Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Dobré ránko Kočky,
tak sla som do LIdlu zarovno dochodcami - medzi prvymi a PRD PRD CILILING - dostali 4 overaly a hned boli fuc za 30 minut, viac vraj nedostanu, no kaslem na ne. Videla som ich, jedna pani mi zobrala pred nosom posledny, a veru veeeelmi tenke, nicmoc....tak aspon tak.. 🙂
@zojec caf... mame sa dobre..podôla mna je mala zahlienená, má taký nosový hlas, ale nema teplotu...včera som jej kupila nosový spray s morskou solou tak uvidim...ma žlte šupiny vo vlasoch...tak som jej to v pondelok natrela olejom a po hodine hrebenom vyčesala čo sa dalo... druhy den mala hlavu podráždenu chudatko... včera som jej kukala tak niekde ma take ako červene fliciky s pupácikmi, tak ja neviem, mam normalne výčitky svedomia... dala som jej namiešat aj v lekarni ten krem na supinky, ale kvoli tým pupáčikom som jej to este nechcela dávat.. neviem či s tým mam ist k dokyne alebo ee... takže asi tak...
teraz učim mm ukladat malu a prevbiest celu večernu proceduru, lebo zajtra večer idem na kozmetiku a v sobotu mame stretavku po 15 rokoch... tak mm sa tvari, že akože to nie je nič ťažke a mne ako vonkjšiemu pozorovatelovi sa zda, že to nie je pre neho ani lahke...este v tom nema system a ked mu idem poradit tak sa tvrári ako najmudrejsi... najlepsie bolo, ked mi vravi, dones mi toto a hento a jaj zabudol som...a vravim mu, nech si to urobi sa a on, že prečo ved aj on mi nosi veci a ja, že ked som sama s malou tak mi veci nenosi a teraz sa musi tvarit, že je doma sám... takže zábava...
ukladanie malej chcel dovršit s tým, že mam dat malej ja jest a ja, že nie, lebo chem aby ju uložil on do postielky, nech viem ako mala zareaguje... bolo síce trochu plaču, ale dalo sa... a dnes si to este raz zopakuje a asi mu este napisem navod na použitie 😀
a vy ako?
@mojalili no to s lidlom poznám, stoja všetci pred otváracou dobou, ja som sa raz tak zasa bila o crocss, ale uchmatla som 😝
dnes spala oli od 19.30-8.00 dva krát bola hore, len ja mám takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy stres, baby nám včera s mužom ušlo 😕 🙄 😨 , bojíííííííííííííííííííím, teraz budem mesiac stresovať, a ak sa to potvrdí, tak ma....
@bubina1 😀 tak som zvedava ako to dopadne s malou a s mm, ja by som asi nemohla odist nikde, lebo mala zaspava na prsku a casto sa mi aj budi.. neviem ju to odnaucit.. ona dokaze revat aj pol hodinu v kuse a na to ja nemam srdce.. takze ja si najblizsie ani nikam nevyrazim... ale zatial mi to nechyba 😉
aj mala mala supinky, ale uz dost davno.. podla mna jej ten kremik z lekarne mozes dat.. tam by nemalo byt nic chemicke a drazdive... ja som sa na to tiez nemohla pozerat a som jej to olupovala ako opicke 😉 ockovat sme sa boli predvcerom, vcera bola umrncana a mala zvysenu teplotu, ale nic vazne.. dnes je v pohode 😉 ja ked sa da tak po veceroch sijem.. mala by som sa uz aj po darcekoch poobzerat.. tento rok to vidim na nakup z netu.. 😉
Ahojte babulky 🙂
Vidím, že sa riešil Lidl takže tam sa neoplatí ani ísť ? ☹ týto dôchodcovia ma sprepáčením strašne serkajú 😝 , všade je ich plno v Kauflande by ťa pre zlacnený banán aj bakulou dobili 🙂 , moja starká vôbec nepatrí k tej štastnej dôchodcovskej elite, nechodí ani po doktoroch ani po hypermarketoch, dúfam, že sa na staré kolená podám na ňu 🙂 .
Babule s tým sexíkom je to aj u mňa bieda, nejak sa mi do toho velmi nechce 😝
dobre ranko, tak vy sex riesite 🙂 no u nas asi raz tyzdenne, ale keby nebol, tak by mi teda tiez vobec nechybal! 😀 a tiez zakazdym stresujem, ze ostanem zase tehotna, sice chcem este jedno babo, ale urcite nie tak skoro!
ahojte, potrebujem radu, v Metre je autosedačka v akcii, je v najnovšom letáku, kúpili by ste ju?
@ellysa no pokial uz mas menzes, tak sa to dozvies, ja by som to mala horsie, este menzes nemam. ...a vlastne, podla coho by sa to ratalo???? Asi podla sona... 😕 ALe u nas dieta nehrozi......nieze by sme nechceli tretie, ale ved nemame s muzom na seba ani cas....
Ja neviem, co to mame za obdobie, sme akysi obaja znechuteny vsetkym....neda sa povedat ani cim....ômuz ma narocnu pracu (psychicku), ma toho velmi vela, do toho je chory, cestuje po celej republike, teraz je v KOsiciach (druhy koniec SK)....ja som cely den na deti sama, som znechutena akosi, lebo Danko je dost nervny teraz, stale by chcel byt pri mne na rukach, vlastne ani tam nie....stale len place.....Dnes doobeda DOTERAZ plakal od 9tej, neviem ani co mu bolo, mastila brusko, zuby, vsetko mozne robila.....
Z toho placu ma obrovske sople, ze sa dusi s nimi, tak len odsavam......no konecne zaspal, tak neviem od radosti co skor, caka na mna tak 5 veci čo mam robit.......
VIdim, ze rozoberate sexik....no aj by mohol byt 😉 , ale co ked manzel tak rozvrgal svojou vahou postel 😕 , ze sa len otoci a uz je maly hore 😒 .....
tak vy sex riešite 😀 😀 no chuť by aj bola, ale ja proste nevládzem 😝 ale sme si povedali, že aspon týchto pár volných dni si najdeme čas aj pre seba...tak uvidime
a žeby som otehu, to asi nehrozí, myslím, že na dalšie bábo si počkáme pár rokov ako na prvé 😔 niežeby som nechcela, ale moje polycystické vaječníky budú asi proti 😢
@takyna, ale som sa zasmiala na tvojom opise...úplne si to vystihla 😀 ja som raz v tescu videla, ako si dve babky trhali z rúk posledný karton vajec 😀 😀
ja sa dnes tiež chystam do lidla....aspon budem mať prechádzku, ked už nič 🙂

@bubina1 cauko, ako sa mate? uz ste boli na 2hom ockovani?