Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@marcelka123 moja tiež búva len vo váčiku a prikrytá dekou. viď tu, len plus tá deka z lidla.aleto ju prikrívam až keď idem spať ja okolo pol noci.dovtedy len vo váčiku. a beriem jej na noc všetky hračky z postieľky.
@julinka2787 no pekne papala... mne sa pacilo ako skakala s tou stolickou, ako keby sa nemohla dockat kedy uz bude dalsia lyzica 😀 😀 😀 😀
tomasko spi na boku, tak ze je za nim kojaci vankus, alebo na brusku, to je jeho naj poloha 😉
ahojte kocky,
zmrazujete si MM? v com ho uskladnujete?
a ako dlho (max.) moze byt mrazene?
dakujem
@marcelka123 to ma hnevá, že to tak skáče, keď sa mece. lebo potom som jej tú lyžičku aj do nosa pchala 😅 voľáko to vymyslím alebo ju opriem o kreslo a už nebude hojdy, hojdy. 😀
no tak uz spite vacsina v spacich vakoch a pod dekou... no tak to budem musiet asi moju odnaucit od perinky... 😖 ona v nej len lezi a nohy jej trcia, boky sa uz nezapnu, ale tak vie vecer zaspat... a v noci ked su hladne tak ich vyberiete a neprebudia sa celkom, ked uz nie su v perinke a potom to uspavanie.. ja bez perinky tazko uspavam, malej je akoby nepohodlne.. jak to robite?? 😵
@julinka2787 😀 😀 😀 ale je to take vesele papanie potom..hehe...
@marcelka123 no to je. ale má rada to hojdanie. niekedy tam tak skáče, že keby tam nebola pripútaná, už je dávno na stene ako tapeta. 😀 😀 😀 😀
@weirdo @zojec no ste ma "potesili" s tymi podlozkami... ja som citala ze su dobre aby sa v noci nepretocili na brusko, ze je to prakticke tak som si jednu zaobstarala, este neprisla..taku zltu s mackom... a citam ze hrozi ze UZ to nevyuzijem.. no super... uvidim ci to tak bude.. ale mohla som sa na to tu spytat skor... tak...hehe 😝
@julinka2787 no ved ich to asi aj ukludnuje to hombanie, trasenie a skackanie.. 🙂) A nad normalnou stolickou neuvazujes? Ci az casom? Vacsina sa uz da dat aj do polosedu/ pololahu a kraaasne sa v tom da krmit... ale aj tak ako krmis sa da a este sa na to aj dobre pozera 😉
@zojec a k tomu noseniu v zime... obdivujem take sikovne zienky a hlavne ich predstavivost ako sa dokazu vynajst.. a usetria pri tom 😀 potom skus dat fotku ako to vyzera v praxi... ja by som sa nevynasla sama, urcite nie.. 😀
@marcelka123 - ja maleho nevyberam, neni preco, prelozim ako je z postielky do postele nakojim, trosku ponosim ak treba a buva dalej
no, ale dietky kludne POFOTTE aj tak ,ked spinkaju,..aj ked ste popisali ako..DAKUJEM.. aj tak ich rada uvidim, nakolko sa strasne rada pozeram na nase deturence, ako rychlo rastu a ako im davame to najlepsie a najkrajsie 😀 😀 Vzdy sa niecim inspirujem alebo ma na nieco upozornite...
@babulina spi na boku uz volne bez perinky?
@marcelka123 no na nete najdes vsetko, len to treba zrealizovat 🙂 tu kapsu mam v albume... 😉
@zojec idem pozret
@marcelka123 - nas sa nezmestil do perinky asi jeho dvoch tyzdnoch, hold dlhanik a i tak bolo dost teplo u nas tak isiel hned do spacaku, a ano na boku oprety o ten vankus
@marcelka123 stoličku mám ale tú klasickú drevenú, takže na to si musíme počkať. a keď si viem poradiť aj bez polohovania, tak sa dá. a kamoška mi požičia takéto kresielko polohovacie, bo toto nie je, a bude sa papať ešte lepšie. nechcem domov ťahať kopu vecí, veď vieš malý byt. 🙄
@zojec vynaliezava a sikovna si, musim uznat... takto sa ti lepsie predstavuje ako sa obliect v zime, ja by som musela skusat... ale ak clovek chce vsetko sa da 😉
@babulina vau.. tak to musel byt riadne dlhy uz v dvoch tyzdnoch 😵 😵 , mala si zvykla na uspavanie v perinke a my tiez, mozno este viac ako ona..a preto s tym mam trosku problem... no asi tak
@julinka2787 maly byt mame aj my... doteraz hladam sposoby ako a kde uskladnit vsetko co treba.. Do tehu som zila v dome, potom 2 - izbovy byt, tak sa citim taka neohrabana, velka a "nemotornaˇ" tu, aj ked mam len 1,62 cm 😀 😀
@marcelka123 -on uz pri narodeni mal 53cm oficialne, ale bol urcite dlhsi aspon 55cm, lebo v mesiaci mal cez 62cm 🙂
no mala konecneee hore, ideme na vylet k babke.. kym slniecko svieti. Majte sa kocky a skuste pofotit, nech sa potom navzajom vytesujeme. papa 😉
@babulina 😅 😅 🙂 🙂 🙂 no vysoky model z neho bude 🙂)
@marcelka123 😀 😀 no my sme v trojizbáku, ale žijem s malou u rodičov, takže všetko už zariadené bolo a nejaké premiestňovanie sa ani moc nedalo.ale aspoň rodičia sú cez týždeň tata, takže sme tu s malinkou a mojou sestrou samé. no cez víkendy je to veselé. všade kopa ľudí a to sme tu vtedy len piati. 😅

@weirdo ja som to tiez pouzivala ked bola uplne malicka.. teraz sa mi to uz zda kratke na chrbatik..ja to mam v bielom prevedeni.. 🙂