icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
17. dec 2012

@jenie123 no je to fakt strasne smutne a este aj na cintorinoch, no asi niekomu nevysli tie sirotky tak sup na vedlajsi hrob 😒 jeeeej tak vy uz mate aj stromcek, my budeme v sobotu sice doteraz sme to vzdy robili 23teho vzdy vecer ked simi zaspala a rano bola prekvapena lebo u nas stromcek nosil akoze jezisko, teraz to spravime v sobotu spolu so simi ked nici zaspi 🙂 inak nemam rada vesat stromcek uz ked je hotovy je to parada potom sa vytesujem 😝

jenie123
17. dec 2012

@angie267 my sme zdobili spolu.. mala podavala vetvicky ( mame umely) a ozdoby.. 🙂 anjelikovi odtrhla hlavu.. musim ho odfotit a dat sem.. 🙂 Nici uz ti spinka?

angie267
17. dec 2012

@jenie123 tiez mame umely. No vidis si mala pomocnicku 😉 ano uz zarezava, bola unavena a to sme ani neboli dnes vonku 😝 a stelka?

jenie123
17. dec 2012

@angie267 nespi.. bola s nami v ba a zaspala az o 3 - 4 v aute tak to skoro nezaspi.. :( pozerame rozpravku..

angie267
18. dec 2012

@jenie123 a co ste pokupili? Ja som teraz dosla z malaciek bola som so stsreckom na kontrole.

basa23
21. dec 2012

ahojte kocky ani sem nemam cas a ani chut chodit.s muzom mame zas hadave obdobie tak mi ani tieto sviatky neak nevonaju 😒 neak sa netesim na ne veru ☹ keby aspon nasnezilo ale to co som videla ze ma byt 5 stupnov v pondelok hruza to je teda zima 😠
@angie267 boze to je chora ludia uz nevedia co kradnut 😠 😠
@jenie123 jooj ta moja spi max do 6 ja uz neviem kedy pospi aspon do 7

jenie123
21. dec 2012

Ahojte kocky.. 🙂
@basa23 my spavame pravidelne do pol 8, ale potom mi nechce spat na obed a ked aj zaspi, vecer ju aj do 22 uspavam.. dnes sme u nasich na zabijacke.. 🙂 teda, tak mate s muzom hadave obdobie, je to skoda takto ored sviatkami.. dufam, ze sa udobrite do pondelka a uzijete si vianoce..
@angie267 ale nic take len drobnosti.. 🙂
Kocky a pridam vam sem moju vcerajsiu tortu..

angie267
21. dec 2012

@basa23 tak este vam ta kriza teda trva 😒 a mozno prave teraz na vianoce sa udobrite. Tiez som pozerala pocasie a ma sa na stedry den oteplit teda dost a tak som dufala ze budu biele vianoce 😒
@jenie123 jeeee nadherna torticka 😉 este mas aj cas piect v tomto predvianocnom case? Zabijacky ja mozem 😝

jenie123
21. dec 2012

@angie267 dakujem.. vies, ze som sa popri tej torte odreagovala, len som zabudla, ze mame zabijacku, tak som ju musela spravit celu v jeden den.. inak si to rozdelim aspon na 2.. a teda chvilku som aj nadavala, chcela som celu hmotu vyhodit do kosa..:( ale inak nestiham.. poriadky mozem robit nanovo.. :( vecer som si upiekla este stanglicky a az som dopiekla.. zajtra si chcem poupratovat cely byt.. no uvidim.. skoda, ze sa ma oteplit.. :(

angie267
21. dec 2012

@jenie123 ja tiez zajtra budem makat od rana jak fredka aj dnes som makala 😝 😝 tiez uz mam vsetko napecene este zajtra stromcek ozdobit treba a mozu uz prist vianoce 😝 a ty co si stelke kupila?

jenie123
21. dec 2012

@angie267 aj ja by som mala.. stromcek uz mame.. ja mam pre Stellku odrazadlo to bicyklove a smykacku.. a od ostatnych pomaly ani neviem.. uz sa strasne tesim na vianoce.. Andrej ma stale natahuje s darcekom, co ma pre mna, tak sa neviem dockat.. 🙂 ty si co kupila svojmu?

angie267
22. dec 2012

@jenie123 tak a aj u nas uz mozu vianoce prist uz mam vsetko hotovo 🙂 ale som od rana uz k.o 😝 to odrazadlo tiez som chcela ale teraz cez zimu som to nechala tak, ja sa tiez uz tesim, my si tento rok nedavame nic kvoli financiam, hlavne u nas ze deti budu mat a ja uvidim ako im zaziaria ocka a to bude pre nas darcek 😉 🙂

jenie123
22. dec 2012

@angie267 super.. aj ja som dnes makala.. doobeda som bola este po obchodoch a potom sup sa na zabalovanie darcekov a poriadky.. a dnes ma caka velky vecer.. idem na prvu babsku jazdu po x rokoch.. ani neviem kde skoncime.. len dufam, ze mi nebude zajtra zle.. :( a tiez si myslim, ze radost v ociach u nasich deti je ten najvacsi darcek.. 🙂 🙂

angie267
22. dec 2012

@jenie123 jeee tak ides na vyjazd tak sa teda paradne zabav a nech zajtra nemas bolehlav 😀 😝

jenie123
23. dec 2012

@angie267 tak uz mam po tom.. prisla som rano o 5.. 🙂 nakoniec sme skoncili v sastine na diskoteke do zaverecnej.. 🙂 len som toho vela nenaspala, 8 som uz bola hore.. bolehlav nemam, len som akasi znicena a unavena.. 🙂 zasa si dam na peknu chvilu pohov.. 🙂

