Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 och , normalne som sa vytocila ked to len citam.. 😠 neskutocne fakt!! mne sa minule stalo, ze som tak cakala s revajucou malou v kociku pred stankom na chlieb, chcela som si kupit jednu buchticku.. traja ludia boli predomnou a ani jednemu sa neuracilo... tak som sa aj otocila a nechala si zajst chut.. 😠
@etuska 🙂 ja som triedila pred tyzdnom.. strasne rychlo zacala teraz mala rast..
@bealondyn ale kdeze, zaspava stale na prsku..skusala som zoparkrat samu v postielke ju nechat, ale neda sa..ruci jak tur ☹ mozno ked bude starsia tak skusim znovu.. a vy ako? podarilo sa Belle samej zaspat? inak az teraz som si uvedomila, ze ake ma pekne meno 🙂 ako v twillighte 🙂
@mici111 - mici, chcela som Ta trosku utesit. Moja mala zaspavala len na prsku, aj cez den na velkej posteli, ale akosi utalo a cez den zaspava uz len tak, ze sa naje, odpoji a zaspi inac. Ale pred spanim na ciciku a potom prekladame do postielky. Cize same sa to v nej zlomilo ... ale nehovorim hop, mozno sa to este vrati. Inac tiez mi nezaspava sama, ani cez den, ani vecer, dokonca cez den musim spat s nou 😉 (teda vacsinou rada, tie polhodinaky 😀 )
Ahojte babule 🙂
Čítala som ten zaujímavý článok, no ja mam starsiu dceru s tej generacie, co nas ucili aby deticky v 6 mesiacoch samostatne sedeli . Moja dcera najprv chodila ako 9 a pol mesacna, ona az potom po nejakych 2 mesiacoch ako sa naucila chodit zacala lozit, 😒 , ona bola celkovo nejaky atyp 🙂
@mici111 hej ako v twilighte, aj ked to inspiracia nebola. 🙂 ja som ju velmi chcela volat Ella, ale potom sa mi to k nej nejak nehodilo, tak je Bella. no vcera zaspavanie katastrofa, chlap mi prekazil plany! vybral ju ked plakala a pritom to sa len jedovala, ved uz to rozoznam...ona vzdy zaspi na prsku a len co ju prelozim, tak je hore. :-/ to ma hrozne vycerpava, vecne dokola-prsko, postel, prsko, postel...takze som ju tam prelozila este v polospanku, ked uz len dudlala a zaspinkala tak, ze ma drzala za ruku. budem to teraz tak robit, nech vie, ze postielka je na spanie. teda snad to tak pojde.
@zoja78 Ahoj, prosim Ta, mohla by si mi v skratke opisat co pisali v clanku Mama a ja o spani babatiek. V archive som ho uz nenasla. Moj je prikladny na zaspavanie, cez den ulozim do postielky,dam cumlik, pohladkam a spi. Vecer sa napapa, ulozim do postielky, bez cumlika, pustim uspavanky, zhasnem a o 10 min bez akehokolvek mrncania zaspinka. Neviem ako sa mi to podarilo, asi uz od porodnice som sa bala ho nechavat so mnou v posteli, teraz s nim spavam v detskej na jednolozku, tak tiez si nedovolim s nim spat. Moj problem skor je, ze sa horsi v spanku, budieval sa 1x, neskor 2x, dnes uz to bolo 3x.Budi sa 2-3 hod. intervaloch, len prvy spanok potiahne 4 hod. A pritom cez den nepotrebuje papat aj 4 hod. Napapa sa a spi dalej,trva to 15 min, ale unavuje to-to asi nemusim opisovat.
A prajem vsetkym pekny slnecny vikend!
Aj ja sa dnes chystám preberať veci, plná komoda a niet mu čo obliecť.
Inak naši spoluobčania sú naozaj obetaví, mne sa stalo niečo podobné ešte v máji. Boli s mm na námestí a ja som potrebovala na wc. Išla som do MacDonalda, tam samozrejme rad až von a predo mnou ešte samé babky cez 60- rokov. Keď zbadali moje brušisko, hneď ma posúvali dopredu a hovorili po rusky. Tak som sa dostala až dnu a tam 3 40-ročné Slovenky. Tam som zastala stáť, proste ani ich nehlo. Dokonca jedna babička do nich aj štuchla a ukázala na moje brucho, ale len sa otočili a stáli ďalej. 😖
ahojte, to ja som bola raz v obchode a malym v kociku , bola som na rade, ze idem platit, maly mi uz plakal v kociku a pokladnicka, ze vy co ste druhy, mate toho menej, tak podte skor vy, fu aky krik som tam narobila, ze co su toto za sposoby, tak ja si vystojim rad s palcucim dietattom a ona si dovoli podotykam bez opytania niekoho este upradnostnit 😠 ale na druhej strane zase vo stvrtok som bola na poste s oboma detmi a starsi uz spekuloval co kde vyparatit a jedna panima pekne pustila dopredu 🙂
@jarus8 - to u nás tak chodí, každý len pre seba, neberie ohľad nikto na nikoho, málo dobrých ľudí sa nájde
@bzucinka2 - to by aj mňa nasralo - s tou pokladníčkou
som tu dlho nebola - neboli sme doma, konečne sme vyskúšali cestovanie s našou krpaňou, zvládli sme celkom v poho
