icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

desmodka
8. sep 2010

@leveretka oni ma prelozili, kvoli tomu ze v sept su aprilove a majove babatka v oktobri budu junove a julove babatka, zatial viem len tolko, kedy sa zacina este neviem
@bakatuska vdaka za pochvalu, my nechrapeme, ale smeje sa zo sna, tak nejako ked somarik hika 😀 😀 😀
@monky1 marku si neskusala??? u mna zabera ked mam pocit prazdnych prs
@weirdo 5 min. to je dost 😅 ja ani tolko, bo ked je nervny tak az fialove, dasna beleju, ruky vystrie aj nohy a mam strach ze sá mu od jedu nieco stane, tak ho beriem radsej na ruky..... a este k tomu sedeniu, ono je to polosed, nie vzpriamene

mojalili
8. sep 2010

Dobré ráno kočky, i ked uprsane.
My mame taku strasnu zimu doma v byte, malej prikurujem vrčiacim radiatorom, lebo sa dost odkopava, maly ma bodynko a overal, zabaleny v zavinovacke a pod perinou. Hrozne, periny su studene aj pre nas, nieto pre deticky...☹

Kocky, ja si pripadam ako blbec, ked poviem, ze Dankovi idu zubky, ale celu noc sme nespali, stale zuzlal, slintal, mrmlal si, stazoval sa.....ďasna zapalene cervene na 2 miestach, jedno viac....no hrozneee, sak uz som mala dieta a viem, ako rastu zuby.....proste zacali nam skor...chuda, ten je nervoooozny...☹

zojec
8. sep 2010

@weirdo nasa mala sa nechce vozit v kociku... niekedy jej trva aj 20 minut kym sa rozhodne ze jej je tam dobre.. a aj to musi byt v polosede, opica! preto ju radsej nosim 😉 mam ju v satke a na to si davam muzovu flisovu bundu, ale mam v plane usit toto: http://www.ekoplienky.sk/product/mam-ochranna-k..... len neviem kedy si najdem cas... 😠

mici111
8. sep 2010

@weirdo no moja tiez v kociku jedine v pripade, ze ma spinkat..inak sa jeduje a tiez ju musim zobrat na ruky..ju to tam asi nudi...

mici111
8. sep 2010

no a poslusne hlasim, ze my sme po vcerajsom ockovani nemali teplotku!!! 😵

mojalili
8. sep 2010

@mici111 SUper, tak to dobre zvladla, sikulka🙂

monky1
8. sep 2010

ahojte

@mici111 ani my sme nemali teplotu 😵 ... akurat ma jednu nozicku trosku cervensiu - tam jej pichli to, co sa picha v 3. mesiacoch odjakziva

@desmodka marku nepijem, ta ma len hroznovu aromu alebo nieco take a vraj hroznove stavy a vody na mliecko musia mat minimalne 10% ovocnej zlozky - Vinea ma presne 10% ... tu pijem, ale asi som uz odolna 😀

@mojalili aj ja mam pocit, ze ju svrbia dasienka - ked sa dostane k mojim prstom, smykne si ic do ust a hryzie o dusu - HRYZIE ... ako male stena, ked sa chce hrat .... cumel najnovsie vypluva - toto robila od tretej rano do rana --- len hryzla, cmulala, cumel vypluvala a nespala 🙄 ... o 5.15 sme uz boli komplet rodina na posteli vysmiati, niekto uz aj najedeny, prebaleny 😀

@leveretka ano, beriem, len musim zistit, ako dlho sa mozu uzivat ... a inak o tretej som sa zobudila s tym, ze ma cosi tlaci - a to moje plne prso - normalne som oci vygulila, lebo taky plny prsnik som mala naposledy ked ma svokor rano vymakol ako v kupelni odstriekavam 😀 😀 😀
..takze mas More Milk??? Tak drzim palceky - vyskusaj a potom hod echo co a ako

@bakatuska dakujem za pochvalu - dam si to patentovat, hehe .... ale vazne, no ako inak zvazim dieta na digi vahe, ktore este nesedi, no nie?? a myslim, ze je to smerodajne, lebo rozdiel medzi vazenim doma a vazenim u dr. bol 70g, ale mozno to bude tym, ze sa este medzitym fest najedla a oni vazili aj s bavlnenou plienkou

monky1
8. sep 2010

prďolka prave zalomila na gauci, tak mam veget .... jaaaaaj, fasa pocit 😵
krasne sama zaspi, hodim jej na pravu ruku plienku, tu si potom tiska k tvaricke, vyvrati okale do stropu a kukuckuje na jeden bod, az kym jej nespadnu a je tuha 😀

a vcera som dostala MS - po 35 dnoch /od poslednej/ 🙄

monky1
8. sep 2010

jaaaj, dievcata, ja sa uz neviem dockat novej kuchyne 🙂 ... viem, ze vas to nezaujima 😀 , ale ja som uz taka nedockava a zvedava, ze uz neviem co so sebou ... uz sme vymalovali, dosli nam komplet spotrebice (z obyvacky mame momentalne elektro) ... vcera som este objednala silgranitove umyvadlo a bateriu ..... uz len nech to majster dokonci a zmontuje, lebo fungujem na necelom metri pracovnej plochy, co teda mne urcite nestaci - ani tablu nemam poriadne kde rozlozit 😀 ....... ozik, ako ste na tom s vahou..... isli kila dole????

