icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
4. jan 2013

@jenie123 padlo mi to dobre ale dosla som uplne znicena 😀 dnes sa chystame na prechadzku do lesa krmit zvieratka je teplo a detom aj mne taka vychadzka len prospeje 😝 a kedy mala nastupuje do skolky?

jenie123
4. jan 2013

@angie267 ja mam malu u mamky.. tak si pomaly upratujem a opat periem.. :( ideme uz v utorok 8.. 🙂 este mi to nedochadza.. 🙂 to ti verim, ze si bola znicena.. a nakupili ste vela? A na com ste boli v kine?

basa23
5. jan 2013

ahojte kocky no kukam ze mate pekne dni za sebou.ja som este u mami vcera som bola chvilu vonku s babami.no ta kamoska co sla na ukrajinu tak ona sa vrati ale az konec februara.
@jenie123 jemine malinka uz ide do skolky.a ty ides do prace alebo ako?
@angie267 och zavidim ti aj ja uz sa chystam vypadnut na nakupy.

angie267
5. jan 2013

@jenie123 jaj budem na vas v utorok mysliet, hned rano daj potom info co a ako 😝 stellka uz bude stara skolkarka ked nasa pojde v septembri 😝 nenakupovali sme len par malickosti ved neni zaco 😠 boli sme na Pi a jeho zivot
@basa23 tak ty si teda stale u maminy a co doma je uz lepsie a kde byva vlastne mamina?

jenie123
5. jan 2013

@basa23 hej, uz ide do skolky.. 🙂 ja robotu este nemam a ak by sa nasla chcem ist az od februara az marca.. bojim sa, ze bude mala byvat chora.. tak este zimu vydrzime.. i ked tu si najst robotu, to bude des a hroza.. :((( ale v podstate som do juna na materskej a uz mam aj objednavky na torty.. nudit sa veru nebudem.. 🙂)) ale robota by sa zisla, len co pozeram na nete, nic tu take pre mna neni.. :(
@angie267 mysli na nas.. urcite dam info.. ja sa uz vidim ako placem.. 🙂 budem to horsie brat ako mala.. Andrej chcel malu odviezt sam, nech tam neplacem, ale ja ju tam musim odviezt.. srdce by mi to inak ani nedovolilo.. 🙂

angie267
5. jan 2013

@jenie123 jaj veru budes mat poriadnu hrcu v krku 😝 ja ked som simi viedla prvykrat do skolky tak som cele doobedie doma na posteli prerevala tam som sa snazila drzat 😝

jenie123
5. jan 2013

@angie267 ja budem na tom rovnako.. 🙂 este dobre, ze sme nenastupovali v septembri, co mi kamosky hovorili, revali tam vsetky mamicky.. 🙂))) Andrej pojde so mnou, tak sa mi bude urcite smiat.. 🙂 ja neviem, ci tam vydrzim nerevat.. :(

angie267
5. jan 2013

@jenie123 ale vydrzis najskor cestou do auta, hlavne sa tam dlho zbytocne nezdrzuj 😝 ja som teda zvedava ako to zvladnete 😉

jenie123
5. jan 2013

@angie267 asi ju tam necham a rychlo zdrhnem.. 🙂 ved potom zreferujem.. bude tam na hodinku a pol.. od 8 - pol 10.. v pondelok ideme posledny krat do kutika akoze sa rozlucit.. 🙂)))

angie267
6. jan 2013

@jenie123 ja som myslela ze cele doobedie tam bude, tak to rychlo ubehne. My sa naoobedujeme a ideme na Pezinsku babu pozriet pripadne sa sankovat, ale pocasie je na prd 😠

basa23
7. jan 2013

ahojte kocky no uz som dnes konecne doma, sice u mami mi bolo lepsie nie ako kvoli muzovi ale neak mi ta bratislava leze krkom chcela by som opät byvat na dedine ale muz ani za svet nechce 😒
@angie267 mama byva 15 km od senca v takej malej dedine to urcite nepoznas 😉 doma je to uz relativne ok len ma tu nebavi uz byvat ak osom pisala
@jenie123 jeej super ze mas objednavky na torty nebudes sa nudit 😉 aach dokelu je to s tou robotou na prd.snad si neaku najdes .potom info ako dopadla v skolke 😉

jenie123
8. jan 2013

Ahojte baby.. tak dnes je ten den.. odviezli sme malu do skolky.. stale sa tesila.. ked sme boli uz dnu, tak nas drzala ako kliest, potom sa zahrala a my sme zmizli.. dnes tam je na hodinku.. za chvilku idem pre nu.. tak som zvedava, ako to zvladne.. ja som si poplakala, ale tam som sa snazila drzat.. 🙂

angie267
8. jan 2013

@jenie123 tak jani a prvy den za vami, myslela som na vas. A co potom ked ste prisli po nu? Ako si to zvladla ty?

