icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bubina1
3. júl 2010

tak dievcata, vyzera to tak, že mame pred sebou velmi podobny den ako včera.... kolko by som ju mohla nechat plakat v postielke aj ked ma zachvat hysterický plaču?

weirdo
3. júl 2010

@bubina1 - ja som viac ako 2 minuty nevydrzala ☹
Ale to je tym teplom asi, aj nasa je nepokojna, ale nastastie buva, ale dokedy a ako 😒 , vkuse sa cuka a mece 😖

monky1
3. júl 2010

my zase spime od 9.15 a dakujem bohu, lebo dnes zase nie som pri zmysloch - robim toto

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4677

a spenatovu polievku ... ale uz finisujem 😉

weirdo
3. júl 2010

@monky1 - nasa spi od 9:00 😅 . Monky, kde Ty beries nervy na taketo jedla 😲

monky1
3. júl 2010

@weirdo tak treba jest tvaroh - ale cely zivot rezance s tvarohom a tvarohovu natierku nemozem, hehe
tak dnes to padlo na zemlovku - vyzera super, uz je vonku z rury, tak snad aj chutit bude
@weirdo neviem ako ty, ale ja som zufala z toho, co varit - mam pocit, ze vzdy tam najdem nieco, co by som nemala - vcera som to podcenila a vecer sme si "odkopali" a odplakali, tak som si povedala, ze dnes bude nieco, co by jej nemalo narobit sarapatu v brusku - vyberala som take, co mozem a aby to nebolo furt to iste - ze pestra strava 😀

monky1
3. júl 2010

co dnes robite? idete vonku na prechadzku?

my sme same baby doma, tatko nas rano opustil - pomaha kamosovi na stavbe, tak vybehneme niekde na preliezky a hojdacky s Hankinou spoluziackou zo skolky a jej maminou ... jooj, ci sa tesim, ze konecne pokecam normalne, nie len ruky rucicky, mate male prsticky ...... a ja som mala lienka, pokrcim kolienka 😀 😀 😀 😀 😀 😀

leveretka
3. júl 2010

@tibinka22 ja som zacala cvicit asi od 4 t po pôrode,ale to iba take light cviky, ked som chodievama kedysi na aerobic, zdvihanie noh, par brusakov, take serie som si robila,ale vydrzalo mi to asi tyzden a nejako som to vypustila 😕 😅 ale kazdy den si hovorim, ze treba zacat, ale ked je taketo teplo, tak sa mi fakt nechce 😝 radsej sedim pri zmrzke 😝 😀

@monky1 tak to si sa super vyspala...my sme spali iba 3h a potom kazde 2 hore 😒 a teraz si slastne spi 😀

bubina1
3. júl 2010

@monky1 ako si docielila spanok od 9.15? aj ja chcem

jenie123
3. júl 2010

Ahojte baby, nam sa tiez narodilo junovciatko.. a chcela by som sa Vas spytat, kedy ste isli s detickami prvy krat von? ja by som aj chcela ist, len to horko ma drzi doma. ked tak by som chcela ist hned rano alebo neskorsie vecer. len neviem ci nie je este skoro, kedze mame tyzden a par dni..

leveretka
3. júl 2010

@bubina1 ked nasa iba placka, tak ju skusim nechat, ked vsetko predtym som vyskusala a nic nezabralo a zvykne zaspat, ale ked je to hystericky plac, tak ju idem popestovat, to mi neda....ale ked som uz nevedela co s nou, nic nezaberalo, ani moja naruc, tak som zrezignovane lezala vedla nej a pochvili prestala...drzim palce, toto je asi najhorsie, ked nic nezabera... ☹