mici111
8. sep 2010

@monky1 super, ze ti Elka zaspava sama..ta moja ani za ten svet, jedine vonku v kociku aj to s revom alebo potom na cicke..a este ked sa nosi, ale iba tvarickou dopredu...ked som skusala, ze dam do postielky nech sama zaspinka, tak to boli revyyyy...
no co sa tyka vahy, ja som mala asi pred mesiacom dve tri kila navyse ako predtym nez som bola tehotna, ale teraz som pribrala dalsie dve 😠 dokelu..ale neriesim..hovorim si, ze do dalsieho leta to nejako dam dole..
ozaj a uz sa moze teda zacat cvicit? neovplyvni to nejako mliecko?

miculienka
8. sep 2010

@monky1 🙂
to by som sa aj ja tešila, ja budem teraz prerábať obývačku, tiež sa neviem dočkať
ja mám už len 2kilá navyše 🙂

mici111
8. sep 2010

a uz som zacala jest normalne aj paradajky, lebo mi to strasne chybalo..a mala v pohode..nevyhadzala sa...takze jem v podstate normalne okrem veci co zduvaju, citrusov a cokolady..aj ked aj tu som uz parkrat dala..nevydrzala som a v pohode..

miculienka
8. sep 2010

@mici111 - panvové cviky na posilnenie dna, inak len tak troška, lebo sa produkuje kyselina mliečna a budeš mať kyslé mliečko čo bábu nechutí, to platí aj ne veľkú telesnú záťaž, tak ak kojíš tak to ešte veľmi nepreháňaj 😉
a my tiež zaspávame tak všelijako, na cicíku , s pienkou a stále vymyslí niečo nové to moje dieťatko

miculienka
8. sep 2010

@mici111 tiež papám všetko ale s mierou - okrem toho čo aj ty píšeš

monky1
8. sep 2010

@mici111 paradajky jem uz asi mesiac - som neodolala, lebo o chvilu zase nebudu 😀 , aj uhorky, len na papriku si pozor davam , ale sem tam si dam
nejem akurat karfiol, brokolicu, kapustu , citrusy ... uz aj jahodovy kompot v pudingu som si dala, cokoladu jem normalne

monky1
8. sep 2010

.... a 2 kilka navyse ..... jaaaaaaaaj, u mna daleka buducnost, hehe 😀 😀 😀 😀

zojec
8. sep 2010

2kila?? och tak to ja mam este 15 :( som sa teraz zastavila 😠 okrem toho, chodim po doktoroch.. vraj mi tukovatie pecen.. sa strasne "tesim" ja jem vsetku zeleninu okrem kukurice, ta jej nerobi dobre nejem maso, nepijem mlieko, jem len jogurty sem tam a nejem cokoladu a nic sladke, ani biely chlieb... a nechudnem a este aj cholesterol mam ako svina 😠 to tehotenstvo ma uplne zrujinovalo...

mojalili
8. sep 2010

@monky1 Presne ste mali taku noc ako my......

Bola som sa lekara spytat na ten VIGANTOL, vraj ho mam davat.... A NA dasienka, vraj zubky mozu liezt 2-3 dni, potom nic....takze zapalene ich nema, ale cervene ano..

mojalili
8. sep 2010

@miculienka JA som s bratom malovala rodicom dom, mala som taku svlaovicu na stehnach....samozrejme maly zacal odmietat mliecko, asi kyselina mliecna zauradovala....no a potom cvic aby si schudla....ved to je nemozneeeeeee.... ☹ 😠

JA jem snad vsetko okrem fazule, kukurice,kel, kapusta (ale cinsku som mala), citrusy . Ostatne jem v pohode vsetko... a este paprika, cibula...to aj mna naduva...

JA mam tiez este nejakych 10 kg navyse, a pochybujem, ze sa ich tak rychlo zbavim, len sa hnevam, ze si nemam co obliect.....jejda, moje gate 36 -38 ☹ teraz jedine 40 -42 ☹

monky1
8. sep 2010

@mojalili vidis, mojalili, na strukoviny , kel a kukuricu - hit kazdeho leta som zabudla 😀 😀 😀 ... boze, ale dala by som si taku dobru sladku varenu 😀

zojec
8. sep 2010

@monky1 radsej neskusaj.. ja som tiez raz neodolala.. dala som si par hryzov z muzovej.. a malu chudiatko pucilo viac ako hodku.. ale chvalabohu nejak extremne nerevela.. ale videla som ako sa jeduje 😉 dnes sa ideme fotit.. dufam ze to v pohode zvladneme.. mala mi prave zaspala sama bez kocikovania v kociku pri krbe.. kedze sa zas neda ist vonku.. 😠 som v soku.. teda aspon myslim ze spi, lebo uz je dlhsie ticho

mojalili
8. sep 2010

@zojec Danka som supla vonku na balkon len, poriadne zababuseny, tam krasne spinka v kociku aj 2 hodinky. Idete sa fotit cela rodinka?

