icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
13. okt 2012

Ahojte kocky.. ako vikendujete? my sme dnes boli v mojej byvalej robote, strasne sa to tam pomenilo a hlavne ludia.. potom sme boli malej kupit nieco meninove.. a teda, keby sme ju nechali, vykupi cely dracik.. 🙂
@majusa4444 uz dovolenkujete? Daj vediet, kedy mozme dobehnut na besedu.. 🙂
jeee baby a Barborka sa mi ozvala, Vivi ma otras mozgu a su v nemocnici.. :( :(

majusa4444
13. okt 2012

@jenie123 ajoj tak vikend super.. cely den na dvore a Edinko v piesku :D len mathias mal teplotu a chytene priedusky a strateny hlas :( ale inak super..cesta vlakom uzasna decka perfektne.. daj mi vedet ktory den sa vidime a ja ti hned napisem presnu adresu :D a chuda barborka co sa im stalo????

majusa4444
13. okt 2012

@angie267 xixi tak úresne taky ako nici bol Mathias :DD nezavidim ti a sa tesim ze je to ako tak za mnou:' nerada na to obdobie spominam.. Edinko je uplne iny..rozumny a necha si povedat aj ked samozrejme vie sa jedovat ako kazde ine normalne zdrave dieta :D

angie267
15. okt 2012

ahojte baby, ako sa mate 🙂 u nas je to stale rovnako, mna uz z toho vsetkeho depky chytaju nemam na nic chut, nikam ist, ved to poznate, keby aspon nejaka robota bola bolo by to lepsie, snad by aj nici mozno bola lepsia. 😝 vikend za nami dnes je krasny den co ked sa neda ist ani von fuka tam jak sproste 😠
@majusa4444 tak ty si mala starsieho takeho certiska, zaberalo nieco u vas? U nas takmer nic, niekedy ju niecim odputam ale to len na chvilu pomoze.
@jenie123 a co si jej v tom draciku kupila daj nejaku inspiraciu pripadne k vianociam. Chudatko vivi a nevies co sa stalo?

majusa4444
15. okt 2012

@angie267 my sme od piatku ako sme dosli cele dni vonku na dvore a v zahrade :' a chodime aj k lesiku a tak von..som tu stastne uplne..az sa bojim vratit spat domov :/ a na starsieho nezaralo nic:/ uzila som si len nervy s nim.. ale uz je to lepsie.. uz ma pat rokv..ale vie sa este najedovat pistat aj hodit na zadok ked nieco nie je po jeho :' ale uz to je lepsie :D

majusa4444
15. okt 2012

a este sa musim pochvalit!!! moj drobec zacal kreslit auticka!! nemozem tomu uverit..zo dna na den :DD

jenie123
15. okt 2012

@angie267 my sme dnes boli v kutiku, ale aj u nas dost fuka.. vcera bola mala u maminy.. vybrala si puzzle, konika a stavebnicu s vlacikom.. 🙂 co sa tyka oblecenia nula bodov, nikde nic.. a ked tam nieco mali, tak sa mi to nepacilo.. o vivi vobec neviem, dufam, ze su uz doma..
baby vam deti pekne poctivo chodia spavat cez den.. mala cez vikend strajkovala, vobec nespala.. :( teraz ju este uspavam..

jenie123
15. okt 2012

@majusa4444 super, sikula je.. 🙂 a kedy mozem dobehnut? Co tak zajtra alebo v stredu?

