icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
22. aug 2012

Ahojte baby, tak uz sme doma.. prave vybalujem.. tak sa mi nechce.. prania mam na tyzden.. tu je poriadne teplo a dusno, tam nam bolo trosku chladnejsie.. 🙂

angie267
23. aug 2012

dobre ranko 😉 ako sa tu mate, ja som tu par dni nebola, chodili sme kade tade a ani som nemala cas sem prist 😝 tak vy ste Jani uz doma ako to rychlo ubehlo 😝 u nas bola vcera velka burka a silny vietor popoadali stromy a boli sme cely podvecer a noc bez elektriny nevedeli sme co si zacat, ja som citala pri sviecke knihu 😝 mala som tu na prazdninach kamoskinu malu tak som im stale robila nejaky program. Zajtra mi ide simi na vikend zo skoly do rakuska na stanovacku spolocne s rakuskou skolou, tak som rada ze aspon niekde pojde. Inak baby ja asi idem do roboty este to neni na 100% malo by to byt na styri hodiny denne, pracovna doba aku chcem ja takze kedy pridem je jedno ale kazdy den o pol desiatej tam musim byt na audit, mala by som robit rezidenta pre jednu firmu v Lozorne, uvididme co z toho bude.

jenie123
23. aug 2012

@angie267 no super.. teda, ty uz pojdes do prace.. to budes mat super a ako to vymyslis s Nici? A od kedy mas nastupit? Nas vcera burka obisla, nastastie, ale videla som aku skust sposobila.. :( tak Simi bude na stanovacke, to jej bude super..

angie267
23. aug 2012

@jenie123 este neviem od kedy presne dnes sa mozno dozviem viac. Nici bude u svokry a na spanok obedny uz budem doma takze super a tiez mm robi na zmeny takze aj on s nou bude byvat. Malo by to dobre fungovat len ja mam obavy ako taku robotu zvladnem nikdy som nic podobne nerobila ale aspon budem mat sluz. notebook a telefon tak ked tak budem doma dorabat co bude treba, inak si to neviem predstavit uz teraz ma z toho brucho boli 😒

jenie123
23. aug 2012

@angie267 super, mas to dobre zariadene.. 🙂 a co ta praca obnasa, teda co budes robit? Ti verim, ja by som mala tiez bruchabolenie.. 🙂

angie267
23. aug 2012

@jenie123 je to komunikacia so zakaznikom spolocne riesit chyby na tovare, vyhotovovanie chybovych tabuliek a mat pod kontrolou sortovanie materialu, take nieco to ma byt. No nemam to iste este dohadzuje mi to moja svagrova ona robi ako personalisticka prijima ludi na rozne funkcie, takze by to mala byt vyborna robota tak snad aksa tam dostanem nic nepokazim kedze je tam urcita zdpovednost 😝

jenie123
23. aug 2012

@angie267 urcite to zvladnes a nic nepokazis.. 🙂 budem drzat palecky.. 🙂 🙂

angie267
23. aug 2012

@jenie123 diky Jani no este to neni iste, ale velmi chcem aby sa mi to podarilo aspon do buduceho roku na polovicny uvazok a potom naplno 😝

jenie123
23. aug 2012

@angie267 ved preto budem drzat palecky, aby to vyslo.. 🙂 ja som sa len tak pozerala teraz na profesiu a nula bodov.. :(

jenie123
24. aug 2012

Dobre ranko kocky.. @basa23 @majusa4444 @angie267 ako ste spinkali? My super, mala bola hore len raz, len sme vstavali o pol 7.. co mate dnes v plane? Za chvilku nam dovezu umyvacku, konecne je opravena.. 🙂 potom ideme gratulovat manzelovej babke, robi pre nas slivkove gule.. mnaaaaaam.. 🙂 a odtial do sekul sa kupat.. dufam, ze voda bude super..

angie267
24. aug 2012

@jenie123 ahoj my sme spali tiez dobre, ja o chvilu veziem simonku na ten vylet a pak neviem co budeme robit, jeeej tak idete do sekul budeme blizko, tento rok som sa tam este nebola kupat. Tiez mam rada sliv. gule mnam 🙂

jenie123
24. aug 2012

@angie267 tak sme nakoniec v sekuliach neboli, ale v hodonine.. bolo super, len voda studena.. 🙂 tak som sa tych slivkovych guliek prejedla.. :( este som vyfasovala domov.. 🙂

angie267
24. aug 2012

@jenie123 no super tak ste sa vykupsali, my sme tiez nakoniec isli do Rabensburgu na kupko bolo tiez super a voda vynikajuca 27st, mala sa pekne vyjasila 🙂

jenie123
24. aug 2012

@angie267 super, dnes bolo pri vode asi najlepsie.. treba vyuzit posledne najteplejsie dni.. nici ti uz spinka?

