icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
10. aug 2012

@angie267 dakujem uzijeme :DDD

majusa4444
10. aug 2012

takto som sa koncne nechal ostrihst 🙂)

majusa4444
10. aug 2012

takto som uz vyzeral xixi 😀

jenie123
10. aug 2012

@majusa4444 @angie267 baby, nielen malej ide, ale aj mne.. prisla ku nam moja mamina.. a tak kecali sme a varili.. popritom mi hovorila, ze u nej vcera bola moja svokra a ako stale hovorila ako nieco robim zle atd atd, takze ani jedno pekne slovicko.. atak som jej mala plnu hlavu.. mamina isla domov a ze si zoberie malu, tak super.. isla som ich vyprevadit ako obycajne a zrazu prievan a zabuchli sa dvere.. super.. telefon, kluce v byte a ja pred bytom a kludne sa zasmejte : este v pyzame.. 🙂 nastastie tam mamina este bola a zavolala som drahemu a on, ze je teraz mimo, dobehne az za hodinu.. tak som sa vybrala s malou a mamou k nim domov.. v pyzame..a celu cesto som rozmyslala, ci som nenechala kluce vo dverach.. kedze mala stale chcela ist von a som zamkla, ale kedze isli prec, bolo mozne, ze som ich tam nechala.. manzel prisiel, odviezol ma domov a nezabudol podotknut, ze ked sa domov nedostanem, tak mi da poriadne na zadok.. nastastie som sa domov dostala.. takze ja uz dnes radsej nic nerobim.. no som normalna.. ?

majusa4444
10. aug 2012

@jenie123 no pene teda.. tak to ti vyslo :D

angie267
10. aug 2012

@jenie123 si ma rozosmiala tvojim dnesnym zazitkom 😀 ale nakoniec to vsetko dobre dopadlo aspon sa budete mat na com smiat 😉 😉 inak aj moja svagrinna co byva vedla nas jej tiez prievan zabuchol dvere bez telefonu a este k tomu s malym synom 1 rok, u nas doma nikoho nebolo tak behala od domu k domu aby sa dostala k telefonu, maly reval ale tiez nastastie bolo vsetko v poriadku kluce som jej do par minut priniesla 😝

jenie123
10. aug 2012

Baby, aspon som vas rozosmiala.. 🙂 aj ja sa teraz na tom smejem.. horsie by bolo, kebyze mam rozvarene alebo kebyze mam male babo doma.. nastastie som sa teraz strapnila len ja.. 🙂
@majusa4444
@angie267

angie267
10. aug 2012

@jenie123 ale nestrapnila si sa vobec, to sa stava v zivote 😉

jenie123
10. aug 2012

@angie267 ale v pyzame ist tak 2km cez mesto, tak to uz som sa aj trochu strapnila.. 🙂 Nastastie sme isli okrajom a vela ludi sme nestretli.. 🙂

angie267
10. aug 2012

@jenie123 a to si isla peso? ja som myslela ze autom ste isli. tak to si sa teda musela fakt citit trapne.

jenie123
10. aug 2012

@angie267 no ved to.. 🙂 aky ste mali den? Ja som sa nakoniec bola dat namelirovat a ostrihat a boli sme u nasich.. zajtra ma sestra meniny, tak sme jej zacali piect tortu.. zajtra ju naplnime a potiahneme..

angie267
10. aug 2012

@jenie123 dnes sme tiez mali taky den blbec, teda nici a ja z nej. Strasne bola nervna nonstop plac a jed. Ja uz niekedy si s nou neviem rady ked zacne ten svoj vystup reve jak tur, do vsetkeho zacne buchat co ma po ruke to zhodi a robi mi natruc. Po riti nepomoze. Tak mas teda nove vlasy, ja som cchela zbehnut kozmeticke ale nakoniec som sa na to vykaslala. Vy v tom peceni toriet budete za chvilu profesionalky 🙂 🙂

jenie123
10. aug 2012

@angie267 presne akoby si opisovala Stellku.. ak to bude trvat do troch rokov, asi ma porazi a odvezu ma do Pezinka.. strasne je jedovita.. inak je zlata, ale niekedy by som ju prizabila.. ja by som tiez niekedy mohla zbehnut na kozmetiku, este som tam nebola.. mam nove vlasy, ale teda velmi sa jej to nepodarilo.. sestra ma bude musiet dokoncit.. vobec ma neostrihala, ako som to chcela.. tak to asi nie, ale chcela by som byt dobra aspon v niecom.. 🙂 🙂

