icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
19. júl 2012

@jenie123 no super 🙂) u nas to uz davno nebolo taka romantika 🙂 uz spia a ja mam pokoj 🙂

jenie123
19. júl 2012

@majusa4444 to mas super zasa ty.. Ja teraz uspavam malu, ale v kociku.. Stale vymyslala a spekulovala a nie a nie spat, tak som ju dala do kocika aj s babikou aj veverickou a dufam, ze uz aj spinka.. Ideme so sestrou hrat clovece.. 😉 a romantika uzasna, ale 3 baby a bez chlapov, nic moc :(

jenie123
20. júl 2012

Dobre ranko kocky @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My celkom fajn.. Bola hore len 3 krat a len raz s placom.. Takze v pohode.. Este stale spinka, len ja uz neviem spat.. Co mate dnes v plane? Ja idem domov az poobede.. Tak by som este niekam chcela zbehnut pozriet.. i ked dnes ma byt chladno, len aby neprsalo.. ☹ chcem nieco navarit sestre na obed a vobec netusim co.. Zatial vyhrava zemiakovy privarok s parkom.. 😉😉 co dnes varite?
@angie267 ty sa sem tusim odnaucis aj chodit.. :( este ti ho nadali doporiadku?

majusa4444
20. júl 2012

@jenie123 @basa23 dobre ranko..ako ste spali.. my sme raz o tretej kojili a vstaval o po siestej :/ a je od rana umrncany a len cicik pyta ale nedam.. no uz tu nervaka ze tu sedim :D pekny uprsany zamraceny den prajem 🙂))

jenie123
20. júl 2012

@majusa4444 my sme sa ako trafili v case.. 😉 jeeej, edinko je dnes uplakany.. Nozno su to tie posledne stolicky.. Nech vam uz vyjdu..

angie267
20. júl 2012

ahojte 😉
@jenie123 pc este nemam hotovy, ale aspon viem ze je pokazena deska takze musim nejaku zohnat, uz ma to nebavi mat prachy okamzite idem kupit nejaky book, neboj neodnaucim ja len cakam kym ho budem mat 😉 ani vas baby necitam takze niesom v obraze kurnik 😠

majusa4444
20. júl 2012

@jenie123 no trafili sme sa.. edinko je pri takomto pocasi vzdy taky iny..aj ja som taka divna bez nalay..mathias tiez za vsetko reve 🙂) super den ha.. my dojedame granatir na obed... a zajtra bude vsetkych oblubene masko na stave s ryzov na dva dni a polievka asi zeleninkova.. uz zaspava edusko.. aspon si dam riadnu kavu..uz treti den mi je na vracanie..divno.. uz druhy mesia mi takto byva.. bojim sa uz nejakej rakoviny zaludka 🙂 budem sa muset dat po prazdninach vysetrit..

basa23
20. júl 2012

ahojte kocky no dnes je teda pocasie ma ide picnut.mala urevana uz x dni no hruza.ale este ze sme u nasich aspon mi snou pomozu.ja uz chcem radcej 30 stupnov nech je nez toto pocasie.ted pije mlieko com zvedava ci zaspi v poslendej dobe vymysla.spali sme ok vstavala 6 45 😠
@jenie123 jeej uz dnes idete domov?dokelu 😒 hej o tyzden v piatok ideme na dofcu 😉 dnes sme robili vyprazany karfiol a zemiaky 😉
@majusa4444 och ani nevrav o tom vracani ja som od nedele schudla 2,5 kg co poriadne nejem zle mi je zo vsetkeho aj z fajcenia ,biely jazyk neviem co to 😒

jenie123
20. júl 2012

Baby, uz sme doma.. ale cesta strasna.. vlak nam meskal, vsade vela ludi.. myslela som, ze mi po ceste zaspi.. no jasne.. ec plne, stali sme na chodbicke.. vsade same schody a ludia maximalne neochotni.. ale nastastie sa vzdy niekto nasiel, kto mi po schodoch pomohol.. teraz som ju dala spat a nic.. hra sa v izbe s hrackami.. spat nepotrebuje.. :( bez toho cumlu to bude tazke. bojim sa, ze mi prestane na obed spavat. ani sa mi nechce vybalovat.
@majusa4444 aj ja asi spravim zajtra maso na stave s ryzou. Teda mate svoj den.. nestras, ale vysetrit sa radsej daj. Teraz je strasnych pliag.
@basa23 teda aj Vivi ma svoj den.. aspon, ze si u vasich a pomozu ti. Nechces ma pribalit do kufra? 🙂 isla by som aj ja🙂

