Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte kocky ako sa mate?som tu zas dlho nebola lebo mi blbol net.mala je stale jak sto certov, uz z nej niekedy nevladzem.vstavame stale klasika 5 30 😒 aaach dnes posledny den teplo a zas zima vobec sa netesim nech uz je letoooooooooo zas 😀
@jenie123
@angie267
@majusa4444
caute 😉 ja som bola dnes cele doobedie so starenkou v nemocnici tak o zabavu znovu postarane 😝 ja potrebujem umyt okna mam ich straaaasne spinave a verte-neverte nemam ani cas 😀
@jenie123 a co prebrala si po malej stafetu? s tym spankom myslim, ale to uz si na to zvyknuta byt hore tak tvoj organizmus je zmateny. Ja dnes robim rychlovku vypr. syr, hranolky, tatarka ked som cely den bola v prdeli 😝
@basa23 no veru zanedbavas to tu, ale priznam sa aj ja niekedy 😝 joooj na leto si este pockame 😠
Ahojte kocky.. @angie267 @basa23 @majusa4444 ako ste spinkali ok.. teda mala super, ja som sa zobudila o pol noci a uz do rana nespala.. ja neviem co to so mnou je.. :( o chvilu doberie mala sirup a uz sa vobec nevyspime.. este ma aj rozbolel zub.. :(
Baby isli by ste do prace aj keby sa vam na tu poziciu nechcelo ist? U nas je aj dost problem zohnat pracu a jedna sa mi nasla, super pracovny cas, len niesom uplne stotoznena s tou pracou, ale na druhej strane, budem asi rada, ked si vobec nieco najdem.. :( stale nad tym spekulujem.. malu by som uz musela dat od teraz do skolky a do mesiaca aj nastupit.. a manzel ma uplne dorazil tym, ze keby sa mi robit chcelo, tak idem.. ale ved na druhej strane zostat tam nemusim, mozem popri tom hladat aj inu.. no neviem.. 🙂 ja mam ale problem, ze? 🙂 🙂 🙂 🙂
@jenie123
@angie267 ajojte kocky :D no o tych oknach ani nevravte 🙂 uz tusim ani von nevidim cez tie moje :D dnes rano sme boli na ihrisku posledne slnecne luce nachytat..uz sa tam zmraka a fajne zacina fukat.. mathiasko mi od vcera pekne chodi na cely den do skolky :D mal v pondelok ako vymyslal ze na obed domov riadny trest a odvtedy uz sa tesi a vobec nevymysla hadam mu to vydrzi :DD ani neviete aky mam klud do tej stvrtej ked som len s edinkom.. sice aj on uz vie vymyslat ale je to pohodicka .. dnes som robila zemiakovu polievku a muz este vcera varil kuracie prsia na paprike a zemiaky k tomu :D mnam.. zajtra neviem co mam varit.. a jani s tou pracou ti velmi neporadim.. v dnesnej dobe je to tak ze clovek moze byt rad ze vobec nejaku pracu dobre platenu ma :/ inak 15 oktobra ideme zasa k mamine do Čarov na tyzden.. mohla by si dojst kuknut konecne aj tam :D aspon by sa deti vyhrali na dvore a tak 🙂
@basa23 no my sme dnes vstavali tiez o pol siestej.. obe deti naraz aj s muzom ktory siel do prace.. ale mne ranne vstavanie uz nejak nevadi odkedy spi mal takmer celu noc.. a chvala bohu neni nejak nervozne dieta tak mam klud ce den ked je druhy v skolke.. ja to mam horsie ked su vikendy alebo je starsi chory .. to je doma prevazne krik..kricia a hadaju sa deti a potom uz mam nervy aj ja a kricim aj ja :( sa citim nekedy jak krava co si nevie s kludom deti vycovat a len krici :((((
@majusa4444 u nas uz prsi.. super, ze sa uz Mathiaskovi chce chodit do skolky.. parada.. pojdete na prazdniny, super, tak sa mi este pripomen a dojdem Vas kuknut.. 🙂 v caroch som este nebola.. 🙂 ja tiez kricim.. :( hlavne dnes, boli ma ten zub a mala ako na just neposluchala.. :( caka ma kopa zehlenia.. asi by som sa mala do toho pustit, co ked sa mi tak nechce.. :(
@basa23
@jenie123
@majusa4444 ahojte kocky 😉 pekne sa nam ozimilo 😠 och a mozme sa tesit znova na buduce leto 😝 my este zatial nekurime ale mne je uz zima ja som zmrznuta stale 😠 nici som ulozila spat a pocujem ze este vymysla tak snad coskoro zalomi a naucili sme ju pocitat pekne do 10 napocita 😵 ani neviem ako ju mam von obliect, zatial pancusky nedavam, vy uz davate? A jani tu robotu ja by som brala urcite no zalezi v akej ste financnej situacii, ale ak mas moznost tak by som brala a hlavne ked by ti malu zobrali skor do skolky to by bola parada.
