icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
13. júl 2012

@jenie123 mnam 🙂

jenie123
13. júl 2012

@majusa4444 ale ten kolacik bola velka namka.. 🙂 visnova kocka . Ked najdem niekde na nete recept, hodim ho sem.. 🙂
Dnes to bol den, nakoniec som tu mala 3 divosky.. taka som ohucana.. normalne sa chystam spat.. 🙂

majusa4444
13. júl 2012

no pekne tak aspon vidis co mam doma denne..tito dvaja su za niekolko deti :D moji divosi nezbedny najma starsi.. upistany citlivy a za vsetko reve :D a vsetzko aby bolo po jeho..to je starsi.a maly sa pri nom zacina viest a to sa mi nepaci :D leebo budem sedivaaaaaaaaa
a ja robim zajtra zakusok ze piskotove cesto a puding po upeceni na vrch..hadam bude chutit :D

jenie123
14. júl 2012

Ahojte kocky.. @basa23 @majusa4444 @angie267
ako ste dnes spali.. my hotova katastrofa, celu noc preplakala.. vobec neviem co jej bolo.. :( a rano sme si privstali o 6.. uplne som rozbita.. mala mi uz skoro hodinku spinka.. dnes toho opat mame nad hlavu.. mamine sa pokazila pracka tak nasa ide stale naplno.. uz to nemam kde vesat.. poobede pride na navstevu jeden kamarat, potom ideme pomoct kamoske poskladat trampolinu a caka nas oslava. Kamoska oslavuje 30.
@majusa4444 ani mi nehovor.. asi by ma porazilo.. takto raz za cas v pohode, ale mat ich stale.. i ked casom si asi zvyknes a beries to v pohode.. to musi byt tiez mnamka..

majusa4444
14. júl 2012

@jenie123 aj ja som mala naprt noc :/ ach jaj uz nech je august a seknem s kojenim :/

jenie123
14. júl 2012

@majusa4444 jeeej a ja som si myslela, ze ked sme my zle spali, vy budete lepsie.. ty to mas naplanovane na august? Ako ho chces odstavit?

majusa4444
14. júl 2012

ano u mamy.. lebo uz na to nemam nervy..len kvoli prs sa budi.. inak by aj spal podla mna celu noc.. len nadranom uz kazdu pol hodku az hodku vyleze a uz maminka cicik 🙂

jenie123
14. júl 2012

@majusa4444 tak to ano.. uvidis, ze ked prestanes, bude ti krasne spinkat.. to len ta moja opica sa budi stale.. ja dufam, ze ked sa oddudkujeme, konecne sa vyspime..

basa23
14. júl 2012

ahojte kocky ja sa az dnes hlasim bo trcim s malou doma vonku je orasne fuka,prsi neviem co s nou do vecera ☹ uz nech su radcej tie tepla velkeeeee 😀 mi sme spali dnes ok az o 8 vstavala.ale to bola v noci hore 2 krat raz pila caj,raz vodu rano bola upplne prestana 😒
@jenie123
@majusa4444

majusa4444
14. júl 2012

@jenie123 no tak tvoja sa budi kvoli dudke tak tam mas zasa problem..ale hadam to das coskoro doporiadku.. a budes aj ty vyspana ...
@basa23 aj my sme boli rano len vonku a odvtedy trcim doma..a neviem neviem co budem este dve hodiny robit.. sa len hrame vymyslame a rozpravky chvilami pozerame.. ale nebavi ma to..lepsie je ked je pekne a mozme trcat vonku alebo sa aspon prehraju na balkone s vodou :D trakto sa neda nic len sa motat :D

majusa4444
15. júl 2012

@basa
@jenie123 tak ako ste sa vyspinkali..moj bol len raz hore a od sietsej uz sme hore..ale je mi strasne.. nez som sla o desiatej spat som dostala menzes..dala som si lieky od bolesti ale take bolesti som mala dve hodiny ze hroza..nenavidim to a to mam kazdy mesiac..a teraz ako som vstala uz som supla tabletky..ale bolesti mam neuveritelne silne... prvych 24 hodin je najhorsich..potom sa to uz ako tak da... tak dnes bude den len tak prezity a pre mna utrpenim kedze ani muz neni doma a tabletky mi prt zaberaju :/

