icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
7. dec 2010

@ellysa my sme boli v nedelu na navsteve a mali tam ikea stolicku, dala som do nej malu, ale este to neusedi... ale tvoja olivka je uz trosku vacsia.. dievcata, je tu este dietatko co sa vobec nepretaca???? mojej sa to podarilo raz asi v piatok.. a odvtedy zas nic.. :(

sofinka2009
7. dec 2010

@takyna hlavne bodynka s dlhym kratkym mikinky teplaky atd. nejak nam je vsetko kratke 🙂 asi sa nam scvrkava v pracke.bundy su nam velke aj tu musime nejaku zohnat a aj nejaky teplucky overal najradsej by som hnedy s uskami nech nam ladi k ciapke.

ellysa
7. dec 2010

inak ja nechápem prečo že ovocie je sladké jablko a marhula sú kyslé, jedine tak hruška a banán ale naozaj kopec zeleniny má sladšiu chuť

takyna
7. dec 2010

@ellysa musela byť zlatučká 🙂

ameanda
7. dec 2010

@takyna
aj ja sa obhliadam po stolickach, ale este nemam vybratu
akurat co tu baby davali rozne odkazy, tak mam pokukane...

mici111
7. dec 2010

@deniskateniska no ja mam kocik na ten isty styl co atlantic espiro aj v tej istej cenovej relacii..ja som to vymyslela, odstahujem sa tam, kde nesnezi a hotofka 😀 😀 😀

takyna
7. dec 2010

@sofinka2009 ja som aj z tejto stranky uz objednavala a bola som spokojna www.detske-oblecenie.eu, neviem ci sa ti tam daco bude zdat pokukaj 🙂

sofinka2009
7. dec 2010

@takyna dakujem pokukam 🙂

takyna
7. dec 2010

@mici111 ani nam nevyhovuje sneh pre kocik, my mame Synchro sport Neonato, bohovska skladacka do auta a nakupnych centier, super sportak, ale nie do zimy , na zimu sa kocikujeme zatial v pozicanom Quinny 🙂

ellysa
7. dec 2010

@mici111 a potom by si si vybrala ktorý? 😉

mici111
7. dec 2010

@ellysa
@zojec no mne da na prikrme max. 60ml to je najviac co doteraz dala..ale tak hadam sa rozpapa 🙂

lenocka84
7. dec 2010

@mici111 pevne verim ze ten sneh by za tebou prisiel vsade 😀 😀 😀 😀 😀

takyna
7. dec 2010

@mici111 aj my max. zatial 60tku davame 🙂

riska
7. dec 2010

@ellysa, tak, tak, ja som ovocie dala až po 3 tt, lebo som sa bála...a zeleninu v pohode láduje dalej 🙂 inak dnes som pridala do jablčkovej výživy ovsené vločky - tak už sme skúsili aj lepok 😎

mici111
7. dec 2010

@deniskateniska uz som sa aj ja pytala, ze odkedy ovocie..my sme este nemali..asi poskusam vsetku zeleninu co ma napadne a potom skusit dat napr. jablcko alebo banan..

riska
7. dec 2010

@mici111, a už vam chuti?

takyna
7. dec 2010

inak mala ma rada zo zeleniny, hlavne mrkvu, a ovocie, jablko , a hruska 🙂

mici111
7. dec 2010

@riska no najviac nam chuti cukina..zajtra ideme skusit brokolicu 🙂
@ellysa no neviem, ktory si nakoniec vyberiem..zatial asi zostavam na tej alternative, ze si nechavam tento co mam a kupim pp sí na leto..ale do jari daleko, bohvie co mi sadne na nos a do ktoreho kociku sa zblaznim 😀 😀 😀

riska
7. dec 2010

@mici111, a určite jej bude chutiť aj tekvica...tá je tiež sladučkááá 🙂 inak konečne som dnes objednala stoličku

deniskateniska
7. dec 2010

@ameanda ved preto ze viem ze mrkvicka mu chutila a ta je sladsia a ostatneho moc nespapa, tak asi to neham zatial tak... ale u mojej maminy mal mrkvicka + zemiacik + jablcko tak to spackal riadne 😀 😀
@chani mne este doky nevravela len ze polievocky tak neviem asi fakt az od polroka hned 27 ideme na poradnu tak som zvedava co povie..
@riska asi neham na neskorsie.. mozno mu potom bude viac chutit s inou kombinaciou 😉

deniskateniska
7. dec 2010

@mici111 ved ja uz moc moznosti nemam teda napadov 😅 musim ist do tesca len som chora a neviem co tam budu take cerstvejsie mat 😉
no inak dobry napad daj potom vediet kde sisa prestahovala pojdem aj ja 😀 😀

takyna
7. dec 2010

@riska a aku?

evio
7. dec 2010

@mici111 diky aj som si myslela ked som videla tu cenu vsak co by som aj za tie peniaze chcela vsak? 😀 😀 no musim nieco pokukat ale neviem,uz som pozerala aj u nas v obchodaku ale nie som pre nic konkretne rozhodnuta

ellysa
7. dec 2010

@riska akúúúúúúúú 😉

zojec
7. dec 2010

@sofinka2009 inak vela aj novych veci najdes na mimibazar.sk 😉

evio
7. dec 2010

http://www.bambinoworld.at/de/kombi-jogger-trag...
babulky vie niekto poradit ci je tento dobry,samozrejme uz ako sportak len

sofinka2009
7. dec 2010

@zojec kukam kukam neviem co mu povyberat 🙂

riska
7. dec 2010

http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
takú, čo nam poradila babulina a už ju má aj mici 🙂

takyna
7. dec 2010

@riska krásna je 🙂

mici111
7. dec 2010

baby, kuknite, jak teraz mala zaspala...natlacila sa navrch a do rohu postielky.. 😀 a skusali sme novu autosedacku, ale este je nam velka..