icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
28. okt 2010

@bubina1 cauko, ako sa mate? uz ste boli na 2hom ockovani?

mojalili
28. okt 2010

Dobré ránko Kočky,
tak sla som do LIdlu zarovno dochodcami - medzi prvymi a PRD PRD CILILING - dostali 4 overaly a hned boli fuc za 30 minut, viac vraj nedostanu, no kaslem na ne. Videla som ich, jedna pani mi zobrala pred nosom posledny, a veru veeeelmi tenke, nicmoc....tak aspon tak.. 🙂

zojec
28. okt 2010

@mojalili och.. tieto babky v lidli nemaju chybu... si este pamatam ked som chodila do roboty, vzdy popri lidli, tak tam uz stepovali vzdy vo stvrtok.. no okaslat take akcie.. podla mna maju doma detske overaly v skrini, a ani ich nepotrebuju.. ale je akcia tak musi byt 😀

bubina1
28. okt 2010

@zojec caf... mame sa dobre..podôla mna je mala zahlienená, má taký nosový hlas, ale nema teplotu...včera som jej kupila nosový spray s morskou solou tak uvidim...ma žlte šupiny vo vlasoch...tak som jej to v pondelok natrela olejom a po hodine hrebenom vyčesala čo sa dalo... druhy den mala hlavu podráždenu chudatko... včera som jej kukala tak niekde ma take ako červene fliciky s pupácikmi, tak ja neviem, mam normalne výčitky svedomia... dala som jej namiešat aj v lekarni ten krem na supinky, ale kvoli tým pupáčikom som jej to este nechcela dávat.. neviem či s tým mam ist k dokyne alebo ee... takže asi tak...
teraz učim mm ukladat malu a prevbiest celu večernu proceduru, lebo zajtra večer idem na kozmetiku a v sobotu mame stretavku po 15 rokoch... tak mm sa tvari, že akože to nie je nič ťažke a mne ako vonkjšiemu pozorovatelovi sa zda, že to nie je pre neho ani lahke...este v tom nema system a ked mu idem poradit tak sa tvrári ako najmudrejsi... najlepsie bolo, ked mi vravi, dones mi toto a hento a jaj zabudol som...a vravim mu, nech si to urobi sa a on, že prečo ved aj on mi nosi veci a ja, že ked som sama s malou tak mi veci nenosi a teraz sa musi tvarit, že je doma sám... takže zábava...
ukladanie malej chcel dovršit s tým, že mam dat malej ja jest a ja, že nie, lebo chem aby ju uložil on do postielky, nech viem ako mala zareaguje... bolo síce trochu plaču, ale dalo sa... a dnes si to este raz zopakuje a asi mu este napisem navod na použitie 😀
a vy ako?

bubina1
28. okt 2010

@zojec a zabudla som este...druhe ockovanie mame až osemnásteho...

ellysa
28. okt 2010

@mojalili no to s lidlom poznám, stoja všetci pred otváracou dobou, ja som sa raz tak zasa bila o crocss, ale uchmatla som 😝
dnes spala oli od 19.30-8.00 dva krát bola hore, len ja mám takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy stres, baby nám včera s mužom ušlo 😕 🙄 😨 , bojíííííííííííííííííííím, teraz budem mesiac stresovať, a ak sa to potvrdí, tak ma....

bubina1
28. okt 2010

@ellysa čiarky su vo vete doležite...
baby nam včera s mužom ušlo (dieťa nam ušlo)
baby, nam včera s mužom ušlo ( sakra spermia jedna)
tak teraz ktoré? z toho, že bojiiiiiiiiiiiiiš a mesiac budeš stresovat, tak to bude o spermii 😀

zojec
28. okt 2010

@bubina1 😀 tak som zvedava ako to dopadne s malou a s mm, ja by som asi nemohla odist nikde, lebo mala zaspava na prsku a casto sa mi aj budi.. neviem ju to odnaucit.. ona dokaze revat aj pol hodinu v kuse a na to ja nemam srdce.. takze ja si najblizsie ani nikam nevyrazim... ale zatial mi to nechyba 😉
aj mala mala supinky, ale uz dost davno.. podla mna jej ten kremik z lekarne mozes dat.. tam by nemalo byt nic chemicke a drazdive... ja som sa na to tiez nemohla pozerat a som jej to olupovala ako opicke 😉 ockovat sme sa boli predvcerom, vcera bola umrncana a mala zvysenu teplotu, ale nic vazne.. dnes je v pohode 😉 ja ked sa da tak po veceroch sijem.. mala by som sa uz aj po darcekoch poobzerat.. tento rok to vidim na nakup z netu.. 😉

ellysa
28. okt 2010

@bubina1 jj to druhé

bubina1
28. okt 2010

@ellysa no aspon niekto tu ma sex 😀

zojec
28. okt 2010

@ellysa 😀 nestresuj...to nepomoze, ak zbludila 😀 baby, ja nemam absolutne chut na sex, ale vobec.. neviem sa k tomu dokopat.... ach jaj... :(

zojec
28. okt 2010

@bubina1 😀 xi xi ... my dve chudatka .. 😀 😀

ellysa
28. okt 2010

@bubina1 no raz za pol roka a hneď toto, ach jjo, ja len dúfam, že nie, bo som len dva dni po MS, no ale čert a spermia nikdy nespí

