icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
17. jan 2013

@angie267 rozmýšľam ze ho nedám do školy ale ani do škôlky. Tu v ba je našťastie možnosť aby dieťa chodilo do prípravky. Ale este musím zistit či sa to na neho hodí. Rozum na školu ma avšak je este stale na mna naviazany. Nevie ísť do škôlky bez toho ze by som tam 20 minút nečakala a potom odišla. Školák predsa musí chodiť pekné. Sak ked je schopný zo škôlky utiecť tak čo v škole. Toto je vec ktoru neviem u neho zlomiť. Ale v utorok mám pokec s učiteľkou tak som zvedavá na bli:-#bližšie info o nom. Dnes som sa len narýchlo opýtala aký bol celý tyzden a ona ze zlý bol až na dnešok. Ze dnes bol perfektný a ze už by mal byt len taký 😀 ale ako moje dieťa poznám tak certoviny bude robiť aj tak. 😀 v utorok zistím ako to myslela pod pojmom ze nebol dobrý ze na čom treba pracovať. 😀 inak krásne dcérky máš. Naozaj super fotky

jenie123
17. jan 2013

@majusa4444 a nebola v skolke psychologicka.. alebo k nej skoc a ona ti asi najlepsie povie ako to s nim je..
@angie267 mame krasne bielo.. zajtra pre malu skocim do skolky asi na saniach.. mozno bude chciet ist domov .. dnes robila v satni strasny cirkus.. :((( strasne chcela ostat v skolke.. jeeee, krasny stromcek a este krajsie babulky.. teda tvojho muza nepoznam, ale obe dcerky su tusim tvoje.. teda Simonka urcite.. 🙂) aj ja by som brala leto a to stretko musime dat..

jenie123
21. jan 2013

Ahojte kocky.. tak ako ste vikendovali? My sme boli v sobotu na oslave a v nedelu som celu prelezala ako mi bolo zle.. este dnes ma to drzi.. ;) zajtra uz mala bude spat v skolke.. som zvedava ako to zvladne.. 🙂

basa23
22. jan 2013

ahojte kocky som sa sem uz chystala par dni a nie a nie sa sem dostat.stale nam blbne net.mi nic nove vivi je zla jak cert uz nemam nerv na nu.zajtra idem k nasim nech sa staraju oni onu chvilu lebo ma z nej slahne uz 😒 taka ostala umrncana za vsetko place.ale vina jej tatka lebo ju len rozmaznava 😠
@angie267
@jenie123

jenie123
22. jan 2013

@basa23 vies, ze nasej skolka dost pomohla.. sice ma svoje dni, ale inak sa polepsila, aj sa rozjedla..
Baby a dnes prvy krat v skolke spinkala na obed a super.. zaspala.. 🙂)) tak zajtra tam uz dlhsie.. 🙂 uz je z nej velka skolkarka.. 🙂 este na obed mi ucitelka volala, ze zjedla vsetko, pekne si obliekla pyzamko a lezi vysmiata na lehatku.. tak som bola rada, ze sa mi ozvala..

basa23
25. jan 2013

@jenie123 jeej super vam ta skolka prospieva a uz sa aj rozpapala 😉 len tak dalej nech sa jej tam paci.uz mas tu stranku s tortami?

jenie123
25. jan 2013

@basa23 este nie.. vcera sme s manzelikom rozmyslali nad nazvom.. a neviem sa nejako rozhodnut.. takze to vsetko brzdim ja.. Andrej mi navrhoval.. najkrajsietorty.sk len ja neviem.. 🙂 vsetky torty od janky aj podobne su obsadene.. tak musim vymysliet nieco nove.. a mojho napadlo najlepsietorty.sk, ale aj tie su obsadene, tak uz len najkrajsietorty.. 🙂)))

