Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@stelika dakujem 😉 no snazila som sa, dufam ze sa budu teskat 😉
@deniskateniska keby som bola na ich mieste tak s tomu veeeelmi potesim fakt je to nadhera sikulka 🙂
@deniskateniska kraasne pohladnice 🙂 ja som dala urobit nastenny kalendar 🙂
Ahojte, tak my sme doma z VIedne, bolo to strašné, ľudí na mrte, dúfam, že to tak skoro neabsolvujem, trhy v Targu sú nič 😒 , ale máme stoličku, baby neuveríte ale po mesiaci chodenia skúšania, hľadanie sme nakoniec kúpili tú najlacnejšiu v ikei, jednoducho sa tam malej páči, skúsili sme ju tam v reštike a zobrali sme ju, že nateraz stačí, je malá, nezabere miesto a možno neskôr jej kúpime tripp trapp, idem dočítať
som chcela pridať foto ale vôbec to nejde ☹ idem dať na FB
@ellysa sikovna malinka... 🙂 ja som inak tiez chcela tuto, ale ked bol svagor v ikei, tak ju akurat mali vypredanu.. 🙂 ale velmi som spokojna s tou co mame.. mala tam krasne sedi, a je super, ze sa da krasne zasunut za stol, cize aj ked my jeme, tak je stale s nami 😉 ale tu ikeacku dam kupit k nasim.. ak tam nahodou niekto bude mat cestu.. 😉 do kolko kg je?
@ellysa ta stolicka vyzera v pohode. ja som ju kukala v ikei ked som este bola len na zaciatku tehulkovania.. a to som nechcela kupovat... 🙂 inak som dnes poriadne zmorena.. boli sme s malou na mikulasovi.. to bola ale drina 😀 😀 3 hodiny ju nosit a 60 deti tam pobehovalo..ale jej sa zjavne veeeeelmi pacilo.. 🙂 ani certa sa nebala
@zojec Barborke želám všetko naj.... 🙂 ja už mám pokúpené všetky darčeky a skoro všetko som objednávala cez internet. Ja to tiež z duše neznášam ked je všade plno ľudí. A najhoršie to je tesne pred Vianocami , ked potrebujem niečo súrne z obchodu. Tí ľudia nakupujú také množstvá potravín ako by mala ísť vojna. 😠 a to sú obchody zavreté tuším len 2 dni
a ja by som chcela na vianoce vacsie auto 😀 ze napisem jeziskovi? mozno mi donesie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a aj mne drobček stále nádchuje, aj teraz chrčí v postieľke prehadzuje sa, ja si želám len aby bola zdravučká, láska moja ☹
@zojec Všetko najlepšie Barborke 😵
Ahojte kočky, podobne ako vy sme na tom @ellysa , Danko ma hrozne sople, vcera v noci dokonca spal 2x v sportovom kociku....doma mam roztiahnute JANE POWERTRACK, co je na lezato ale jemne zdvihnute, aby mu tie sopliky stekali dole a dobre sa tam aj DAnko citil. Pri LILI to mam odskusane...
Ta dnes prisla od mojich rodicov po 2 dnoch, stale kasle ako hrniec a chrapci....tak som jej dala CIBULU NA CHODIDLA....UVIDIME, CO BUDE....
Kočky, ja som dnes dostala prvykrat kramy..... ☹ ☹ ☹ ☹ Danko mi odmieta prsnik, kde je viac mliecka a vzdy ten preferoval....moze to byt tym? Vcera v noci som musela aj odsavat, menej pije... 😒
Vcera bola o trosicku lepsia noc, az na to zatekanie soplov, ach jaj.... ☹ ☹ ☹
Navyse nam zacali v byte vsetky rohy plesniviet, kde su plasove okna a aj v roznej izbe.....strasne sa citim....už nech sme na rodinnom dome.

@deniskateniska velmi pekne 🙂 myslím, že to bude pre nich najkrajší darček