icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
3. sep 2010

@riska toto poznam aj ja, posledne 2 tyzdne sa takto bavi a ku koncu poslednych par min len vytrci jazycek z ust oblizuje bradavku a mlaska pri tom ako divy hehe

ellysa
3. sep 2010

ahojte,
@sportpark aj ja závidím Oliv sa v spaní pohoršila spí horšie ako pred mesiacom aj dvoma 😒 od 20.30-2.00-6.00 a koniec potom ešte okolo siedmej zaspí ale to sa už ja preberiem 😒
my sme dnes kúpili ten overal v nexte aj v marks&spencer mali pékné,aj v premaman ale môjmu sa najviac páčil ten 😉
zajtra ideme na plavecký, som zvedavá

@riska
@mici111 aj ja chcem ísť kočíkovať 😀

leveretka
3. sep 2010

@ellysa drzim palce na plavani, som zvedava, co na to Oliv 😀 inak aj nasa Zoe sa pokazila. Uz mala svoj rezim a teraz sa budi vselijako aj cez den.

ellysa
4. sep 2010

no čo som povedala, boli sme hore o 2.03 a o 6.05 som mala budíček, teraz sce drieme v hojdačke, ale nespí celkom takže ja si ľahnúť nemôžem,
@leveretka žeby mali nejaký rastový zlom zasa?sú približne rovnako staré 😨
aj ja som zvedavá ako dnes bude aj trochu nervózna, my ju už viac ako mesiac kúpeme vo veľkej vani plnej vody ale bazén je bazén a hlavne kúpe sa desať minút, neviem, či vydrží pol hodinu 😅

sofinka2009
4. sep 2010

Ahojte.neviete kde by sa dal zohnat nosic ergo za dobru cenu?dakujem

sofinka2009
4. sep 2010

a este ak sa v tom niekto vyzna neviem sa rozhodnut co je lepsie ci manduca ergo alebo liliputi?dakuejm

ellysa
4. sep 2010

@sofinka2009 my máme manducu, je super, ale poradiť ktorý je lepší neviem, len si pamätám, že som čítala, že manduca viac sedí aj tlstejším (ja) -dala si ju aj moja mama a tá má veľkosť 54 a ergo je skôr pre chudších ľudí-ale neviem posúdiť

mici111
4. sep 2010

@ellysa tak pod s nami nabuduce 😉 aky overal ste kupili? hod foto 😉 ozaj, aj si sa rozhodla, ci pojdes tej kocke odfotit Oliv?

mici111
4. sep 2010

@ellysa jo a som velmi zvedava, ako sa ti bude pacit v SNOPE..tam idete plavat s malickou, nie? potom napis ako bolo a co ste robili..

ellysa
4. sep 2010

@mici111 http://www.next.co.uk/shopping/girls/newborn/2/6 tento sme kúpili, a dokonca je teraz v nexte akcia, ak si objednáte z netu, tak pri prvej objednávke nad 20 EUR je zľava 15 EUR, poštovné je 5 EUR, takže tá zľava je len 10, ale aj tak jej asi niečo objednám-do 20.9. to trvá
veru by som aj šla, aspoň by sme sa zoznámili-som sa pekne vtrela, čo? 😝 za dva týždne už budem mať auto, tak sa môžeme dohodnúť.
fotenie som ešte nedohodla, ale chcela by som ísť

ellysa
4. sep 2010

@mici111 hej hej do snopu ideme, aj mám trochu strach,a le skôr z toho, či sa jej akurát vtedy nebude chcieť spať a ako to zorganizujem so sprchovaním a obliekaním a tak, no však uvidíme, večer poreferujem 😉

weirdo
4. sep 2010

@ellysa - a pre ake auticko si sa nakoniec rozhodla?

kuriatko33
4. sep 2010

@ellysa aojcek aj ja mam ten overal, modrý 🙂 a ako sa mam prilasit a objednávat cez net??

leveretka
4. sep 2010

@ellysa nasa si nepyta viac papat, ale tak nejako sa to natahuje, lebo je dlhsie hore, ale v podstate drzi si to svoje 7x denne papat. Som zvedava ako ste plavali 😵 Ta akcia na Next plati v Anglicku?