angie267
25. jan 2013

caute zienky 😉 tak ako sa mate? Jani stelka uz spinkava aj v skolke? U nas je to brutal nici nechce na obed spinakvat a potom je to sialene az do vecera a stale robia zle nici bije simi ta okamzite ju udrie tiez a tak dookolo psychiatria cista u nas, moje nervy na dranc 😠 😠 akurat aj teraz je tu krik rev panika chaos. 😠

jenie123
28. jan 2013

Ahojte kocky.. 🙂
@angie267 uz spinka v skolke a v pohode.. zacala minuly tyzden v utorok.. 🙂 ona je do skolky stvorena.. 🙂 my sme to zaspavanie mali rovnake.. na obed zaspala mozno raz do tyzdna a teraz sa v skolke naucila.. 🙂 len dnes sa rano zobudila a namerala som jej 38 teploty, tak som ju odhlasila zo skolky.. a to mam na tento tyzden 3 torty a jednu z toho poschodovu.. dufala som, ze bude pekne chodit do skolky.. :( inak jej nic neni, len ma teplotu a soplik.. :( to ti verim, ja by som bola na nervy tiez.. 🙂

angie267
28. jan 2013

@jenie123 no skoda ze musite prerusit teraz ked tak pekne spinkava, stara skolkarka je z nej 😉 aj ja mam simi doma tiez je chora u nas vela deti je doma chorych, esteze znamky uz ma uzatvorene vsetky.

jenie123
28. jan 2013

@angie267 ani nehovor, ale myslim si, ze nebudu problemy ked pojde naspat do skolky.. len v stredu mame ist na spievankovo.. :( dufam, ze dovtedy bude bez teplot.. aj u nas je vela ludi chorych.. :( a ze za 2 tyzdne to ma este len vypuknut.. :( tak sa mame na co tesit.. :(

angie267
28. jan 2013

@jenie123 tak u stellky by nemal byt problem tiez si myslim. Snad to neprepukne 😒 co budes zajtra varit, hladam inspiraciu na stredu ja budem zajtra spagety s omackou a par. polievku.

jenie123
28. jan 2013

@angie267 ja ti hodim par inspiracii.. 🙂 dnes sme mali na obed kralaciu polievku a pizzu, na vecer steak z lososa, opekane zemiaky a zaziky.. 🙂 v skolke mali dnes: mrkvickovu polievku a bratislavske plecko s knedlou.. 🙂 a zajtra robim mozno paradajkovu polievku alebo nejaku zeleninovu a kuracie prsia na sampinonoch s cestovinou alebo zemiakovou kasou.. 🙂

jenie123
28. jan 2013

Jeee a baby, uz stranka funguje.. 🙂)))))

angie267
29. jan 2013

@jenie123 diky za inspiraciu lebo ja som uz zufala s tym varenim v poslednej dobe ma nic nenapada. Jaj my sme mali hroznu noc nici bola nonstop hore a zacinaju nam sople tak sa mame na co tesit. Uvidim do akej miery to prepukne 😠

jenie123
29. jan 2013

@angie267 jeeeej, to ma mrzi.. :( tak nech je Nici rychlo fit.. Stellka uz vecer teplotu nemala, dnes ju este necham doma a zajtra uz pojde do skolky.. 🙂 normalne nechapem, ale este mi spinka.. tak dlho nepotiahla ani nepamatam a ci aj vobec.. 🙂

angie267
29. jan 2013

@jenie123 no uz jej tecu ako vodopady tak budeme prvykrat tuto zimu chory a to sme chceli ist cez vikend plavat. No vidis tak este spinka a noci su u vas uz lepsie?

jenie123
29. jan 2013

@angie267 ani nie.. :( kam ste sa chceli ist kupat? Aj my sa chystame do laa, len nam to akosi nevychadza.. este sme tam neboli..

angie267
29. jan 2013

@jenie123 mame v malackych plavaren, alebo do welnesu tiez pri malackach skoda uz som aj ja bola namotana 😒 to kde je to laa?