jenie123
8. jan 2013

@angie267 prisla som pre nu a pani ucitelku ju zavolala, ze prisla mamicka.. mala dobehla za mnou a utekala naspat za detmi sa hrat.. 🙂)) normalne som ju odtial nemohla dostat.. namiesto o 9 sme odtial odisli o 10:30.. 🙂)) pani ucitelka mi hovorila, ze ako sme odisli, si chvilku poplakala, ale hned ako prisla Nellka ( malej kamaratka) sa ukludnila a bolo uz dobre.. 🙂 takze teraz tento tyzden mame chodit az tam uz Nellka bude.. 🙂 ale pocitam, ze uz tam bude dlhsie.. uvidime zajtra.. len tam nejedla,vypila len mliecko.. ja som poplakavala.. 🙂 teda skor som mala zaslzene oci.. mala ta zvladala lepsie.. 🙂)))

angie267
8. jan 2013

@jenie123 jeee no zlatucka bola opica jedna. Je fajn ze tam ma kamosku aspon sa ukludnila. Cakala som ze stellka to zvladne lepsie ako ty 😉 😀

jenie123
8. jan 2013

@angie267 🙂))))) asi tak.. 🙂)))) a presne som vedela, ze odtial Stellka nebude chciet ist.. 🙂))

angie267
8. jan 2013

@jenie123 tak urcite je to lepsie ked vies ze sa jej tam paci nez aby si ju tam nasla v kute stat a plackat. Ja mam synovca ktory zle znasal nastup do skolky, ja som pre neho chodievala na obed a vzdy som ho tam nasla s placom taku gucu v krku som mala ked som ho tak videla slzy som ledva potlacala, to bolo vidiet ze on je v hroznom strese 😒

jenie123
8. jan 2013

@angie267 to musi byt pre deti trapenie.. chudatka.. som rada, ze to dobre znasa.. dufam, ze jej to ostane..

jenie123
8. jan 2013

@majusa4444 ako sa ti dari? doma ta posluchaju?

jenie123
8. jan 2013

@angie267 tak to ano.. to musi byt strasne trapenie pre dieta.. som rada, ze Stellka je aka je.. 🙂

majusa4444
9. jan 2013

@jenie123 ahoj. Mam sa dobre. Deti aj manzel nastastie posluchaju 😀 ine im neostava 😀 len edinko zacal byt na mna hrozne naviazany ☹ on bude asi velmi zle znasat skolku. Vela placu bude. Teraz s nikym v rodine sam nechce byt co reve za mnou a co bude medzi cudzimi ☹

jenie123
9. jan 2013

@majusa4444 vies, ze by som to chvilku brala aj ja.. mala je samostatna jednotka.. aj teraz v skolke, vobec ma nepotrebuje.. chyba mi to, ked som bola pre nu jedinna.. mozno trochu sobecke, ale mne to chyba.. aj doma je viac tatinova ako moja.. mna potrebuje len v noci, ked sa ku mne tulka a to si velmi uzivam.. 🙂)) to je super, ze ta posluchaju a ako si tehulkujes? 🙂

majusa4444
9. jan 2013

@jenie123 no tehotenstvo neviem. U dr som nebola. Idem az nie buduci ale ten dalsi tyzden 😀 ale hadam je to tak ako ma byt.

angie267
9. jan 2013

@jenie123 no co ako bolo dnes? predpokladam ze vsetko ok. 🙂
@majusa4444 ono chlapci niekedy zvyknu byt taki naviazani na maminy, moj brat bol taky uz ked isiel do 1 triedy tak mame suknu skoro stiahol dole co reval jak tur 😀 a kedy ti vychadza termin?

jenie123
9. jan 2013

@majusa4444 tak na teba moc myslim.. trz sa..
@angie267 dobre bolo dnes.. dnes tam bola na 2 hodinky.. rano sa tesila do skolky.. v satni sa stretla s Nellkou.. chytili sa za ruky a isli spolu do triedy, ani sa neotocila.. 🙂 ked som pre nu prisla, bola uz oblecena, chystali sa von.. tak samozrejme opat nechcela este ist domov a ostali sme sa hrat.. ani dnes nejedla, len mliecko vypila.. ale uz sa zaraduje medzi vyvodnikov, co aj je.. ;))) tak skolku zvlada naozaj dobre.. 🙂))

majusa4444
9. jan 2013

@angie267 sak moj patrocny je to iste. Ani na prázdniny ani k jednej babke nechcel ist. Do skolky sa mu tazko chodi. No obaja mnou posadnuty 😀 termin 2.9 😀
@jenie123 dakujem. Velmi sa bojim po predchadzajucej zlej skusenosti ze to zle dopadne. Psycho 😀 😀

jenie123
9. jan 2013

@majusa4444 tomu rozumiem.. musis mysliet pozitivne.. 🙂 ja by som sa tak rada k tebe pridala.. 🙂

majusa4444
9. jan 2013

@jenie123 tak sup sup vies ako na to 😀

jenie123
9. jan 2013

@majusa4444 pracuje sa na tom.. 🙂))

angie267
9. jan 2013

@jenie123 joj zlata je mala, nech to takto pekne ide dalej, takze zajtra na 3 hodky ide? A pekne pracujte 😀 😝
@majusa4444 teraz by to chcelo dievcatko mozno to nebude taky zavislak na tebe.