majusa4444
20. júl 2012

@jenie123
@basa23 no divny dnik za mnou...divne pocasie to preto...ale uz zaspavaju a ja hura jest v klude pred telkou.. edino mi posledne tri dni spi na obed pol hodku...na to ze vstava o 5.45 malo.. hadam dnes pospi lepsie.. tatinko nam odisiel na vikend prec tak budeme si kralovat sami🙂

jenie123
20. júl 2012

@majusa4444 aj mne bolo akosi nanic.. toci sa mi stale hlava. mala mi este nespi. Uz som z nej na nervy. Cely den nespala a teraz sa jej stale nechce spat.. ale vam bude super bez najstarsieho chlapa.. isiel na ryby?

majusa4444
20. júl 2012

@jenie123 no tak ti nezavidim..moji uz spia.. tym pocasim nam je zle.. a nie na ryby..on ma este taky konicak..vola sa to airsoft..chodi aj s chalanmi do lesa spat a strielat gulickovou zbranou..skratene sa hraju na vojakov :D americke vojenske veci ma prilbu siltovku vsetko🙂 cely maskacovy a kanady xixi.. sli do okolia Trencina do lesov..autom v nejakej dedine vystupia a odtial pesi niekolko kilakov dva dni budu bludit a hrat sa na vojakov :D

jenie123
20. júl 2012

@majusa4444 tak to ma super konicek.. 🙂 o tom som este nepocula.. nakoniec som ju donutila s placom si lahnut, lahla som si k nej a do minuty zaspala.. hlavne musela robit okolo toho poriadnu scenu.. co budete zajtra s chalanmi robit? My ideme na oslavu.. malej krstny, krstna a krstniatko oslavuju narodeniny.. tak to bude velka akcia, gulas, pecene prasiatko.. mnaaaaam.. uz sa tesim: )

majusa4444
20. júl 2012

@jenie123 no tak super zavidim ti akciu..ja som rada ze ma taky konicek..ryby a tento..radsej akoby fajcil pil alebo sa stretaval s kamosmi po senkoch :Da casom budeme chodit do lesov spolu ked deti odrastu... ja milujem prirodu :D

basa23
21. júl 2012

ahojte kocky ako ste spali mi ok vstavala o 7.fuuu ale celu nocbola ´pokakana taky smrad no konec rano som ju ani prebalit nemohla co ma napinalo 😒 som ju nemala sancu prebalit v noci nechcela sa dat revala jak besna zakazdym 😒 och toto je ale pocasie uz nech su tepla 😒
@majusa4444
@jenie123

majusa4444
21. júl 2012

@basa23 ajoj..no super noc teda 🙂 my sme spali celkom fajn 🙂 rano sme boli v lejaku vencit..ked musime tak musime ked tato neni doma tak aj keby fujavica bola 🙂 a navarila som obed decka boli fajn kukali rozpravky potom sa hrali..teraz mi drobec zaspal a pojdem zamiesit na makovy zavin 🙂 a poobede sup na dlhsiu prechadzku zbierat slimaky 🙂 a s nimi sa potom aj fajn prehraju vonku 🙂 a to bude nas dnik xixi.. sak co ine si zacat v mokrom dni..

jenie123
22. júl 2012

Ahojte kocky.. @majusa4444 @basa23 tak sa tu po dlhsej dobe hlasim.. 🙂 pred chvilou sme sa vratili z akcie.. bolo super.. plno jedla, pitia, zabavy.. len to pocasie nebolo ukazkove.. mala teraz spinka, ani neviem co si poobede zacat.. konecne sa oteplilo..
@majusa4444 mnaaaam, milujem makovy zavin.. 🙂

majusa4444
22. júl 2012

@jenie123
@basa23 caute koceny..tak noc nafigu..od pol stvrtej len mrncal do rana..som sa s nim musela odstahovat do vedlajsej izby aby ostatnych nebudil.. pozerala som pusu a zuby zatial nevyzeraju ze by boli..nema opuchnute dasienko tak neviem...vonku je lepsie pocasie avsak tu fuka ako blbe... tak je to nanic.. a od zajtra muzik robi do piatku kazdy den tak ma cakaju krusne dni ak bude maly buntosit po nociach a cez den sa za somariny rozculovat 😀

jenie123
22. júl 2012

@majusa4444 jeeejda, to ste mali na nic noc.. musi ho nieco trapit. Mala dnes tiez toho vela nepospala, vstavala o pol 6.. na tej akcii mali potkana a tak velmi by som ho chcela doma, aj malej sa velmi pacil.. prehovaram manzela, ale nechce ani pocut.. buduci tyzden asi pojdeme s kamoskou a detskami na 2, 3 dni na chatu na Myjavu.. uz sa moc tesim, len dufam, ze pocasie vyjde..