basa23
24. dec 2012

ahojte babule tak tu mame vianoce konecneee 😀 tak vam prajem krasne sviatky a co najviac darcekov drobcom 😉
@angie267 no snad uz pomynie lebo ma picne 😒
@jenie123 boze ja odpadnem z tych tvojich toriet fakt su nadherne 😉

angie267
24. dec 2012

@jenie123
@basa23 ahojte baby 🙂 tak teda Stastne a vesele 😵
No Jani super zatah ste mali v Sastine su fasa diskoteky 😝 🙂

jenie123
25. dec 2012

@angie267 @basa23 @majusa4444 krasne vianocne sviatky Vam prajem.. 🙂 tak aky bol jezisko? U nas super, Stellka nevedela s cim skor sa ma zacat hrat.. 🙂 a pred vecerou sa nam stal uraz.. :( mala si opat rozbila celo o dvere chladnicky.. uz sme aj chceli ist na pohotovost, ale zalepili sme jej to my a museli sme jej trochu vyholit vlasky.. :( to uz ma tretiu jazvu na cele behom pol roka.. :(

jenie123
25. dec 2012

@angie267 dobre bolo, uz si tam bola? Dufam, ze sa tam este ukazem.. ;)

majusa4444
25. dec 2012

Aj ja vám prajem krásne vianoce a veľa detského smiechu. 😀 u nás bolo super deti sa zo všetkého tešili. Len Edinko riadne kašle tak noc dosť nanič. Celú prekaslal.

angie267
25. dec 2012

ahojte 🙂 krasne vianocne rano, my sme hore od 6tej a hrame sa o dusu, len nevieme s cim skor 😀 😝 u nas sa jezisko trafil aj nici aj simi boli spokojne a stastne a to ma hreje pri srdiecku 🙂
@jenie123 joj mrzi ma ten uraz no nastastie ste nemuseli ist na pohotovost v taky sviatocny den, opicka jedna dufam, ze je v poriadku uz.
@majusa4444 aj tvojej rodine krasne vianoce plne pohody 🙂 a nech edinko sa skoro vylieci.

jenie123
25. dec 2012

@angie267 my sme dnes boli hore od pol 5.. hodinu som ju prehovarala, nech si este pospinka, ale ja som mala budik na 5,tak som to vzdala a isli sme pozerat rozpravky a ja som robila tortu pre starecka.. o 10 zaspala a teraz ju ideme pomaly budit, ideme k mamine pod stromcek a gratulovat stareckovi.. My mame s tymi nehodami zavedene.. a to teraz som mala otvorenu chladnicku a mala utekala a musela hned vrazit do rozka, doteraz to bolo v pohode, bola mala a tak vzdy podutekala..
@majusa4444 jeeeej, tak nech sa skoro vyliecite..

jenie123
25. dec 2012

Kocky a este vam sem hodim tu tortu pre starecka, bola to strasna rychlovka, tak aj asi vyzera, ale ostava v rodine, tak v pohode.. 🙂

angie267
25. dec 2012

@jenie123 jani ale ta torta je nadherna mas zmysel pre detail 🙂 mnaaaam 🙂 tak skoro si teda mala budicek, s tou chladnickou je to u nas take iste tiez vecne vrazi do rohu 😝

jenie123
25. dec 2012

@angie267 dakujem.. povodne som sa s nou chcela viacej pohrat, no nedalo sa.. :(
@majusa4444 este raz ti chcem zagratulovat.. 🙂 tesim sa s tebou.. 🙂))) inak ja tiez cakam od vcera, ci dostanem a zatial nic, skoda, ze nemam doma test, uz by som vedela aj ja.. musim pockat, az lekaren otvoria a dufam, ze sa aj ja budem tesit ako ty.. 🙂 tak nakoniec, si sa nechala prehovorit?.🙂

angie267
26. dec 2012

ahojte 😉
@jenie123
@majusa4444 no mne sa baby zda ze mi tu nieco uniklo 😀 tak von s tym 😝 🙂

majusa4444
26. dec 2012

@jenie123 bola to aj náhoda 😀 ale potešila xi. A čo ty? Dúfam ze budeš a budeme na tom rovnako 🙂
@angie267 tak dve čiarky som mala včera 😉 meškajú druhy deň. Mne vsak rok už nemeskali ani deň tak som už vedela o čo ide 😉

jenie123
26. dec 2012

@majusa4444 uvidim zajtra, hned rano skocim do lekarne.. mne nechodia pravidelne.. ale tak cca mi druhy den meskaju.. zajtra urcite napisem, to by bola aka nahoda, keby sme boli obe naraz.. 🙂))))
@angie267 ja este neviem, uvidim zajtra.. ale tak ak by sa zadarilo, urcite by som sa nehnevala, ved vies.. 🙂))))

majusa4444
26. dec 2012

@jenie123 no aj mne druhy den meskaju 🙂) to je nahoda a este vacsia ak by si bola 🙂) ja uz teraz rozmyslam kedy ist k lekarovi.. asi koncom januara.. moj gyndos nerad vidi ked k nemu dojde niekto skoro..knizku dava aj tak az v dvanastom tyzdni.. pred rokom aj dvomi mesiacmi som v dvanastom tyzdni potratila :( tak teraz sa aj bojim :( brucho ma stale dost boli :(

angie267
26. dec 2012

@majusa4444 jeee tak to ti zatial tisko gratulujem a tfuj tfuj tfuj nech vsetko tentokrat dobre dopadne 😉 tak si sa teda na to dala prehovorit.
@jenie123 jaj Jani bodaj aj ty si mala zajtra dve carecky potesila by si ma a dokonca by ste mali aj s majkou rovnaky termin to by bolo super, ja by som to s vami pekne prezivala 😝 😀