icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
2. mar 2013

@jenie123 obdivujem zeny co priberu par kilo :D ja to nedokazem :D ale chvalabohu do roka aj pol som vzdy bola tam kde som bola na zaciatku

jenie123
2. mar 2013

@majusa4444 no vidis.. ;););) ja som sa aj vydavala tehotna, tak som si na seba davala vacsi pozor co zjem.. Po svadbe som sa spustila aj s kg a kedze sme mali svadbu v maji a v juni sa Stellka narodila som vela uz nestihla pribrat.. Uvidime tento krat..

jenie123
3. mar 2013

Ahojte kocky.. @majusa4444 @angie267 tak ako ste vikendovali? My sme dnes oznamili rodicom, ze sme cakatelia.. 🙂 tak bolo veselo.. 🙂 len mi bolo blbe to oznamit to sestre.. uz sa snazia par rokov o babatko a nedari sa nam a my uz druhe.. dufam, ze sa aj im coskoro podari

angie267
4. mar 2013

@jenie123
@majusa4444 tak ahojte baby 🙂 my vikend taka klasika doma, Simi maju prazdniny tak u nas je cele dni teraz veselo robia zle si 😠 jeeee Jani tak super ze ste to uz oznamili konecne aj tebe svieti v profile 😉 veru uz by sa mohlo aj tvojej sestre zadarit ale inak ja byt nimi uz to urcite riesim viac nez len cakat. Tak a ja som pri prvom tehotenstve pribrala 23 kil a pri druhom 27 kil riadna gula bola zo mna.

jenie123
4. mar 2013

@angie267 ja som to sestre hovorila a aj vas som im dala za priklad a stale sa nic nedeje.. A dnes som volala s maminou a hovorila, ze ked sestre hovorili, ze som tehu, tak ze sa tvarila nic moc.. Mne je to luto, ze sa im nedari, ale teraz ja mat deti nemozem.. :( tak ma to teraz mrzi :( to si pekne pribrala, ale dala si to vsetko dole a aj urcite viac.. ;)

angie267
4. mar 2013

@jenie123 nic si z toho nerob urcite ju to velmi boli ked ty si tehotna urcite si aj poplakala, ju tato reakcia prejde a bude sa tesit s tebou. Len ak naozaj chce deti mala by pre to zacat nieco viac robit ak to nejde normalne. Ja som vzdy zacinala tehotenstvo s vahou 48 kil bola som vzdy strasne chuda, pri simi som to okamzite vsetko po porode zhodila a teraz som sa musela zatat a drzat dietu a mam 55 kil teraz. 😝

jenie123
4. mar 2013

@angie267 ty si bola este chudsia? Pri Stellke som zacala pri 55, pribrala som 13kg, teraz zacinam na 53 a teda netusim kam zajdem.. ;););) aj mne by to bolo luto, len ma mrzi, ze pre to nic nerobia.. A darmo jej hovorim, ze by uz mali niekam ist alebo nech vymeni lekarku, ked jej nevie pomoct ci poradit.. Dokoncuju domcek a maju nachystane 2 detske.. Tak by som im priala ich zaplnit.. Ma 30, uz by bolo na case nieco vymysliet.. Teraz jedna znama caka dvojicky a tiez sa strasne dlho snazili, ale ci sa im zadarilo samo alebo im pomohli, neviem..

basa23
5. mar 2013

Ahojte kocky.ako sa máte?mi tak vseljak stale.čo nové?opicky posluchaju?🙂
@jenie123 ako sa cítiš tehu?
@angie267

jenie123
5. mar 2013

@basa23 ahoj barus, citim sa super.. ako by som ani tehu nebola.. len teda chuti mi strasne jest.. 🙂 Stellka je raz ako cert a raz je uplne uzasne.. tak si vyber.. chodime stale do skolky a velmi sa jej tam paci.. a ja si stale peciem torty.. 🙂 a co Vivi? Je zdrava?

angie267
5. mar 2013

@jenie123 ano ja som bola velmi chuda az moc dokonca som sa vzdy snazila pribrat a nedarilo sa mi to. Teraz by som chcela do leta dat dole dve kilecka ale neviem,neviem akosi mi chuti jest 😝 😠 ty si veru nepribrala vela na mna sa to v tehotenstve velmi lepilo ale tak aj som si vedela pojest 😝 😀
@basa23 no vitaj spat 😉 u nas zatial vsetko po starom, Nici je celkom poslusna teda ako kedy, ale uz sa to da s nou vydrzat 😀 inak baby u nas zacalo zaberat ak nieco vyvadza, ze zacnem pocitat do troch a tri uz nepoviem lebo okamzite prestane 😝 😀 a zacina pouzivat neslusne slovicka aj ked ja tak nehovorim ale od ostatnych moze pocut, tak zacina byt veselo 😠

angie267
5. mar 2013

@jenie123 Jani pojdete na spievankovo bude u vas 28.5.?

