Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
co vas vsetky zasnezilo ked tu tak mrtvo ? 😀 😀 😀
@deniskateniska keby zasnezilo... ale u nas od rana prsi a celu vcerajsiu snehovu nadielku splachlo... ☹
ahojte dievcata, ako sa mate v predvianocnom zhone??? 😀 😀 😀
ja este zijem, len nejak nestiham konikovat, lebo pisete vela prevela a vyzaduje to cas citat ... ale obcas v tom blazinci nakuknem na FB
...Ela uz nesopli, ale zase nespi - v noci vstava kazde dve hodiny, vecne by len jedla ... nerobi mi to problem, kebyze hned zaspi - ale najnovsie je od 3.30 hore az do rana a ked naaaahodou rano o 6.30 zaspi, zobudi ju Hana
...Hana chudatko este stale kasle, ale uz nie tak strasne - som z toho jej kasla na prasky, lebo vytery, odbery ... vsetko ok, len ten nestastny kasel - chudatko chodila aj na injekcie - 2 denne - hydrokortizon a oxyphylin, cele stehienka ma dopichane
@mojalili - ako medovnicky, nestvrdli? zajtra by som sa chcela do nich pustit
@weirdo ja mixujem - vsetko ... ale to vies, ze??? 😉
a ani Ela nelozi, len sa nastartuje do polohy na styri a kolise sa dopredu a dozadu a my z nej mame ohromnuuuu srandu 😀 😀
a ani nesedi, je ako lekvarik, len na bruchu chce byt stale - najnovsie aj v noci 😠 😠
@ameanda hm, nase ale nespi na brusku - ona sa len pretoci sa, obcas este aj hodi na styri, ale hlavu na postel nepolozi ani za svet - to este v zivote neurobila ... uz som skusala aj zatlacit, nech vie, ze ju moze zlozit, ale zbytocne, a tak cumakuje a ked je jej uz dlho, zacne byt mrzuta, mrnci, samozr. je prebrata .... na slaktrafenie
a bojim sa zavriet oci, lebo ked je na brusku, tak sa kruti ako hodinky a rackuje, tak aby sa nezrackovala az pod radiator 😀
my sme dnes mali uvitanie do zivota.. teraz sme prisli domov, lebo potom sme si urobili v obradke take male obcersvenie, kedze sme vsetci z jednej dediny a aj sa pozname aj nasi rodicia.. fajne bolo.. stari rodicia este ostali 😀 my sme museli bezat domov s malou.. vydrzala od 14tej do 19tej bez placu, s jednym kojenim a bez spanku.. 😀 zlate dievcatko.. 😉
@monky1 SU uzasne aj teraz , tie medovnicky..
Ahojte kocky, dnes sme boli cely den u svokrovcov, oslavovali sme...
Teraz hladam na nete nieco o nocnom spanku, POMOC, rady, tipy... 😢
Ja uz neviem, co s Dankom je..... 😠 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ritual pred spanim mame aj my, ale potom to nezabera, stale je to ine....Umyje sa, napapa a pri papani zaspi...kym ho prenesiem do postielky sa bud prebudi, alebo po 20 miinutach v postielke zacne revat...da san na brucho a place....pridem k nemu a uz je nacisto hore....
Chce sa hrat, alebo sa stale natahuje a krici... po hodine si cucne a zaspi....zaspi bud na 2 hodiny a potom sa opet prebudi s krikom...niekedy ho uspim na rukach, inokedy si povie o 1 hodine v noci, ze je vyspaty a chce sa hrat, keca mi, smeje sa....
Po 1 - 1,5 hodine zaspi....a o 2 hod je s krikom opet hore.....takto to ide do rana...
