Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@majjka0806 no ja nastastie strie na bruchu nemam..ale na zadku a stehnach ich mam pozehnane..ale nie take tie cerstve, sa aj divim, ked furt priberam, ze sa mi nerobia 🙄
@ameanda namrazene nemam nic..odsala som predtym, ale len malicko na skusku..len nejakych 40ml najprv, ked som videla, ze tolko zdaleka neda, tak potom len 25ml...takze plnu davku tych 150ml co je na krabici neviem ci by som riskla odsat a potom jej to nebude chutit, tak by som sa bala, ze jej nebude moje mliecko potom uz stacit..
@ameanda ja davam tiez UM...
@mici111 no ja to mixujem len s ponornym a pohoda, ak najdem potom v tanieriku trosku vacsi kus, tak to este popucim lyzickou.
@ameanda hej, kasu davam vzdy s umelym a inak kojim. 🙂 uz som aj rozmyslala, ze skusim s MM, ale bojim sa odsat lebo mam pocit, ze nemam vela mlieka a to by ma len potom trapilo, ze mala je urcite hladna a sekla by som s kojenim uplne. ale jej to s UM chuti, tak neriesim...
Ahojte baby, ja sa pripajam k tym , co ospravedlnuju cvicenie kojenim, tiez mam este sest kil navyse a neviem s nimi nic robit, ale mala by som 😅 len doma sa mi cvici nechce a ked mam trochu casu, za maly sa bavi sam, tak si radsej sadnem a vegetim 😀. Inac je to pravda, ze ked sa koji, tak sa nema moc cvicit?
hm, inak baby..s tym chudnutim..ja ze dnes nebudem vecerat..no prrrrd makovy 😠 reku, dam si zeleninovu polievku, ved sama zelenina, pohoda, nie? bola som hladna..no to som nemala robit, po polievke isli dva chlebiky s masielkom, potom stvrtka studentskej pecate a teraz tlacim chrumky..a uz mi je spatno 😠

kocky, ktore kupujete nemliecne kase, davate do nich MM alebo UM?