angie267
24. aug 2012

@jenie123 ano veru bolo a treba vyuzit mozno to uz su posledne dni 🙂 ano nici uz zarezava bola unavena padla okamzite 😝 😀

jenie123
24. aug 2012

@angie267 tak to Stellka na spanok nevyzera vobec.. :( skace ako opicka.. 🙂 alebuz by mohla ist spat, mam chut si sadnut chvilku na balkon s radlerom a na chvilu vypnut.. 🙂

angie267
25. aug 2012

caute kocky 😉 tu tusim skapal pes 😝
@jenie123 tak co kedy nakoniec zaspala? aj si stihla toho radlera? aky ste mali den? My klasika akurat som bola u brata a deti sa hrali na dvore, zajtra uz dojde simi tak sa na nu tesim, chyba mi uz. Dnes mi aj luto prislo ked mi napisala sms a v nej stalo "mam ta rada" 🙂 ma to rozlutostilo....

majusa4444
25. aug 2012

ajojte kocky..tak dnes bol obycajny den ako kazdy iny tu v blave :P stale dokola to iste 🙂 uz sa o rok tesim do prace..keby tu brali deti do skolky skor uz robim xixi.. este som maleho neodstavila...kojim rano a na obed..ako skusam nedat spusti hysak..a to ma nebavi pocuvat 🙂 inak spi uz celu noc a konecne papa uz dobre...hlavne masko zeleninu a ovocie a samozrejme vela jogurtov 🙂)) uz sa blizi skolka to bude.. budem sa nudit..s malym nie su starosti ako byvali so starsim..budem si muset daco vymyslet ako zabit cas 🙂
angie267 jenie123

jenie123
26. aug 2012

Ahojte baby.. tak som sa sem konecne dostala.. vcera sme boli u svokra na grilovacke.. a dnes ideme k nasim, mama a moja starka oslavuju narodeniny a ja meniny.. ak sme to dali vsetko spolu.. 🙂
@angie267 zaspala mi vtedy, nez som to dopisala.. 🙂 a samozrejme radlera som si dala.. 🙂 vcera mi zaspala az po 22, naobed mi spala do pol 4 a potom sa jej nechcelo ist spat.. :( ta sms by dostala aj mna.. dnes sa ti uz vrati.. 🙂
@majusa4444 tak to ti krasne spinka.. aj nam sa to uz krati, mala nastupi za par mesiacov do skolky a ja sa musim popozerat po nejakej praci.. ako ti zvladal starsi nastup do skolky.. ja mam z toho obavy..

angie267
26. aug 2012

@majusa4444
@jenie123 cafte 🙂 inak Jani vsetko najlepsie k meninam aj ked myslim ze uz si ich asi mala, ja ani nesledujem kalendar 😝 tak ste mali pekny den 😉 simi sa dnes vrati uz sa aj mala ale vraj sa im pokazil autobus a pridu neskor. Ja pojdem dnes za muzovou starenkou do nemocnice na navstevu. Inak u nas je skaredo, nici zarezava od pol 12tej. Inak snazim sa jej vyvetlovat ze pojdem do roboty a ze bude varovat s babkou a ona nechce ani pocut, aj minule ked ju svokra varovala tak u nej straaaasne plakala, ze musela simi prist k nim. Tak od zajtra ju tam zacnem vozit akoze jej poviem ze idem do roboty aby sme si to nacvicili popredu, lebo mam strach ze tam bude za mnou plakavat, teraz je taka na mne stale nalepena, ked ma chvilu nevidi tak uz krici, alebo ked ideme k babke tak sa ma pyta ci aj ja tam budem 😝 ale to takato nebola vzdy rada varovavala nemala som s nou problem 😝 Jani to mas super ze pojde stellka uz od januara do skolky mne malu zoberu najskor od buduceho septembra, ak vobec 😠

jenie123
26. aug 2012

@angie267 jeeeeee, dakujeeem.. 😉 tak to je na teba poriadne naviazana, u nas je to naopat, mala povaruje u oboch babiek i u oboch sestier, vobec nema problem, ze tam nie som.. Co ma niekedy aj mrzi, ale na druhu stranu, dufam, zee to v skolke bude lepsie zvladat.. No uz ide do skolky, u nas to je podobne, preto som ju musela dat od januara, inak by ju nezobrali.. To budete mat teraz narocne, bude si musiet zvyknut, ze budes chodit do prace.. A od kedy by si mala nastupit? A uz to mas naisto?

