icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
7. dec 2010

@mici111, aj ninka tak spáva 😀

zojec
7. dec 2010

@evio kocik vyzera podobne ako quuinny speedy 😉 vyzera celkom dobre, ale treba vycitat perovanie, a zda sa mi trosku velky poskladany...

zojec
7. dec 2010

@mici111 xi xi ako maly psicek.. taky v klbku.. 😉 moja spava zasadne na chrbte.. od narodenia.. vobec nemeni polohy.. aj som ju polohovala na bok, vzdy sa zosunula na chrbat.. ani sa nepretaca.. ach divne to ja mam deculo 😉

takyna
7. dec 2010

@mici111 podarena je 🙂

mici111
7. dec 2010

@riska my ju uz vo velkom pouzivame a dnes ju testol aj @lenocka84 synator Patko 😀 dnes boli na navsteve, fotodokumentacia, ako silno citali noviny 😀

riska
7. dec 2010

@zojec, neboj, ona ťa prekvapí a zrazu začne chodiť 😀

evio
7. dec 2010

@zojec dik aj sa mi paci a ked je zlozeny je mensi ako nas tak to by nam do punta v poho voslo tak nad nim rozmyslam len neviem ci je dobry tak sa pytam ci niekto o nom nieco nevie 🙂

riska
7. dec 2010

jeeej, akí zlatí 😉

ellysa
7. dec 2010

@mici111 xixi frajeri 😀 , tú knižku žerie aj Oliv

takyna
7. dec 2010

@ellysa a to mate s kade tu knizku?,

zojec
7. dec 2010

@ellysa to je ktora?

ellysa
7. dec 2010

@zojec
@takyna fisher price "učime sa riekanky", zaručene zaberá aj pri najväčšom záchvate revu aj pri chorobe

lenocka84
7. dec 2010

@mici111 nooo mica porusenie autorskych prav, takzy trest 😀 😀 😀 😀 😀

takyna
7. dec 2010

@ellysa idem pokukat po nete, lebo mala strasne rada obzera obrazky v knihach 🙂

riska
7. dec 2010

baby, ja som tu tušim jediná, ktorej dieťa nemá hračky fisher price 🙂 pri tých príšerných cenách mi na nich strašne vadí to, že su z činy 😠 som zvedava, kolko ešte budem odolávať

mici111
7. dec 2010

@lenocka84 hmm, akych autorskych prav? 😕 ja som len blondyyna, nechaapeem 😀 ze som dala fotku Patka bez schvalenia?? ci?? 😀

zojec
7. dec 2010

@ellysa som si myslela.. uz som ju pozerala.. len sa neviem nejak rozhodnut.. 😀 inak ked este objdenam z netu, dojde do vianoc? lebo uz som si vsimla ze balicky zacinaju meskat.. den dva.. ☹

mici111
7. dec 2010

@riska my mame sice hracky fisher price, ale tusim vacsinu sme podostavali, len minimum som kupila 😀 😀 😀 mne sa strasne pacia lamaze hracky, ale tie su tiez nehorazne drahe..ale maju pekne farby 🙂 a su v podstate stale o tom istom - same "plysaky"..

zojec
7. dec 2010

@riska ja som mojej malej este sama nekupila ani jednu hracku.. vsetky dostala... aj fisher price.. 🙂 no myslim si, ze casom u vas objavi aj made in china medzi hrackami.. asi sa tomu nevyhneme 😒 aj ked tiez nie som zastanca.. no co uz, vsetko sa uz pomaly bude vyrabat prave tam...

zojec
7. dec 2010

@mici111 inak mici mas pravdu, tiez sa mi velmi pacia lamaze, mame dve.. a uz viac sa mi zda zbytocne kupovat, lebo su v podste o tom istom, a mala to aj tak nerozlisi... ci je to levik, alebo zirafka.. tie kruzky, a sustanie, je v podstate vsade to iste, a ked to uz bude vediet rozlisovat, tak uz ju predpokladam nebudu zaujimat.. celkom pekne su aj hracky playgro.. 😉

lenocka84
7. dec 2010

@mici111 a ze blondinka 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

riska
7. dec 2010

@zojec, to mi je úplne jasné, že sa tomu nevyhneme...bud v čine alebo v turecku, polsku... 😒 ale zatial statočne odolavam, ked vidim, že sa zahrá s hocijakou blbosťou 🙂

riska
7. dec 2010

toto je tiež zaujímavé : http://www.vnimavehracky.sk/

mici111
7. dec 2010

@riska tito maju stanok na vianocnych trhoch na hlavnom namesti..tak tam mozes v piatok kuk nazivo 🙂

zojec
7. dec 2010

@riska jeeeeeeeeeej krasne.. 🙂 ta ruzova princezna a tie odrazadla su super 😉

mici111
7. dec 2010

babyyyyy, mna zasa zacina boliet ten zub, co ma bolel..ja sa obavam, ci mi ho uz nevytrhnuu..ja budem strbavaaaaaaaaa 😢 😢 😢

zojec
7. dec 2010

@mici111 das si spravit korunku.. 😉 inak ja som nebola u zubara cele tehotenstvo ani po porode.. :( a citim ze by som uz mala ist.. ale nemam kde nechat malu.. :( som zvedava kolko tam zas necham.. kedze mam uplne sukromneho zubara.. :(

mici111
7. dec 2010

@zojec no ved aj to..tiez mam uplne sukromneho zubara..naposledy ze 75 evri, potom 55 evri a bohvie kolko teraz.. 😠 ja nechcem korunkuuuu ☹ ☹ ☹ ja chcem svoje žubyyyy ☹ ☹ ☹

bzucinka2
7. dec 2010

oki, vsak som mu ho este nedala 🙂 ale ste sa do mna pustili 😀

zojec
7. dec 2010

@mici111 ja som bola pred tehu s kazom na patke a odisla som bez zubu, lebo pri vrtani sa jej cely polamal.. :( do mesiaca som mala korunku a bola som o 450€ lahsia... teraz by som taku palku asi nerozchodila.. 😒