majusa4444
10. aug 2012

my sme mali uzasny dnik..uz sme na zahori deti spia.. o 16.05 sme zatvorili byt v bratislave a o 18:00 sme otvorili branu u babky.. Edinko sedel celu cestu ako prikovany tusim sa ani nepohol a Mathias ten bol ako sto certov :DD vymyslal srandu robil a take somariny s mojimi sestrami :D a do pol deviatej ako sme dosli lietali len po dvore potom okupali a sup spat medzitym samozrejme navecerali.. sa tesim na zajtra .... super ked je clovek v rodinnom dome sa deti odreaguju a riadne vyblaznia .. :D jenie123 @angie267

majusa4444
10. aug 2012

a baby nepotesim vas moj ma pat rokov a trva to stale.. moj je ako vase Stelka a Nici.. este ze Edinko je dobrunky avsak zacina tu zlobu opakovat po bratovi a vtedy mam fakt riadne nervy 😠

jenie123
11. aug 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My celkom v pohode, len ja som sa v noci casto budila a vstavali sme dnes skoro 6:15.. teraz uz pozerame shreka.. 🙂 za hodinku skocime k mamine na tu tortu..
@majusa4444 tak super ste zvladli cestu.. uzite si dovcu.. tak to si nas veru nepotesila, dufam, ze to v pohode zvladneme..i ked mam niekedy nej uz dost.. aj dnes od rana stale fnuka a kvoli nicomu.. a to je len rano, som zvedava, co bude do vecera.. 🙂

basa23
11. aug 2012

Ahojte kocky mi sme spali ok ale uz 6 20 vstavala.ja som dnes taka unavenaaaa sme vcera pili trosku s babami a som ko.nevyspata,zaludku mam rososo este som nic dnes ani nejedla 😒 to bude dnes dlhyyy den 😀 robo na bukovej ja s malou samaa oooch este to pocasie zima je jak v rusku 😀 co mate dnes v plane?
@jenie123
@majusa4444
@angie267

jenie123
11. aug 2012

@basa23 tak ti bolo vcera veselo.. 🙂 uz len dnesok nejako vydrzat.. my dnes mame pohodicku.. teraz sa chystame k mojej mamine dokoncit pre sestru tortu a budeme sa len tak povalovat.. mala mi zaspala o 8 rano do 10, tak uz mame dnes po spanku..

jenie123
11. aug 2012

Baby, dnes normalne mala po strasne dlhom case zaspala o 8.. 🙂 ale bola uz strasne unavena..

angie267
11. aug 2012

@jenie123
@basa23
@majusa4444 ahojte baby 😒 nasa noc ok, len vcera vecer nechcela spat ale uz dlho sa jej to nestalo, som zvedava na dnesny vecer. Inak uz mam pocit ze meliem z posledneho nici je hrozna, nonstop znova dnes len reve, krici, jeduje sa, ked sa jej nieco nepaci zacne kazdeho okolo seba bit, stipat a k tomu prida ten jej histericky rev.

angie267
11. aug 2012

@jenie123 musela byt teda riadne unavena, nasa chodi tiez o osmej spavat 😉

jenie123
11. aug 2012

@angie267 Stellka tiez chodievala o 8 spavat, len teraz cez leto sa jej to posunulo.. aj vdaka nam, chodili sme neskor domov.. len dufam, ze po lete sa to vsetko da doporiadku.. Nici ma asi svoj den, nasa dnes az tak zla nebola, inak vie byt dobrycert a jedos.. Stellka nastastie nestipe, ale vie kricat a revat akoby sme ju drali z koze.. ja len cakam, kedy zaklope socialka.. 🙂

angie267
11. aug 2012

@jenie123 my sme ten spanok tiez zaciatkom leta mali posunuty a ja som jej ho kazdym dnom pekne posuvala znovu na osmu. My byvame vacsinou uz okolo siedmej doma vecer tak pekne stiham. No nici to uz drzi uz pekne dva tyzdne niekedy menej inokedy viac, tak strasne ma to mrzi aka je a neviem si rady ako tomu zabranit. Neboj keby sme my byvali v byte tak sa veru susedia by vystahovali lebo u nas je takmer stale krik 😠