kočky - chcem sa vás opýtať takú chúlostivú vec - už ste skúšali sexovať ?? 😅 , mňa to teda ukrutne bolelo aj 2x, neviem , či je ešte skoro alebo ma tam tak nahovno došili, lebo ma šili dlho aj vnútri , teraz keď to prehmatám , tak je to tam strašné, cítiť každý 1 šev , samá hrča či čo , ani nie hrča ,a le také stiahnuté 😖 ☹
@miculienka mám podobný problém, zakaždým je to ako keby po prvý krát. A naposledy to potom aj štípalo a ostalo doteraz, ako by som tam mala zápal, ešte dobre, že v stredu idem na preventívku. Ale ja mám pri tom pocit, ako by ma zošili pritesno. Takže ma to ani nebaví, len mm sa dožaduje, ale teraz sa fakt nedá, pritom hygienu dodržiavam viac ako po pôrode. 😖
@jarus8 - to tesné je aj u mňa, úplne to tlačí a keď sa chce mm dostať dnu tak akoby mi chcel do nosa vopchať nitran salámu 😝 , mňa našťastie neštípe - zatiaľ, to , že po 1x, to je úplne trefné , tiež ma to nebaví, ani chuť nemám, ale čo už s chlapmi, ten môj mal celibát aj počas tehu, tak už sa nevedel dočkať, no a teraz toto 🙄 . ja som už bola na preventívke, no moja dokina povedala, že som úplne ok zahojená, problém som jej nespomenula, lebo vtedy som to ešte neriešila, tak teraz hútam , čo ďalej 😖
@miculienka u mna to iste, prilis tesne odrazu! 😀 aj mna dost dlho sili, ale doktorka povedala, ze vsetko zahojene ok...no pri sexe to neboli, ale ani prijemne to neni, aj ja som sa uz vyjadrila, ze je to ako poprvykrat...a vsetky kamosky su na tom rovnako! 😖
babulky a nie je problem s vlhnutim? lebo ked nie je chut, tak ani telo sa bohvieako nepripravi.. :( ja som este nesexovala.. proste padam do postele uplne vystavena.. na sex ani nemyslim.. ☹ a to som rodila cisarskym... uz si s muzom so seba robime srandu..ale velmi vtipne to nie je.. ☹
nechut je dana hormonmi, kojenim, vytazenostou a tym ze stale myslime na babetko lebo je od nas plne zavisle, to sa casom zlepsi, ale myslim ze sex treba skusit a zistite ze chut by aj bola, aj ked nie taka ako predtym ale aj to pride, ved co by sme nespravili z lasky pre manzela nie? 😉 my sme ani po jednom porode necakali dlhsie ako 6 tyzdnov, ale samozrejme ze casom sa to zlepsuje, stipanie moze byt z malych raniek na kozi ktore su sposobene trenim - hlavne ked zena nieje vlhka tak ako by bolo treba alebo sa manzel nazaciatku moc ponahla a hojenie moze trvat aj par dni
po porode mozte mat padnute panvove dno, treba cvicit (stahovat svaly) ale ja firt zabudam alebo som leniva 😀
kočky aspoň viem, že nie som sama s takým problémom, asi to potrebuje čas a možno " rozjazdiť", tak budeme dúfať, že sa to dáko zlepší , hádam to tak nebude na veky vekúce 😅 😕
@zojec - my sme už kúpili aj lubrikant, len akosi sme to ešte nevyskúšali, tak po odskúšaní uvidím, či sa to zlepší, ale pochybujem, je to tam užšie a došité , no a podobne ako ty, tiež padám ako zdochlina do postele, to mi mm aj dá pokoj, nič nežiada, ale ráno si myslí, že už som fit 😝 a zakráda sa mi pod paplón a nenechá ma ani dospať 😠 , ale často má smolu aj tak 😀 , ešteže nie je taký sebec a chápe ma a vzdá to
@aktak - tak tak dáko to bude, hm, to cvičenie, tiež len keď ma napadne , no už mi reve princezná, mám donetované 😀
Ahojte,
niekto zhanal toto:
http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11159&...
Maju to v DM drogerii, cena 4,60€ 😉
My sme od pôrodu sexovali asi 2x a tiež nič moc. A to som rodila cisárskym. Manžel , ten bol zas vystresovaný z toho či sa mi jazva neroztrhne , No horor. Ale tiež to pripisujem slabému zvlhnutiu. Lebo ja s manželom nespávam v spálni tak som ho bola navštíviť , ale viac som sa sústredila na to , aby som z vedľajšej izby počula malého. Ale dnes by sme chceli vyskúšať zas , však jak sa hovorí do tretice všetko dobré. 😀
ahojte, vidím, že rozoberáte sexík, no u nás chvalabohu všetko ok, ja mám takú chuť ako pred a nič nebolí, necítim rozdiel, skôr sa mi zdá, že je to skôr lepšie, asi som mala šťastie, že ma pekne zošili, aj doki hovoril, že kebyže nevie ani by nepovedal, že som rodila 🙂
@miculienka Viem o com hovoris, je to zle zrastene tie hrky a bohuzial, bude vto boliet aj pri zmene pocasia, ako klby pri reume.
pri 1. porode som bola zastopkana ako ponozka, dokonca sa mi zle sexikovalo, akoby velky otvor DR. nechal.
pri 2. porode som mala zaplateneho lekara, ani som sa nedotrhala a 2 stichmi napravil to, co bolo pokazene 1. porodom. Je to tam dole akurat. Keby bolo energie, tak sexikujeme aj kazdy 2. den. 😀 Len mam doma 2 komare na energiu,tak som vecer mrtva 🙂
kuk video z dnešného plávania 😀

ja akurat triedim Šimiho male veci a neviem sa dopratat 😝 🙄 🙄