bubina1
28. okt 2010

@zojec vyhlásime anketu, nech mame pokoj na duši? 😀 😀 😀

bubina1
28. okt 2010

@ellysa no u nas čert nezvykne spat ale spermie pár rokov spali... podla mna aj spia 😀 😀 😀

ellysa
28. okt 2010

@bubina1 no bodaj by si mala ravdu, chcem aj druhé ale ešte nieeeeeeee 😅

takyna
28. okt 2010

Ahojte babulky 🙂
Vidím, že sa riešil Lidl takže tam sa neoplatí ani ísť ? ☹ týto dôchodcovia ma sprepáčením strašne serkajú 😝 , všade je ich plno v Kauflande by ťa pre zlacnený banán aj bakulou dobili 🙂 , moja starká vôbec nepatrí k tej štastnej dôchodcovskej elite, nechodí ani po doktoroch ani po hypermarketoch, dúfam, že sa na staré kolená podám na ňu 🙂 .

Babule s tým sexíkom je to aj u mňa bieda, nejak sa mi do toho velmi nechce 😝

bealondyn
28. okt 2010

dobre ranko, tak vy sex riesite 🙂 no u nas asi raz tyzdenne, ale keby nebol, tak by mi teda tiez vobec nechybal! 😀 a tiez zakazdym stresujem, ze ostanem zase tehotna, sice chcem este jedno babo, ale urcite nie tak skoro!

fatimuska
28. okt 2010

ahojte, potrebujem radu, v Metre je autosedačka v akcii, je v najnovšom letáku, kúpili by ste ju?

zojec
28. okt 2010

@fatimuska prave na nu pozeram.. vyzera dobre.. 🙂 ale neviem ci by som ju kupila.. hlavne mam poziadavku aby sa dala polohovat aj do lahu.. teda do pololahu... cena je dobra, ale asi by som do toho nesla..

mojalili
28. okt 2010

@ellysa no pokial uz mas menzes, tak sa to dozvies, ja by som to mala horsie, este menzes nemam. ...a vlastne, podla coho by sa to ratalo???? Asi podla sona... 😕 ALe u nas dieta nehrozi......nieze by sme nechceli tretie, ale ved nemame s muzom na seba ani cas....
Ja neviem, co to mame za obdobie, sme akysi obaja znechuteny vsetkym....neda sa povedat ani cim....ômuz ma narocnu pracu (psychicku), ma toho velmi vela, do toho je chory, cestuje po celej republike, teraz je v KOsiciach (druhy koniec SK)....ja som cely den na deti sama, som znechutena akosi, lebo Danko je dost nervny teraz, stale by chcel byt pri mne na rukach, vlastne ani tam nie....stale len place.....Dnes doobeda DOTERAZ plakal od 9tej, neviem ani co mu bolo, mastila brusko, zuby, vsetko mozne robila.....
Z toho placu ma obrovske sople, ze sa dusi s nimi, tak len odsavam......no konecne zaspal, tak neviem od radosti co skor, caka na mna tak 5 veci čo mam robit.......

VIdim, ze rozoberate sexik....no aj by mohol byt 😉 , ale co ked manzel tak rozvrgal svojou vahou postel 😕 , ze sa len otoci a uz je maly hore 😒 .....

fatimuska
28. okt 2010

@zojec ved to, ale chodíme tak max. 20km, a raz za rok do Ba, tak som ju pozerala aj na iných portáloch a celkom že fajn a do okolia asi stačiť bude, ďakujem za názor

fatimuska
28. okt 2010

@tintinka1 krásnučké

bubina1
28. okt 2010

@fatimuska no aj 20km je dost...my tiež nie sme teraz rozcestovaní, ale pozreraj hlavne na bezpečnostne parametre...

fatimuska
28. okt 2010

@bubina1 tie tam sú, dokonca aj niečo začne pípať, ak sa dieťa náhodou odopne od pásov🙂
oki, najlepšie ju mať v ruke a podľa toho, ďakujem za rady

riska
28. okt 2010

tak vy sex riešite 😀 😀 no chuť by aj bola, ale ja proste nevládzem 😝 ale sme si povedali, že aspon týchto pár volných dni si najdeme čas aj pre seba...tak uvidime
a žeby som otehu, to asi nehrozí, myslím, že na dalšie bábo si počkáme pár rokov ako na prvé 😔 niežeby som nechcela, ale moje polycystické vaječníky budú asi proti 😢

@takyna, ale som sa zasmiala na tvojom opise...úplne si to vystihla 😀 ja som raz v tescu videla, ako si dve babky trhali z rúk posledný karton vajec 😀 😀
ja sa dnes tiež chystam do lidla....aspon budem mať prechádzku, ked už nič 🙂

riska
28. okt 2010

@ellysa, dva dni po ms sa mi to zdá skor nepravdepodobné 😉

riska
28. okt 2010

@bzucinka2, jemine, ja mam dosť, ked čitam, čo všetko si dnes absolvovala......obdivujem všetky dvoj a viacmaminy 😵

mici111
28. okt 2010

@riska daj potom vediet, ako si dopadla v lidli 🙂 ci si nieco kupila..mne vcera volala "svokra", ze rano o siedmej nabehne do lidlu a kupi ten fusak..no som zvedava, ako dopadla..ale niekto tu pisal, ze bol dost tenky..

mojalili
28. okt 2010

@mici111 ANo Mici, veeeeeelmi tenky, to nemalo zmysel kupovat. 🙂 NO hor sa do zehlenia, zakial ten moj stupel spi....chvalabohu ze spi... 😉