Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska - že 3x 😅 , my niekedy ani raz , maximálne dá 2x
@monky1 no spi o desiatej, to niekedy len polhodku, potom o pol tretej a o siedmej - osmej... bo my zaspavame o jedenastej ale este sa mi nepodarilo "donutit" ho nespat o siedmej 😅
@deniskateniska - tak to máme podobne, moja ak ráno vstane skoro, tak si polhoďku schrupne doobeda, ale inak nie, potom poobede, to väčšinou vždy okolo 2, a večer keď sa nacucká o 7 , tak si dá 15min šlofíka a potom zaspí až o 22.30 alebo tej 23
@miculienka tie deturence no co to nespia ked mozu 😀 😀 😀 ja by som si hned vymenila a spala by som stale 😀 😀 😀
@deniskateniska - presne tak 😀
juchuuu dnes sa pije, nas krpec ma presne 8 mesiacov 🙂
tak ja som stratila mlieko zas raz ☹ ☹ ☹ maly mi tu jaci a nemam mu co dat... mame len vzorku pokracovacieho mlieka ale dvojku ☹ ☹ mm je na ceste z kosic a nemame ist ako do obchodu ☹ tak som mu trosku toho UM dala do vody aby mu to aspon zafarbilo vodu nech ho to oklame na chvilu tak je ticho aspon chvilu ☹ baby a takato sklamana mam ist ku nasim na oslavu - bracho ma 20 tku ☹ ☹ budu tam strykovia tety, babka och boze a pretvarovat sa aka som happy.. sa tam isto rozrevem ☹ ☹
@deniskateniska kludne mu ho mozes dat, do 6m vam vela nechyba, ak ed kupis das mu "1" a postupne prejdi na dvojku
urcite nebor ze zafarbena voda, lebo to viac skodi ako pomaha
to mu mozes rovno len vodu dat
@lenocka84 dala som mu tam jednu lyzicku toho UM, vodu kym nie je smadny mi nechce.. nech uz je mm doma bo zosaliem asi ☹
@evio - a nebojíš sa toho ostrého slnka ? 😕
@miculienka no nechceme ist priamo v sezone ale tak koncom septembra to by malo yt uz lepsie pocasie ale do leta daleko a mozno pojdeme inde este uvidime ale zatial moj vymysla ist sem
@evio a boli ste tam už niekedy ?
@miculienka este nie
dnes sme dostali uz druhe antibiotika v stredu prve na anginu a dnes sme museli ist na pohotovost lebo mal v noci 38 a rano 38,5 tak dufam ze uz tieto konecne zaberu.drobec moj zlatý aj teraz ma 38 .
@majuto ☹ vyliecte sa pekne
@evio - ani ja by som ti neodporúčala, my sme boli v tunise tiež, ale pre mrňavých - no nie, ja by som tam s drobcom nešla, nebol tam ani normálny obchod , na ulici smrad a špina, vysypané kontajnery - to bola akože hlavná ulica s obchodmi - také mini bazáriky so suvenírmi, na pláži stále otravovali domáci predajcovia, v jedálni som musela stále kukať či som si zobrala čistý tanier - často bola zaschnutá špina na nich , poháre detto, vodu len z fľašky, aj zuby sme ňou čistili, na umývanie - sme sa len sprchovali - neviem ako by si tam okúpala drobca a ako by reagoval na tú vodovodnú vodu, možno by to ešte horšie narobilo, a to sme mali all inclusiv či ako sa to píše, že super hotel - inak bol akože fajn , ale s dieťaťom - len s väčším , tak 3 - 4 roky 😉 , tak si to premyslite, radšej zvoľte chorvátsko, je to aj bližšie - ak by čosi , viete sa ľahšie vrátiť, a voda je kvalitná v mori aj tam , no a keď sme boli my v auguste, tak ráno bola voda ešte studená, na obed sme neplážovali - kvôli horúčave a večer bola síce voda fajn, ale vzduch bol už chladnejší a na pláži boli už kadejaké indivíduá , tak moja skúsenosť , rozmýšľajte 😉
@miculienka diky tak uvidime teda ,mozno to chorvatsko alebo grecko ved este do leta daleko a ideme trosku von tak sa zatial majte pekne paaa
juj kolko chorych deticiek.. mojej som prave v ritke namerala 38,4 ☹ ak jej neklesne tak o hodku dam paralen.. take je umrncana umaznana.. :( moje male chudatko.. ani jest nechce nic len mliecko.. aspon ze tak.. noc bola tiez otras...
@miculienka no mna tieto dovolekny nelakaju ani nahodou.. take zlate klietky.. zavru ta niekde do akoze super hotela, ale aby si ani von nevysiel.. :(
@evio 😉 , ten tunis a egypt, tak pre vás dvoch, ako dobrodružstvo 😉 😵
ahojte babule, chcem sa spytat, mala sa mi 2x v noci zobudila so strasnym placom a ked som ju zobrala na ruky, tak sa zaklanala dozadu, prehybala, skoro mi spadla a vobec som ju nevedela predklonit ku mne, tak sa pucila. ☹ myslite, ze to je len ked boli brusko alebo pri akejkolvek bolesti s tym tak bojuje? ja uz neviem, ci mam riesit brusko alebo zubky alebo co...uz som z toho zmagorena. 🤐
@majuto joj uz druhe antibiotika, chudatko, tak nech rychlo zaberu. 😔
@lenocka84 vsetko najlepsie k 8 mesiacikom 😵 a u nas presne rovnaka situacia ako u vas doma, tento rok ideme k svokrovcom lebo minule sviatky sme boli u nasich. sice sme sa tak dohodli, ale teraz po vianociach 27.12. mala prist moja mamina lebo su super letenky, lenze drahy este nedohodol kedy ideme k tym jeho ani na kolko dni, tak som ju musela posunut, chudatko, mala pocit, ze ju tu nechceme alebo co...tak som sa s drahym pohadala, klasika. 😠 a to moja mama videla malu naposledy v septembri. ☹ ale na stedry den budeme sami s malou, to mu je jedno lebo oni oslavuju az 25 vianoce. tak to budeme mat na 2x.

@deniskateniska 3x???? 😕 to Ela len 2x