icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

stelika
4. dec 2010

@deniskateniska velmi pekne 🙂 myslím, že to bude pre nich najkrajší darček

deniskateniska
4. dec 2010

@stelika dakujem 😉 no snazila som sa, dufam ze sa budu teskat 😉

stelika
4. dec 2010

@deniskateniska keby som bola na ich mieste tak s tomu veeeelmi potesim fakt je to nadhera sikulka 🙂

mici111
4. dec 2010

@deniskateniska kraasne pohladnice 🙂 ja som dala urobit nastenny kalendar 🙂

ellysa
4. dec 2010

Ahojte, tak my sme doma z VIedne, bolo to strašné, ľudí na mrte, dúfam, že to tak skoro neabsolvujem, trhy v Targu sú nič 😒 , ale máme stoličku, baby neuveríte ale po mesiaci chodenia skúšania, hľadanie sme nakoniec kúpili tú najlacnejšiu v ikei, jednoducho sa tam malej páči, skúsili sme ju tam v reštike a zobrali sme ju, že nateraz stačí, je malá, nezabere miesto a možno neskôr jej kúpime tripp trapp, idem dočítať

ellysa
4. dec 2010

som chcela pridať foto ale vôbec to nejde ☹ idem dať na FB

mici111
4. dec 2010

@ellysa paraada, vidno, ze Oliv je spokojna so stolickou 😀 😀 😀 a vy ste spekulovali, ze aku 🙂

ellysa
4. dec 2010

@mici111 no by som neverila, že najlepšie jej sadne táto 🙂 ako dobrá by bola aj nejaká pekná plastová, ale nám sa už fakt do nášho bytíku nič väčšie nezmestí

zojec
4. dec 2010

@ellysa sikovna malinka... 🙂 ja som inak tiez chcela tuto, ale ked bol svagor v ikei, tak ju akurat mali vypredanu.. 🙂 ale velmi som spokojna s tou co mame.. mala tam krasne sedi, a je super, ze sa da krasne zasunut za stol, cize aj ked my jeme, tak je stale s nami 😉 ale tu ikeacku dam kupit k nasim.. ak tam nahodou niekto bude mat cestu.. 😉 do kolko kg je?

mici111
4. dec 2010

@ellysa a co ste boli vo viedni na weinachtsmarkt? 😀 ci na nakupoch?

bealondyn
4. dec 2010

@zojec Barborke vsetko najlepsie k meninkam 😵

ellysa
4. dec 2010

@zojec no to netuším do koľko je kg, ale my asi neskôr kúpime tú drevenú tripp trapp, len v tej baby verzii sa nám vôbec nepáčila, malá tam plakala
@mici111 nie nie v SCS, boli sme len v troch obchodoch a zabili celý deň parkovaním a predieraním sa medzi ľuďmi, už je to o držku

ellysa
4. dec 2010

@zojec pozerala som to aj na stránke, ani tam to nie je ale videla som v nej dnes sedieť také už väčšie dievčatko, možno aj dva roky malo, neviem a ten pultík sa dá odobrať

zojec
4. dec 2010

@bealondyn dakujeme.. 🙂 akoze ist na nakupy pred vianocami to bude o drzku asi vsade, aspon ze uz vymyselai online nakupy.. 🙂 🙂 🙂

ellysa
4. dec 2010

@zojec no mi povedz ja si mám ísť zajtra vybrať daček na narodky a ani sa mi nechce a ani neviem, čo by som tak chcela 🙂
joj a kúpila som malej na mikuláša ten sieťkový cumel

zojec
4. dec 2010

@ellysa ta stolicka vyzera v pohode. ja som ju kukala v ikei ked som este bola len na zaciatku tehulkovania.. a to som nechcela kupovat... 🙂 inak som dnes poriadne zmorena.. boli sme s malou na mikulasovi.. to bola ale drina 😀 😀 3 hodiny ju nosit a 60 deti tam pobehovalo..ale jej sa zjavne veeeeelmi pacilo.. 🙂 ani certa sa nebala

zojec
4. dec 2010

@ellysa juj.. no to ja viem co by som chcela. ale neviem kto by sa nasiel taky co by mi to kupil.. 😀 chcem odstavovac a pekarnicku 😉

