuse musi nieco vymyslat..
@basa23 jeeejda, to ti dlho nespinkala.. este sa mi s tou kuchynkou neozvali.. dufam, ze dorazi.. no super, Vivi je uz velka slecna.. my to mame tak na striedacku, raz na zachod, raz na nocnik.. podla toho aku ma naladu.. 🙂

no a ja som s detmi nonstop nikdy nebol edinko bezomna a mathias max.tri dni teraz a viac nechcel byt u svokry ktora byva tu v ba uz mrncal za mnou.. edino ten neviem ako by reagoval na to ist k niekomu :D pkokal dieta nie je zvyknute u druhych byt neskor sa to neda.. mama je daleko aj so sestrami a svokra pracuje a obcas pride kuknut.. ale nikto si ich nikam nebrava.. ale mne to nnevadi.. stiham vsetko aj tak sak manzel pomoze :D jenie123