icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
16. aug 2010

@katka512 JA uz mam fusak, KAti zbehni neskor do Demy na Dlhej ulici, tam maju rozne znacky a do dobry vyber, ja tam kupujem VSETKO.... a to doslovne...mam uz take zlavy, ze snad 1/2 autosedacky mi tie zlavy zaplatili... 😉

mojalili
16. aug 2010

@katka512 IDes na krst do kostola ci na MSU? JA som mala krajkovu perinku, nie saten, ved to je len 15 minut, nic sa nestane, ked si ho oblecies do svojho...a riflicky mu v perinke tak ci tak nebudu vidiet🙂

flamenga
16. aug 2010

@takyna ja som dnes dala malého do športového, lebo je polohovateľný (malý neobľubuje spanie na úplne rovnom)... ale skúšame zatiaľ len v byte 😀 pretože náš výmyselník nemá rád kočík 😠 🙄

takyna
16. aug 2010

@mojalili pýtam sa aj preto lebo máme kočík NEONATO SYNCHRO SPORT 2009 , krásny kočík moderná farba, skladateľný , trojkombinácia, super skladateľný do auta, ľahký, ale " to som nedomyslela, že sú nenormálne rozbité chodníky v našom meste " a to je zádrhel, kolieska sú malé a malá Bibka cíti doslova každý hrbol, výmoľ, skalku, a vôbec neviem, či v zime budeme môcť v ňom kočikovať, normálne uvažujem , že budem musieť kúpiť iný kočík s veľkými kolieskami, ale či sa vôbec hlboký ešte oplatí???? ☹

takyna
16. aug 2010

náš kočik

mojalili
16. aug 2010

@takyna tak to ti verim, ja som kupila pri LILI ten zeleny (na obrazku sportova verzia) , ale ten je ako vanicka strasne malicky....inak tie velke kolecka su super na nase cesty 😒 . Takuto mame sportovu verziu, mala v nej bola od 4. mesiaca (august) a bolo to v pohode......ale pre Danka sme zvolili tento velky kociar, aby v zime bol pekne v nom vo fusaku zababuseny....to je to, ze sa poucime na vlastnych chybach.....tak mam aj to aj to..

takyna
16. aug 2010

@mojalili ten hnedy by som hned brala je pekny 🙂 , ja fakt neviem, co ideme robit, ☹ , normalne som mala chut aj do Markizy poslat obrazky nasich uzasnych chodnikov v BB, clovek si kupi drahy kvalitny kocik a nakoniec ho nemoze poriadne si ani uzit 😖

ellysa
16. aug 2010

jaj babule to fakt, už treba pomaly fusak kupovať 😕 , ako to ušlo. ja našu asi dám do športiaku za dva mesiace, do hlbokej sa síce zmestí ale už teraz tam nechce byť ak nespí, chce pozerať a sama si sadá aj na rukách 😅

mici111
16. aug 2010

@katka512 ja uz mam fusak kupeny 😀 tento
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
ten cierno oranzovy, super je 🙂

sportpark
16. aug 2010

krasne rastieme nádhera.........baby mate krasne deticky............................nadhera..

monline
16. aug 2010

@mojalili a mne sa práve zdá, že odkedy mu dávam Infacol, tak nekaká..resp. len s rektálnou raz za deň, ale máličko, predtým kakal do každej plienky..žeby som začala i ja jesť všetko? toľko si dávam pozor na jedlo..

katka512
16. aug 2010

@mojalili V Deme maju perfektne veci len je to dost od ruky tak musim zbehnut na aute.Budeme krsti v kostole v Sobotisti,,,,aj ty sa chystas krstit??Do tych B
ojnic idete na 1den alebo na viac lebo ja som tiez rozmyslala ze by sme s malym mohli niekde ist len tu na SK alebo ked tak Cz ale neviem.... 😒
@takyna Ahoj aj mne sa strasne pacili kociky Neo nato prave tato kolekcia su strasne pekne aj farebne ale tie kolieska ma totalne odradili keby tam boli velke kolieska tak si urcite vyberiem znich ale aj ked su dobre chodniky ved v zime to musi byt tiez strasne ked je snehu....... 😠
Ja mam Concor fusion a na jednej strane su vacsie klasicke kolieska a na druhej mensie ale unas su tiez strasne chodniky a je to hroza, 😝 😝 😠

fatimuska
16. aug 2010

tak už zaplavilo spodok obce, ešte že sme na kopci

katka512
16. aug 2010

Tiez sa rozhodujem medzi Wallaboo,Emitexom a Elody ale najviac sa mi paci tento od Lodger je taky dekovy ale ze je nepromokavy a je aj s vlozkou ktora sa da vybrat no neviem ale uz si pomaly chcem nejaky kupit 😉 nejde mi obrazok neskor ho vlozim....