ellysa
4. dec 2010

@zojec no pekáreň mám a odšťavovač mi môj nekúpi lebo to už by som si ho musela dať do postele, ale tak niečo do zajtra vymyslím, ale nejaká voňavka, parfum alebo handry ma nelákajú aj tak stále nosím to isté, šperky obrúčku a snubný a voňavky mám 3

tintinka1
4. dec 2010

@zojec Barborke želám všetko naj.... 🙂 ja už mám pokúpené všetky darčeky a skoro všetko som objednávala cez internet. Ja to tiež z duše neznášam ked je všade plno ľudí. A najhoršie to je tesne pred Vianocami , ked potrebujem niečo súrne z obchodu. Tí ľudia nakupujú také množstvá potravín ako by mala ísť vojna. 😠 a to sú obchody zavreté tuším len 2 dni

mici111
4. dec 2010

dnes sme boli na navsteve u @lenocka84 a malej sa straaasne lubil ten hovoriaci psik od fishera..tak rozmyslam, ze kupi jezisko pod stromcek 😵

zojec
4. dec 2010

@mici111 ja som uz po nom tiez poskulovala.. 🙂 ten sa asi paci vsetkym detom

mici111
4. dec 2010

a ja by som chcela na vianoce vacsie auto 😀 ze napisem jeziskovi? mozno mi donesie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

weirdo
4. dec 2010

@bealondyn - Vianoce budu krasne, neboj 😵
@ellysa - Farmar? Najlepsia komedia! 😀

weirdo
4. dec 2010

@anjelicek - dakujem za radu 🙂

mici111
4. dec 2010

@weirdo ja som to dnes doobeda kuk..no fakt som sa davno tak nebavila 😀 😀 😀 a ta martina co uz vypadla 😀 😀 😀 ze pomoooooooooooooooooooooooc

weirdo
4. dec 2010

@mici111 - iq jej rodicov sa da zratat na prstoch mojich ruk 😀 😀 😀 😀 😀 😀
"Ani gatky jej nekupeu 😀"

ellysa
4. dec 2010

@mici111 ja chcem dom, napíšem aj ja

zojec
4. dec 2010

@tintinka1 dakujeme za gratulaciu 😉
@ellysa
@mici111 no skuste napisat, a potom ak donesie poslite adresu jeziska aj ja si vypytam 😀 aspon auto.. dom mi staci aky mam. 😉

zojec
4. dec 2010

@tintinka1 dakujeme za gratulaciu 😉
@ellysa
@mici111 no skuste napisat, a potom ak donesie poslite adresu jeziska aj ja si vypytam 😀 aspon auto.. dom mi staci aky mam. 😉

ellysa
4. dec 2010

a aj mne drobček stále nádchuje, aj teraz chrčí v postieľke prehadzuje sa, ja si želám len aby bola zdravučká, láska moja ☹

mojalili
4. dec 2010

@zojec Všetko najlepšie Barborke 😵

Ahojte kočky, podobne ako vy sme na tom @ellysa , Danko ma hrozne sople, vcera v noci dokonca spal 2x v sportovom kociku....doma mam roztiahnute JANE POWERTRACK, co je na lezato ale jemne zdvihnute, aby mu tie sopliky stekali dole a dobre sa tam aj DAnko citil. Pri LILI to mam odskusane...
Ta dnes prisla od mojich rodicov po 2 dnoch, stale kasle ako hrniec a chrapci....tak som jej dala CIBULU NA CHODIDLA....UVIDIME, CO BUDE....

Kočky, ja som dnes dostala prvykrat kramy..... ☹ ☹ ☹ ☹ Danko mi odmieta prsnik, kde je viac mliecka a vzdy ten preferoval....moze to byt tym? Vcera v noci som musela aj odsavat, menej pije... 😒

Vcera bola o trosicku lepsia noc, az na to zatekanie soplov, ach jaj.... ☹ ☹ ☹

Navyse nam zacali v byte vsetky rohy plesniviet, kde su plasove okna a aj v roznej izbe.....strasne sa citim....už nech sme na rodinnom dome.

mici111
4. dec 2010

@mojalili pocula som, ze kramy menia chut mliecka..ale mozno je to aj tymi zubkami nestastnymi..
inak s tymi plastovymi oknami, my mame strasne vlhko v byte odkedy zateplili barak a mame aj plastove okna..tak len cakam kedy aj nam zacne plesniviet 😠 😠 😠