jenie123
31. jan 2013

@angie267 v Rakusku.. Aj mne by sa zisiel wellnes.. ;););) posledne 2 dni som v strese tortovom.. Dnes som dokoncila dve a zajtra ma caka jedna a este jednu som slubila kamoske.. ;) A k tomu, mame chripkove prazdniny.. :( tak mala isla v stredu prvy krat do skolky a aj posledny v tomto tyzdni.. Nastastie si ju dnes zobrala sestra, lebo by som inak asi torty nespravila.. Zajtra to uz nejako zvladneme.. ;)

angie267
1. feb 2013

@jenie123 tak ziadny welnes sa nekona, sme vsetci chori 😒 vcera bolo vysvedcko esteze dnes maju prazdniny. Joj tebe sa to nejako rozbehlo teda super len tak dalej 😉 tak mate zatvorenu skolku, u nas zatial nie.

jenie123
1. feb 2013

@angie267 joooj, to ma mrzi.. tak sa rychlo vyliecte.. 🙂 my sme zatial v pohode.. prave cakam na jednu babu, ma si prist pre tu poschodovu, taka som nervozna.. :( dufam, ze sa im bude pacit..

angie267
1. feb 2013

@jenie123 nici uz chrni a ja sa idem kurirovat, zacina ma to polazat 😠 a co pacila sa? ty nemusis byt nervozna si talent a torty su krasne 😉

angie267
1. feb 2013

a este sa cchem pochvalit, simi aj tentokrat prospela s vyznamenanim 🙂

jenie123
1. feb 2013

@angie267 dakujeeeem.. 🙂 jeeeee ake to mas super, ze uz ti Nici spinka.. to mne sa moze snivat.. Stellka je este hore.. super, Simi gratulujeeeem.. musis byt na nu pysna.. 🙂 pacila, len pre nu prisiel jej manzel s dcerkou a ona mi potom pisala sms, ze sa jej paci a aj o2 panacik mal uspech.. 🙂 🙂 tak sa poriadne kuriruj, ja cakam kedy to pride aj na nas.. :(

angie267
2. feb 2013

@jenie123 veru som na nu pysna, no aj tak mame zariadene na slov. jazyk doucovanie, trosku su problemy no treba to poriadne doucit, sice dostala dvojku, no moze to byt este lepsie 😝 😝 uz teraz od siestej triedy pojdu vysvedcenia k prijimackam na stredne, zatial planujeme gymnazium no to sa moze vsetko zmenit 😝
nici vacsinou chodi medzi 19.30 az 20.30 spat, teraz tento tyzden aj pekne spavala na obed, no som zvedava ako dlho.
Tak vidis ze sa pacili torty, ved boli nadherne. 😉 si proste sikulka 😵 a inak uz ma chripka zlozila poriadne 😒 😠

jenie123
3. feb 2013

@angie267 teda a uz vie Simi cim by chcela byt? Este je sice skoro, ale uz asi ma nejaky sen.. ma krasne znamky, budem drzat palce, aby jej to takto pekne islo aj nadalej.. dakujem za pochvalu, vcera mi pisala kocka, co som jej robila tu poschodovu a ze sa vsetkym pacila a aj chutila super.. ;) tak som sa vznasala.. 🙂))) skoda, ze je to tazke sa v tomto obore uzivit na zivnost.. :( hned by som sa na to dala aj oficialne.. musis sa poriadne kurirovat, je toho strasne vela.. len som zvedava, kedy to pride na nas..

jenie123
4. feb 2013

Ahojte kocky.. tak ja sa musiiiim niekomu pochvalit.. 🙂))) som taka stastna.. ;))))) prave som si spravila tehu test a co poviete? Maaaam 2 ciarky.. 🙂))))) ste prve, este som to ani manzelovi nepovedala...

majusa4444
4. feb 2013

@jenie123 jej gratulujem!!!!! Veľmi sa teším!!! Budeme spolu tehulkovat 😉 no proste úžasné 😉

jenie123
4. feb 2013

@majusa4444 tak nam to vyslo, i ked ja som o nieco pozadu.. uz si bola u lekara?