Ja uz neviem co mam s nim robit, netesim sa na noci, som nevyspata. toto je hodne detskeho psychologa... 😒
@mojalili no úplne ťa chápem, keď máme také naprd noci, tiež sa na ne neteším, my sme teraz zasa dve noci nie a nie zasať, zaspávala po reve až okolo desiatej, dnes ro vypadalo tak isto a zrazu ma napadlo, že ju chytím pevne za ručičku, ona sa do mňa úplne zavesila v postieľke oboma rukami ma oblapila a ja som ju musela silno stisnúť a hneď bola tuhá, tak neviem, či nemá nejakú traumu alebo čo, či som jej niečo neurobila, keď je taká... 😔
k tým medovníčkom aj ja sa n ne chystám ,len koľko ich výjde z jednej dávky, chcem len takú vzorku, max na dva plechy, mám dať len polovicu?
a čo poviete na tieto sánky http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7207794
@mojalili je mi ta luto, ja by som sa uz davno zrutila, v noci nespat a cez den sa starat o domacnost a 2 deticky. 😔 nase noci teraz tiez nie su nic moc, kvoli zubkom a rastovemu spurtu dokopy, ale ani zdaleka to nie je take zle ako u vas. snad najdes nieco, co vam pomoze.
@ellysa Isabellka tak zaspava uz asi mesiac, ze ma musi drzat za ruku, vacsinou si ju pritlaci k tvaricke a rychlo zaspi. podla mna len potrebuju citit maminku, nic ine v tom nehladaj.
@mici111 no je tam písaná 6-9 (74) ale tak na rukávoch aj nohaviciach má tak desať cm voľné... 😀 tak hádam o rok ešte oblečie. alebo budeme nosiť aj také veľké... lebo by mi srdce zastalo, keby sme ten krásny overal nemali oblečený. strašne sa mi páči. 😀
@deniskateniska
@hori
pomixovaneee 😅
@monky1 - anoo viem viem viem 😵
@deniskateniska
@hori
pomixovaneee 😅
@monky1 - anoo viem viem viem 😵
@mojalili - neskusis taku trosku inu metodu, podla tej knihy Kazde dieta sa vie naucit spat?
@mojalili neznasam take noci.. mm sa zobudi na to ako fakt uz od vycerpania nervou a vsetkeho dokopy nadavam ze cimi to bolo treba 😀 😀 ale to prejde, sice si nepamatam ako dlho to naposledy u nas trvalo, ale tak tyzden ak nie viac isto... je to hrozne chodila som ako ziva mrtvola ☹ drzim palce nech to co najskor prejde..
@bealondyn moj tak zaspava stale, no teda teraz sa ho snazim naucit aby spinkal sam .. tak uz vyse tyzdna ho dam na nasu postel, dam mu moj maly vankusik na tvar a na druhu ruku polozim jeho macka(s nim som par dni spavala aby mnou napachol ) no a pokial nema fakt blby den, tak to funguje, inak mi chyti vzdy ruku a nacapi si ju na tvaricku 😀 😀 on si potom asi mysli ze je na rukach ked ma citi alebo co 😅 😉
@ellysa my ideme dostat klasicke drevene od jeziska 😀 tieto som tiez cumakovala ale zdaju sa mi male akesi a asi budu aj studene 😅
Dobré ránko kočky....
NO am cas na to, aby som skusala cokolvek. Vcerajsok dopadol hruuuza. o 22.30 sa mi cely dovracal, asi bol urieknuty z celodennej navstevy u svokrovcov, potom ho muz uspal v kociku co mame na doma, inak by stale vymyslal, takze isiel spat o 23 hod a spal do 4.30, cucol si a do 6.30 a vstal az o 8.15 - NEUVERITELNE....
Takze dnes zacnem skusat cokolvek, aj stravu, aj uspavanie, na nieco musim prist... 😒
@ellysa Su dobre, ale male. MAximalne do 3 rokov. Ja som tiez nad nimi rozmyslala, ale drevene su drevene, aj dospely sa na nich odvezie a 2 deti sa mi lepsia nalozia na drevene ... Kamaratka ich ma a spominala mi, ze naozaj sa tam da len male babo.. 🙂

no tak už tu niekto lozííí? Maximkovi sa nechce ani pregúlať, ale už vie sám sedieť, je taký hutný, nie tučný, má 7250g, ale točiť sa mu nechce🙂
aj ja chcem ísť na nákupy