Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili Danielko ma pekny kukuc 🙂 A na tej druhej fotke je v com?
Ahojte babulky 🙂
Ja len tak na skok, lebo som mala Daňovú kontrolu 😠 nedajú pokoj ani na materskej 😀 , nožičky klbiky mame v poriadku a 11,11 mame dalsie preockovanie , tak uvidime ako to budeme znasat, dufam, ze bez teplotky ako prve 🙂
zajtra si vas poprecitam, a zelam vam pekny dnik a pokojne prespate noci 🙂
Baby nam idu asi zubky... dnes som mu v strede na spodnom dasienu objavila taky bledy pasik....a vypada to ako korienok, alebo nieco take.....tak uvidime, ze co s toho bude.... 🙂
@marcelka123 V kočíku JANE - vanicka, dala som dle strechu, tak takto z neho cumakuje, lebo stale chce byt na bruchu
@zojec - tak tu je ten vak, no akesi sklamanie na mna dolahlo, ked som ho videla, nic moc. Uvidime, ci LILI v nom bude v pohode, ked nie, tak Dankovi bude dobry...
@sportpark no pekne. ja uz sa len desim nedele, lebo mame ist k svokre na obed, ale vobec sa mi nechce, a ked ma malý aj spinkat po obede tak neviem co bude ☹ tiez od minulej nedele svokru nemusim, ale to sa je vratilo ako ma nechcela a bojovala proti mne ☹
@bealondyn ty uz malu krmis od 3mesiacov? mi mame 5 a este mi malý vobec nepripada byt hladný s mliečka. chcela som teraz zacat po 5 mesiaci ale mame nejaku alergiu, tak radsej najprv to vyriešim a az potom papat 😒
@kuriatko33 nie od 3 mesiacov, zacala som, ked mala 18 tyzdnov, aj to iba trosku zeleninky a vzdy som ju aj dokojila. 🙂 teraz ma 20 tyzdnov a odvcera jej davam na ranajky ryzovu kasicku. chuti jej, ale este nezje nejak vela.
@mojalili pekneeeeeeeeeeeeeeee jeeeeeeeeeeeeej 🙂
dievcata, nemate skusenosti s touto premietackou??? http://pro-nejmensi.heureka.cz/fisher-price-pro...
ide mi o to, ci tie obrazky budu na strope dost ostre ... predavajuca mi tvrdi, ze ano, ale kdesi som ci tala, ze nie je to najostrejsie - len neviem, ci hovorili o tom istom vyrobku, lebo bolo to od fisheru, ale nebol tam obrazok 😒
...mate to niekto???
@monky1 ahojček mi mame chicco a je super, damko nam pri nej zaspava kazdu noc a je to nadherne nebicko na stene a prijemna hudba 🙂 odporucam
mi sme dnes boli prvý krát v káricke a vo fusako, tak tam malý spinkal lepsie ako v kociku 😉 aj vy uz karickujete? mi sme sa nezmestili uz do kočíka 😒
@kuriatko33 ja som skusala davat malu do sportaku, ale bez fusaku a padala mi do stran..vo fusaku by to malo byt v pohode, ale my sa este zmestime len tak tak do hlbokeho..takze este sa budeme vozit tam, lebo predsa len sa mi zda viac chranena pred zimou..
@mici111 mi mame super karicku, malý je v nej taky pevný, som videla ine karicky a v nich male deticky a veru padali, mi sme co najviac v lehu a pripásaný a malý je pekne rovno 🙂
caute, mam hlavu v smutku, dneska som bola s tomaskom u koznej, tak sa potvrdilo co som si myslela, mame atopicky ekzem ☹ rovno sme fasli aj kortikoidy lebo ma toho vela aj ked nie uplne v najhorsom stave, musim sa s tym nejako dusevne zmierit a zacat mu to natierat nech sa bobacik moc netrapi, chudatko moje malinke
neviem baby aky ste mali den vy, ale ja som mala pocit ze obe deti predam, jeden ukricanejsi nez ten druhy, a najviac sa vykricali v autobuse, ludia na mna pozerali jak na exota 😅
@kuriatko33 - aj my sme vcera presedlali na sportiak, ale nepaci sa mu velmi, pozicala som si ale od kamosky kocik to je taky polsky tank, tak budeme este chvilu vo vanicke aspon cez zimu
@babulina aj mi ideme zajtra koznej, najprv doki povedala ze alergia na kozmetiku, teraz mu to este nezmizlo , tak som zvedava ako dopadnem? ako to vyzerá u vás? kde to má? mi chrbát, hrudník, bruško ☹
@kuriatko33 - klasika v zahyboch najma v lakti, a pod kolenom a pod krkom to ma dost velke a skarede
@riska - super to si budem pamatat, mozno skusime ked bude zle
kontrola klbov prebehla v poriadku uz mame aj jadierka takze super nemusime sa uz vobec balit a tomaskovi sa asi pacil doktor lebo z neho nespustil oci este sa aj usmieval.zacal si dost spievat tou svojou rečou vždy sa na nom nasmejeme.a spustil spev aj v cakarni ked som ho vyzliekala este aj sestricka sa smiala ze aký spevak.
