icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
23. nov 2010

@riska
super stretko aj fotky!
fakt by bola sranda vidiet viacere nase detvaciky takto spolu 😉

mici111
23. nov 2010

@riska
@monky1 kocky, diky..mne to furt nejako nevychadzalo.. 😀 😀

takyna
23. nov 2010

@mici111 velmi pekna stolicka a mala je podarena v nej 🙂

lenocka84
23. nov 2010

@riska @mici111 no este ze ste mali stretko s babou a nie chalanom, bo Patko by bol ziarlil 😀

mici111
23. nov 2010

@lenocka84 😀 Patko bude mat na kazdy prst desat bab, fesacisko jeden 😀 😀 tie modre kukadla ked vyvali, tak neviem, neviem.. 😀

lenocka84
23. nov 2010

@mici111 tak ale Sara je hned na tom 2. prste, dost dobra pozicia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

riska
23. nov 2010

@lenocka84 , nabuduce sa pridaj, možno sa baby pobiju 😀 😀

lenocka84
23. nov 2010

@riska chi nieco spiskame

babulina
23. nov 2010

@riska, @mici111, @lenocka84, @ceresna a este neviem kto je BA- ved tak navrhnite nejaky den a dajme rande pod jedlickou, a ja urcite nebudem tahat auto do mesta, ved nezaparkujem, autobusom pohodicka 😀
nahodou tento piatok nemate cas????? tak okolo 10h?

riska
23. nov 2010

@babulina, ja v piatok nemožem....už okolo obeda cestujeme na oravu...ale buduci tt ja osobne hocikedy 🙂 a o 10:00 nie je skoro? to už su stanky otvorene?

babulina
23. nov 2010

@riska - urcite su, ja korigujem vzdy cas podla ninky inak by som kludne mohla aj neskor alebo mozem vlastne nechat mame ninku a budem za jednodetnu matku, to vam je docela zvlastny pocit obcas ked neni koho okrikovat

riska
23. nov 2010

@babulina 😀 😀 a buduci tt kedy môžeš/ te?

deniskateniska
23. nov 2010

@riska som nepostrehla ci zabudla ty si z oravy? a odkial? moja pamat uz nesluzi 😅

babulina
23. nov 2010

@riska - mam pocit ze nemame nic, a teoreticky tento stvrtok?

riska
23. nov 2010

@deniskateniska, ja osobne nie...ale mm je priamo z dk 🙂

@babulina, teoreticky môžem 😀

babulina
23. nov 2010

oki, tak to urobime inak - @riska, @mici, @ceresna, @lenocka84 - napiste mi do IP ci by ste dali rande pod jedlickou a ktore dni mozete - zatial skusme, ze tento stvrtok, resp buduci tyzden ako ste s casom a aj hodinu, nech sa to tu nestraca v komunikacii

puhinka
23. nov 2010

@bzucinka2 ,aj ja by som sa chcela zamerať najmô na hračky,čo sa týka vianoc 🙂

babulina
23. nov 2010

@puhinka - je este BA, dame rande cica, pod jedlickou ??? 😎
este niekto???

riska
23. nov 2010

@babulina, myslim, že aj chani a ellysa len len na skok 😉

puhinka
23. nov 2010

@babulina a kedy? 😀

babulina
23. nov 2010

@riska - sikulka, ja by som aj zabudla, tak idem napisat asi nejaku hromadnu IP, inak nepouzivas pampersky, mam kupony platne do konca novembra len nemam komu posunut, tak keby si mala zaujem, tak rada

bzucinka2
23. nov 2010

@puhinka ja ja na Mikulasa mu tam dam malu hracku, bananiky, vyzivu a hotovo, aby mal aj on nieco, nie ze mu Alexko povie,ze nedostal, lebo neposlucha, lebo je poslusny 🙂

riska
23. nov 2010

@babulina, dnes som tie kupony dala mici 😀 😀

puhinka
23. nov 2010

@bzucinka2 ,no a na mikuláša výživy,tie keksíkové od 4 mesiaca a niaku fajnú kašu 🙂 a na obed mu urobím niečo,čo mu moc moc chutí 🙂

riska
23. nov 2010

@puhinka , rezne, čooo? 😉

puhinka
23. nov 2010

@riska ,jasné...haha 😀
ale asi mu urobím kuracie prsička s niečim...jemu to chití,ale potom to prebalovanie je tiež zážitok :D

ceresna
23. nov 2010

@sofinka2009 , ja ešte nedokrmujem 🙂

mojalili
24. nov 2010

@puhinka Ahoj Puhinka, vidim, ze si sa vysantila pri mojom fotoalbume LILIANKY 😀 😀 😀 VIes, mala som čas, boli sme len my dve a tak som fotila o dušu 😉

Inak dobré ránko, Danko je od 5 hodiny hore, proste načo spať, ked celý byt spí....tak ho musim krotit, aby tolko nevyskal a nekecal, aby nepobudil Lili a tatka, ktory ide do prace....ach jaj,

Ja uz ani neviem, co je to normalne spat a nie so nevyspata, pritom kojim kazde 2 hodiny a ked dokojim po 10 minutach,snazim sa uspat Danka, ktory sa v postielke mece a bojim sa ze sa obudi...u nas zabera hadík "ššššššššššššššššššš", No neviem, dokedy to vydrzim... 😖

Práve sa na mna usmieva ako slniecko na hnoji, ked sa na neho pozrem, no hnevajte sa, ze ste kvoli nemu o 5.hodine hore 🙂

fatimuska
24. nov 2010

tak máme týžden ten rastúci spurt, či ako sa to volá, o pol noci sa zobudí a do rána je permanentne prisatý, och jo,, tak držím palčeky, nemáte to?🙂)

fatimuska
24. nov 2010

tak som bola slávnostne uhryznutá, občas Maximko si myslí, že je psík, tak zatne ďasienka/teraz spodné 2 zuby/ a potiahne...och jo....