jenie123
23. júl 2012

Ahojte kocky..@majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? My strasne.. mala sa posledne noci v noci zobudi a place a place.. ja neviem ci sa jej nieco sniva alebo co.. tento tyzden pojdeme k doktorke na dvojrocnu prehliadku a navrhnem jej nech jej urobi nejake testy.. co mate dnes v plane? my ideme malej vybavit pas.. stale to odkladam.. ale uz dnes musim..

majusa4444
23. júl 2012

@jenie123 ajoj..tak my sme nanic tiez spali..a to uz o pol siestej vyspaty...inak den zatial ok... poobede mi pridu sestry tak mi bude veselo 🙂

jenie123
23. júl 2012

@majusa4444 teda, tiez ste mali zlu noc.. mne teraz nechce mala zaspat.. tak ma to hneva.. super, tak budes mat poobede o zabavu postarane..

basa23
23. júl 2012

ahojte kocky mi sme spali ok vstavala o 7.ale o 5 buntosila pytala mlieko ale som jej dala caj 😉 pred dvomi dnami mala teploty ale nic okrem toho a uz jej aj presli neviem co to.som sa hned zlakla ze je po dovolenke 😒 dnes v plane dokopy nic sme boli vonku doobeda a poobede ideme do auparku na ihrisko pozret.nech maju decka trochu zmeny 😀
@jenie123 jooj pas no mi uz mame tu v blave stat na pas no koniec sveta.ty kde vybavujes pas?
@majusa4444 joj co vam tie deti neak nespia 😒 a este ked si snimi do piatku sama nech ti daju oddychnut 😉

jenie123
23. júl 2012

@basa23 ja vybavujem tuto u nas v Skalici.. cakali sme tam hodinku.. ale bol tam este jeden chlapec, tak sa mala zabavala.. najhorsie bolo, ze som malej nezobrala rodny list.. bala som sa, ze nas pri okienku poslu domov.. ale najstastie nepotrebovali, kedze pas uz mala ma.. v auparku som u tiez strasne dlho nebola.. maju tam niekde ihrisko?

majusa4444
23. júl 2012

@basa23 jej kde je tam ihrisko?je dobre? maly mi este nesi na obed..nejak mal hnackovu stolicu na obed..rano kakal normalnu..uz to vidim ozaj na tie zuby..aj ked na dasnach nic nevidno ani necitit.. lebo tak ako teraz zle spi tak spal naposledy pri zuboch..

majusa4444
23. júl 2012

@jenie123 je to nanic ked som nevyspata a este ani na obed nechce spat..uz tretiklad ho ukladam a prt...

jenie123
23. júl 2012

@majusa4444 to budu zubky.. ja som malu nemohla spat.. stale vymyslala, ale nastastie o 13 zaspala na mojej ruke.. ale som rada, ze spinka.. s drobcami to mame rovnake, ale ty mas o dalsieho viacej.. vobec ti nezavidim.. navsteva ti pomoze..

majusa4444
23. júl 2012

@jenie123 aj mne nakoniec zaspal o pol druhej a uz je hore..ale uz bude klud... lebo uz len reval za hluposti..tak uz vyspaty nebude nervny.. a starsi je horsie sidlo ako maly a to je blbe :// 🙂)

jenie123
23. júl 2012

@majusa4444 mala sa zobudila, lahla si vedla mna na sedacku a opat zaspala.. 🙂 chodim okolo nej, bucham a nic.. nechcem, aby dlho spala, lebo potom nebude chciet ist vecer spat..

jenie123
24. júl 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? My katastrofa, ale vstavali sme o pol 7.. co mate dnes v plane? My rano skocime k doktorke na dvojrocku, ja sa musim objednat na gynu a pojdeme na preliezky, uz sme dlho neboli.. poobede este neviem.. dnes nevarim, mame od vcera.. 🙂