icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
9. dec 2010

@chani my sme mali vcera prvykrat brokolicu so zemiakom a to jej chuti najviac co zatial mala..dala 80 ml 😵

chani
9. dec 2010

@takyna ja vzdy urobim max 80-90 ml a zostane tak max 20 a to dojem ja, do druheho dna nenachavam, radsej nech ma cerstve preferujem 🙂

zojec
9. dec 2010

@mici111 aj moja lubi zemiak s hocicim, ale najviac ked je tam aj mrkva.. dnes mala spenat, zemiak a brokoli 🙂

chani
9. dec 2010

@mici111 skusim tam dat namiesto mrkvy zemiak zajtra, mozno to nude lepcie 🙂

lenocka84
9. dec 2010

my sme dnes mali kuracie masko dusene na hrasku, hrasok potom pomixovany na omacku, zahusteny mliekom a mukou, jemne a k tomu cestoviny
mnaaaaam, uz to mal aj s mrkvou, a obidva sposoby sa mu pacia

hori
9. dec 2010

@lenocka84 no to uz je teda ine menu... 🙂 a kuracinku davas ktoru cast? Kridelka?

majjka0806
9. dec 2010

Baby a nas maly ma rad zeleninku vsetku a este ked je s maskom....:D nemame s tym problem..klop klop klop...len co mu nejak neberie je ovocie, ale uz sa nam to polepsilo :D

lenocka84
9. dec 2010

@hori nie kuracinku mame prsia, domace

ellysa
9. dec 2010

baby moja si práve sama rozbalila tlakomer a ja len počúvam, že čo vrčí a ona ho zapla a teraz sa pokúša zjesš kábel z počítača 😅

ellysa
9. dec 2010

@lenocka84 a akým mliekom si to zahustila, normálnym kravským?

lenocka84
9. dec 2010

@ellysa ano, citala som ze kravske mlieko sa moze po 6m zaradit ale jedine ako sucast jedla, v malom mnozstve, co u nas cini cca 50ml na cely pokrm, a samozrejme sledovat ci niesu nejake zmeny

deniskateniska
9. dec 2010

@ellysa 😀 😀 😀 😀 nas dnes zacal papat odsavacku do nosteka, odsavanie soplikov je teda zazitok riadny 😀 😀 😀

bealondyn
9. dec 2010

@takyna ja tiez nechavam do druheho dna ak necha viac, ale casto sa to nestava. 😀

ellysa
9. dec 2010

@lenocka84 no inak, to by som si aj ja dala 😉
včera v bez servítky varili takú zaujímavú hráškovú polievku asi skúsim v sobotu

lenocka84
9. dec 2010

@ellysa jj ta sa aj mne pacila, asi teiez skusim
ale nie v sobotu, lebo to by som experimentovala

mici111@ cica co chces v sobotu jest? alebo je nieco co vyslovene nejes? kvoli malej
ze co na obed

deniskateniska
9. dec 2010

baby ako meriate kolko drobci zjedli? to naco? ja som ani mliecko som nevedela kolko spapka, akosi to nehavam na prirodu 😅 🙂

ellysa
9. dec 2010

@deniskateniska ja to viem kvôli tomu, že papá z toho via pohárika od avent a tam je odmerka, inak ma to tiež veľmi netrápi

chani
9. dec 2010

@deniskateniska aj my papme z poharika via od aventu preto viem 🙂

julinka2787
9. dec 2010

@ellysa ja tiež kŕmim z avenťáka, takže tiež podľa stupnice...

