icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
23. nov 2010

nám už doktorka povedala,že máme dávať mäsko,nakoľko je Igorko malý obrík a veľký jedák,tak som mu urobila raz kur.prsia s mrkvou a zemiačikom a dneska kur.mäsko s ryžou a mrkvou...chutilo mu,spapal až 30 lyžičiek 🙂

sofinka2009
23. nov 2010

je tu este niekto okrem nas kto zatial nedokrmuje?

chani
23. nov 2010

@puhinka nam povedala minuly stvrtok, ze o tyzden mozeme zacat zeleninkou, 2 tyzdne na to pridavat masko a ked bude mat ukonceny 6mesiac mame zacat davat ovocie, tak som zvedava ako nam to bude chutit, tento vikend planujeme zacat so zeleninkou 🙂

chani
23. nov 2010

@sofinka2009 u nas sa este nedokrmuje,ale cez vikend planujeme zacat, tak uvidime, ako to bude, ci mu vobec bude uz chutit a ci to bude vediet stravit 🙂

monky1
23. nov 2010

@sofinka2009 urcite vela dievcat, aj ja som bola za to pockat, ale zial nedalo sa, lebo malicka takmer nic nepribrala a este aj mlieko mi strajkovalo - prsia som mala ako odrastena pubertacka, male, prazdne - a to myslim vazne, dokopy vytiahala z oboch ledva 30 ml, co je prd, umele neznasala dobre, bolelo ju brusko, tak jedina sanca bola pridat prikrm 😒

puhinka
23. nov 2010

@chani ,no nám zeleninku povedala ešte minulý mesiac,keď mal len tri mesiace,ale ja sama z vlastného presvedčenia som ešte počkala do toho 4 mesiaca a robím mu len domáce príkrmy,len na desiatu mu dávam výživu,ale len mrkvovo-jabĺčkovú,inú nechce a ešte na večeru kašičku a to si sám drží fľašu a keď mu ju chcem vziať,tak mi ju ani za nič nechce dať 🙂 a teraz ,ako sme boli u doktorky,tak sa ma pýtala,či dávam môsko už,som jej povedala,že ešte nie,že čakám na ňu,kým nám povie a ona,že už môžem začať 🙂

puhinka
23. nov 2010

@monky1 ,juj to s tými prsiami poznám...ja mám také šupky len...jak stará babka,už je to ale lepšie...bo už tri mesiace nekojím...

deniskateniska
23. nov 2010

@puhinka my mame modre ocka a ja aj mm mame hnede.. tak neznasam poznamky typu - to je isto od postara, od suseda alebo cista nevera 😠 😠 😠 ked to niekto povie raz dva razy ok ale stale 😠 ja si myslim ze romik bude mat zelene po mojom ocovi.. a napr. moja segra mala do dakych 14 tich modre po babke a potom sa jej zmenili na zelene. 😉

monky1
23. nov 2010

@puhinka cooooooooooooooooooo????????????????? ty uz 3 mesiace nekojiiiis???, 😲 😲 😲 😲 😲 ta co sa stalo??

monky1
23. nov 2010

@deniskateniska ty si mi vliala nadej do zivota, hehhe 😀 ... v 14-tich sa modre zmenili na zelene 😵 😵

mici111
23. nov 2010

skusali sme stolicku 😀 vyzera tam jak kozmonaut, gagarin je suvix 😀 😀 😀
tiez jedna s nozickou v pusine a ako silno citame noviny 😀

mici111
23. nov 2010

@sofinka2009 ani my este neprikrmujeme, iba mliecko materske papame 😉

deniskateniska
23. nov 2010

@mici111 nam dnes prisla reklamna nutrilon.. ale neviem idem ju niekomu asi dat bo my kojime a zatial mu mliecko staci, aj ked davame kasicky, ale no...

riska
23. nov 2010

@mici111, tak tu su foto z vašej návštevy, baby boli hrozne zlaté, rada si to zopakujem, hocikedy... kto sa ešte pridá?
super bude, ked budú trocha vačšie a zahrajú sa spolu a my si aspon na chvilu vyložime nohy 😀
inak ak zorganizujete stretko pod jedličkou, možno by som sa nejako dotrepala 😉

takže ninka a sarinka v akcii 😀 😀

takyna
23. nov 2010

@monky1 nemame cumlik
uz jej to aj zmizlo baby moje 🙂 , musela som jej to ja nejako bud rozskrabat omylom, alebo uvidime ked jej dam zase zajtra kasu co to spravi 🙂 , ale som rada

deniskateniska
23. nov 2010

@monky1 😀 😀 😀 no nieze budes teraz kazdy den kontrolovat oci 😀 😀 😀 😀 ci sa nezmenili 😀 😀 😀

puhinka
23. nov 2010

@deniskateniska ,denííí...kašli na také primitívne reči 🙂
@monky1 ,no hej...nedalo sa 😢 ,ale Igorko má aj tak radšej umelé ako moje...po mojom stále plakal a pritom som si dávala pozor na to,čo papám...nevadí...nabudúce sa možno podarí 🙂
@mici111 ,krásna šikovnica 🙂
no idem ja Panelákovať...dobrú noc kočeny 🙂

riska
23. nov 2010

a ešte s maminami 😀

riska
23. nov 2010

@takyna , držim palce na zajtra 😖

deniskateniska
23. nov 2010

@sofinka2009 my sme zacali davat mrkvicku, teraz sme na brokolici.. ale tak my mame 10,5 kila tak to je ina rec 😀 😀 😀

riska
23. nov 2010

@mici111, krasna je v stoličke, už sa tešim na našu oranžovú 😉

deniskateniska
23. nov 2010

@puhinka ved uz kaslem, ale niekedy to riadne "zastipe"

bzucinka2
23. nov 2010

@puhinka tak ja som mu taky kolotoc co sa pricucne na stolik a hra a toci sa, hracku na kocik ked uz bude v sportiaku a z dracika take 2 hracky, len mi nejde nacitat katalog ☹

sofinka2009
23. nov 2010

@deniskateniska tak to hej 🙂 my sme na mm a sem tam dostane flasu humany ha my to tak mame od narodenia ze sem tam musime dat flasu aj sme sa toho zbavili aj sme ju zase museli davat tak my sme na 80percent na mm .nam odporucila nefrologicka radsej dat um trochu a prikrmy az od ukonceneho 6mesiaca koli oblickam nech si ich setri co najdlsie na mlieku 🙂 ked zacneme prikrmu aspon um nadobro vylucime.

mici111
23. nov 2010

@riska no veru, suuper bolo, baby boli fakt zlate, ani sa nepobili 😀 😀 😀 a na to stretko pod jedlickou by som ta veelmi rada zviezla, ale do toho mojho pidi auta dve bexy nevlezu 😠

mici111
23. nov 2010

baby, ja som z toho jelen..ked je ze ukonceny 6 mesiac a my sme sa narodili 01.06. tak to je uz 01.12 alebo az 01.01???

riska
23. nov 2010

@mici111, napíš mi mail, pošlem ti fotos, ak chceš....vdaka moja, ja si už nejak poradím 😉

riska
23. nov 2010

@mici111 , 1.12. 😵

deniskateniska
23. nov 2010

@sofinka2009 akoze aj my sme planovali az od ukonceneho 6. mes, ale okolnosti nas prinutili 😀 😀 nech si zvyka 😀 😀 potrosicke.. moc nespapa, alebo aj by spapal ale len potroske davame 😉

monky1
23. nov 2010

@mici111 no ak dobre pocitam, 1.12. mate ukonceny 6. mesiac 😉