basa23
6. mar 2013

@jenie123 a ved ty môžeš papat veela ty si chuducka 🙂 mala je zdravá chvalabohu to bolo tentokrát bez nemocnice.už vyberate mená pre babetko?
@angie267 čo ty chceš chudnut ved si chuda dosť.ja sa snažím dať dole 5 kg ale ide to pomaly ☹

angie267
6. mar 2013

@basa23 no zas chuda nie som, mam este v stehnach a bokoch dost, to by som este potrebovala dat prec. Mne by stacilo dat 2 kila dole aby som bola spokojna ale musi to byt v tych stehnach 😝 a kolko vazis?

jenie123
6. mar 2013

@angie267 vidis spievankovo v skalici.. Mudim mrknut listky, ci su v predaji.. Vy pojdete? Si chuducka, nemusis chudnut, kocka je z teba ;););)
@basa23 jem vela.. Dnes som skoro cely den pieka korpusy a napchavala sa vselicim..;) za chvilu sa neodnesiem ;) mena? Ja mam pre dievcatko zatial oliviu a chlapca som nechala na manzelovi.. Mala chce Matuska ;)
Kocky, aj idete na dovolenku?

angie267
7. mar 2013

@jenie123 Jani dakujem za kompliment 😉 rozmyslam nad tym spievankovom, listky uz su v predaji, vy pojdete? Krasne meno mate pre dievcatko ale aj Matusko je velmi krasne 😉

basa23
8. mar 2013

Ahojte kocky som sa zabudla pzvat som u našich na pár dni.čo chystáte na víkend?
@jenie123 pekné mená máte 🙂 nevadí len papaj to dáš pak dole 😉 no ja by som chcela ísť na dovolenku uvidíme podľa financii.ted sme menili jrdalensky stôl,obyv stenu,sedacku,maľovali,mala bycikel tak nas to dosť vyšlo.vy idete?
@angie267 jeemine vážim jak slon 62 kg ale vsetci mi vravia že z čoho chcem chudnut. Ja som vždy mala ťažké kosti doktorka mi nikdy neverila že tak veľa vážim a som chuda.
Ozaj malé už bycikluju?

angie267
8. mar 2013

@basa23 no dost ste teda pokupili 😝 tak potom to nie je s tebou az tak zle ako pises, ale ked my zeny sme stale nespokojne, vsak? 😝 😀 😀 nasa bycikluje uz davno, minule leto sa pekne naucila. Ja by som chcela este pre malu to odrazadlo-bycikel, mate take? Je to dobre?

jenie123
9. mar 2013

@angie267 pojdeme.. len dufam, ze este budu volne listky.. my mame to odrazadlo, dostala ho na vianoce, takze ho nemame este vyskusane vonku.. bicykel este nemame
@basa23 ideme do chorvatska.. 🙂 mame hotel aj s polpenziou a uzasne pre deti.. tak si to mala uzije a ja budem lezat pod stromom s brusiskom 🙂))) tak ste si pokupili, parada.. aj ja chcem do kuchyne stolicky a malej detsku, ale teraz musime dokupit chladnicku na torty.. moja nestaci a vzdy vsetky potraviny z nej skoncia na balkone, uz sa otepluje a riskovat to uz nechcem.. ideme dnes na oslavu malej krstnemu.. ;)
este mena niesu iste.. drahy ani asi nevie ako mam meno pre dievcatko vymyslene, ci mi ho vobec schvali.. ale ja mu zasa nebudem kecat do chlapcenskeho 🙂)))

angie267
9. mar 2013

@jenie123 rozmyslam aj ja ze by sme isli. Jee tak pojdete na dovolenku, my nevieme, ale skor nie 😝 😒 a kam do chorvatska? Inak tie torty su umelecke diela, si uz proficka 😉

jenie123
10. mar 2013

@angie267 dakujem.. si zlaticko.. 🙂 ako si sa mi to rozbehlo 🙂)) dokonca ten kapor skoncil na rybarskej vystave v brne.. 🙂 bol tam vystaveny v jednom stanku.. 🙂)) a ze vraj by mala skoncit aj v ich casopise 🙂))) tak som zvedava.. 🙂))
ideme do sibenik a je to rezort hotelov s atrakciami a bazenmi kusok od plaze.. nenasla som ziadnu peknu stranku, kde by boli pekne fotky.. tak aspon toto
http://www.google.sk/search?q=solaris+hotels+re...