@monky1 boze, ty robis take maskrty, ja by som vazila sto kil kebyze taketo jedavam...ach jo, si mi narobila chute...posli 😉 ja mam inak pocit, ze neviem co ani jest, lebo vsetko na co mam chut nemozem a riadne ma to uz otravuje...uz asi zacnem trochu experimentovat s ovocim a zeleninou, lebo ide ma slahnut, ze takmer nic nemozem...my mame doma upratovaciu naladu, este dojem vianocku a idem makat...moc sa mi nechce, ale treba vyuzit, ze malinka buva...v pondelok k nam pridu svokrovci, tak sa musim prekonat 😀 u nas prechádzky iba vecer, je tu strasne teplo, tak az vecer chodievame von

tibinka22
3. júl 2010

@leveretka
aha, cize teoreticky by som uz aj ja mohla zacat, ja som tiez chodievala na aerobik a co to si este pamatam :D ja som sa bala, ci to nejako nemoze "ublizit" maternici, kedze sa stahuje stale.... aj ja milujem zmrzku, ale pri pohlade na seba si ju radsej nedam 😀

leveretka
3. júl 2010

@jenie123 my sme isli zhruba po 2,5t von od narodenia, lebo som nemohla chodit a isli sme iba ked bolo pekne, vtedy dost prsalo, tak sme nechodievali kazdy den a ked je takyto hic, tak chodievame az vecer medzi 18-19h.

leveretka
3. júl 2010

@tibinka22 tak to ta obdivujem, ze oddolas, ja to nedokazem a kazdy den sa nou napchavam 😀 no radsej si iba tak doma pocvicuj, iba taku miernu zataz, aby si to neprehnala moc s tym posilnovanim...

monky1
3. júl 2010

@bubina1 po tom, co mi vyzmykala obe prska, grcla si, povracala sa ... tak aj sama odpadla

dala som ju na tehu vankusik do zvysenej polohy, co mi pozicala kamoska, urobila som jej tam taku kolisku a spiiii ... este stale, i ked uz 3x to vyzeralo, ze je hore 🙂

@leveretka ja ani nie, isla som lahnut pred polnocou - cakala som, ze sa zobudi 😀 a balila som manzela - myslim chystala mu veci, nie zvadzala, hehe 😀 😀 😀

@jenie123 myslim si, ze uz mozete ist vonku, len nie v najvacsom teple, skor zrana al. k veceru 😉

tibinka22
3. júl 2010

@jenie123
my sme isli ked mala tyzden, a tiez bolo na zaciatku juna takto teplo, ale isli sme tak neskor okolo piatej, to uz slnko neprazi, aj teraz tak chodievame...

leveretka
3. júl 2010

@monky1 to s tým balením bolo dobréééé 😀 my mame doma stale tichu domacnost, tak kazdy si robi po svojom 😒 idem upratovat, majte sa zatial krasne papa

tibinka22
3. júl 2010

@leveretka
no dnes zacinam teda.... ale po takom dlhom case ako mi to pojde to teda neviem 😀 my o dva tyzdne krstime a ja si nemam co obliect a "vrece" 😀 si kupovat nechcem...

monky1
3. júl 2010

@leveretka nelutuj, vobec to nie je take dobre, ako to vyzera ... nejak sa mi to nepodarilo ...asi ostanem pri svojom osvedcenom recepte ☹
a sak asi preto tolko vazim 😀

monky1
3. júl 2010

@tibinka22 sme na tom rovnako - len my krstime uz bud. tyzden
ale tak beriem spolocenske tehu nohavice, na to take cierne leskle tielko s tenkymi ramienkami a to prekryjem uplne priesvitnou zelenou bluzkou - to bol moj vohoz v tehu, ked me boli na spolocenskych akciach 😅 , tak vyuzijem aj teraz

tibinka22
3. júl 2010

@monky1
ja som si nasla take super saty v obchodaku, len to by som este cca 5 kg musela dat dolu, no to sa mi urco za 2 t nepodari ☹
ale co uz, ved tam nejde o mna... aky som sebec, ze? 😀
no mala bude mat krasne biele satky, len mam dilemu, ci ju mam este pchat do perinky, ked my uz dva tyzdne v nej nie sme...