majusa4444
15. okt 2012

@jenie123 v stredu kludne :'DD

angie267
15. okt 2012

@majusa4444 tak to ti verim ze sa ti nechce ani vratit,treba chodit castejsie ne dedinu tusim v caroch si, ze? sikovny je maly a dost ked uz vie take nieco nakreslit u nas su to len cary-mary 😉 som zvedava kedy to nici prejde alebo aspon aby sa to zmiernilo.
@jenie123 snad su v poriadku no nic budeme cakat kym sa ozve. No neni stellka sama v tom neboj aj nasa cez vikend teda vcera strajkovala a ani nakoniec nespala vobec dnas chvalabohu sa sama vypatala o 11.30 spat a zaspala parkrat ma ale skontrolovala 😝

jenie123
15. okt 2012

@angie267 tak to som rada, inak ani susedov chlapec cez vikend nespal.. 🙂 ze by bolo nieco vo vzduchu? 🙂 ja sa toho bojim, ze mi prestane spavat cez den.. s tatinom uz lepsie?

angie267
15. okt 2012

@jenie123 u nas je to tiez rozne s tym spanim aj vecer niekedy robi bordel sice malo ale predsa snad sa este aj toto zhorsovat nebude, lebo uz konc budem na nervy takto si aspon trochen vydychnem ked buva. S tatkom je ovela lepsie nove lieky zabrali a mozno uz tento tyzden pojde domov. No ako to bude doma to sa uvidi tam je velka pravdepodobnost recidivy. Inak pravidlene tam stretavame herca jana kronera chuda aj on ma psychicke problemy, tiez sa lieci presne tam kde moj otec takmer kazdy krat sa tam vidime.

jenie123
15. okt 2012

@angie267 to som radaa hlavne nech je v pohode a uz sa mu to nevrati.. budem na vas mysliet.. a tvoja mamina to ako zvlada? Teraz cez vikend som sa stretla s byvalou kolegynou a jej tatino sa liecil na psychiatrii v brne.. zomrela mu manzelka na druhy den ked vydal dceru, par mesiacov na to prisiel o pracu a pred nedavnom mu zomrel tatino.. vobec to nezvladal.. tolko tazkych chvil nas v zivote postreta.. janka kronera som par krat postretala v ba, ked som tam este pracovala, mily a pohodovy..
mna teraz kazdy tyzden caka jedna torta a ak nebude cez den spavat, asi to budem musiet nechat na noc.. by ma pri nej piclo..

angie267
15. okt 2012

@jenie123 snad to bude dobre, mama je kludna teraz ked je tam, ale ked bol doma a mal hlboke depresie tak bola z toho chudato uz na dne. Teraz kroner chodi ako telo bez duse uplne je to na nom vidno. Juj tak objednavky sa ti hrnu jedna radost len nech pekne pribudaju aspon nieco zarobis, juj no neviem ci po nociach to bude idealne hlavne teraz ked sa mozes ako tak vyspat pri stellke.
Ta nasa krpata este spi uz pomaly 3 hodiny dufam ze vecer bude rodeo 😝

jenie123
15. okt 2012

@angie267 Stellka tiez este spi, ale ona zaspala o 1.. tak to mamine verim, muselo to byt pre nu tazke.. len nech sa to uz nevrati.. no objednavky mam teraz, dufam ze sa pohrnu dalsie.. 🙂 teraz idem robit jednu k narodeniu dietatka.. tak sa na nu tesim.. 🙂 ved to, po nociach sa mi nechce.. ja uz vobec nic nerobim, ked mala zaspi.. uz chcem mat klud a pohodu a nie este zehlit a upratovat.. aj tak vacsinou o 10 uz spim.. 🙂 ale mala ma 2 babky a tatina, tak ked budem piect, tak sa o nu postaraju.. ;)

angie267
15. okt 2012

@jenie123 ja tiez uz po osmej vecer nic nikdy nerobim len tak lezim na gauci a pozeram telku a na posteli citam knihu najnovsie som precitala Krasna od Kate Piper neviem ci si o tom uz pocula je to ako sa zoznamila cez facebook z jednym chlapom a ten jej tvar oblial kyselinou vela to bolo publikovane je to skutocny pribeh co sa stal v londyne nodherna kniha. Teda nech sa pekne staraju ked mamina musi pracovat 😉

jenie123
15. okt 2012

@angie267 to musi byt nadherna kniha.. ja akosi nemam cas citat, ale ak je dobra knizka, cas sa vzdy najde.. vypytam si ju od jeziska.. 🙂 este sa mi ozvala kamoska a tento tyzden robim torty 2.. 🙂 vyskusam si mata a pata.. 🙂 do kolkej ti Nici spinkala?
@majusa4444 tak nakoniec v stredu nemozeme.. pride k nam navsteva.. :( ale mohli by sme zajtra poobede, ak nebude prsat alebo aj doobeda v stredu a vo stvrtok..