angie267
26. aug 2012

@jenie123 jani z roboty nic nie je, moja svokra mi to slubene varovanie dnes odmietla 😠 😠 nemam na nu slov a ako moj mm vyvadzal och radsej to tu ani komentovat nebudem, inak tu robotu uz som mala takmer istu a nastup mal byt 3 sept. A este o aku vynikajucu robotu islo a ten prac. cas no co viac som si mohla priat a uz je to fuc, este som si aj potriedila oblecenie aby som nejako tam vyzerala a uz som sa aj tesila a vidis nic z toho 😠 😠 😠 taka som nasrana, juj tak by som ju otitulovala ze az 😠 svina jedna 😠

jenie123
26. aug 2012

@angie267 to nemyslis vazne..? To co uz je za babku, ked odmietne varovat a pritom je doma.. :(:(:( a ved by bola s Nici len par hodin denne.. Si viem predstavit, aky bol tvoj manzel nasrany.. A nenasiel by sa este niekto na varovanie? Je to taka skoda, mala by si super pracu, vyborny pracovny cas, peniazky naviac.. A co vam povedala, preco odmieta varovat?

jenie123
27. aug 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? My nic moc a vstavala o pol 7.. co mate dnes v plane? My musime doobeda zbehnut do mesta na nakupy a inak ani netusim.. dnes varit nebudem, urobim len natierku a hotovo.. zajtra sa chystam na kelovy privarok s hovadzim maskom.. uz teraz si slinky tecu..
@angie267 ako sa Simi pacilo?

angie267
27. aug 2012

@jenie123 ahoj my sme spali vyborne, nici sa ani raz nezobudila a spala do pol osmej 🙂 ani ja dnes nevarim mame odvcera. Tak dnes rano som mala telefonat od svokry ze teda bude s nou varovat, kazdy den to je inac, ja uz neviem co teda z toho bude. Ona opatruje kazdy druhy mesiac aj svoju mamu, tak vraj by to nezvladala a pritom v sobotu mi povedala ze sak chod aj na plny uvazok ja to zvladnem. V nedelu uz nie a dnes je pondelok zas ano a zajtra bude asi nie 😠 vcera som tu robotu uz aj ja odriekla a dnes som jej zas volala ze uz ano, to je strasne 😒 😒 aj ja uz si pripadam jak debil esteze to je svagrova ktora vie aka je situacia 😒

jenie123
27. aug 2012

@angie267 tak dufam, ze si to nerozmysli.. bola by to skoda.. :( tak to super spinkate..

majusa4444
27. aug 2012

@jenie123 ajoj tak mathias uz mal styri ked siel do skolky..tak sa tesil..aj ked potom prisli obdobia ze plakaval..tym prejde kazdy...obavam sa o edinka..ten je len so mnou s inym nie lebo nema mi ho kto varovat :/ sica ani mathiasa nikedy nikto nevarovaval ale on bol od malinka spolocensky ako tvoja 🙂 tak to budes mat v pohode 🙂 dnes sme spali ok..o pol osmej sme sa vymotali z postele..moj muz do piatku cez den robi tak som sama...
@angie267 mas super ze mozes ist robit a ze ti ma kto varovat..teda ak si to nerozmysli.. budem drzat palce nech ti to vyjde a mala nech si rychlo zykne 🙂

basa23
27. aug 2012

ahojte kocky tu nestiham ani chodit mala bola cez vikend stanovat s muzom,pak sme boli v utorok na pohotovosti grcala,hnackovala neviem co to bolo mam pocit ze z vody tak ted mam take dni ze som sem nemala ani cas dojst 😒 u nas je to stale veselo s muzom no takze nic moc.vivi vstava ted stale o 6 ne a ne spat rano tak som taka prastena unavena stale ☹
@majusa4444
@jenie123
@angie267

majusa4444
27. aug 2012

@basa23 no nezavidim ti teda..a s muzom asi mate krizu..my sme mali tiez dlllho.. aj v oktobri pred rokom som bola mesiac od neho prec a potom som sa vratila a stale na prt az tento rok na jar sa to postupne zlepsovalo... treba sa hlavne porozpravat.. 🙂

jenie123
28. aug 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My sme mali tuto noc strasnu, stale sa vrtila a fnukala.. ale zaspala mi o 8:15 vecer a vstavala o 6:45 ale som rada, ze isla konecne v normalnom case spat.. na obed mi spala len hodinku, tak asi preto mi isla skorej spat.. :(
@majusa4444 tak dufam, ze to Stellka zvladne tak dobre ako tvoj Mathias.. S Edinkom to mozno bude tazsie, ale moze prekvapit a zvladne to super..
@basa23 jeeeej, tak to mohla mat z vody.. a ako sa jej pacila stanovacka? Dufam, ze sa coskoro vratite do starych kolaji.. aj my sme mali jedno dlhe.. chodili sme okolo seba asi mesiac a skoro vobec sa nebavili.. potom to este stale nebolo v pohode, ale preslo to..