Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte kocky no kukam ze mate pekne dni za sebou.ja som este u mami vcera som bola chvilu vonku s babami.no ta kamoska co sla na ukrajinu tak ona sa vrati ale az konec februara.
@jenie123 jemine malinka uz ide do skolky.a ty ides do prace alebo ako?
@angie267 och zavidim ti aj ja uz sa chystam vypadnut na nakupy.
@jenie123 jaj budem na vas v utorok mysliet, hned rano daj potom info co a ako 😝 stellka uz bude stara skolkarka ked nasa pojde v septembri 😝 nenakupovali sme len par malickosti ved neni zaco 😠 boli sme na Pi a jeho zivot
@basa23 tak ty si teda stale u maminy a co doma je uz lepsie a kde byva vlastne mamina?
@basa23 hej, uz ide do skolky.. 🙂 ja robotu este nemam a ak by sa nasla chcem ist az od februara az marca.. bojim sa, ze bude mala byvat chora.. tak este zimu vydrzime.. i ked tu si najst robotu, to bude des a hroza.. :((( ale v podstate som do juna na materskej a uz mam aj objednavky na torty.. nudit sa veru nebudem.. 🙂)) ale robota by sa zisla, len co pozeram na nete, nic tu take pre mna neni.. :(
@angie267 mysli na nas.. urcite dam info.. ja sa uz vidim ako placem.. 🙂 budem to horsie brat ako mala.. Andrej chcel malu odviezt sam, nech tam neplacem, ale ja ju tam musim odviezt.. srdce by mi to inak ani nedovolilo.. 🙂
ahojte kocky no uz som dnes konecne doma, sice u mami mi bolo lepsie nie ako kvoli muzovi ale neak mi ta bratislava leze krkom chcela by som opät byvat na dedine ale muz ani za svet nechce 😒
@angie267 mama byva 15 km od senca v takej malej dedine to urcite nepoznas 😉 doma je to uz relativne ok len ma tu nebavi uz byvat ak osom pisala
@jenie123 jeej super ze mas objednavky na torty nebudes sa nudit 😉 aach dokelu je to s tou robotou na prd.snad si neaku najdes .potom info ako dopadla v skolke 😉
Ahojte baby.. tak dnes je ten den.. odviezli sme malu do skolky.. stale sa tesila.. ked sme boli uz dnu, tak nas drzala ako kliest, potom sa zahrala a my sme zmizli.. dnes tam je na hodinku.. za chvilku idem pre nu.. tak som zvedava, ako to zvladne.. ja som si poplakala, ale tam som sa snazila drzat.. 🙂
@angie267 prisla som pre nu a pani ucitelku ju zavolala, ze prisla mamicka.. mala dobehla za mnou a utekala naspat za detmi sa hrat.. 🙂)) normalne som ju odtial nemohla dostat.. namiesto o 9 sme odtial odisli o 10:30.. 🙂)) pani ucitelka mi hovorila, ze ako sme odisli, si chvilku poplakala, ale hned ako prisla Nellka ( malej kamaratka) sa ukludnila a bolo uz dobre.. 🙂 takze teraz tento tyzden mame chodit az tam uz Nellka bude.. 🙂 ale pocitam, ze uz tam bude dlhsie.. uvidime zajtra.. len tam nejedla,vypila len mliecko.. ja som poplakavala.. 🙂 teda skor som mala zaslzene oci.. mala ta zvladala lepsie.. 🙂)))
@jenie123 tak urcite je to lepsie ked vies ze sa jej tam paci nez aby si ju tam nasla v kute stat a plackat. Ja mam synovca ktory zle znasal nastup do skolky, ja som pre neho chodievala na obed a vzdy som ho tam nasla s placom taku gucu v krku som mala ked som ho tak videla slzy som ledva potlacala, to bolo vidiet ze on je v hroznom strese 😒
@majusa4444 ako sa ti dari? doma ta posluchaju?
@jenie123 ahoj. Mam sa dobre. Deti aj manzel nastastie posluchaju 😀 ine im neostava 😀 len edinko zacal byt na mna hrozne naviazany ☹ on bude asi velmi zle znasat skolku. Vela placu bude. Teraz s nikym v rodine sam nechce byt co reve za mnou a co bude medzi cudzimi ☹
@majusa4444 vies, ze by som to chvilku brala aj ja.. mala je samostatna jednotka.. aj teraz v skolke, vobec ma nepotrebuje.. chyba mi to, ked som bola pre nu jedinna.. mozno trochu sobecke, ale mne to chyba.. aj doma je viac tatinova ako moja.. mna potrebuje len v noci, ked sa ku mne tulka a to si velmi uzivam.. 🙂)) to je super, ze ta posluchaju a ako si tehulkujes? 🙂
@jenie123 no tehotenstvo neviem. U dr som nebola. Idem az nie buduci ale ten dalsi tyzden 😀 ale hadam je to tak ako ma byt.
@jenie123 no co ako bolo dnes? predpokladam ze vsetko ok. 🙂
@majusa4444 ono chlapci niekedy zvyknu byt taki naviazani na maminy, moj brat bol taky uz ked isiel do 1 triedy tak mame suknu skoro stiahol dole co reval jak tur 😀 a kedy ti vychadza termin?
@majusa4444 tak na teba moc myslim.. trz sa..
@angie267 dobre bolo dnes.. dnes tam bola na 2 hodinky.. rano sa tesila do skolky.. v satni sa stretla s Nellkou.. chytili sa za ruky a isli spolu do triedy, ani sa neotocila.. 🙂 ked som pre nu prisla, bola uz oblecena, chystali sa von.. tak samozrejme opat nechcela este ist domov a ostali sme sa hrat.. ani dnes nejedla, len mliecko vypila.. ale uz sa zaraduje medzi vyvodnikov, co aj je.. ;))) tak skolku zvlada naozaj dobre.. 🙂))
@majusa4444 tomu rozumiem.. musis mysliet pozitivne.. 🙂 ja by som sa tak rada k tebe pridala.. 🙂
@jenie123 tak sup sup vies ako na to 😀
@majusa4444 pracuje sa na tom.. 🙂))
@jenie123 joj zlata je mala, nech to takto pekne ide dalej, takze zajtra na 3 hodky ide? A pekne pracujte 😀 😝
@majusa4444 teraz by to chcelo dievcatko mozno to nebude taky zavislak na tebe.

@jenie123 padlo mi to dobre ale dosla som uplne znicena 😀 dnes sa chystame na prechadzku do lesa krmit zvieratka je teplo a detom aj mne taka vychadzka len prospeje 😝 a kedy mala nastupuje do skolky?