Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majusa4444 skola ho zmeni.. Tam sa nudit nebude, bude sa musiet ucit a myslim, ze na somariny mat cas nebude.. Dnes zavolam dr a objednam sa na buduci ci az na ten dalsi tyzden..
@jenie123 vsak dúfam ze v škole bude mať menej času na vymyslí. Som zvedava ako dopadnes ja pôjdem tiež budúci tyzden. Už začínam mať take mini bruško. Aj po ranu 😀
@majusa4444 jeeee.. aj ja sa na brusko tesiiiim.. pri malej nebolo na mne dlho vidiet, ze som tehotna.. dnes si k dr musim zavolat.. som zvedava, kedy ma objedna.. a uz si aj nieco pribrala?
@jenie123 pribrala som 3 ci 4 kila.. :P budem ako prasiatko xixixiixi a dnes sme boli na zapise do skoly.. super bolo :D
@majusa4444 tak sa pekne gulatis.. 🙂 ja som pribrala kilo.. ale zda sa mi to este skoro.. 🙂 buduci tyzden 13 - teho idem k dr.. tak som zvedava, co mi povie.. myslis, ze uz bude nieco vidiet? No a ako dopadol zapis? Idete do skoly? Ja som dnes uplne unavena.. :( vcera som mala dost narocny den, cez den som plnila torty, potom pohreb, kar a domov som prisla o pol 8 vecer.. a to manzel aj s malou na kare ostali.. pustila som sa do tort, o 2 v noci som isla spat.. o 3 sa mala zobudila so zachvatom placu, hodinu revala.. :( rano som o 7 bola uz hore a dokoncovala torty.. nastastie su uz skoro vsetky prec, uz mam len jednu pre svokru.. ideme k nej poobede na oslavu
@jenie123 no uz bude vidiet urcite 🙂 som zvedava co ti povie 🙂 ja idem asi v stredu uz na ultrazvuk tak hadam uz to bude ok a dostanem tehu knizku 🙂 mla ti stale plakava v noci? u nas je zle ze v noci sa deti presuvaju k nam do postele.. tak spavame styria na manzelskej 🙂
@majusa4444 aj ja.. 🙂 Stellka stale zle spava.. :( som z toho niekedy na nervy.. :( aj my tak spavame, ale teda nastastie len v trojke.. 🙂
@majusa4444 ;) ja len dufam, ze sa Stellka polepsi so spanim, lebo vstavat ku dvom detom.. no neviem, neviem.. :(
@jenie123 jeee Jani velka gratulacia, je super ze tak rychlo sa to podarilo, ste super plodny par inac 😀 😉 tak budes vozit 😉 stellke ste aj uz povedali? kedy ti vychadza termin? fakt dobra sprava 🙂 🙂 tesim sa s tebou 😉 len nech sa este stellus polepsi v spani a bude to na paradu 😉
@majusa4444 no tebe tiez nech sa pekne dari s drobcom v brusku, inak ta velmi obdivujem ze si sa dala na dalsie dietatko, tri male deti bude riadna fuska 😉 😉
@angie267 nie chlapčeka 😉 vždy som len po chlapcoch túžila. Ale muž si si želá dievčatko. Ale aj tak je to jedno. Len nech je zdravé aj keby čo bolo 😉
@majusa4444 no vidis tak sen sa ti plni mas uz dvoch krasnych chlapcov 🙂 ja vidis mam zas doma babinec, ja som tuzila po chlapcekovi tiez 😝
@angie267 no ale máš dobre a šikovne baby. Chalani sú divoký a neviedia sa normálne spolu hrať len biť alebo blaznit kričať behať dupat 😉 tak o nič si neprišla 🙂
@majusa4444 no ale ver mi ze tie baby su mozno aj horsie, vsetko co si vymenovala tak mam aj tak 😝 😉 su fakt moje najvacsie lasky 🙂
@angie267 😉 záleží všetko od povahy. Momentálne sa krásne hrajú spolu s autami a ka sa vyvalujem. 😉 ale dlho to nepotrvá. Zachvilu budú kričať biť sa a potom budem aj ja 😉 teraz majú blbe obdobie ze sa dosť bijú a provokuju.
@angie267 dakujeeeem.. termin mam na 8.10. Ale u dr som este nebola, idem v stredu.. malej som uz hovorila, ze mam v brusku babatko.. 🙂 inak to este nikto nevie.. ale neviem ako dlho to vydrzim.. 🙂 teraz sme mali aj smutne obdobie, starecek nam zomrel, tak nebol ani cas na babatko mysliet.. :(
@majusa4444 @angie267 baby a ja by som chcel opat dievcatko.. 🙂 Andrej by chcel chlapca.. tak uvidime.. podla cinskeho kalendara vychadza chlapec, ale to mi vychadzal aj pri Stellke
@majusa4444
@jenie123 juj baby normalne vam aj zavidim, inak aj v mojom okoli mam dost tehotnych, aj moja kamaratka co sme spolu kazdy den je tehotna niekedy v septembri to bude mat 🙂 a kedy sa chystas k doktorovi?
@jenie123 a inak ideme tento tyzden na zapis do skolky tak som zvedava ci mi ju od septebra zoberu, tak podmienky splnam a to taketo: musim byt zamestnana co musim aj podlozit, dieta musi mat dovrseny 3 rok zivota a trvaly pobyt u nas 😠
tiez sme boli vcera na karnevala kuk mi do albumu 🙂
Vidis, tak u nas nemusis byt zamestnana.. my sme isli na zapis rok dopredu a to mala este plienkya vela veci sa od vtedy zmenilo.. jaj karneval.. ani nehovor, my mame na buducu nedelu a ja nemam este masku.. zhanam jej leopardiu suknicku.. uska, chvostik ma len tu suknicku musim zohnat.. idem mrknut na fotecky.. 🙂

@jenie123 pekne meno 😉 zatiaľ som si menami istá ale možno neskor budem špekulovať a vyspekulujem niečo iné 😀 dnes som sa dozvedela ze mathias je v škôlke viac agresívny a bije deti pre somariny a aj škaredo aj rozprával ☹ ze s ním mám pokecat. Ach jaj. Samé problémy nám to dieťa robí. Kedy budem mat ja s ním kľud ☹ od malička je iný. Ale čo už hádam dostane rozum.