angie267
15. okt 2012

@jenie123 vypytaj lebo urcite nebudes banovat. nici spala do cca 14.45 co je dost dlho. Teraz som ju ulozila do postielky a som zvedava co z toho bude 😝 ten pat a mat nebude mat chybu potom daj foto 😉

jenie123
15. okt 2012

@angie267 aj Stellka tak spala.. teraz som si s nou isla lahnut.. dufam, ze do 9 bude spat.. hned poslem odkaz andrejovi, aby vedel co mi ma kupit.. 🙂 rozmyslam, ze urobim mata a pata pri ohniku ako si opekaju alebo ako stavaju stenu.. 🙂 ja ti tak zavidim to uspavanie.. 🙂 u nas samouspavanie vydrzalo asi mesiac a potom uz opat nic..

majusa4444
15. okt 2012

@jenie123 ahojte tak zavidim kolko vam spia cez den drobci :D moj zaspal o jednej a pred druhou uz bol hore..ale zato spi uz od pol deviatej.. inak ja si vsetko porabam ked su deti hore..tiez ked spia a starsi je v skolke chcem len tak sedet a byt vypnuta a v klude..predtymto som upratovala a robila len ked spali ale to uz mi nerobilo dobre tak je to takto..tak vo stvrtok poobede moze byt..tesim sa..

basa23
16. okt 2012

dobre ranko kocky ako ste spinkali?mi ok vstavala 6 30.uz sme doma vcera nas prepustili o 3.som myslela ze nas uz ani nepustia sme strasne dlho vcera cakali na neurologicke vysetrenie.boze uz 4 x za rok v nemocnici uz mam toho plne zuby.a pritom nespadla z neakej vysky sedela na kraji lavicky klasickej len tam chybalo drevo x krat uz tam sedela a teraz bom sa prevratila a na druhu tycku si strasne buchla hlavu.ale nic jej nebolo az na druhy den rano ze boli ju hlava,grcala a uz sme sli.boli sme na chirurgii na kramaroch v zivote som nezazila taketo oddelenie ochota 0 bodov,nikto ti tam nic nepovie strasne.a vy co nove?
@majusa4444
@jenie123
@angie267

jenie123
16. okt 2012

@basa23 som rada, ze ste uz doma.. vas uz v nemocnici musia poznat 4 x za rok.. nas to nastastie obchadza, ani si to neviem predstavit.. my noveho asi nic.. stale to iste.. jeeee a ty mas dnes narodeniny, ze? Tak vsetko najlepsie, hodne zdravicka, stasticka, lasky a hlavne nech ta rodinka poslucha.. 🙂 🙂

basa23
18. okt 2012

@jenie123 dakujem krasne 😉 och ani nevra uz nechcem ist ale ted sme boli an chirurgii tam nas nepoznaju este 😀 neak tu baby nechodia 😒

jenie123
18. okt 2012

@basa23 ahoj, ani ja som sem nemala cas ist, vcera som si zacala chystat postavicky na torty, mala bola priserne zla a vymyselna a k tomu mi vcera na obed nespala.. :( navecer k nam prisla navsteva.. dnes mala opat exceluje, ale nastastie mi prave zaspala.. 🙂 dopeciem korpusy a mozem upratovat, mala mi tu spravila strasny neporiadok.. poobede idem k zubarke, co sa teda vobec netesim.. :( tak este chirurgia Vam chyba, tej sa radsej vyhnite.. 🙂 🙂 Vivi poslucha?