leveretka
16. aug 2010

@takyna ja mam uvedene na sportovej casty, ze sa moze pouzivat od 6 mes.

leveretka
16. aug 2010

@ellysa krasny fusak, hlavne ten ruzovy sa mi paci 😵

katka512
16. aug 2010

Som zabudla bola som s malym dnes na poradni a vazi 5540kg a 60cm doktorka povedala ze to je dost ze kolko mu davam povedala som ze 120ml a jej odpoved ze mu staci kludne tych 100ml otom ze mu vecer davam 150ml som radsej pomlcala....ach 😝 😝 tie ich tabulky 😝 😝

leveretka
16. aug 2010

časti pardooon 😕 😕 😔

babulina
16. aug 2010

ahojky, aj my sme vcera krstili, tomasko bol v bielom sice nie v perinke lebo tam sa uz davno nezmesti, ved je to uz 6kilovy valibuk, pridavam foto

babulina
16. aug 2010

@mici111 -ten fusak je super, ten mame aj my po malej, neni lepsej volby, lebo sa da super upravovat aj ked je babo vacsie, a tiez mame cierno oranzovy 🙂

ellysa
16. aug 2010

@katka512 jemine ja tak neznášam tabuľky, hádam nenechám dieťa hladné, však oni to vybehajú 😉 z mlieka isto obézne deti nie sú, to až potom zo sladkostí a zlých stravovacích návykov
krásny ste 🙂

mojalili
16. aug 2010

@katka512 NO ja som tam tiez nechodila, ked som nemala auto, esteze mi ho muz kupil.... KAtka, my sme boli pokrsteny v 3: tyzdni v Senici v kostole... No a do tretice.....my sme mali v tvojom veku babatka tiez 5500g a 61,5cm a to sme kojení.....takze co mu mam davat menej prsa alebo co?????? NEtrap sa nad tabulkami, to u koho si bola?

ellysa
16. aug 2010

@leveretka aj mne sa páči ten ružový ale bude červený alebo zelený-máme červenú striešku na kočíku

fatimuska
17. aug 2010

dobré ránko, tak sme 7 dní nekakali, pri Vladkovi toto nebolo, ale priberáme pekne má vyše 6500g, a nie je nepokojný alebo tak, ale sa mi to zdá dlho, sme plne dojčený, ale nonstop skoro na prsníku🙂

babulina
17. aug 2010

@fatimuska - u kojenych deti je norma ze 28dni je ok ak nekakaju, pokial ma brusko priehmatne makke tak pohodicka, a este aj ked je kludny tak nemusis mat boja, je to proste bezstratove travenie, je to dokaz ze mas super mliecko

fatimuska
17. aug 2010

@babulina ono sa to dobre píše, ale keď tak dlhšie nakaká, tak má smrdlavé prdíky, ale veľmi, preto si myslím, že to nie je ok, či?

babulina
17. aug 2010

nas to ma take iste, my mame take vacsinou 5dnove nekakanie, pytala som sa pediatricky aj na to, ze ono to neni az take caste ze tak dlho nekakaju ale stava sa, ze ona by to tak po 10dnoch riesila rektalnou rurkou ale ze to je skor iba pre dobry pocit mamiciek, lebo aj rektalna rurka ma svoje zapory, najma to ze casom je navykova

chani
17. aug 2010

nas certik pokaka aj 8 plienok v priebehu 24 hodin, tatinko nam bude zarabat tusim len na plienky a vlhcene utierky hehe 🙂 uz aj lekarku na poradni skoro pokrstil, este ze ho prikryla plienkou platenou ked ho isla pozerat 🙂))) no sa mu nedivim, ked je pocas dna prisaty kazde 2 hodiny....aspon ze v noci mava dlhsie intervaly ufff

fatimuska
17. aug 2010

@chani do dvoch mesiacov sme to mali aj u nás