Kamaratkina dcerka ma salon na fotenie, tak ja sa chystam okolo februara, V MArci ma manzel 30tku, a chcem mu na narodeniny dat obraz, ktory sa sklada z troch casti.....(videla som to u kamaratky). Umelecky ciernobielo nafotene vsetky tri deti.....ja mam iba dve deti, tak zatial bude obraz z dvoch casti (fotka na platne) a tretiu casto dorobime potom 🙂 ked bude tretie babo......to som si vymyslela ako darcek na narodky, nech je originalny...dame si ho do noveho domceka pekne 🙂

zojec
8. sep 2010

@mojalili 😉 ano ideme cela rodinka.. ja chcem dat taky podobny darcek svokre k 60tke.. ako ju poznam, tak sa aj zblazni od radosti 😀 som zvedava ako to bude prebiehat a ako mala vydrzi 😉 mne nechce v kociku velmi spat.. ked zaspi a prechadzame sa, tak este ako tak, ale ked prideme domov a odstavim ju na dvore, tak sa do 5tich minut zobudi... ale myslim, ze casom to prejde a bude chciet spavat aj v kociku.. teraz je to kazdy tyzden ine

monky1
8. sep 2010

@zojec neboj, odolam, nestoji mi to za to

@mojalili super napad --- ale ved odfot sa aj ty s detmi a mate 3 casti

u nas nejaka dobra dusa vrta do panela 😠 😠 😠 a sojka mi spi, ani sa nehne ..... ved mi im to vratime, ked budeme montovat kuchynu ... dnes by som sa chcela dostat do mesta popozerat nejake doplnky do kuchyne v ciernej farbe

zojec
8. sep 2010

baby ozi, chodite niektora do materskeho centra?

mojalili
8. sep 2010

@monky1 nieeee, to budu len deticky, na tretiu cast si rok - 1,5 roka pockame🙂
S tym vrtanim, akurat som vybehla na balkon co to kto vrta do coho, ze sa to tak ozyva vonku....nasrata, doma nie je klud, vnutri tiez nie....a prave nejaky debil turuje auto... 😠

@zojec Chodila som s dcerkou, ale ked uz bola vnimava a chodila, tak od 1. roka. A urcite budem chodit i teraz

monky1
8. sep 2010

@zojec myslis rodinne foto ze jej das?? ci obraz??? neviem, ci by sa moaja zblaznila od radost, kebytze jej dam obraz, na kt. som aj ja, hehe ... asi by sa len zblaznila 😀 😀 😀 ... ale samotne deturence by jej urobili velku radost - o tom som presvedcena

ozaj, baby, ked sme boli na BJ jarmoku, dali sme Hanku namalovat ... joooj, zlatko moje sedelo ako 5 penazi a trpezlivo cakalo, len sa mracila a nie a nie sa usmiat 😒 .. ale zlata bola .. a nakoniec za odmenu ju ujo maliar vzal k sebe a spolu to dokreslili ... vsetko som nafotila, aby mala pamiatku, ako kresli sama seba 😀

riska
8. sep 2010

ahojte...tak už aj moja spí zababušená na balkone....snad bude 2 hodiny pokoj 😀
@monky1, viem si predstaviť, ako sa tešiš z kuchyne....si pamatam, ako sme sa zariadovali, zhanali doplnky...to bolo na tom to najlepšie, vyberať obklad, dlažbu.... potom nam hod foto, nech sa pokochame 😵

@mici111, super, že ste nemali teplotu, to asi preto, že si sa tak bála 😝

ja jem všetko okrem strukovín a citrusov....klop, klop 😉

inak nechcem byť hnusna, ale som rada, že nie som sama, kto sa nevie zbaviť tehu kil... už som sa bála, či nie som nejaká divná, ked kojim a nechudnem... mne ostalo 8kg navyše, plus 2 som pribrala v lete pred otehotnenim....takže 10kg musi ist dolu 😠 ale tiež nechcem ešte cvičiť, aj tak mam malo mlieka a nechcem ho úplne stratiť kvoli cvičeniu

riska
8. sep 2010

@mojalili, super nápad 🙂 ja som mala 30 v júli a mm mi dal tri krásne čierno-biele obrazy tehu bruška do spálne.... krásna pamiatka 😵 tvoj muž sa určite poteší

mojalili
8. sep 2010

@riska som rada, ze aspon niekoho moje kg navyse tešia🙂 😀 😀 😀