Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak ja neviem čo sa to deje, odkedy som sa tu chválila ako spíme, ešte ani jedno zaspávanie také nebolo. Začal sa budiť po 20 min. a kričí, plače... 😖
A neviete ako zistím, či mu stačí mlieko? Lebo som si všimla, že asi budem musieť skrátiť intervaly, teraz papá každé 3 hodiny cez deň, noc prespí celú. A prsia sú úplne mäkké a cez deň min. polhodinu, niekedy aj hodinu, pred časom na papanie už plače. nerada by som spadla zase na 2 hodinové intervaly. 😒
babule, používate nejaký pleťový krém pre bába v tomto chladnom, sychravom, príp. mrazivom počasí?
@kivec - u nas ninka stava o hodinu skorej ako tomasko, tak dokym sa zobudi tak poriesim ranne obliekanie, ranajky a zubky, potom pozera rozpravky to sa budi tomasko, toho dam do poriadku, nakojim ked je treba este pri rozpravkach, potom ho supnem do hojdacky a idem poriadit domacnost, ninka sa zatial hra sama, potom sa hrame chvilu spolu, maly ide pod hrazdicku, ked kojim tak je ninka zvyknuta ze si citame knizku, potom ideme von, ked sa vraciame spat tak tomasko este spi, tak rychlo ju naobedujem, trochu pohrame sa vsetci spolu, ninka ide buvat, to mam cas sa venovat malemu, ked on zaspava tak ninka sa budi, tak sa venujem jej, ked sa tomik zobudi tak ideme druhykrat von, a to nas vacsinou tatinko uz vyzdvihuje niekde
min tri doobedia v tyzdni je s nami moja mama, takze je to o to lahsie aspon sa kazda moze venovat jednemu dietatu
na net ja mam cas len vecer alebo rychly kuk cez den ked je tu mama 🙂
caute babule, dnes sa stal zazrak, tak sa idem pochvalit: mala mi dnes zaspala uplne sama v posteli, to sa jej este od narodenia nepodarilo! 😀 bola hore od stvrtej poobedia, tak som ju klasicky o 7 nakojila potme u nas v posteli (dnes spi so mnou lebo drahy ide na nocnu), ale nechcela hajat, kecala, tak som ju zobrala este na pol hodku za tatom...potom o pol osmej som ju pekne dokojila ale moc uz nechcela, hryzla ma a odtrhala sa, tak som jej pustila kolotoc a nechala ju tam potme, ze nech sa ukludni...asi 2 minutky mrnkala a potom ticho, tak som ju za takych 5 min kukla a ona spi! 🙂
no snad sa nezobudi skoro a bude ju take zaspavanie drzat aj nadalej! 😵
Ahojte kočky, DAnko ma cely den teplotu, stale mu rapluje hore a dole....37.3 (co nie je ) až 38.3, kazdu chvilku inak...samozrejme do toho zubky, ale vynimocne dnes zaspal o 20tej hodine, super, len aka bude noc.
Ja mam v krku polepsovnu, afty sa mi vyhadzali na mandliach, boli ma kazde prehltnutie. Ach jaj ☹
Co mate nove?
ja mam drazdiak za domom, teda ked som na slovensku 😀
@ameanda ja použivam biodermu cold crem je super odporucam 😉

@riska vraj dostavaju, len neviem co, tak uvidime, dam vediet 🙂