Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
my sme sa zasa pohorsili..kedysi vstavala len raz v noci a teraz 3x..ide ma slak trafit..
ja som krpani mojej objednala taketo cizmicky..ruzove ako inak 😀
http://www.majki.sk/product/flisove-cizmicky-na...
@mici111 - jéj, krásne 🙂
nakukla som, že o čom točíte, ale idem zasa , malá sa zobudila, treba sa jej venovať 🙂 a aj hladná som 😝
@ellysa my sme sa tiez celu noc budili s placom, ja uz nevladzem, ale aspon kilogrami idu dole...
Navyse po tydni flakania sa , sa mi rozbehli kramy, tak ma 2.den take silneeeee.. 😒 😖 😖 , ze radsej nejdem z domu. Oci ma bolia z nevyspatosti, ach jaj ☹ Dokedy to takto bude trvat....Vcra mi muz povedal, ze nech idem k doktorovi a nech mu skusi narezat dasno, aby zubky sli lepsie von.....skoro ma porazilo, ked som to pocula....chlap... 😠 😠 😠
@mici111 aj my mame pod stromcek tieto cizmicky v modrom, ale stali 8€.
@ellysa
@mici111
@hori my sa nebudíme v noci vôbec od nejakého dva a pol mesiaca. 😀 😅 možno pár nocí sa jej nepodarilo prespať, ale to keď bola chorá. inak spííííí ako anjelik, občas ju ráno dokonca budím na papu o 8.15 najneskôr. inak papá okolo ôsmej. a večer okolo 20.00 papá a potom hneď spinkať dávam. takže ja sa na neprespaté noci nemôžem sťažovať. 😝 😀 😅 ale neberte to ako provokáciu. 😀
@julinka2787 tak toto faakt zavidim 😝 😝 😝
kuk co som nasla, mohli dat viac obrazkov..
http://www.najmama.sk/clanok/225853/unikatne-za...
@mici111 u nas dnes bud nesnezi alebo opacny extrem raidna fujavica... tak sa to strieda... nasnezilo poriadne teda 😅 🙂
@ellysa stranim sa dat mu PAralen, ine nezabera.....ale aj ked dam, tak nevidim rozdiel....uz len pocujem v noci, ze sa zacne prehadzovat, da sa na brucho a plac....takze moje spanie je 0 bodov...bud striehnem ci nezacne plakat alebo utisujem. ALe zbadala som dnes opet cervene horne dasna, vcera ich mal biele a naozaj bol kludny....dnes je nevrly.... 😠
Kocky, dnes sa mi ozvala nasteva. Vyupratovali sme byt,napiekla som, muz ostal doma, neisiel robit uctovnictvo....volam volam, navstevy nikcy, mala prist okolo 13tej....o 14tej muz siel teda do prace, o 15 som uz ja sla von s detmi....nakoniec som navstevu stretla v Tescu.....co narobim, to len ja krava poctivo dodrzujem terminy a casy a cakam.... 😒
@mici111 u nas v obchode, ale pre istotu zavolam mame na cenu este raz, ona ich kupovala... 😉
tak už cinkáme 😉 , už aj my patríme medzi zubáčov
@mojalili neznasam to... z duse..... by som zabila toho kto prichadza neskoro 😠 😠 😠 😠 to mam asi po mame... neznasam... ja neznasam ked mi chlap povie ze pride o polhodku a pride o hodinu a nie to este ze navsteva meska x hodin.. 😠 😠 😠 😠 😠
@ellysa gratulujeme 😉
@ellysa Ely, tak to boli tie prebdene noci.....pozerala so mu horne, tak chybaju milimetre aby vysli von, tak uvidime, dokedy nebudem spavat... ☹
Kočky, dnes som skusila super recept na medovnicky, uplne novy.....ale je vynikajuci. Nelepi sa cesto na ruky, neroztecu sa, rychlo upecene a hlavne makkunke.... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2940
Vecer ich budem zdobit...Inak vykrajovala moja dcerka LILI...
A toto je nas snehuliak. 🙂
@mici111 ahojcek a aku velkost tých ciziem si objednala aj ja ich chcem, tie s mackom, ale neviem ake velke 😒
@kuriatko33 Ja aom ich skusala a musela so zobrat Dankovi na 12 -18 MESIACOV----vazne, do mensich nevmestil nozicky. NA oblecenie nosime 74.
@ellysa Ely, pozri, ake mame horne zuby v dasnach.....a bude mat medzeru medzi zubami po tatkovi 🙂 Aj toto po nom zdedil...
@mojalili no tak to isto aj nam idu zubky ked to takto vypada... len zospodu dasienka este nemame ani len biele tak neviem dokedy to bude trvat.. ☹ a topanocky mne segra poslala z irska 5 parov topanociek ani jedny nie su dobre.. som naschval chcela nech mi posle take botaskove bo cizmy nezapneme ziadne doniesla nam jedny uzasne nic, objednala som z aukcie tie vyzuje len taky fukot, ale zapneme ich len tak 😠 tak chodime pancusky termo a 2x ponozky 😅 😀 a potom vypada ako keby mal sadry na nohach 😅
@mojalili fakt sa riadne podobaju 😉 a ako zdobis pernicky? ci len sacok s dierkou? bo chcem zdobit a v tom sacku mi to moc nejde 😅

@mici111 niečo mi hovor sme šli do Parndorfu, ale nie do outletu, ale vedľa do potravín Merkur, tie sú super, majú tam všetko a išli sme hodinu a pol, plus kolóny nákupných maniakov (ani počasie ich neodradilo) teraz sme prišli.
A kúpila som ďalšie dolce gusto, také mini za 40 EUR v tom Merkure, tak malé ostane mne a väčšie dostanú naši na Vianoce