Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili pýtam sa aj preto lebo máme kočík NEONATO SYNCHRO SPORT 2009 , krásny kočík moderná farba, skladateľný , trojkombinácia, super skladateľný do auta, ľahký, ale " to som nedomyslela, že sú nenormálne rozbité chodníky v našom meste " a to je zádrhel, kolieska sú malé a malá Bibka cíti doslova každý hrbol, výmoľ, skalku, a vôbec neviem, či v zime budeme môcť v ňom kočikovať, normálne uvažujem , že budem musieť kúpiť iný kočík s veľkými kolieskami, ale či sa vôbec hlboký ešte oplatí???? ☹
@takyna tak to ti verim, ja som kupila pri LILI ten zeleny (na obrazku sportova verzia) , ale ten je ako vanicka strasne malicky....inak tie velke kolecka su super na nase cesty 😒 . Takuto mame sportovu verziu, mala v nej bola od 4. mesiaca (august) a bolo to v pohode......ale pre Danka sme zvolili tento velky kociar, aby v zime bol pekne v nom vo fusaku zababuseny....to je to, ze sa poucime na vlastnych chybach.....tak mam aj to aj to..
jaj babule to fakt, už treba pomaly fusak kupovať 😕 , ako to ušlo. ja našu asi dám do športiaku za dva mesiace, do hlbokej sa síce zmestí ale už teraz tam nechce byť ak nespí, chce pozerať a sama si sadá aj na rukách 😅
@katka512 ja uz mam fusak kupeny 😀 tento
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
ten cierno oranzovy, super je 🙂
krasne rastieme nádhera.........baby mate krasne deticky............................nadhera..
ja chcem tento http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...
@mojalili V Deme maju perfektne veci len je to dost od ruky tak musim zbehnut na aute.Budeme krsti v kostole v Sobotisti,,,,aj ty sa chystas krstit??Do tych B
ojnic idete na 1den alebo na viac lebo ja som tiez rozmyslala ze by sme s malym mohli niekde ist len tu na SK alebo ked tak Cz ale neviem.... 😒
@takyna Ahoj aj mne sa strasne pacili kociky Neo nato prave tato kolekcia su strasne pekne aj farebne ale tie kolieska ma totalne odradili keby tam boli velke kolieska tak si urcite vyberiem znich ale aj ked su dobre chodniky ved v zime to musi byt tiez strasne ked je snehu....... 😠
Ja mam Concor fusion a na jednej strane su vacsie klasicke kolieska a na druhej mensie ale unas su tiez strasne chodniky a je to hroza, 😝 😝 😠
tak už zaplavilo spodok obce, ešte že sme na kopci
Tiez sa rozhodujem medzi Wallaboo,Emitexom a Elody ale najviac sa mi paci tento od Lodger je taky dekovy ale ze je nepromokavy a je aj s vlozkou ktora sa da vybrat no neviem ale uz si pomaly chcem nejaky kupit 😉 nejde mi obrazok neskor ho vlozim....
Som zabudla bola som s malym dnes na poradni a vazi 5540kg a 60cm doktorka povedala ze to je dost ze kolko mu davam povedala som ze 120ml a jej odpoved ze mu staci kludne tych 100ml otom ze mu vecer davam 150ml som radsej pomlcala....ach 😝 😝 tie ich tabulky 😝 😝
časti pardooon 😕 😕 😔
@katka512 NO ja som tam tiez nechodila, ked som nemala auto, esteze mi ho muz kupil.... KAtka, my sme boli pokrsteny v 3: tyzdni v Senici v kostole... No a do tretice.....my sme mali v tvojom veku babatka tiez 5500g a 61,5cm a to sme kojení.....takze co mu mam davat menej prsa alebo co?????? NEtrap sa nad tabulkami, to u koho si bola?
dobré ránko, tak sme 7 dní nekakali, pri Vladkovi toto nebolo, ale priberáme pekne má vyše 6500g, a nie je nepokojný alebo tak, ale sa mi to zdá dlho, sme plne dojčený, ale nonstop skoro na prsníku🙂
nas to ma take iste, my mame take vacsinou 5dnove nekakanie, pytala som sa pediatricky aj na to, ze ono to neni az take caste ze tak dlho nekakaju ale stava sa, ze ona by to tak po 10dnoch riesila rektalnou rurkou ale ze to je skor iba pre dobry pocit mamiciek, lebo aj rektalna rurka ma svoje zapory, najma to ze casom je navykova
nas certik pokaka aj 8 plienok v priebehu 24 hodin, tatinko nam bude zarabat tusim len na plienky a vlhcene utierky hehe 🙂 uz aj lekarku na poradni skoro pokrstil, este ze ho prikryla plienkou platenou ked ho isla pozerat 🙂))) no sa mu nedivim, ked je pocas dna prisaty kazde 2 hodiny....aspon ze v noci mava dlhsie intervaly ufff

@katka512 JA uz mam fusak, KAti zbehni neskor do Demy na Dlhej ulici, tam maju rozne znacky a do dobry vyber, ja tam kupujem VSETKO.... a to doslovne...mam uz take zlavy, ze snad 1/2 autosedacky mi tie zlavy zaplatili... 😉