Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@bubina1 - mne Dr.kazal po olupavani tych supiniek davat Excipial ... a fakt to potom nemala cervene. Inac som to robila dlho, ale nakoniec som sa nastvala, ako kazdy den dala ten olejcek zarobeny, ale nelupala to po kupani, ale pocas neho! Mm malu zabaval, ja som sedela za hlavickou a nechtom to zlupala skoro na 1 krat ... predtym som to 3 tyzdne pomalicky nevedela dat dolu.
dnes sme mali poradnu takze mame 68cm a 7250g a na soplik sme dostali kvapky.na uz sa liecim aj ja strasne ma boli hrdlo takze som nabehla k doktorke aj ja.fuj ledva prehltam. 😝
dievcata, ake geliky na bolave dasienka by ste odporucili? Viem, ze sa to tu uz pisalo, ale kym by som to tu nasla, radsej sa opytam 😅 dakujeeeem.
Inak aj my sme boli dnes v Lidli, lebo som chcela pancusky a spaci vak...U nas mali uplne vsetko, asi aj dokonca navyse oproti tomu co bolo v letaku, ale akurat ten spaci vak nemali 😒 tak sme aspon 4 pancusiek kupili 😀
@leveretka MOnky tu pisala Dentinox, ja mam dobre skusenosti s Mundisal gel.
Kocky, mne niekto vymenil dieta... ☹ ON je umrndzany den noc,.....tato noc bola strasnaaa.....nevie v klude lezat a hrat sa ani pod hrazdickou, stale ide na brucho a potom reve,....stale je umrndžany...... no otras 😒 😒 😒
Navyse ja uz nevladzem s rukami, nonstop ich mam strnute, bolia ma strasne....ach jaj ☹ ☹ ☹
ja sa chystam teraz do tej socialnej poistovne odovzdat to potvrdenie na rodicovsky, ale taaaaaaaak straaaaaaasne sa mi nechceeeeeeeeeeeeee 😖
jeeej ozaj kocky, som sa chcela spytat, nemate niektora fotku na platne? lebo ja by som chcela dat spravit, mam take kolaze a aj panoramaticke fotky malej, len si to neviem predstavit, ako to vyzera na tom platne..
ahojte, tak sme kúpili tú autosedačku z Metra...a je obrovskááá🙂
máme nejaké nespavé noci, dojčíme sa aj 6 krát za noc,,,och jo. asi rastieme🙂))
aj ja mam doma ten mundisal gel ale este som nepouzila 🙂
NOVINKA: mame prvy zubok 😀 v noci sa prebral, hral sa mi s rukou a hryzal do mna a ja som zacitila malinku ziletku 🙂takto by mali vyjst vsetky ze ani neviem ako, ale aspon uz viem, preco mal nekludnejsie noci 🙂
@mici111 nakoniec sa zobudil o pol10, supla som ho do pyzamka, dalamu papat a zaspal o 10, potom bol hore o pol2,len som pri kojeni zaspala tak som sa o 4:40 rano zobudila ze je vedla mna pokakany, taksomho prebalila, dala ho do postielky bez papania, potiahol do 6:15 napapal sa a potom este potiahol do 8:20...asi bol velmo unaveny, kedtolko vydrzal 😀
@bzucinka2 tak to vam gratulujem, urpimne zavidim.... ja už neviem čo s DAnkom, nonstop place, zahra sa max minutu, potom opet spusti neutisitelny rev....chory nie je, snad zubky, ale ja uz neviem co s nim. NA ruky ho nevladzem brat stale, v kociku nechce byt po dome, pod hrazdickou ani napad.... uz neviem co s nim....taky rev, akoby ho drali...
Poriadne v noci nespi, teraz tiez ledva potiahol 45 minut a to spava doobeda ja 2 hodiny... 😒 uz som ako vyzuvana zuvacka i ja... ☹
@mojalili ach jaj, co ti napisat ... neviem ☹ ... len dufat, ze to budu zuby a ked sa aspon jeden dva prerezu, bude lepsie .... my zatial take stavy nemame - NASTASTIEEEE ... vcera sme mali navstevu a ti len zasli nad tym, aka je Elinka pokojna - ja nemozem ani pol slova povedat, spinka, papa, hra sa sama ....snad som to neuriekla, ked som to prave z ust vypustila
a lili bola aka??
@monky1 JA neviem, vazne neviem, v tomto obdobi ako je teraz DAnko som sa rozvadzala a tento cas mi velmi unikol v myslienkach....
Davam mu vselijake kusatka teraz, ani gely nepomahaju, nechcem stale davat od bolesti PAralen ci Ibalgin, dala som vcera navecer, co sa nedalo s nim uz vydrzat, utisil sa a zaspal.... 😒
Uz ma doslova vyryte zuby na dsnach zpredu ci zozadu na spodnych jednotkach, navrchu 2 ciarky, cervene a biele dasna, no hruuza ako mu to tam vyzera, len sa to nechce predrat.
Myslim, ze Danko bude mat vysoky prah bolesti, ked sa nerodil bol upipany, nevedel sa zohriat, a asi ho toto dost boli...no uz reve o dusu, letim za nim...
@mojalili ja si teraz spominam, ze aj Hanka plakavala, ked isli zubky a nan doktorka povedala, ze dat nieco na utisenie bolesti - tiez sme velmi nechceli - tusim Nurofen sme davali, ale ked sme ju videli a poculi plakat, neriesili sme to a dali...a aj pomohlo ... ale vycitky boli, ci to nie je velmi casto ...ale tak zuby bolia- ved ked dospelemu sa prediera zub mudrosti, jaka boles, a co take drobatko, ked mu ide naraz 5 zubov??? ja by som mu vecer urcite dala niecoi od bolesti, nech sa chudatko netrapi
Ahojte babulky 🙂
My mame novinky, uz sa vieme pretocit v postielke z chrbatika na brusko 🙂 , zive striebro mame doma, chuda, ale vrtka 😉 , len sa jej do postielky do mriezok nozicka zvykne zacviknut a to je uz plac 🙂 , a vcera sa jej podarilo na hrazdicke 2 krat potiahnut hraciu hracku a normalne som nechapala, ked to zacala z nicoho nic hrat 😲 , divoska mala 🙂
@jarus8 ja sa chystam na KUKIHO http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=4393
no tie zuby, Oliv tiež v kuse prsty v puse, normálne si palcom tlačí na jedno miesto, len sa čudujem že je to hore napravo, ale pozerala som tam, nič nevidím, my asi budeme mať zuby poslední 🙂
ale dnes spala pekne, zaspala až o 21.00, lebo večer zdriemla, ale zobudila sa na papanie až o 4.30 a potom ešte potiahla do 7.30, sa mi zdá, že v noci bola hore a kopkala a hrala sa, ale neviem či sa mi to snívalo alebo to bolo naozaj 😅

@mici111 chcem sa opýtať, je ten dentinox na prdpis alebo sa dá kúpiť voľne v predajni, vďaka