lenocka84
9. dec 2010

jeeeej baby tie za chvilu odlozite a budete merat ako my
2 polievkove lyzice cestovin, 2 naberacky omacky s maskom 😀 😀 😀

julinka2787
9. dec 2010

@lenocka84 myslíš? tatianka spapá tak maximálne 100-110 ml a to prikrmujeme už mesiac... 😅

lenocka84
9. dec 2010

@julinka2787 neboooj vsetko pride a ma svojcas
my sa krmime uz 4.mesiac tak to je ine

deniskateniska
9. dec 2010

@ellysa
@chani no tak ja to zmixujem v nadobe je tam sice odmerka ale nikdy ma nenapadlo na to pozerat a potom si to dam do salky a tak papkame 😉
dnes bolo take hnusne pocasie, rano lialo totalne, fukal vietor co fukal dul ako divy slahalo nam na okna riadne aj na stranach co su pod strechou a za 5 mesiacov co sme tu som nezazila aby mi slahalo na okno 😅 bolo 5 stupnov a behom 10 minut snezilo bolo 0 stupnov a ta voda vsetka zamrzla, tak ocino nesiel ani do obchodiku kupit zeleninku tak sme malemu zemiacik s mrkvickou urobili ... to miluje najviac asi 😀 😀

zojec
9. dec 2010

och ide ma slak trafit... zacala mi smrdiet pracka.. 😠 😠 uz som ju pustila naprazdno s octom, vycistili sme filter a furt smrdi.. aspon ze pradlo nesmrdi, ale ten smrad mi pekne lezie na nervy 😠 😠 cela kupelna rozvoniava mam ju asi 2roky, spredu plnena whirlpoolka

miculienka
9. dec 2010

ahojte babule, tak konečne som objavila , že to tu funguje, 2 dni sa sem pokúšam dostať 😀
@julinka2787 - my tiež tal papkáme, 1 ten avent pohárik a dosť , niekedy ani to nezje všetko
@deniskateniska - tu tiež sype , deti sa už saňujú pod našim domom - bývame dole kopcom a hneď je bočná cestička - v momente sú tam a šmýkajú sa, potom keď ide človek peši, tak sa ide zabiť, pár raz som sa aj vytrepala

miculienka
9. dec 2010

@zojec - to je na figu , to už ani v záruke nebude , vždy sa všetko pokazí tesne po záruke, ktovie čo sa jej robí, a ako to smrdí ? po elektrike , spálené ? alebo inak

deniskateniska
9. dec 2010

@zojec ked sme byvali v parnici tak sme mali pracku od jednej zenskej vobec na nej nepravala bo bola slobodna mama teda sa rozviedla asi mesiac po porode tak potom byvala u mamy.... no a tu pracku chcela vyhodit tak sme si ju zobrali kym si kupime svoju.. no a ta strasne smrdela ako vravis pradlo nie ale smrdela.. tak sme vycistili ten filter a pomohlo to.. tak uvidis ci ked operies pradlo ci bude este pracka smrdiet 😉

deniskateniska
9. dec 2010

a ozaj asi nam idu dalsie zubky, sa mi zda ze horne jednotky bo mrnci stale nema este spuchnute dasienka ale v predu vidno ze su zuby pod dasienkom .. myslite ze pojdu? bo sme si mysleli ze ochorel odomna bo ma sopliky ale asi mu idu tie zuby a z toho to ma bo je neznesitelny stale place mrnci, noci mame hrozne vyvadza v noci ako naozaj chudak muz , bo ja spim v obyvacke aby som ich nebudila kaslom a nenakazila.. 😒 tak som zvedava dokedy bude taky bo neviem asi budeme cele dni vonku tam je kludny 😀 😀

hori
9. dec 2010

@deniskateniska no ja som taka perfekcionalistka, ja tie prikrmy normalne vazim... 🙂 navarim tak 600 g zeleniny a rozvazim to (momentalne tak po 100 g) do poharikov do mrazaka...
ja neviem, ale mam taky pocit, ze Luci by jedla, dokial by videla, ked vidi, ze je via poharik prazdny, tak si ho este neveriacky obzera ci tam ozaj este nieco nezostalo... tak musim na nu postupne, kazdy den o trocha viac...

deniskateniska
9. dec 2010

@hori hlavne ze pekne papka 😉