Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
my sme dnes mali kuracie masko dusene na hrasku, hrasok potom pomixovany na omacku, zahusteny mliekom a mukou, jemne a k tomu cestoviny
mnaaaaam, uz to mal aj s mrkvou, a obidva sposoby sa mu pacia
Baby a nas maly ma rad zeleninku vsetku a este ked je s maskom....:D nemame s tym problem..klop klop klop...len co mu nejak neberie je ovocie, ale uz sa nam to polepsilo :D
baby moja si práve sama rozbalila tlakomer a ja len počúvam, že čo vrčí a ona ho zapla a teraz sa pokúša zjesš kábel z počítača 😅
@ellysa 😀 😀 😀 😀 nas dnes zacal papat odsavacku do nosteka, odsavanie soplikov je teda zazitok riadny 😀 😀 😀
baby ako meriate kolko drobci zjedli? to naco? ja som ani mliecko som nevedela kolko spapka, akosi to nehavam na prirodu 😅 🙂
@deniskateniska ja to viem kvôli tomu, že papá z toho via pohárika od avent a tam je odmerka, inak ma to tiež veľmi netrápi
@deniskateniska aj my papme z poharika via od aventu preto viem 🙂
@ellysa ja tiež kŕmim z avenťáka, takže tiež podľa stupnice...
jeeeej baby tie za chvilu odlozite a budete merat ako my
2 polievkove lyzice cestovin, 2 naberacky omacky s maskom 😀 😀 😀
@lenocka84 myslíš? tatianka spapá tak maximálne 100-110 ml a to prikrmujeme už mesiac... 😅
@julinka2787 neboooj vsetko pride a ma svojcas
my sa krmime uz 4.mesiac tak to je ine
@ellysa
@chani no tak ja to zmixujem v nadobe je tam sice odmerka ale nikdy ma nenapadlo na to pozerat a potom si to dam do salky a tak papkame 😉
dnes bolo take hnusne pocasie, rano lialo totalne, fukal vietor co fukal dul ako divy slahalo nam na okna riadne aj na stranach co su pod strechou a za 5 mesiacov co sme tu som nezazila aby mi slahalo na okno 😅 bolo 5 stupnov a behom 10 minut snezilo bolo 0 stupnov a ta voda vsetka zamrzla, tak ocino nesiel ani do obchodiku kupit zeleninku tak sme malemu zemiacik s mrkvickou urobili ... to miluje najviac asi 😀 😀
och ide ma slak trafit... zacala mi smrdiet pracka.. 😠 😠 uz som ju pustila naprazdno s octom, vycistili sme filter a furt smrdi.. aspon ze pradlo nesmrdi, ale ten smrad mi pekne lezie na nervy 😠 😠 cela kupelna rozvoniava mam ju asi 2roky, spredu plnena whirlpoolka
ahojte babule, tak konečne som objavila , že to tu funguje, 2 dni sa sem pokúšam dostať 😀
@julinka2787 - my tiež tal papkáme, 1 ten avent pohárik a dosť , niekedy ani to nezje všetko
@deniskateniska - tu tiež sype , deti sa už saňujú pod našim domom - bývame dole kopcom a hneď je bočná cestička - v momente sú tam a šmýkajú sa, potom keď ide človek peši, tak sa ide zabiť, pár raz som sa aj vytrepala
@zojec - to je na figu , to už ani v záruke nebude , vždy sa všetko pokazí tesne po záruke, ktovie čo sa jej robí, a ako to smrdí ? po elektrike , spálené ? alebo inak
@zojec ked sme byvali v parnici tak sme mali pracku od jednej zenskej vobec na nej nepravala bo bola slobodna mama teda sa rozviedla asi mesiac po porode tak potom byvala u mamy.... no a tu pracku chcela vyhodit tak sme si ju zobrali kym si kupime svoju.. no a ta strasne smrdela ako vravis pradlo nie ale smrdela.. tak sme vycistili ten filter a pomohlo to.. tak uvidis ci ked operies pradlo ci bude este pracka smrdiet 😉
a ozaj asi nam idu dalsie zubky, sa mi zda ze horne jednotky bo mrnci stale nema este spuchnute dasienka ale v predu vidno ze su zuby pod dasienkom .. myslite ze pojdu? bo sme si mysleli ze ochorel odomna bo ma sopliky ale asi mu idu tie zuby a z toho to ma bo je neznesitelny stale place mrnci, noci mame hrozne vyvadza v noci ako naozaj chudak muz , bo ja spim v obyvacke aby som ich nebudila kaslom a nenakazila.. 😒 tak som zvedava dokedy bude taky bo neviem asi budeme cele dni vonku tam je kludny 😀 😀
@deniskateniska no ja som taka perfekcionalistka, ja tie prikrmy normalne vazim... 🙂 navarim tak 600 g zeleniny a rozvazim to (momentalne tak po 100 g) do poharikov do mrazaka...
ja neviem, ale mam taky pocit, ze Luci by jedla, dokial by videla, ked vidi, ze je via poharik prazdny, tak si ho este neveriacky obzera ci tam ozaj este nieco nezostalo... tak musim na nu postupne, kazdy den o trocha viac...
@hori hlavne ze pekne papka 😉

@chani my sme mali vcera prvykrat brokolicu so zemiakom a to jej chuti najviac co zatial mala..dala 80 ml 😵