majusa4444
11. aug 2012

@jenie123
@angie267
@basa23 ajojte tak super dnik za nami..decka sa hrali od rana na dvore az do vecera..aj napriek zime :D aj som tu mala super kamosku a on ku koncu eduskovi bral z ruky hracky tak to bolo uz psycho..edino si nenechal vrieskal on vrieskal ked on nemohol jemu brat :D ale inak super.. zaspali o deviatej..uz chodia tak neskoro spat odkedy na noc na uspatie nekojim..ale vstavali okolo siestej az pol siedmej.. a angie mala ti zacala mat prave obdobie vzdoru..este potrva kym sa nauci ze jedovanie je nepomoze :/ hlavne neustupuj nech neni po jej :/ ja som pri prvom bola benevolentna dost a maly je poznaceny..stale si vydobija zlostou..mladsiemu neustupujem ked nemoze nemoze a hotovo a je rozumnejsi.. ale tak moze ho to riadne obdobie chytit neskor.. no idem ja do sprchy a spat..uz nech je zajtra krajsie pocasie nech nemusime vonku mrznut .. :D

majusa4444
11. aug 2012

a kojenie som stale nezrusila..akosi sa mi do toho nechce... nejak mi neprekaza ze kojim rano a na obed na zaspatie.. a raz v noci.. uvidim co a ako este ...

basa23
12. aug 2012

dobre ranko kocky ako ste spinkali?mi ok vstavala dnes o 7 neni mozne to uz sa nam teda dlhoooo nestalo 😒 ale ja som aj tak neaka unavena som zaspala az o 1.dnes konecne ma byt teplejsie lebo vcera to bola ina zima 😒
@majusa4444
@angie267 och ani nevrav vies jaka je vivi vkuse reve,chce aby bolo vsetko podla nej ja uz pri nej nervy stracam 😠
@jenie123

jenie123
12. aug 2012

Ahojte kocky.. Normalne nechapem, ale mala vcera vecer zaspala o 8 a este stale spinka.. 🙂 o 3 sa presunula k nam, takze noc sme mali fajn..
@basa23 ani ja som vcera nevedela zaspat.. Ako ste to vcera zvladli?

angie267
12. aug 2012

ahojte 🙂 my sme tiez spinkali dobre o siedmej budicek takze v pohode, ja sa vzdy uspim pri knizke citam kazdy vecer a niekedy aj cez den ked mala spi inokedy nemam sancu, ja som taky fanatik do knih 😝
@jenie123
@basa23 tak ako vidim nie je nici sama v tom. Dnes este zatial je relativne u nas klud a ticho ale viem ze s pribudajucimi hodinami pride aj na tu jej histeriu. Dnes pozyvam nasich k nam na obed, varim plnenu kacku, dus. kapustu, knedlu a este zvlast nadievku, som zvedava ci pridu.
@majusa4444 ak ti to kojenie neprekaza tak ani este neprestavaj, len to trosku uberaj 😉 tiez som myslela na to obdobie vzdoru, no niekedy sa to neda jej nepovolit a hlavn ked uz ja sama mam toho po krk 😠

majusa4444
12. aug 2012

ajojte..pekny den pred nami..vstavali sme o siedmej..spala som ako zabita teda vsetci.. sak cely den len vonku neni divu

jenie123
12. aug 2012

Ahojte baby.. ja dnes nestiham sem prist.. rano po ranajkach sme vypadli z domu a pred hodinkou sme prisli domov.. rano sme boli v ochode, zajtra ideme pozriet jednej kamoske chlapceka, tak som jej potrebovala este nieco dokupit.. potom sme boli u nasich, sestra oslavovala meniny.. inak torta sa jej velmi pacila.. 🙂 potom sme isli k andrejovemu kolegovi, ma 3 rocnu dcerku a hned je den za nami.. a co sa nam dnes stalo.. prasklo nam celne sklo na okne, co je pred dovcou dost super.. dufam, ze to stihnu vymenit, inak budeme musiet ist na dovcu neskor alebo vlakom.. ved, ked sa dari, tak sa dari.. za mesiac sa nam stihla pokazit umyvacka, fotak, teraz auto.. :( :(
@angie267 to je super, ze este stihas citat knizky.. mnaaaaaaaam, aj ja by som si dala taky obed.. my sme obedovali u nasich a to sme mali segedinsky a ja kapustu s bravcovym maskom.. takze nieco podobne.. 🙂
@majusa4444 tiez si myslim, ze ked ti to neprekaza, koj kludne dalej.. je to super, ked takto dlho kojis.. 🙂