icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
5. nov 2010

@leveretka JE pekný (myslim kočík. Ja už malého po dome vozím v JANE POWERTRACK a paci sa mu, lebo vsetko vidi. Ale vonku mame hlboky, tam pekne spinkava a ked nespi, tak pozera ako puk.

Dobré ránko kocky, tak ja som uz hore, muz isiel na sluzobnu cestu,tak som ho chystala a hned LILI do skolky, no ako na potvorku Danko krasne spinkaaaa.

Isiel spat o 20 - 1.15 - 5.15 a doteraz, to je super, neuveritelneeeeeee. Moja selma zubata 😀 😀 😀 😀 Inak to uz celkom citim, vie sa viac prisat, nevyklzava mu bradavka z pusy, tak je zakusnuty. Ale neboli to este moc, predsa je zubok malinky 🙂
@zojec, @jarus8 tak pustila som sa do medvedika KUKY, uz iba zosit, hned robim naraz dva. Potom hodim foto. Celkom ma to baviii...

mici111
5. nov 2010

@julinka2787 no neviem, takto skladat som to tiez este neskusala..mne sa strasne paci ta ruzova special edition..ale to je asi moc cukrikove, asi oranzovy..
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...

ellysa
5. nov 2010

@mici111 ahoj no ten kočík je krásny a v tej ružovej mňam mňam, ja by som radšej brala ten ako oranžový
a inak pp sí stojí tu v Hainburgu 189 EUR, je to sa mi zdá rok 2009 a bez nánožníka ale tak ten ti asi netreba, keďže to nebude kočík do zimy.
Baby som včera ostala zahanbená, že neupratujem tak čato ako vy, tak som hneď ráno povysávala 😝

takyna
5. nov 2010

Ahojte babule 🙂
Ako sa zapal psnika prejavuje? a co na to?, lebo ma boli pravy ako frax, uz som ho aj odsaha a stale ma pobolieva 😝

ani ja nejdem golfac kupovat, my mame Neonato Synchro sport a to je super kocik na sportak 🙂
inak baby mate krasne dievky 🙂

deniskateniska
5. nov 2010

@ellysa nebud zahanbena, ja tiez tak neupratujem .ved nie som robot 😉

angie267
5. nov 2010

ahojte baby, takze mam za sebou v poradi uz piatu brebdenu noc 😢 vyzera to na zubky aj doki to potvrdila, neviete o niecom co dobre zabera, nejaky gel........

Golfac sa chystam aj ja kupovat, pozdava sa mi PegPerego, mate s touto znackou niektora skusenosti?

angie267
5. nov 2010

No o tom upratovani radsej budem ticho, nezvladam vobec sest izbovy poschodovy dom 😒 priznam sa, ze mam od vcera v pracke oprate pradlo na ktore som zabudla 😀

deniskateniska
5. nov 2010

@takyna mas tam taku tvrdu hrcku? treba ist pod sprchu horucu vodu a striekat striekat striekat 😉

takyna
5. nov 2010

@deniskateniska praveze ho mam meky uz, ako som ho odsala, iba ma boli jedna cast z neho aj na dotyk 😝

deniskateniska
5. nov 2010

@angie267 my mame calgel.. a ak mas cipky viburcol je to homeopatikum na ukludnenie tak by si aj to mohla na noc dat, aby si sa vyspinkala 😀 😀 😀

deniskateniska
5. nov 2010

@takyna mna dost casto bolieva, taka bolest ako keby ma pichalo dnu nieco tak to je ze vraj ako sa mliekovod plni a niekedy to boli.. skus tu sprchu a uvidis 😉

takyna
5. nov 2010

@deniskateniska ok skusim dakujem za radu 🙂

angie267
5. nov 2010

@deniskateniska
@takyna dakujem za tipy no uz len do lekarne zbehnem, lebo som ako by ma niekto parnym valcom presiel.....

takyna
5. nov 2010

@angie267 tak to ti verim, nas to iba caka... ☹

deniskateniska
5. nov 2010

@takyna
@angie267 nemate za co 😉

@angie267 viem o com hovoris ☹ skus mu ten viburcol, je to fajna vecika 😉

majuto
5. nov 2010

@angie267 ja ma ten peg perego si a som spokojna malý v nom v pohode spinka a super sa sklada

niga
5. nov 2010

@takyna ahoj, ja som mala dvakrat zapal a vzdy od prvej bolesti do pol hodiny som mala štyridsiatky horucky. Mne zaberalo masaz v horucej vode, odsavat a odsavat, studeny kapustovy list, octanova mast a po teplote si casto prikladat maleho k prsnikom, lebo ja som na jeden den uplne stratila mlieko. Dufam, ze ty nebudes mat teploty, lebo to je velmi vysilujuce. Urcite si to rozmasiruj - ja som pouzivala na masaz kostihojovu mast. Nech ti to rychlo prejde.

