icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
30. aug 2012

@majusa4444 tak to mas super.. ja som sa len teraz zastavila.. lasagne sa pecu, torta hotova a uz dnes zehlit nebudem.. 🙂
Vyfotim tortu a hodim ju sem..

majusa4444
30. aug 2012

@jenie123 no ja tiez nezehlim..az teraz ich davam spat a to uz kaslem na to..pozehlim zajtra..ako robis lasange?? tesim sa na foto torty 🙂

jenie123
30. aug 2012

@majusa4444 tak sa mi fotka sem nedala dat.. akosi moj telefon s konikom necchce spolupracovat.. na facebook som ju dala.. 🙂 uvarim si bolonsku omacku aj besamelovu.. predvarim sa platky lasagni.. do zapekacej misy dam najskor besamelovu omacku, platky, bolonsku omacku, dam nastruhany syr, opat besamelovu, platky, bolonsku, syr, besamelovu atd.. dam zapiect a ku koncu dam este syr.. urobila som 2 misy a manzel si jednu dal na posedenie.. 🙂

majusa4444
30. aug 2012

@jenie123 hmmm tak taketo ja neviem 🙂 som antitalent..musi to byt mnamka :D

jenie123
30. aug 2012

@majusa4444 to aj je.. milujem lasagne.. 🙂 zajtra sa chystam na fazulovu polievku..

majusa4444
31. aug 2012

@jenie123 ja mam dnes vsetko od vcera..tak si mozem v priebehu dna postupne zehlit... uvidim aku naladu budu mat deti..este spia ale mna zobudil komaaaaaaaaar..manzel ako vzdy v praci tak neviem co budem dnes robit asi to iste ako kazdy den :D

jenie123
31. aug 2012

@majusa4444 dnes je u nas zamracene a poprcha, tak to asi budeme trcat doma.. co uz.. ja som si uz postavila na polievku a pozerame s malou duck tv.. 🙂

majusa4444
31. aug 2012

@jenie123 ju bavi duck tv? mojho nie..moj uz nepozera ziadne rozpravky normalne asi skoro mesiac uplne ze nic .. ked aj skusim pustit nachvilu tak po desiatich minutach konci a radsej sa hra..tak mame cely den zapnute fun radio alebo mathias pozre na obed ked edinko spi rozpravku..

jenie123
31. aug 2012

@majusa4444 tak pozera max 15 minut, mala pozerava rozpravky, ale tak s prestavkami.. na chvilu odbehne, potom opat chvilu pozera a tak..

majusa4444
31. aug 2012

@jenie123 no inak aj u nas je naprt pocasie.. fuka je chladno..za chvilinku iedeme von len co dopapaju ovocie..inak ta torta je super..videla som na fb :D na obed sa pustim ciastocne do zehlenia :/

jenie123
31. aug 2012

@majusa4444 dakujem.. este ju mam v chladnicke, len dufam, ze sa kamoske bude pacit a hlavne jej mamine.. aj ja by som rada napisala, ze papame ovocie.. to bude asi sviatok.. aj ja by som sa mala pustit do zehlenia, co ked sa mi nechce.. 🙂

majusa4444
31. aug 2012

@jenie123 nepapa ti stale ovocie? ani zeleninu..moj hlavne ovocie a zeleninu.. ale moj zasa nepapa na chleba nic..len suchy maximalne so sunkou.. inak ani maslo ani syry nic proste 🙂
no utekam zatial pa a zehli zehli..aj ja budem daco na obed kym bude krpec spat 🙂 az si to nerozmyslim 🙂

jenie123
31. aug 2012

@majusa4444 vobec to nechce.. zeleninu len varenu v polievke alebo v mase.. surovu urcite nie.. Stellka je zasa na syr a maso vytazena.. keby mohla, nic ine ani neje.. u nas uz prsi, tak sa ani von nedostaneme..

majusa4444
31. aug 2012

@jenie123 no uz uspavam.. neviem ci pozehlim..skor si dam v klude kavicku xi.. aj tak bude spat len tristvrte hodinku a to sa mi neoplati 🙂 u nas neprsi a aj keby dame gumaky a prsiplast a ide sa 🙂

angie267
31. aug 2012

@majusa4444
@jenie123 caute baby, u nas prsi bleee pocasko, nic sa mi nechce ale asi pojdem robit do skrin trosku poriadok mala by som prebrat hlavne moje veci a povyhadzovat zbytocnosti. Jani tu tortu som videla si fakt talent je uzasna 🙂 Teba majusa4444 by som chcela aj na fb v priatelstve 😉

jenie123
31. aug 2012

@majusa4444 mala mi este nespi.. stale vymysla.. :(
@angie267 dakujem.. este sa mam ale stale co ucit.. je to moja len tretia torta.. ja by som mala tiez prebrat veci, ale hlavne u malej.. len keby sa mi chcelo.. teraz mi volala mamina a nakupila mi rozne veci na zdobenie tort.. 🙂 tak sa z toho velmi tesim.. uz by som sa rada pustila do dalsej torty.. asi urobim len tak pre radost.. 🙂

angie267
31. aug 2012

@jenie123 ale ide ti to podla mna viac ako vyborne, no super takze sa mozes realizovat 🙂 inak ta robota zatial nic, v pondelok som mala nastupit no stale z tej ceskej firmy nedoslo vyrozumenie ja mam pocit ze to zakape, ako som sa uz strasne tessila 😠

jenie123
31. aug 2012

@angie267 no ono to tak byva, ze sa na nieco velmi tesis a nic z toho neni.. :( ale dufam, ze tebe to vyjde.. bola by to velka skoda a ked ti tam robi tusim svagrova, snad to vybavi.. 🙂 ale uz by ti mali dat vediet..