angie267
10. mar 2013

@jenie123 je tak mas ju aj na vystave no to je skvele a moze ta to posunut dopredu 🙂 inak ten kapor bol bezchybny 😉
pozerala som ten link je tam nadherne dobre ste vybrali a tusim je tam aj pieskova plaz a je to daleko?

jenie123
10. mar 2013

@angie267 praveze to neni daleko.. je to na severe, teda okolo 700km.. vyzera to tam super a same dobre referencie.. chceli sme najskor nieco ine, ale pre deti to tam bude super a ideme aj do hotela pre deti a tam je strasne vela atrakcii a animatorov.. dakujem, s tym kaprom som sa trosku natrapila, tento tyzden som mala sportove torty.. 🙂 uz by som si dala nejake kvietky.. 🙂 zatial mam kazdy tyzden torty, tak sa ani nudit nestiham a ak teraz ostanem na dalsej materskej aspon trosku prispejem korunkami do domacnosti..

basa23
11. mar 2013

Ahojte kocky.už ma picne tá moja stale stáva 5 40.ja už neviem.vám dokedy opicky spinkaju?
@jenie123 tie torty sú fakt krásne to ja by som veru nezmakla 🙂 krásny je ten hotel idem ho cihat cez google 🙂
@angie267 mi odrazadlo máme ale moc ho veru nevyužila neak ju to nebavilo takže vyhodené peniaze ☹

jenie123
11. mar 2013

Dobre ranko kocky..
@basa23 teda, to ti stale takto skoro vstava? Este pred dvomi tyzdnami vstavavala okolo pol 8 a teraz vstava pred 7.. tak chodime skor do skolky.. 🙂 dakujem, snazim sa.. 🙂)))

jenie123
11. mar 2013

@majusa4444 ahoj, tak ako tehulkujes? Uz si bola na odberoch?

majusa4444
11. mar 2013

@jenie123 ahoj. Ani nevnímam ze som tehu 😉 mathias mal prázdniny a byť s dvoma deťmi dá zabrať 😀 a chudák edinko už dve noci nespal a ani ja. Teplota bolesti uška. Ráno som bola u doktorky a našťastie hej to viroza a aj na usnom ze usko je len podráždene a mam dávať burrov roztok trikrát denne. Bolo tam plno ľudí. Trcali sme tam skoro dve hodiny. Ale aspoň dom kludna ze je to ok a nie zápal. Mathias už išiel ráno do škôlky. Tak už budem mať doma pohodicku. Len už z toho nespania som unavená a dnes som ho aj nosila na rukách dosť lebo sa ked sme tam dlho čakali už aj teplota mu šla hore tak domov som ho niesla. Hádam nezačnem spinit znovu. A na odbery idem v stredu. A 26 poradňa tak som zvedava 😉 a ty sš stale dobre cítiš? Mne stale býva občas zle. Dnes som začala 15 tyzden 😀

jenie123
11. mar 2013

@majusa4444 ako to uteka 🙂)) ja v stredu 11 🙂 ja som Stellku nechala cez prazdniny v skolke.. mala som aj dost roboty, tak mi to bodlo.. teda, Edinko je chory, nech sa rychlo z toho dostane.. ja idem 27. na odber.. ja super, tiez akoby som ani tehu nebola.. len byvam dost unavena, ale inak nic.. este mi zle nebolo.. len mi uz brusko vykukuje.. za chvilku ho uz neschovam.. 🙂)))

jenie123
11. mar 2013

@angie267 vsetko najlepsie k meninam.. 🙂)))

majusa4444
11. mar 2013

@jenie123 no pekne ze aj tebe vykuka 😀 ja už sa teším za zhruba dva týždne na pohyby 😀

jenie123
11. mar 2013

@majusa4444 super, ze uz pohyby.. mne toto tehotenstvo akosi rychlejsie uteka.. 🙂 pri prvom to islo pomaly.. pocitala somdni, kedy konecne pojdem k dr.. 🙂 tera si to akosi ani neuvedomujem.. a ani neviem ci som sa ta pytala, uz mate mena?