angie267
5. nov 2010

@majuto dakujem za odpoved

@deniskateniska urcite to kupim a dufam ze pomoze 😉
@takyna myslela som si, ze na zubky mame este cas, ale doki sa vcera pozrela a povedala, ze sa rezu uz 😒 , moja prvorodena mala prvy zubok v 14-tich mesiacoch

marcelka123
5. nov 2010

Dobre rano kocky 🙂

Citam ze niektore mate z prebalovania adrenalinovy sport tak sa pridavam.. aj obliekanie je taka mala vojna a aj kojenie kedze sa zakazdym vykruca 😀

Vcera sme mali prvy pad 😒 bola som v kuchyni, priatel s malou, odkladal stolicku a mala spadla z gauca.. Uuf.. ma tak vystrasilo... boli sme aj na pohotovosti , vysetrili ju a nastastie nic nebolo.. Mala poplakala po pade a potom sa usmievala .. lenze ja som mala v hlave najhorsi scenar.. tak sme sli na pohotovost.. Prve dieta.. tak som este nevedela.. ze som mohla cakat ci nebude zvrackat, ci neomdlie ci nie je spava, ci jej nejde krv z uska alebo nosa .... sledovat zrenicky ci su rovnako velke...Povedali nam ze deticky maju kosti ako macky, ze by to musel byt strasne silny naraz, ze si to neviem ani predstavit aby sa nieco stalo... Vravel ze tam mali dievcatko co si zlomilo klucnu kost a prisli na to po 2 tyzdnoch, ze az potom mala hrcku na pleci a ze ju to ani nebolelo...

takyna
5. nov 2010

@niga dakujem zatial nemam teplotu, ale boli ma prsnik

@angie267 aj moja prva dcera mala ako 10 mesacna zubky prve
@marcelka123 aký ste krásny 🙂

marcelka123
5. nov 2010

A co sa kocika tyka, ja mam tiez Bexu 3kolesovu, a bola by som s nou inak spokojna.. ale podmienky byvania ma nutia trochu lutovat... :( Je vacsia ako som cakala, su aj praktickejsie mensie kociky a nevojde do vytahu...
@takyna ja som mala zapal v nedelu.. Rano ma pobolievalo prso..stale viac a viac.. ked som dvihla ruku, az rezalo a potom som tam mala taku zatvrdlinu.. ked sme dosli k nasim zacali ma systematicky boliet kosti... na nohach, potom rukach, potom kolena.. prisla teplota a strasna slabost.. som nevladala malu drzat /7kg/.. musel priatel.. tak som dala dlhu horucu sprchu.. masirovala prsnik , ulavilo sa ale bolelo dalej, vecer paralen a na druhy den este som mala pokoj... uz nie teplotu a potom dobre...

marcelka123
5. nov 2010

@mojalili takze uz sa prerezavaju zubky a diky za foto som chcela vidiet ako to vyzera v puse pri prerezavani 🙂

marcelka123
5. nov 2010

@takyna a vraj pomaha tvaroch na prsniku a aj kapustny list chladny...

marcelka123
5. nov 2010

@ellysa ci pana aka vlasanka... jej po narodeni vlasky nevypadali vobec? To je neuveritelne.. ze jej uz mozes sponky davat 🙂 A ten puzzle koberec, je dobra vec? Odporucila by si? Su aj take so zvieratkami.. ktory je lepsi podla teba..

takyna
5. nov 2010

dakujem za poradenie baby 🙂 , dufam, ze to neskonci teplotou ☹

zojec
5. nov 2010

@marcelka123 ten penovy koberec je supeeer 🙂 ja mam bez zvieratiek, zatial len taky hladky, aby sa mi to z toho nevyberalo.. je teply, relativne makky a hlavne rychlo a dobre sa udrziava 😉

takyna
5. nov 2010

@zojec a kolko stal? a aky je to rozmer

niga
5. nov 2010

@ellysa prosim ta nevies mi dat link na ten koberec - je super, ale samozrejme naj je objekt na nom - Oliv je so sponkou hviezda.

marcelka123
5. nov 2010

@zojec a aku mas velkost? Je ich viac a budem sa musiet rozhodnut. Nateraz bude stacit aj mensi ale v buducnosti asi aj vacsi.. A mas ho na zemi a davas tam aj malu?