icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
30. nov 2010

kocky, ktore kupujete nemliecne kase, davate do nich MM alebo UM?

evio
30. nov 2010

@ameanda ja robim do um

angie267
30. nov 2010

@mojalili rozkosne dievcatko 😀

ellysa
30. nov 2010

@mici111 a mali v PP už aj kolekciu 2011?

mici111
30. nov 2010

@mojalili
@ameanda
@zojec no s tym cvicenim je to hruuza 😠 vcera som sa zastavila v praci, bola oslava a kolegyna mi kuka na brucho a hovori, ze som sa nejako rozrastla..a fakt..ja len priberam a priberam.. 😠 a tiez sa "ospravedlnujem" ze sak cvicit nemozem, lebo kojim..ale budem musiet zacat..

mici111
30. nov 2010

@ellysa hmm moja, tak to netusim 😅 to ma nenapadlo ma spytat sa 😕

ellysa
30. nov 2010

@mici111 som zvedavá mal by tam byť switch so spojenou rúčkou a nezdvojenými kolesami

mici111
30. nov 2010

@riska to to presne to 😀 este absolvujem vianočné obžerstvo a asi pojdem na to ..

mici111
30. nov 2010

@majjka0806 no ja nastastie strie na bruchu nemam..ale na zadku a stehnach ich mam pozehnane..ale nie take tie cerstve, sa aj divim, ked furt priberam, ze sa mi nerobia 🙄

mici111
30. nov 2010

@ameanda ja davam nemliecnu kasu do MM, ale robila som to len dvakrat, velky uspech kasa zatial nemala..tak to odkladam na neskor..

riska
30. nov 2010

@mici111 a mrkvička ako?

mici111
30. nov 2010

@riska no dnes sme mali mrkvu uz 3 den po sebe a nejaky uspech tiez nezaznamenala..no neviem..uvidime, zajtra pridam uz aj zemiacik..a to som si isla nohy dolamat do billy ze kupim malej princeznej bio mrkvu.. a jak mi ju "ofrflala".. ☹

bealondyn
30. nov 2010

@ameanda ja davam kasu s UM okolo 6 vecer a ona sa potom este pred spanim koji 😉

riska
30. nov 2010

@mici111, neboooj, ono jej to časom zachutí, musíš byť trpezlivá, ved doteraz pila len tvoje mliečko 😉

ameanda
30. nov 2010

@mici111
tak to tu od noveho roka mozeme zalozit klub zhadzujucich nielen vianocne kilecka 🙂

mici111
30. nov 2010

@riska no dufam ☹ ale teda za mojim cicikom sa ide potrhat 😀 😀 😵 😵 ked ju dam do polohy lezmo ze sa jasime, tak uz otvara pusinu ako vrabcek a hlada aj ked nie je hladna 😀

bealondyn
30. nov 2010

@mici111 ani mne mala najprv mrkvu nechcela, potom ju zapekalo a teraz jej uz chuti, vzdy som tyzden pockala a skusila znova. 🙂 a ani brokolicu predtym nechcela a dnes sa po nech len tak zaprasilo. skus aj karfiol, ten jej tiez velmi chuti. 😉

ameanda
30. nov 2010

@mici111
mas namrazene alebo odsavas tesne pred?

riska
30. nov 2010

@mici111, viem si predstaviť 😀 🙂 😀

mici111
30. nov 2010

@bealondyn no zajtra pridam zemiak a potom o tie dalsie tri dni teda skusim karfiol..vy to baby mixujete? lebo tym ponornym mixerom mi to mixlo na take celkom velke kusky...tak som to pracne pasirovala cez sitko..ale priznam sa, aj zemiak aj mrkvu sa mi tak robit nechce 😖

ameanda
30. nov 2010

@bealondyn
a my o siestej uz takmer spime 🙂
ja budem asi kasickovat o stvrtej
takze kombinujes aj UM aj MM? teda mam na mysli, ze prikrmy davas s UM popri tom aj kojis?

mici111
30. nov 2010

@ameanda namrazene nemam nic..odsala som predtym, ale len malicko na skusku..len nejakych 40ml najprv, ked som videla, ze tolko zdaleka neda, tak potom len 25ml...takze plnu davku tych 150ml co je na krabici neviem ci by som riskla odsat a potom jej to nebude chutit, tak by som sa bala, ze jej nebude moje mliecko potom uz stacit..

kucierka24
30. nov 2010

@ameanda ja davam tiez UM...

ameanda
30. nov 2010

@mici111
dakujem, vyskusam aj ja 🙂

bealondyn
30. nov 2010

@mici111 no ja to mixujem len s ponornym a pohoda, ak najdem potom v tanieriku trosku vacsi kus, tak to este popucim lyzickou.

@ameanda hej, kasu davam vzdy s umelym a inak kojim. 🙂 uz som aj rozmyslala, ze skusim s MM, ale bojim sa odsat lebo mam pocit, ze nemam vela mlieka a to by ma len potom trapilo, ze mala je urcite hladna a sekla by som s kojenim uplne. ale jej to s UM chuti, tak neriesim...

bealondyn
30. nov 2010

@mici111 inak ja tu zeleninku malej naparujem a vzdy o 5 alebo 10 minut dlhsie ako by sa malo, takze je to uplne makkucke a potom to aj ponorny mixer zvlada 🙂

mici111
30. nov 2010

@bealondyn ja presne tak isto s tym odsavanim..ale tak ja som zatial davala kasu iba na skusku..takze som nepotrebovala nejako vela odsat..ak by som presla na kasu uz ako normalne plne jedlo vecer, tak by som asi kupila uz mliecnu, tu co sa zaraba s vodou..

mici111
30. nov 2010

@bealondyn hmm, len ja neparim, ale normalne varim vo vode..ako to naparujes? nemam parny hrniec a kupovat nebudem..

kiculka
30. nov 2010

Ahojte baby, ja sa pripajam k tym , co ospravedlnuju cvicenie kojenim, tiez mam este sest kil navyse a neviem s nimi nic robit, ale mala by som 😅 len doma sa mi cvici nechce a ked mam trochu casu, za maly sa bavi sam, tak si radsej sadnem a vegetim 😀. Inac je to pravda, ze ked sa koji, tak sa nema moc cvicit?

mici111
30. nov 2010

hm, inak baby..s tym chudnutim..ja ze dnes nebudem vecerat..no prrrrd makovy 😠 reku, dam si zeleninovu polievku, ved sama zelenina, pohoda, nie? bola som hladna..no to som nemala robit, po polievke isli dva chlebiky s masielkom, potom stvrtka studentskej pecate a teraz tlacim chrumky..a uz mi je spatno 😠