angie267
18. okt 2012

@jenie123
@basa23
@majusa4444 caute baby 🙂 ako sa mate? 😉 my tak vselijako 😝 ani som nemala kedy sem prist, dnes sme boli v rakusku na nakupe teraz som nici ulozila do postielky a ja mam v baraku bordel jak hrom 😠 vcera sme mali vyjazd na kramare na chirurgiu, nici trhla s tou zlamanou rucickou ako sme prechadzali krizovatkou a kedze som ju pevne drzala tak sa zavesila tak nestastne ze ju strasne bolela ani nehybala nou strasny rev. Tak sme tam leteli myslela som ze jej praskla ta zlomenina no nastastie mala len akoby vyklbene v lokte nieco hned jej to napravili a bolo dobre.
@basa23 tak tiez ste mali vyjazd na kramare esteze je uz malicka v poriadku, hned sa stane zle.

jenie123
18. okt 2012

@angie267 jeeeejde, este dobre ze sa nic nestalo a je v poriadku.. my sa mame tak vselijako, Stellka neposlucha a ja som uz dost na nervy.. uz aby bola nedela poobede.. 🙂 ja som aj s tych tort na prasky.. tak velmi chcem, aby boli uzasne, ze sa mi vsetko kazi.. :( nastastie mat a pat su uz hotovy, este im idem spravit ohnik a pred chvilou ma islo porazit s papuciek, corobim na tortu k narodeniu dietatka.. na jednu som zle nalepila zapinanie, takze dvojdnove susenie k nicomu a mozem zacat odznova.. :( teda aspon, tu jednu.. 🙂

angie267
18. okt 2012

@jenie123 jani ja som z nici tiez uz zufala, vecer ked vsetko stichne az mi v usiach zvoni z toho celodenneho revu, kriku. Snad tieto obdobia rychlo pominu nam 😒 nestresuj urcite nakoniec vsetko dobre dopadne a torty budu uzasne potom sa pochval foteckami nech sa pokocham. Aj ste sa stretli s Majou?

majusa4444
18. okt 2012

@angie267
@jenie123 ajojte..tak aj my mame dnes urevany den .. kvoli ziarlivosti..mathias nieco ma a edino nie je rev.. mathias sa siel prvy hojdat edino chcel tiez tak hned reev, ale co uz..a ked je edino ticho tak zasa mathias neposlucha a nieco zakazem hned zas on rev a jedy.. no ako mam dost.. ale da sa to..doma je to horsie ako tu takze mi to ani nevadi :D jani tak zajtrajsok plati?? nech viem :D akurat ukladam edinka spat a nedala som mu cecek tak som zvedava ci zaspi.. zatial vymysla..na cecku zaspi behom desiatich minut.. teraz sa prevaluje cumi mi sem a tak.. tak asi tu budem hodinu cakat.. alebo zrusim obedny spanok.. ale to on nevydrzi..minule tak o stvrt na styri sam zaspal na sedacke :D a to zasa je uz neskoro a nemienim vecer ponocovat .. inak pocasie tu mame take divoke..raz dobre raz divne teraz je zamracene a hadam nebude prsat..

majusa4444
18. okt 2012

zaspal saaaaaaaaaaaaaaaaam bez ceckuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! hura..hadam uz konecne odstaviiiiiiiiiiiiiiim.. :D

jenie123
18. okt 2012

@angie267 ja som stresmenka..🙂 uz som vsetko dala doporiadku a cakam, ked pride manzel a idem smer zubarka.. :( zajtra sa mame stretnut.. 🙂 a kedy dame my to stretko? 🙂
@majusa4444 teda aj ty mas doma veselo ako my.. 🙂 jasne, plati to zajtra.. a prisli by sme okolo 3 plus minus.. podla malejako bude spat.. moze byt, ci prideme neskor? Tak super, tak sa odstavujete, uvidis zajtra ako to pojde.. budem drzat palce.. 🙂