angie267
31. aug 2012

@jenie123 ja som taky smoliar 😠 ale ano snazi sa to vybavit, len sa musi cakat kedy to odklepne ta ceska firma, som bola uz taka napichana a v pondelok mal byt nastup a dnes je piatok a ja stale nic neviem 😒 ak by to nevyslo tak mi nieco ine najde len toto bolo vyborne na 4 hodky a prac. cas pohyblivy a vyborna robota, ja proste nemam stastie aj tak mi vnutri stale nieco hovorilo este sa netes 😒

majusa4444
31. aug 2012

@angie267 no tak poslem meno 🙂 aj u nas uz poprcha a je vselijak..ale von pojdem aj keby co..mna to zoziera doma.. a pri tychto dvoch toho vela nenarobim.. stale su mi za zadkom 🙂 a ked pomahaju tak to stoji za to 🙂
@jenie123 moj spal od dvanastej do jednej.. teraz sa len tak motame 🙂

jenie123
31. aug 2012

@angie267 snad ti to vyjde.. ja som raz mala tiez taku skusenost.. v jednej praci som dala 2 mesacnu vypoved, popri tom som si hladala novu.. bola som na pohovore v super fantastickej praci a velmi sa tam tesila.. v tej robote skoncila, jeden den bola doma uz ako nezamestnana a nevedela, ci ma zoberu, ked mi podvecer zavolali, ze na druhy den nastupujem.. vtedy som skakala 2 metre do vysky.. 🙂 budem ti drzat palecky..
@majusa4444 moja zaspala o pol 2, som zvedava do kedy potiahne..

angie267
31. aug 2012

@majusa4444 dakujem za meno poziadam ta o priatelstvo 🙂 my sme teraz prisli, boli sme kocikovat s kamoskou aj ked prsalo, chvilku sme sa len tak motkali dedinou a potom sme zakotvili u mojej maminy 🙂 a den v prdeli 😝
@jenie123 bodaj by to bol aj moj pripad, aj som volala so svagrovou a povedala mi vraj jeden z nich je na dovolenke takze preto stale nic v pondelok ma prist do prace tak by sa lady mali pohnut no som zvedava akym smerom 😒

jenie123
31. aug 2012

@angie267 tak v pondelok uvidis.. to je strasne.. normalne mam zimomriavky.. :( :( keby tak spadol, chudacik maly..

majusa4444
31. aug 2012

@jenie123 nakoniec som stvrtku ozehlila :DD
@angie267 to je nechutne to video..az mi zle doslo.. co sa mohlo stat... chuda

angie267
31. aug 2012

@majusa4444
@jenie123 veru tak strasne sa na to zle pozeralo, ja by som nedokazala len tak stat s mobilom v ruke a natacat si pokojne takuto hrozu, ved nic ten clovek nespravil pre zachranu toho drobca. A ti rodicia no coment 😠 😠

majusa4444
31. aug 2012

@angie267 no sak to nekomentujem ked su toho schopny :/

jenie123
31. aug 2012

@majusa4444 @angie267 baby ja som rozmyslala ako sa tam vobec dostal.. a ci sa taketo nieco moze stat aj u nas, Stellka tiez hocico vymysli, ale okna mam na ventilacku a pod oknami nic na co by mohla vyliezt.. asi by ma porazilo, kebyze ju najdem za oknom.. :(

majusa4444
1. sep 2012

@jenie123 dostal lahko ak maju pod oknom gauc :( mne stacilo v lete u mojej mamy.. mama ma rebrik veduci na povalu vysoky strmy dole beton...a edino mi vyliezol tak vysoko ze som musela ruky hore naciahnut a tak ho dat dole.. vtedy mi az zle bolo...stacilo ze by vedla slapol a na betone si hlavu rozbije.. a to som sa len otocila a nieco mame povedala.. deti su nevyspitatelne..nikdy nevies co ich napadne a urobia to lebo su hlupe a nevedia co sa im moze stat

jenie123
1. sep 2012

@majusa4444 tak to mas pravdu.. este nemaju predstavu, co sa vsetko moze stat...:( Stellku tiez vsetko mozne napadne a vymysli aj nevymyslitelne.. len aby pri nich andelicek stal a nic sa im nestalo.. co mate dnes v plane? Manzel je dnes cely den prec a pride az v noci, tak sme s malou same.. teraz sme u nasich..