jenie123
15. júl 2012

@majusa4444 my sme spali ok, o pol 10 sme vstavali.. 🙂 ale bez malej.. Stellka je u babky.. mala im zaspala az o pol 11 a vstavala o pol 7.. opicka.. my sme vcera boli na oslave a prisli sme rano o 4.. po dlhej dobe sme si vyrazili.. jeeej, to ti vobec nezavidim.. ja ked som kojila, kramy som nemala.. az po 2 mesiacoch po a to mi dala doktorka tabletky.. ale mne sa to obdobie bez velmi pacilo..
Baby, co mate dnes v plane? U nas je pod mrakom, poobede mame ist na hody k manzelovej babke..

majusa4444
15. júl 2012

@jenie123 no u nas leje a leje..tak mam tazky den 🙂 stale vymyslam somariny aby sa deti zabavili..teraz uspavam..rychlo vyvencim a poobede ak bude menej prsat si urobime prechadzku v dazdi.. to bude radosti 🙂))

jenie123
15. júl 2012

@majusa4444 dazd k nam zatial neprisiel.. a ja som teraz vyvesala pradlo von.. o chvilu ho budem spratavat.. :( to bude radosti.. 🙂 aj mala rada chodi ked prsi a spieva si pri tom tralala, tralala, panenka sa schovala.. 🙂 co si dnes dobreho varila?

majusa4444
15. júl 2012

no pecene kridelka s ryzou a kuraciu polievku 🙂 ale uz od babky chrumkali vysmazany karfiol 🙂 tvoja uz pekne rozprava? moj sa snazi ale nedobru ma este vyslovnost viacerych slov.. kolko ti meria a vazi mala? ja som vcera merala a uz ma skoro 89 cm a dvanast kilo by uz hadam mal mat 🙂

jenie123
15. júl 2012

@majusa4444 pekne nerozprava.. ma este svoju hatlaninu.. urcite slovicka povie pekne, ale je ich malo.. neviem kolko meria, ale vazi 11kg.. musim ju odmerat.. 🙂

angie267
15. júl 2012

ahojte kocky 🙂 ja som este stale mimo netu, uz by mohlo byt aj opraveny no ked do polovicky tyzdna nebude uz ho budem urgovat. My sa mame tak striedavo, teraz jej idu posledne dve stolicky teda jedna uz je vonku a ta druha sa pave derie takze mame to pestre a prvy krat aj s hnackovanim no aspon uz budu vsetky vonku. Pocasko mame na prd ale to aj vy a cez tieto dni sa aj nudime to ked bolo teplo sme nestihali ani spat 😝 1 augusta ideme na vylet do tatralandie simonke urobime velku radost vzdy tam chcela ist, ale nici nechame doma. Nasa vazi nieco cez 10 kil a meria cca 88cm a my uz rozpravame takmer vsetko.
@jenie123
@majusa4444
@basa23

majusa4444
15. júl 2012

@angie267 no sikulka jedna ukecana 🙂 ale tak chalani su pozadu vzdy 🙂 m sme v inom napredovali zasa 🙂 a o centak krpatsia xi a o dve kila lahsia no zlatucka 🙂 my sa tiez nudime..len prsi a je hnusne..,ale tak zatial ich viem zabavat..chvilami je bordel chvilami ticho 🙂 ale relativne pohoda...mam menzes a dost trpim bolestami brucha tak mi aj vyhovuje ze je tak ako je lebo nemam naladu na teplo a horucavy 🙂 no uz sem dosiel krpec ma nasiel xi 🙂 sam s bratom v izbe nevydrzi..stale ma musi mat na ociach a za mnou prenasa aj hracky 🙂

majusa4444
15. júl 2012

@jenie123 tak lahsia od edinka je bambulka 🙂 ja len dufam ze ma uz dvanast 🙂 lebo donedavna mal jedenast aj pol a nevazila som ho..to su odhady 🙂 on je taky ani nie vysoky velmi ale ani chudy.. jeho brat bol v jeho veku o hlavu vyssi a uz mal aj asi 14 az 15 kg 🙂

jenie123
15. júl 2012

@angie267 jeeeej stolicky.. tak nech vam rychlo vyjdu a uz mate pokoj.. tak na vylet pojdete.. parada, Simonka bude mat velku radost a ako ta poznam ty tiez.. 🙂 🙂 Nici je sikula, my sa nacakame nez sa rozkeca..
@majusa4444 Mathi bol teba vysoky, aj mu to ostalo?

