Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@takyna hlavne bodynka s dlhym kratkym mikinky teplaky atd. nejak nam je vsetko kratke 🙂 asi sa nam scvrkava v pracke.bundy su nam velke aj tu musime nejaku zohnat a aj nejaky teplucky overal najradsej by som hnedy s uskami nech nam ladi k ciapke.
inak ja nechápem prečo že ovocie je sladké jablko a marhula sú kyslé, jedine tak hruška a banán ale naozaj kopec zeleniny má sladšiu chuť
@deniskateniska no ja mam kocik na ten isty styl co atlantic espiro aj v tej istej cenovej relacii..ja som to vymyslela, odstahujem sa tam, kde nesnezi a hotofka 😀 😀 😀
@sofinka2009 ja som aj z tejto stranky uz objednavala a bola som spokojna www.detske-oblecenie.eu, neviem ci sa ti tam daco bude zdat pokukaj 🙂
@takyna dakujem pokukam 🙂
@deniskateniska uz som sa aj ja pytala, ze odkedy ovocie..my sme este nemali..asi poskusam vsetku zeleninu co ma napadne a potom skusit dat napr. jablcko alebo banan..
inak mala ma rada zo zeleniny, hlavne mrkvu, a ovocie, jablko , a hruska 🙂
@ameanda ved preto ze viem ze mrkvicka mu chutila a ta je sladsia a ostatneho moc nespapa, tak asi to neham zatial tak... ale u mojej maminy mal mrkvicka + zemiacik + jablcko tak to spackal riadne 😀 😀
@chani mne este doky nevravela len ze polievocky tak neviem asi fakt az od polroka hned 27 ideme na poradnu tak som zvedava co povie..
@riska asi neham na neskorsie.. mozno mu potom bude viac chutit s inou kombinaciou 😉
@mici111 ved ja uz moc moznosti nemam teda napadov 😅 musim ist do tesca len som chora a neviem co tam budu take cerstvejsie mat 😉
no inak dobry napad daj potom vediet kde sisa prestahovala pojdem aj ja 😀 😀
@sofinka2009 inak vela aj novych veci najdes na mimibazar.sk 😉
http://www.bambinoworld.at/de/kombi-jogger-trag...
babulky vie niekto poradit ci je tento dobry,samozrejme uz ako sportak len
@zojec kukam kukam neviem co mu povyberat 🙂
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
takú, čo nam poradila babulina a už ju má aj mici 🙂

@ellysa my sme boli v nedelu na navsteve a mali tam ikea stolicku, dala som do nej malu, ale este to neusedi... ale tvoja olivka je uz trosku vacsia.. dievcata, je tu este dietatko co sa vobec nepretaca???? mojej sa to podarilo raz asi v piatok.. a odvtedy zas nic.. :(