mojalili
3. júl 2010

Ahojte kočky,
tak konecne som sa dostala k vam....po dnesnej noci som vypluvana.......maly ledva zaspal o 22:45, museli sme spat v obyvke, pretoze manzel ma chripku a nemozeme v spalni.....maly sa kadu 1.5 - 2 hod budil, a od rana 4:30 sa nevedel ucuckat, stale na prse, bol hore......až do 12:30 , kedy som ho zaviazala do perinky, supla do kocika a uspala vonku.....spi este teraz....ja som napiekla, navarila , pozehlila a som uplne grogy.....moja LILI mi lezie TOTALNE na nervy, stale huci, vymysla, krici jaci......hrozne s nou 😠 😠 😠 dnes by som asi zabijala... 😠

monky1
3. júl 2010

@mojalili aj ja mam taketo stavy niekedy - hlavne Hanka ma vie niekedy riadne vytocit ... ale dnes je ukazkova ... asi preto, ze tatko nie je doma
Ela sa zase super vyspala - spala skoro 4 a pol hodinky, najedla sa a teraz mrnci - klasika --- nebude lezat ani za pana

monky1
3. júl 2010

@tibinka22 aj my dnes mame mesiac 🙂

nikuska0411
3. júl 2010

ahojte 🙂
tak ja sa uz uspesne pridavam k maminam 🙂
moj maly drobec sa narodil 19.6. o 23.26 🙂)
troska ma potrapila, ale som rada, ze uz je vonku 🙂)
mala 4120g a 52 cm 🙂) volá sa Lilianka 🙂))

fatimuska
3. júl 2010

tak, od včera čo bol malý plačlivý, a boli sme na poradni, dr. vravela, že má tvrdšie bruško, dnes doobeda plakal a plakal, a som ho rozbalila, bol pokakaný, dosť riedke,,a o chvíľočku to z neho vyletelo, akoby hnačka,ale strašný zvuk, potom asi ešte raz, ale bolo to žltej farby,,,ale pre istotu sme zbehli na pohotovosť, tak ma tam zdrbali, že ako sa to stravujem, veď to chúďa má úplne tvrdé bruško, tak mu ho masírovali, dali mu aj rektárnu trubku, predpísali saab simplax, a môžem jesť tak rožok s vodou🙂
tak som mu navarila ryžový odvar, chúďa sa tváril, pigi čajík, do toho glukózu a čierne uhlie pre detičky a pred každým dojčením pár kvapiek saabu...och jo.....možno preto v kuse sa chcel cucať, lebo tvrdé bruško mu viac nepustilo, taraz spí už 2 hoďky, čo v kuse už dávno nie

fatimuska
3. júl 2010

@nikuska0411 gratulujem, to je riadna slečna🙂

fatimuska
3. júl 2010

@leveretka ja chodím skoro ráno von, vtedy je najlepšie, ale nejdem pred 7, to tu na mňa hladia🙂)

tibinka22
3. júl 2010

@monky1
a kolkeho ste sa narodili? My 3.6....

fatimuska
3. júl 2010

@leveretka tak aj ja som sa dnes riadne pochytila s mm, ale ja sa hneď potom ospravedlňujem a tak, neviem byť v tichej domácnosti, občas sa ospravedlní aj on, ale to už keď fakt preženie, najviac ma štve keď nechce nič jesť🙂, to je akože protest🙂

bubina1
3. júl 2010

@monky1 no mne by mohla vyžmykat aj tri prsinou a strhla som sa len na jej rev paviána....kurnik... už mi z toho hrabe.... druhy den... ked to takto pojde aj od pondelka tak si to možem rovno hodiť... to mam už mm v robote...a teraz by som ho najradsej zabila, lebo len chodi z vonka donutra ausmieva sa na nas a este chce byt aj vtipný... 😠 🙄