icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
11. dec 2010

@mici111 niečo mi hovor sme šli do Parndorfu, ale nie do outletu, ale vedľa do potravín Merkur, tie sú super, majú tam všetko a išli sme hodinu a pol, plus kolóny nákupných maniakov (ani počasie ich neodradilo) teraz sme prišli.
A kúpila som ďalšie dolce gusto, také mini za 40 EUR v tom Merkure, tak malé ostane mne a väčšie dostanú naši na Vianoce

hori
11. dec 2010

@ellysa jaaaaj, tak to teda my este zubky v nedohladne... ani chyru ani slychu... 😉 tak si to zatial uzivam...

mici111
11. dec 2010

my sme sa zasa pohorsili..kedysi vstavala len raz v noci a teraz 3x..ide ma slak trafit..

mici111
11. dec 2010

@ellysa fasa, normalne ta cesta trva kolko? 10minut? max 15 nie? a to co su za maniakov, ktori sa aj v takomto pocasi vyberu na nakupy??? stavim sa, ze slovaci, nie? 😀 😀 😀

mici111
11. dec 2010

ja som krpani mojej objednala taketo cizmicky..ruzove ako inak 😀
http://www.majki.sk/product/flisove-cizmicky-na...

ellysa
11. dec 2010

@mici111 jej krásne čižmičky 😀 , No normálne to trvá tak polˇhoďku my to máme 27 km po dedinkách

miculienka
11. dec 2010

@ellysa
@bealondyn - no presne, preto som chcela vedieť koľko má rokov, tak už by sa jej dalo hádam tú hmlu spred očí odohnať, už je zrelá žena, hádam aj sama pocíti nejaké to materinské puto

miculienka
11. dec 2010

@mici111 - jéj, krásne 🙂

mici111
11. dec 2010

@ellysa jaaj, mne sa to preto zdalo tak kratko, lebo ja som sa vybrala rovno na dialnicu, comu som sa chcela vyhnut 😅 😅 😅

miculienka
11. dec 2010

nakukla som, že o čom točíte, ale idem zasa , malá sa zobudila, treba sa jej venovať 🙂 a aj hladná som 😝

mojalili
11. dec 2010

@ellysa my sme sa tiez celu noc budili s placom, ja uz nevladzem, ale aspon kilogrami idu dole...

Navyse po tydni flakania sa , sa mi rozbehli kramy, tak ma 2.den take silneeeee.. 😒 😖 😖 , ze radsej nejdem z domu. Oci ma bolia z nevyspatosti, ach jaj ☹ Dokedy to takto bude trvat....Vcra mi muz povedal, ze nech idem k doktorovi a nech mu skusi narezat dasno, aby zubky sli lepsie von.....skoro ma porazilo, ked som to pocula....chlap... 😠 😠 😠
@mici111 aj my mame pod stromcek tieto cizmicky v modrom, ale stali 8€.

julinka2787
11. dec 2010

@ellysa
@mici111
@hori my sa nebudíme v noci vôbec od nejakého dva a pol mesiaca. 😀 😅 možno pár nocí sa jej nepodarilo prespať, ale to keď bola chorá. inak spííííí ako anjelik, občas ju ráno dokonca budím na papu o 8.15 najneskôr. inak papá okolo ôsmej. a večer okolo 20.00 papá a potom hneď spinkať dávam. takže ja sa na neprespaté noci nemôžem sťažovať. 😝 😀 😅 ale neberte to ako provokáciu. 😀

mici111
11. dec 2010

@mojalili hiiiiiiiiiiiii a kde si ich kupila???? este mozem zrusit objednavku..ze aky rozdiel!!! 😠 😠 😠

mici111
11. dec 2010

@julinka2787 tak toto faakt zavidim 😝 😝 😝
kuk co som nasla, mohli dat viac obrazkov..
http://www.najmama.sk/clanok/225853/unikatne-za...

ellysa
11. dec 2010

@mojalili no oliv je cez deň celkom v pohode teda až na spanie a v noci sa často budí s plačom, ale ešte to nie je také úplne hrozné, a Dankovi nezaberá ani paracetamol?

deniskateniska
11. dec 2010

@mici111 u nas dnes bud nesnezi alebo opacny extrem raidna fujavica... tak sa to strieda... nasnezilo poriadne teda 😅 🙂

mojalili
11. dec 2010

@ellysa stranim sa dat mu PAralen, ine nezabera.....ale aj ked dam, tak nevidim rozdiel....uz len pocujem v noci, ze sa zacne prehadzovat, da sa na brucho a plac....takze moje spanie je 0 bodov...bud striehnem ci nezacne plakat alebo utisujem. ALe zbadala som dnes opet cervene horne dasna, vcera ich mal biele a naozaj bol kludny....dnes je nevrly.... 😠