@leveretka k tým príkrmom. No ja som hovorila doktorke , že Alex v poslednej dobe odmieta cez deň papať. Len si pocucá 2 minúty a konec a potom sa len jeduje. Tak mi navrhla nech skúsim mrkvičku , že však on je skoro mesiac popredu a váži už viac ako 8 kg. Tak som skúsila 1x ale žiadna sláva. Zjedol 2 malé lyžičky. Takže skúsim neskôr. A plávať začnete kedy ? Už sa Zoi zahojila to znamienko po očkovaní ?
@ellysa http://sk.oriflame.com/products/product-detail.... ja som používala tento spray aj pre seba a super som sa vedela rozčesať.
minule som malému kúpila toto hryzátko. Žužle to odušu a aj si tým masíruje tie ďasienka. Takže odporúčam.
http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=27016&...
ahojte, dnes nejak nestiham doobeda som obiehala s muzom lekarov, potom rychlo domov nakojit drobca, chudatko aj on asi vedel ze musi spinkat, lebo maminka nie je doma, lebo jedol o 5 a potom az o 11,30, drobcek inak spinkal,zbalit muzovi veci a zaniest mu ich, potom rychlo upiect cesto na tortu, na prechadzku spojenu s nakupom, rychlo do skolky, opat za muzickom doniest co potreboval, cesta domov pesi, vecera, ulozit deti, dorobit tortua som grogy 🙂 a to ma caka este kopa zehlenia, co uz sa mi nechce a sprcha, no des _☹
tak ani na nic nereagujem, nevladzem ani citat ☹
@tintinka1 no podla mna je to velmi skoro 😕 ja sa s tym nestotoznujem ani ze mame zacat uz v podstate od zajtra podla doktorky, lebo dnes mame 5 mes. A nezacneme...nemam pocit, ze je na to uz pripravena a nie je hladna, lebo papa kazde 3,5-4 hodinky, zhruba 6x denne.
Na plavanie sme mali ist buduci utorok, ale dam sa prehlasit do inej skupiny, lebo nas zaradili medzi deticky, ktore su narodene v marci a v aprili, tak tam Zoi moc nezapadne, lebo ona je mala a kedze narodena skor, tak viac sa mi hodi do skupiny, kde su deticky, ktore sa narodili v juni. Inak mi nevyhovuje, ze to ma byt v utorok o 9h, lebo to my este spinkame a nechcem aby si pokazila tento rezim a problem by bol, ze manzel by nas nemohol hodit ani autom potom domov, ked budeme mokre, teda ja budem mokra, lebo prave ten cas ma stale pracu, z ktorej sa nemoze nijako vyhovorit...cize v zime sa s nou terigat nehrozi, domov to mame velmi daleko, tak uvidime...zajtra tam budem volat, ze co dalej, lebo dnes mi nebrali fon. Znamienko sa uz hoji, predvcerom odpadla chrasticka, tak vyzera to uz lepsie. V stredu neprides cvicit?

@zojec mne dala dr. kupit vyburcol
https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2755/vibur...
podporuje to vlastnu imunitu, je to homeopatikum a aj ako prevencia pri ockovani sa to pouziva...Vravela mi, ze teplota je dobra, aspon vidiet ze dieta reaguje a az ked vystupi na 39 tak sa ma znizovat... v zadocku nad 39... takze tak
Ked malej najblizsie vystupi teplota nad 38,6 ale Vecer, tak jej potom asi dam nieco nech sa jej ulavi, ale Dr. vravi ze nie je dobre znizovat nizke teploty a potlacat tak imunitu...