icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
30. nov 2010

@zojec to je krááásny snehuliak. U nas je snehu malicko, len ako posypka... ☹ a ajtak som zavreta doma s LILI, bo je chora.....takze ani Danko nejde von... ☹

@zojec Ale ved sa sama na seba nemozem ani pozret,tak ze skusim Pilates, no horor, ani rit som nezdvihla poriadne 😠

ameanda
30. nov 2010

@zojec
iny SBSkar 😉 aj ja chcem, ale tu by sa mi hned roztopil...

@mojalili
krasny kostym!
aj mne by sa zislo pocvicit, ale stale sa ospravedlnujem pred sebou, ze este kojim 🙂
asi to tu nateraz zabalim, lebo maly chce zjest mys a asi vam sam prihodi nejaky prispevok 🙂

zojec
30. nov 2010

@mojalili no zacat je najhorsie, potom to uz ide... ja sa tiez neviem prinutit ☹

ameanda
30. nov 2010

@mojalili
teda mala je krasna v tom kostyme, uz neviem co pisem s malym na nohach 😉

mojalili
30. nov 2010

@zojec tak zaciatok mam slavnostne za sebou, skoro som sa z toho po....... a po svalovici to snad zajtra bude lepsie a lepsie... 😉

riska
30. nov 2010

@mojalili, že či čakáš bábo, to čo sú za otázky, pani nevie, že porode nejdu hned kilá dolu??? 😠 😠 ale obdivujem ťa, pri tom všetkom, že ešte aj cvičíš...ja sa chystam, ale určite až po novom roku, ešte si užijem vianočne obžerstvo 😀

bealondyn
30. nov 2010

@mojalili mala je zlata, tak nech sa vystupenie vydari 😉 a ja by som tiez mala zacat cvicit, treba to spevnit, ale ja mam zas vyhovorku, ze uz som schudla vsetko na povodnu vahu, tak co ked sa to trosku trasie? pohoda 😀
@zojec krasny snehuliak, ani sa nepamatam, kedy som ja naposledy nejakeho postavila a vzdy som to zboznovala 😵 no pri malej to napravim 🙂

takyna
30. nov 2010

@mojalili krásna lienka LILI celá maminka 🙂

sofinka2009
30. nov 2010

ahojte.dnesna poradna-mame 6100g 64cm prikrmi mozme 4xdenne klbiki mame v poriadku mocnegativny tak sme radiii

mojalili
30. nov 2010

@takyna potesila si ma, aj ked sama viem, ze LILI je cely tata, bohuzial ☹ ALe oci maju po mne obaja, aj LILI aj Danko 😉

@bealondyn ja mam este 10 kg navyse stale, nejde a nejde to dole a viem, ze inak ako cvicenim to dole nedam...navyse ked si zmyslim, ze idu Vianoce a zase to obzerstvo, tak mi je zle... 😒 a musim schudnut trosku, aby som mohla v pohode jest. 🙂

Baby, ja idem v piatok vooon. Huraaaa. samozrejme budem chodit domov kojit a kasu vie aj MM urobit na noc a umyt maleho....tak uvidim.....koolegyna z prace ma 50tku, pojdem pozret,tak sa tesim... 🙂 🙂 🙂

takyna
30. nov 2010

@mojalili , tata vazho nepoznam , ale skutocne prvy dojem cela ty, mozno to robia tie očká, a to je krásny základ 🙂

mojalili
30. nov 2010

Kočky, práve kuká LILINKIN 7.mesiac fotky, no uzasne, ona pekne sedela, lozila....vsetko.....no a tu su jej VIanocne, 8 mesiacov tam mala 🙂

bealondyn
30. nov 2010

@mojalili jeeej strasne je podarena, hlavne s tou mikulasskou ciapkou 😵

takyna
30. nov 2010

@mojalili na zjedenie je krásna 🙂

ellysa
30. nov 2010

nejak je tu dnes mŕtvo, čo všetky odhrabávate sneh? 😝

evio
30. nov 2010

ahojte je tu niekto?maleho sme okupkali akurat sa napapal a hned odpadol a spinka tak uz mozem chvilku posediet pri nete

evio
30. nov 2010

@kuriatko33 a este to mate a kde vsade to mate a vam dali na to co?ja som sa pytala ci to nemoze byt aj nieco ine ale doki povedala ze to je atopicky ekzem tak ja neviem.len ma hneva ze nam na to nic nezabera len kortikoidy aj to len tak na 3 dni a je to zase take iste a stale sa nam to posuva a je toho viac a viac. ☹

mici111
30. nov 2010

@ellysa presne, ja som bola dnes v auparku v peg peregu, nechala som si predviest peg perego sí, a asi ho chcem..je ovela lepsi ako akykolvek chicco...este sa rozhodujem medzi sí a plikom..uvidime 🙂

majjka0806
30. nov 2010

Ahojte Kočky! Nas maly zacal hovorit nieco ako ta-ta-ta 😀

majjka0806
30. nov 2010

Ozaj baby...tak ma napadlo, ako ste na tom so striami???? Ja katastrofalne....stria na strii.....a to som cele tehu kremovala brusko... 😝

evio
30. nov 2010

no nas maly nejak sa mu ani nechce ked bol mensi tak rozpraval viac ako teraz ,ale zlostit sa vie poriadne 🙂 a dnes sa konecne pretocil,uz som myslela ze sa to nenauci 🙂

evio
30. nov 2010

@majjka0806 ahoj ja som ani nekremovala a ani sa mi nenarobili,nemam ani jednu tak som ta asi nepotesila

evio
30. nov 2010

dnes sme sa fotili trosku

majjka0806
30. nov 2010

@evio no tak to mas super....ale ja som to cakala....lebo mam straasne suchu pokozku....no ale co s tym narobim... 😉
jeeeeeeeeeeej zlatucky je

evio
30. nov 2010

@majjka0806 ja som tiez myslela ze sa mi narobia a bola som prekvapena nic nemam

evio
30. nov 2010

@majjka0806 a neboj casom ti vyblednu a nebude to az take zle to len teraz kym je to este cerstve

ameanda
30. nov 2010

@majjka0806
ja som sa kremovala vo velkom a asi to malo vyznam
tiez nemam strie 🙂
ale urcite je to vela o pokozke a genetike

@evio
podareny je malicky, pri zbeznom pohlade, som myslela, ze sedi 🙂

evio
30. nov 2010

@ameanda no on uz od vcera sam vydrzi chvilku sediet a potom sa zvali 🙂

evio