majusa4444
15. júl 2012

@jenie123 mathias bol vzdy a o hlavu vyssi od rovesnikov.. ale bol aj je tenucky..ma uz 116cm.. ale v skolke je este ale z troma az styrma rovnako vysoky..ostatny su nizzsi 🙂 edino je normalny..vonku stretnem zcasu nacas nizsich aj vyssich od neho.. pri mathiasovi som len nizsich stretavala 🙂

jenie123
15. júl 2012

@majusa4444 Stellka je dost malicka.. uz mladsie deti ju predbehli.. je to drobec, ale myslim si, ze po nas ani nema byt preco malicka, ja meriam 173, drahy 180.. asi bude po svokre, i ked sa moze este rozrast.. 🙂 Mathias ti ide teraz ci buduci rok uz do skoly?

majusa4444
15. júl 2012

buduci rok z neho bude skolak a z Edinka skolkar a ja do roboty :D same nove veci to bude este sranda kym si deti zvyknu 🙂

jenie123
16. júl 2012

Dobre ranko kocky.. @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My celkom ok, len o 6 vstavala a teraz mi opat zaspala.. na obed uz spat asi nebude.. mna neskutocne boli hrdlo..
@majusa4444 od kedy ti Edinko ide do skolky.. Stellka ide od januara..

majusa4444
16. júl 2012

@jenie123 spali naprt a od pol siedmej hore..teraz zaspinkal.. manzel vari tak mam veget 🙂 a Edinko od septembra..skor tu nevezmu a do sukromnej to je drahe.. a kedze v juli mam nastup do prace neviem si predstavit ako to bude..

basa23
16. júl 2012

ahojte kocky ja sem ani nemam cas ist v poslednej dobe stale niekde sme.mi sme spali ok vstavala 7 50 neiem co sa jej stalo 😉 och sere ma to pocasie rano sme boli vonku ale ted sa neak zmraka 😒
@jenie123
@majusa4444
@angie267

jenie123
16. júl 2012

@majusa4444 manzel vie varit? Moj veru nie.. ked tak sackovu polievku a cestoviny.. to je vsetko.. co dobreho navaril? Ja som presne kvoli tomu malu nahlasila na januar.. u nas beru deti od 2 rokov, len musia byt bez plienky asame jest a pit..

jenie123
16. júl 2012

@basa23 krasne ti spinkala.. aj u nas je vselijako.. raz svieti slniecko, raz je pod mrakom a vyzera, ze kazdu chvilku zacne prsat..

majusa4444
16. júl 2012

@jenie123 no pekne..keby to bolo u nas tak uz ho supnem a idem robit..len tu sa neda.. co uz narobim.. a moj vie varit same dobre veci 🙂 hlavne masove.. dnes segedinsgy gulas 🙂 a na vikend bude robit svieckovu :D ak su jedla ktore vari rad tak vari on..ja skor take ako granatir, rizoto a take.. on cinu, maso na stave peene maso a take :D sak volakedy robil pizzera v pizzerii.. 🙂 ale potom siel na vojnu pizzeria sa zrusila a uz tazko hladal pracu az nakoniec siel do nemocnice robit osetrovatela urobil si na to aj skolu lebo e zamocnik vyuceny a tak sme sa aj v nemocnici zoznamili :DD a bola laska xixixixixixi

majusa4444
16. júl 2012

@basa23 no pekne tak sa mas super ked stale niekde lietas :D my sa motame len tu naokolo.. 🙂 hnusne pocasie hlavne chladno je..ale tak koncom tyzdna ma byt uz fajn