@angie267 ajoj..tak ja pancuchy este nedavam a davat zatial nebudem..mam zateplenych nohavic par tak preto...aj edusko napocita do desat avsak vynechava sestku 😠 a farby uz mu zacinaju ist zopar samozrejme 😀 biela cierna zelena 😀 tieto vie isto ostatne sa pletu 😎 zima je uz ozaj pekna ..mne zima nevadi len co neznasam je vietor!! ten nenavidim fakt ze moc... inak mi zima nevadi vobec 😅
@majusa4444 no ja asi ked bude uz takto zima zacnem davat lebo my mame zvacsa leginky. Tiez farby niektore rozozna 🙂
@angie267 no tak keby som mala dat tenke teplacky uz by som asi tiez zacala uvazovat ze dam 🙂 dievca nemam tak sa ani nevyznam 😀
@angie267 ja tiez este pancusky nedavam.. o peniazoch ani nehovor, rano som bola u zubarky ako bolestivy pripad a nechala som tam 65€ ani neviem ako.. a to o 3 tyzdne idem opat na plombu.. zatial to s tou robotou zostalo na bode mrazu.. uvidime co dalej.. uz si hladam intenzivne.. 🙂
@majusa4444 u nas pozname len zelenu.. 🙂 ja mam tiez radsej teplo.. ale i sanovacka je super.. 🙂
Cakam co mi mala zaspi a musim sa vrhnut do upratovania a varenia.. totiz, manzel doma varoval, pokial som bola u zubarky a vratila som sa o 11, neviete si ani predstavit co mi nechal doma za bordel.. :(
@jenie123 tak to poznam ked muz varuje :D to ja radsej som ked varuje vonku :D
@majusa4444 @angie267 prisla som domov a mala ma cakala este v pyzame...🙂 aj ja by som bola radsej, kebyze sa idu vyluftovat von.. 🙂
Baby a co ste dnes varili? Ja dosli napady.. 🙂
ahojte kocky no mi sme tuto noc mali hroznu o 2 sa zobudila a ne a ne spat potom horko tazko zaspala a vstavala o pol 6.klasika 😒 occch toto je pocasie normalne som na nerv 😠
@jenie123 ides uz teda do prace?ja neviem ja by som asi nastupila ak mas prilezitost a casom si nasla nieco co mi bude vyhovovat 😉
@majusa4444 nic si z toho nerob ja tiez v poslednej dobe uz kricim na malu uz niekedy nevladzem pak sa sa kvoli tomu este viac s muzom hadame 😉
@angie267 noo zanedbavam to tu bo dojdem vecer domou a sa mi uz nechce ist na net 😀
@jenie123 :D no ja ryza a kuracie masko na paprike (muz varil ) a zemiakova polievka..neviem co zajtra :(
@jenie123 jani ja mam odvcera cinu s ryzou a teraz som vyprazila par zem. placiek a hotovo. Zajtra budem robit zabijackove jaternice so zemiakmi to je tiez taka rychlovka 😀
@majusa4444
@basa23 baby ja tiez kricim po detoch ono sa to niekedy ani neda nekricat 😠 ale viem ze to je prd platne len sa este viacej vynervujem 😒
@basa23 chodite kazdy den von? ja uz teraz ked je skaredo tak zostanem doma ale to ma zas poraza tak nastartujem afto a vzdy niekde ufujazdim 😝
@angie267 my chdime denne von rano aj poobede hodinu aj pol.. a ty byvas v rodinnom dome tak vy to mate lepsie 🙂 len treba aj medzi ludi 🙂
Ahojte kocky.. tak ako ste dnes spinkali? My celkom fajn.. len ma boli uz od vecera hlava, mam to dostat, tak ma bude cely tyzden boliet.. :( dnes sa hram s tortickou.. zajtra ideme na oslavu, tak ze nieco upeciem.. som zvedava ako dopadne.. 🙂
@basa23 mala som moznost ist, zatial to stoji na bode mrazu, uz som sa pytala aj v minulej robotke a tam skor prepustaju ako beru.. takze nic..