Kocky, dnes sa mi ozvala nasteva. Vyupratovali sme byt,napiekla som, muz ostal doma, neisiel robit uctovnictvo....volam volam, navstevy nikcy, mala prist okolo 13tej....o 14tej muz siel teda do prace, o 15 som uz ja sla von s detmi....nakoniec som navstevu stretla v Tescu.....co narobim, to len ja krava poctivo dodrzujem terminy a casy a cakam.... 😒

@mici111 u nas v obchode, ale pre istotu zavolam mame na cenu este raz, ona ich kupovala... 😉

mojalili
11. dec 2010

@mici111 Maminky som sa pytala, tieto nase su zcnutra kozusinkove, zvonku fleece ako na obrazku...nie je si ista, ci 8 alebo 11 €

ellysa
11. dec 2010

tak už cinkáme 😉 , už aj my patríme medzi zubáčov

deniskateniska
11. dec 2010

@mojalili neznasam to... z duse..... by som zabila toho kto prichadza neskoro 😠 😠 😠 😠 to mam asi po mame... neznasam... ja neznasam ked mi chlap povie ze pride o polhodku a pride o hodinu a nie to este ze navsteva meska x hodin.. 😠 😠 😠 😠 😠

deniskateniska
11. dec 2010

@ellysa gratulujeme 😉

mojalili
11. dec 2010

@ellysa Ely, tak to boli tie prebdene noci.....pozerala so mu horne, tak chybaju milimetre aby vysli von, tak uvidime, dokedy nebudem spavat... ☹

Kočky, dnes som skusila super recept na medovnicky, uplne novy.....ale je vynikajuci. Nelepi sa cesto na ruky, neroztecu sa, rychlo upecene a hlavne makkunke.... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2940
Vecer ich budem zdobit...Inak vykrajovala moja dcerka LILI...

A toto je nas snehuliak. 🙂

ellysa
11. dec 2010

@mojalili krásne sa vám podarili 😀
musím aj ja nejaké urobiť, ja sa chystám na mužove obľúbené šmalcové koláčiky, ešte som ich nerobila ale to je ich rodinná cukrovinka, len potrebujem bravčovú masť, neviete kde to kúpim ?

mojalili
11. dec 2010

@ellysa v masiarstve urcite,,ale aj v hypermarketoch maju, v Tescu urcite

kuriatko33
11. dec 2010

@mici111 ahojcek a aku velkost tých ciziem si objednala aj ja ich chcem, tie s mackom, ale neviem ake velke 😒

mojalili
11. dec 2010

@kuriatko33 Ja aom ich skusala a musela so zobrat Dankovi na 12 -18 MESIACOV----vazne, do mensich nevmestil nozicky. NA oblecenie nosime 74.

@ellysa Ely, pozri, ake mame horne zuby v dasnach.....a bude mat medzeru medzi zubami po tatkovi 🙂 Aj toto po nom zdedil...

mojalili
11. dec 2010

@mojalili tu je meszea medzi zubami mojho manzela, smejem sa na to, ze verna kopia jeho to je a este aj zuby po nom.... 😀 😀 😀

deniskateniska
11. dec 2010

@mojalili no tak to isto aj nam idu zubky ked to takto vypada... len zospodu dasienka este nemame ani len biele tak neviem dokedy to bude trvat.. ☹ a topanocky mne segra poslala z irska 5 parov topanociek ani jedny nie su dobre.. som naschval chcela nech mi posle take botaskove bo cizmy nezapneme ziadne doniesla nam jedny uzasne nic, objednala som z aukcie tie vyzuje len taky fukot, ale zapneme ich len tak 😠 tak chodime pancusky termo a 2x ponozky 😅 😀 a potom vypada ako keby mal sadry na nohach 😅

riska
11. dec 2010

@ellysa, gratulujeeeem k malej zubatici 🙂 🙂
@mojalili, wau, vy už mate 4 zuby?

deniskateniska
11. dec 2010

@mojalili fakt sa riadne podobaju 😉 a ako zdobis pernicky? ci len sacok s dierkou? bo chcem zdobit a v tom sacku mi to moc nejde 😅