@sofinka2009 jedina hladat na nete. Ja som tiez vahala, citala som vsetky recenzie a vysledok je taky, ze si treba odskusat na zivo. My sme nemali moznost odskusat a kupili sme manducu, lebo sa bude dat potom aj lahsie predat, kedze tam je uz hned ta novorodenecka vlozka.

sofinka2009
4. sep 2010

@leveretka a si spokojna?nasla som pouzitu manducu za 60 a novy liliput vyde 65 tak sa neviem rozhodnut ktory je lespi.ten liliput sa mi zda taky pohodlny neviem aka je ta manduca.malejj Zoe sa tam paci?

riska
4. sep 2010

@ellysa, kludne sa pridaj 🙂 aj ja som zvedava na to vaše plávanie 😉

ellysa
4. sep 2010

ahojte tak sme späť plávanie bolo super, všetky detičky-6 približne rovnako staré, jeden chlapček nemal ešte ani 3 mesiace potom také ako naša a myslím, že najstaršie malo 5, všetkým sa to páčilo, neplakali -až po vytiahnutí z bazéna, naša bola celý čas vzorná, len uprostred bola taká hotová, že začala v tej vode zaspávať.ja som veľmi spokojná, ja tam teplúčko, vodu som neskúšala, bol manžel ( ja som to dostala 😠 , tak nabudúce) je tam aj detská sauna, aj v tej bola. Fakt odporúčam, super to je. My sme nadšený 😎 .
@weirdo hyundai i30

@kuriatko33
@leveretka ten next sa objednáva z UK a keď si dáte doručenie na SK výjde to 5 EUR, v obchode majú také kartičky na ktorej je napísaný kód a ten kód zadáte pri objednávke a odpočítajú vám zľav 15 EUR je tam aj návod, len si treba ísť pre tú katičku do predajne, ak máte nikoho v BA alebo kde sú ešte predajne kľudne môže zobrať aj viac, ja som tak zobrala aj pre mamu, segru a aj kamošku

pridávam pár fotiek, kvalita nič moc-nechcela som použiť blesk

ellysa
4. sep 2010

hups ešte raz to skúsim

mici111
4. sep 2010

@ellysa kraaasne 😵 tak super, ze sa Oliv pacilo..strasne je podarena 😵 uz sa tesim, ked zacneme aj my chodit plavat..

mirka12011
4. sep 2010

babenky idu uz niekomu zubky? nam ano ☹

ellysa
4. sep 2010

@mirka12011 a už ich aj vidno? my len strašne slintáme a v kuse žužle ruky aj dnes na tom plaveckom bola za bernardína, žiadne tak neslintalo 😅

ellysa
4. sep 2010

babule idem sa spýtať, nepoznáte niekoho kto dováža veci z UK strašne sa mi páči kočík mamas&papas lunamix ale nikde inde som ho nenašla (ten, čo sa páči mne) a nenašla som ani či dovážajú na sk.
http://www.mamasandpapas.com/product-luna-mix-d... nie je super?

zojec
4. sep 2010

@ellysa super fotocky.. vidim ze sa jej pacilo.. mas zarucene ze bude v noci spinkat ako anjelik 😀 voda strasne unavuje.. aj mne sa vzdy chce spat ked pridem z plavarne

ellysa
4. sep 2010

@zojec no uvidíme, po plávaní vytuhla už pri obliekaní vlastne ona zaspávala už počas plávania 😎

bakatuska
4. sep 2010

@ellysa jej uplne uzasne fotecky 😀 mala je tam zlatucka 😉

chani
4. sep 2010

@ellysa aj nas tak slinta, nielen svoje ruky, ale aj obe licka ma vzdy mokre a aj to na com lezi a ked ho mam na rukach tak aj ja, este horsie ako bernardin heh

zzz
4. sep 2010

ahojte,musim vam napisat co som dnes zistila...
http://www.sukl.sk/sk/inspekcia/postregistracna...

@ellysa super fotocky z plavania...parada..

weirdo
5. sep 2010

@zzz - 😲 😲 😲

ellysa
5. sep 2010

dobré ránk, všetkým za pochvalu fotiek ďakujem @zojec mala si pravdu, oliv spala od 20.00-4.00-7.00 😀

chani
5. sep 2010

@zzz no zaujimave ehem