@angie267 ty si mi vcera tak spravila chut na tie placky, ze som ich musela urobit aj ja.. 🙂 dnes robim hrstkovu polievku.. 🙂
@majusa4444 a ako Mathiasko, chodi pekne do skolky? Uz nevymysla?
@jenie123 ajoj.tak mathiasko chodi cely tyzden ozaj pekne bez naznaku protestu 🙂 pondelkovy trest ho asi dostal a sa uvedomil.. kazde rano sa tesi a pekne uteka do triedy s usmevom 🙂
@majusa4444 super.. to mu pomohol ten tyzden, co bol doma..
Baby hodim vam tu moju novu torticku.. som sa s nou hrala cele popoludnie..
Dobre ranko babule.. Ako ste sa vyspinkali? My celkom ano, Stellka bola sice dost casto hore, ale v pohodicke.. Len ma opat boli hlava.. :( mala si pozera rozpravku v obyvacke a ja s manzelom si este vylehujeme v spalni.. 😉 ale dlho asi nie.. :( u nas je dnes pod mrakom, tak krasne by sa este spinkalo alebo lenosiloi 😉
@majusa4444
@angie267
@basa23
ahojte baby.. Tusim som tu cez vikend jedinna.. 😉 ako vikendujete? Malu mame od vcera vecera u maminy.. Vcera sme boli na oslave kamosovej 30-tky.. Prisli sme domov az o 5 rano.. 🙂 tak dlho som uz vecnost nikde nebola.. Sme sa super zabavili.. 😉 teraz varim cesnecku na popravenie.. 😉
ahojte kocky no mi dnes noc hruza sa zobudila o 1 nie a nie ju uspat.vypila caj pak o 5 uz chcela vstavat tak som jej dala mlieko a spala do pol 7.no hruuuza 😒 ma neake sopliky a trochu kasle dufam ze nebude chora ☹
@jenie123 jeej no super treba sa zabavit.ja som tiez nemala vceŕa muza doma tak tu boli chvilu kamosky.inak nadherna je ta torta si sikovna.
@majusa4444
@angie267 hej mi chodime von kazdy den ma kupene z lidlu taky overal teda bundu a gate to je proti vetru a dazdu super to je teple.
@basa23 teda Vivi vam v noci dava zabrat.. Stellka teraz dobre spinka, len uvidime co bude, ked doberie sirup, snad sa nam tie strasne noci nevratia.. jeee, snad nebude Vivi chora.. :( dakujem za pochvala, na tej oslave sa tu tortu bali ochutnat, lebo si naozaj mysleli, ze je to kukurica a olivy.. 🙂 🙂 a ako s manzelom? Uz lepsie?
Dobre ranko kocky... @basa23 @majusa4444 @angie267 ako sa mate? My celkom fajn.. vcera mala zjedla poslednu davku sirupu, tak nam uz asi skoncili pokojne noci.. :( prave mala pozera rozpravku na vlasku a ja si varim.. pohodicka den.. este ma caka dnes posledne okno umyt a velka kopa pradla.. :( u nas vyzera byt krasne, vyrazime niekam na prechadzku..

Dobre ranko kocky.. @angie267 @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? Mala ok, len ja som opat nespala.. :( konecne mi mala spinka a ja nespim: ( co mate dnes v plane? A hlavne co budete varit? Dala by som si nieco dobre, len netusim co.. 🙂